Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλλιέργεια κολπικού υγρού

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Σας διαβάζω αρκετό καιρό μα σήμερα αποφάσισα να σας γράψω μιας και έχασα ξαφνικά την γή κάτω απο τα πόδια μου.Μετά απο μία αυτόματη αποβολή πριν περίπου ένα χρόνο και μετά απο 5 μήνες προσπάθειας για ένα δεύτερο παιδάκι μπήκα σιγά σιγά στο χορό τον εξετάσεων.Μέτα απο ένα τεστ παπ που έδειξε κάποια φλεγμονή σήμερα πήρα τα αποτελεσμα απο την καλλιέργεια κολπικού υγρου και γράφει τα εξής θετικό σε ουρεπλασμα,μυκόπλασμα και μικρόβια Gram.O γιατρός που είδε τα αποτελέσματα ήταν καθυσηχαστικός και μου είπε πως θα τα ξεχάσω όλα όταν με το καλό έρθει το μωράκι που τόσο θέλω αλλά εγω είμαι σε κακά χάλια.Ο γιατρός μου θα με δεί σε μια δέκα μέρες γιατί λείπει,ξεκινησα ήδη αντιβίωση και μία κολπική κρέμα αλλά μέσα μου νιώθω πως περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία.Σε 20 μέρες θα κάνω επανέλεγχο.Όλα νιώθω να με πλακώνουν αφου και η ηλικία ακόμα με πιέζει.:(

'Αντε μην αργείς...σε περιμένουμε!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Σας διαβάζω αρκετό καιρό μα σήμερα αποφάσισα να σας γράψω μιας και έχασα ξαφνικά την γή κάτω απο τα πόδια μου.Μετά απο μία αυτόματη αποβολή πριν περίπου ένα χρόνο και μετά απο 5 μήνες προσπάθειας για ένα δεύτερο παιδάκι μπήκα σιγά σιγά στο χορό τον εξετάσεων.Μέτα απο ένα τεστ παπ που έδειξε κάποια φλεγμονή σήμερα πήρα τα αποτελεσμα απο την καλλιέργεια κολπικού υγρου και γράφει τα εξής θετικό σε ουρεπλασμα,μυκόπλασμα και μικρόβια Gram.O γιατρός που είδε τα αποτελέσματα ήταν καθυσηχαστικός και μου είπε πως θα τα ξεχάσω όλα όταν με το καλό έρθει το μωράκι που τόσο θέλω αλλά εγω είμαι σε κακά χάλια.Ο γιατρός μου θα με δεί σε μια δέκα μέρες γιατί λείπει,ξεκινησα ήδη αντιβίωση και μία κολπική κρέμα αλλά μέσα μου νιώθω πως περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία.Σε 20 μέρες θα κάνω επανέλεγχο.Όλα νιώθω να με πλακώνουν αφου και η ηλικία ακόμα με πιέζει.:(

Καλή χρονιά.Μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριέσαι.Είναι καλό που έκανες την εξεταση πριν απο εγκυμοσυνη (αν και θα την κάνεις και όταν μείνεις).Κάνε την θεραπεία για την φλεγμονή και μετά θα είσαι οκ.Εγω έκανα θεραπεία ενω ήμουν 7,5 μηνών.Εκει να δεις αγχος.Ακου τι σου λεει ο γιατρός σου και μην αγχωνεσαι.Συντομα με ένα σπορακι σου ευχομαι.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Καλησπέρα!

θα σε παει λιγο καιρο πισω αλλα , πιστεψε με, αντιμετωπιζεται! πολλες κοπελες απο δω θα ευχονταν να ναι στη θεση σου κ να ειχαν μονο αυτο το προβληματακι! μην ανησυχεις! ολα καλα θα πανε!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες μας .Προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα και με βοηθάει πολύ ο άντρας μου οποίος λέει συνέχεια πως παιδάκι ο θεός μας έδωσε και αν θέλει να μας στείλει κι αλλο καλοδεχούμενο αλλά δεν πρέπει να το πέρνω και τόσο κατάκαρδα. Αλλά ρε κορίτσια δεν ειναι ένα το μικρόβιο αλλά 3 και διαβάζω και τόσα πολλά που μου ρίχνουν την ψυχολογία. Ευθύνονται για αποβολή( ήδη έζησα μια), υπόγονιμότητα κτλ . Πόσο τυχερή να είμαι ωστε να καθαρίσω με μιά αντιβίωση; Ξέρω πως αλλες κοπέλες περνούν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις αλλά όταν βιώνει ένα πρόβλημα σου φαίνεται βουνό.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες μας .Προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα και με βοηθάει πολύ ο άντρας μου οποίος λέει συνέχεια πως παιδάκι ο θεός μας έδωσε και αν θέλει να μας στείλει κι αλλο καλοδεχούμενο αλλά δεν πρέπει να το πέρνω και τόσο κατάκαρδα. Αλλά ρε κορίτσια δεν ειναι ένα το μικρόβιο αλλά 3 και διαβάζω και τόσα πολλά που μου ρίχνουν την ψυχολογία. Ευθύνονται για αποβολή( ήδη έζησα μια), υπόγονιμότητα κτλ . Πόσο τυχερή να είμαι ωστε να καθαρίσω με μιά αντιβίωση; Ξέρω πως αλλες κοπέλες περνούν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις αλλά όταν βιώνει ένα πρόβλημα σου φαίνεται βουνό.

Νομιζω ειναι νωρις για να ανησυχεις! εαν δεις οτι δεν υποχωρουν, τοτε ναι! αλλα ακομα δεν εχεις ολοκληρωσει καν τη θεραπεια σου!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κ χρόνια πολλά! Δεν έχει αποδειχτεί οτι ουρεόπλασμα/μυκόπλασμα είναι υπεύθυνα για αδυναμία σύλληψης ΄η αποβολές, όμως επειδή υπάρχει η υποψία, είναι απαραίτητο να κάνεις τη θεραπεία να τα αντιμετωπίσεις! Το ουρεόπλασμα ανευρίσκεται σε ένα τεραστιο ποσοστό γυναικών και είναι μικρόβιο ασυμοτωματικό, με την αντιβίωση δύσκολα περναει με τη μία, όμως μειώνεται η ανάπτυξη του! Στην πρωτη μου εγκυμοσύνη είχα και γω θετική καλλιεργεια και πηρα αντιβίωση ΄ηδη απο το πρωτο τρίμηνο και μετά έκανα πάλι στον 8ο μήνα κ νομίζω τότε ξαναπήρα. Τελικά όλα καλά, γέννησα στις 40 βδομάδες. Στη δευτερη εγκυμοσύνη μου, πάλι τα ίδια, θετικές καλλιεργειες, πάλι αντιβίωση στο πρώτο τρίμηνο, τελικά έσπασαν τα νερά στην 29η βδομάδα κ γέννησα πρόωρα στις 30. Όλες μου οι εξετάσεις ήταν καλές, όμως το ουρεόπλασμα ήταν πάλι θετικό. Υπαρχει μια περίπτωση που δεν την ονομάζω με ποσοστό, να ήταν αυτό υπεύθυνο, όμως ποτέ δε θα μάθω με βεβαιότητα! Κάνε τη θεραπεία σου τώρα που δεν είσαι έγκυος, φυσικά πρεπει να κάνει και ο σύντροφός σου, και σου εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ!!

78xyp2.png

Z1jep2.png

Καλησπέρα σας,

Προσπαθβ και γω για μωρακι εδώ και 2 χρονια περιπου χωρις επιτυχια..Ειμαι 31 ετων και εχω αρχισει να αγχωνομαι..Μπηκα και γω στον χορο των εξετασεων για να δω αν υπαρχει καποιο θεμα...Πηγα ΙΚΑ και μου εγραψαν καποιες ορμονολογικές εξετάσεις, καλλιεργεια κολπικου υγρου & τεστ ευαισθησίας και σαλπιγγογραφια..

Θέλω όμως να παω σε καποιον αξιοπιστο γυναικολογο να τις κανω μαζι με ένα τεστ Παπ, δεν εμπιστεύομαι κεντρα τυπου Βιοιατρικη...

Μπορείτε να μου προτείνετε καποιον καλο γιατρο γυναικολογο ή μικροβιολογικο εργαστηριο?? Μενω Αθηνα, δεν εχω θεμα με αποστασεις...

Σας ευχαριστώ....

• 3 months later...

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.

Τελικά ήμουν απο τις ¨τυχερές¨ που καθάρισαν τα μικρόβια με μία αντιβίωση αλλά παρουσιάστικαν κι άλλα προβλήματα που μας οδήγησαν σε επεμβατική υστεροσκόπιση.

Το συναίσθημα πως θα ταλαιπωρηθώ μάλλον επιβαιβεωνεται δυστυχώς.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το τηλ μιά φίλης μου ή τουλάχιστον φίλη την θεωρούσα εγω που μου είπε πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πως για να μην έρχεται ενα παιδάκι μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει ο θεός και ίσως απο κάτι με προφυλάσσει...πλάνταξα στο κλάμα πασχάλιατικα με την ψυχολογία μου στα πατώματα...ηρθε και η περιοδο μου ανήμερα το Πάσχα και οι τελευτάιες μου ελπίδες εξανεμίστικαν.Φοβάμαι και την επέμβαση που θα κάνω το επόμενο Σάββατο και είμαι χάλια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...