Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καισαρικες

citron

Recommended Posts

Εχω διαβάσει από πολλές από εσας οτι κρεμαει η κοιλιά μετα την καισαρική ,αυτό δεν ισχιέι πάντα η δική μου η κοιλιά και μια χαρά αίσθηση έχει και η τομή 6 μήνες μετά ούτε που φαίνεταικαι ούτε έχει κρεμασει,βέβαια τα κιλά μου (τα 5 που μου είχαν μήνει τα έχασα σταδιακά και το σώμα επανήλθε στα φυσιολογικά του) σε αντίθεση με την ξαδέρφη μου που γεννήσαμε με 2 μήνες διαφορά και εκείνη με φυσιολογικό που η κοιλιά της κρέμασε και έκανε ωραιότατες ραγάδες παρόλο που έβαζε τονους ειδικών αλοιφων...Είναι θέμα οργανισμου και μόνο...Αλλες κάνουν ραγάδες και άλλες οχι,άλλες κάνουν κυταριτιδα και άλλες οχι,δεν έχει καμμία σημασία ο τρόπος που γεννάς αλλα η ποιότητα του δέρματος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mαλλον δεν προσεξες καλα τι ειπα....

Ειναι πολλα....εμενα στην πρωτη εγκ δεν εκανα τιποτα....ουτε ραγαδες ουτε τιποτα..στην δευτερη....εγιναν ολα :wink:

καλά η κοπέλα δεν θήλασε κιολας γιατι προτίμησε το τσιγάρο

Υπάρχουν καπνίστριες που δεν μπορούν να διακόψουν το κάπνισμα, βλαβερό μεν αλλά προκαλεί εθισμό και κόβεται δύσκολα.

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής λέει ότι το κάπνισμα δεν αποτελεί αντένδειξη για το θηλασμό.

Ή αλλιώς όταν το κάπνισμα συνδυάζεται με το ξένο γάλα είναι πολύ πιο βλαβερό για το παιδί γιατί δεν έχει καμία προστασία.

Από τα δύο βλαβερά (κάπνισμα και ξένο γάλα) είναι προτιμότερο το ένα βλαβερό για την υγεία του παιδιού (κάπνισμα και θηλασμός που προσφέρει προστασία).

Mαλλον δεν προσεξες καλα τι ειπα....

Ειναι πολλα....εμενα στην πρωτη εγκ δεν εκανα τιποτα....ουτε ραγαδες ουτε τιποτα..στην δευτερη....εγιναν ολα :wink:

Δεν το

εγραψα επι προσωπικού ειδικα για εσένα :cry: γενικά μήλισα :wink: Ούτε Σκέψου όμως η δευτερη σου φορά ήταν διπλή :wink::D:):D:)

yogini κ εμενα η κολλητη μου εκανε καισσαρικη γιατι φοβοταν κ δεν θηλασε γιατι ηθελε να καπνισει εγω δεν την κρινω γι αυτο,γιατι ηταν πολυ καλυτερο να κοψει το γαλα της παρα να θηλαζει κ να καπνιζει........

Αγαπητή φίλη,

Εγώ θα κρίνω τη φίλη σου, από τη μεριά της καπνίστριας που έκοψε το τσιγάρο όταν έμεινε έγκυος. Το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί είναι ευθύνη. Καλά έκανε που δεν θήλασε, ενώ κάπνιζε. Μήπως όμως δεν έπρεπε να καπνίζει, για να μπορεί να θηλάσει; Δεν μπορώ (με τίποτε) να δικαιολογήσω μια γυναίκα που κάνει παιδί και βιώνει το θαύμα της γέννησης, να βάζει σε ζυγαριά από τη μιά την υγεία του παιδιού και από την άλλη το τσιγάρο και να νικάει το τσιγάρο!!!!!! Απαράδεκτη! Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ακούμε από τη μια ιστορίες για την αγάπη της μάνας, που δίνουν ακόμη και το νεφρό ή τη ζωή τους για το παιδί τους, και από την άλλη ....

Με συγχωρείς για την οργή μου, αλλά το εχω περάσει αυτό με το τσιγάρο. Ο θηλασμός είναι πολύ σημαντικός για την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού και δεν θα έπρεπε καμία γυναίκα, η οποία μπορεί να θηλάσει, να τον αποφεύγει. Όταν επιλέγεις να γίνεις μάνα οι προτεραιότητες στη ζωή σου πρέπει να αλλάζουν υπέρ του παιδιού.

Και σχετικά με τον τοκετό. Για όσες δεν έχουν γεννήσει ποτέ και θεωρούν ότι με την καισαρική θα ξεμπερδεύουν δηλώνω εκ πείρας: η καισαρική ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ. Είναι λύση ανάγκης και θα έπρεπε να την αποφασίζει ο γιατρός (και μόνο) με κριτήρια την ασφάλεια μητέρας και βρέφους και όταν προκύπτουν ιατρικοί λόγοι που μόνο ένας γιατρός μπορεί να αξιολογήσει. Το τονίζω διότι έχω ακούσει από φίλες μου το απίστευτο: " Εγώ θα ζητήσω από το μαιευτήρα να κάνω καισαρική " Δηλαδή πάει να κάνει κάποιος εγχείρηση ανοιχτή καρδιάς και έχει άποψη την οποία προσπαθεί να επιβάλλει στο καρδιοχειρουργό, για το πως θα κάνει την επέμβαση... "ξέρετε γιατρέ εγώ προτείνω την μέθοδο by pass..." Eίμαστε καθόλου καλά; Έχουμε άποψη επί παντός επιστητού; Γιατί δεν αφήνουμε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους; Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο στην επιλογή του γιατρού και μετά αφηνόμαστε στα έμπειρα χέρια τους.

Φιλιά

40+mama

.pngy3DLp3.png

Διαφημίσεις

Το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί είναι ευθύνη. Καλά έκανε που δεν θήλασε, ενώ κάπνιζε. Μήπως όμως δεν έπρεπε να καπνίζει, για να μπορεί να θηλάσει; Δεν μπορώ (με τίποτε) να δικαιολογήσω μια γυναίκα που κάνει παιδί και βιώνει το θαύμα της γέννησης, να βάζει σε ζυγαριά από τη μιά την υγεία του παιδιού και από την άλλη το τσιγάρο και να νικάει το τσιγάρο!!!!!!

Λαθος!!! Μπορουσε να θηλασει και να καπνιζει αμα ηθελε!!! Εγω αυτο κανω,ειμαι απαραδεκτη αραγε? Το εψαξα πολυ πριν παρω την αποφαση να ξαναρχισω το καπνισμα μετα τη γεννα,κι οταν εμαθα οτι ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,αποφασισα οτι αν προκειμενου να ειμαι ηρεμη για να θηλασω οπως ηθελα το μωρο μου,χρειαζομουν και 5-6 τσιγαρα,τοτε ας τα καπνισω.ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,σορρυ που τα γραφω με κεφαλαια,αλλα πρεπει να καταρριφθει αυτος ο μυθος που μας γεμιζει ενοχες.

Το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί είναι ευθύνη. Καλά έκανε που δεν θήλασε, ενώ κάπνιζε. Μήπως όμως δεν έπρεπε να καπνίζει, για να μπορεί να θηλάσει; Δεν μπορώ (με τίποτε) να δικαιολογήσω μια γυναίκα που κάνει παιδί και βιώνει το θαύμα της γέννησης, να βάζει σε ζυγαριά από τη μιά την υγεία του παιδιού και από την άλλη το τσιγάρο και να νικάει το τσιγάρο!!!!!!

Λαθος!!! Μπορουσε να θηλασει και να καπνιζει αμα ηθελε!!! Εγω αυτο κανω,ειμαι απαραδεκτη αραγε? Το εψαξα πολυ πριν παρω την αποφαση να ξαναρχισω το καπνισμα μετα τη γεννα,κι οταν εμαθα οτι ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,αποφασισα οτι αν προκειμενου να ειμαι ηρεμη για να θηλασω οπως ηθελα το μωρο μου,χρειαζομουν και 5-6 τσιγαρα,τοτε ας τα καπνισω.ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,σορρυ που τα γραφω με κεφαλαια,αλλα πρεπει να καταρριφθει αυτος ο μυθος που μας γεμιζει ενοχες.

Συγχαρητηρια φιλεναδα Joe! :wink:

Δύο θέματα έχουμε εδώ:

1. οι γιατροί που τις βάζουν μέσα από την 37η ή 38η βδομάδα και έτσι μοιραία οδηγούνται τα πράγματα στην καισαρική. Οκ, σωστό επιχείρημα, αλλά δεν είναι για όλες έτσι. Εγώ μπήκα στις 40 παρά δύο. Ίσως να ήταν νωρίς, αλλά είχα αρκετά μεγάλο μωρό, δύο ινομυώματα και κανένα σημάδι προόδου. θα μου πεις, ας περίμενε. Προσωπικά δε θεωρώ τόσο αθώο το να περιμένεις. Αν το παιδί έχει πάρει βάρος δεν έχει κάτι να πάρει περισσότερο. Δεν ξέρω, αλλά είναι πολύ λεπτές οι έννοιες, κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος τί έγινε. Γι αυτό και θεωρώ τουλάχιστον ατυχές να εκφράζονται με τόση σιγουριά απόψεις από ανθρώπους που απλώς δεν τους έτυχε. Δεν είμαι καμιά ηλίθια που με κάνει ο γιατρός ό,τι θέλει, αν αυτό εννοείτε, καθόλου μάλιστα.

2. το θέμα της κοιλιάς είναι μεγάλη παραπληροφόρηση παιδιά. Η κοιλιά επανέρχεται!!! Απλώς θέλει το χρόνο της. Ε βέβαια, αν κοιτάξεις μια κοιλιά μετά από 4 μήνες θα δεις αυτό που θα δεις. Έχεις κοιτάξει την κάτω περιοχή μιας γυναίκας που γέννησε φυσιολογικά μετά από 4 μήνες και σου άρεσε το θέαμα; Τραύμα είναι... Αλλά ακόμη κι εγώ, που πάντα είχα κοιλίτσα, μετά από μήνες είδα να διορθώνεται το πράγμα

Γέννησα 1 μέρα ριν την ΠΗΤ με Φ.Τ. με τεχνιτους πόνους ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ενα μωρό 3150 (οχι ιδιαίτερα μεγαλο) χωρις να υπάρχουν νωρίτερα σημάδια τοκετου (το μωρό ψηλά, σκληρός τραχηλος κλπ). Εννοείτεοτι ο γιατρός με έπεισε ότι οτι ηταν να γίνει εγινε, οτι το μωρό μεγαλωσε όσο μπορουσε να μεγαλώσει, οτι δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε, οτι το οριο ειναι οι 40 εβδομάδες κλπ

Πάντα θα με τρωει το ερώτημα μήπως ο γιατρός με 'προγραμμάτισε" για να μη χάσει το ΣΚ, μήπως το μωρό μου χρειαζόταν 5-6 μέρες περισσότερο, μηπως ο γιατρός άδικα ρίσκαρε να με οδηγήση σε ΚΤ αφου είναι γνωστο οτι η προκληση συχνά οδηγει σε ΚΤ? Ειναι πράγματα που με τρωνε και δε θα επιτρέψω να ξανασυμβουν.

Ε βέβαια, αν κοιτάξεις μια κοιλιά μετά από 4 μήνες θα δεις αυτό που θα δεις. Έχεις κοιτάξει την κάτω περιοχή μιας γυναίκας που γέννησε φυσιολογικά μετά από 4 μήνες και σου άρεσε το θέαμα; Τραύμα είναι... Αλλά ακόμη κι εγώ, που πάντα είχα κοιλίτσα, μετά από μήνες είδα να διορθώνεται το πράγμα

Μια χαρα ειναι απο κατω η κοιλιά μου ειναι χαλια και ας γεννησα φυσιολογικά !!!!! :lol:

Εχεις δει εσυ ...? :?

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω και εγω πως ειναι πολύ λεπτες οι ισσοροπιες για να κρινουμε τελικά αν καλως ή κακώς έγινε μια καισαρική ή όχι .... όταν δηλαδή έρχεται ο γιατρος και σου λεει οτι το παιδί είναι τυλιγμένο στο λώρο ή ότι πέφτουν οι παλμοί ή οτι εγω δεν ξερω τι άλλο .... πως μπορώ να τον αμφισβητήσω εκεινη τη στιμή και να πω .... οχι απαιτω φυσιολογικό τοκετο .... μπορω να πάρω το ρίσκο;;;

Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν γιατροι "καισαρικάκηδες" που κοιτουν τη βόλεψή τους και απλά να διαικπεραιώνουν περιστατικά ... όμως αυτή η συνεχομενη κριτική για τις καισαρικές προσωπικά με ενοχλεί .... θα ξαναπω την πρσφιλη μου φράση ... εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεγονται ... :lol:

Και τέλος ναι η κοιλια επανέρχεται μετά την καισαρική ... θελει το χρονο της αλλα επανέρχεται πληρως ... και αν ειστε τυχερες καλή ωρα σαν εμένα ουτε ραγάδα ουτε τίποτα .... η τομη με ενοχλησε ελάχιστα στις αρχες και τώρα ειλικρινα αχνοφαίνεται. Ευχομαι να μπορω να πω τα ιδια και μετά την δεύτερη καισαρική που θα κάνω σύντομα :lol: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μια χαρα ειναι απο κατω η κοιλιά μου ειναι χαλια και ας γεννησα φυσιολογικά !!!!! :lol:

Εχεις δει εσυ ...? :?

Όχι ρε συυυυ, πού να δω;;; :lol::lol::lol:

Αλλά σκέφτομαι: συνήθως σε σκίζουν, μετά έχεις ράμματα, ε, στους 4 μήνες τα ράματα δεν είναι και τελείως επουλωμένα. Δηλαδή, στους 4 μήνες λογικό είναι να μην έχει επανέλθει το σώμα και το δέρμα. Το ίδιο ισχύει και για σένα βρε, δεν πέρασε πολύς καιρός, θέλει γύρω στο χρόνο το σώμα να στανιάρει, θα δεις ότι θα επανέλθει η κοιλιά σου.

Μάλιστα, στη δική μου περίπτωση έχει γίνει το εξής: η περιοχή ακριβώς πάνω απ'την τομή, που κρεμούσε λόγω καισαρικής, επανήλθε (στο χρόνο όμως έτσι; ). Αντίθετα η κοιλιά μου εξακολουθούσε να φαίνεται πολύ. Τώρα που ξαναείμαι έγκυος πέταξε με τη μία, από το δεύτερο μήνα, είμαι στον τρίτο και μοιάζω προχωρημένο 4ο. Οπότε η κοιλιά είναι κάπως διαφορετική ιστορία...

Γέννησα 1 μέρα ριν την ΠΗΤ με Φ.Τ. με τεχνιτους πόνους ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ενα μωρό 3150 (οχι ιδιαίτερα μεγαλο) χωρις να υπάρχουν νωρίτερα σημάδια τοκετου (το μωρό ψηλά, σκληρός τραχηλος κλπ). Εννοείτεοτι ο γιατρός με έπεισε ότι οτι ηταν να γίνει εγινε, οτι το μωρό μεγαλωσε όσο μπορουσε να μεγαλώσει, οτι δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε, οτι το οριο ειναι οι 40 εβδομάδες κλπ

Πάντα θα με τρωει το ερώτημα μήπως ο γιατρός με 'προγραμμάτισε" για να μη χάσει το ΣΚ, μήπως το μωρό μου χρειαζόταν 5-6 μέρες περισσότερο, μηπως ο γιατρός άδικα ρίσκαρε να με οδηγήση σε ΚΤ αφου είναι γνωστο οτι η προκληση συχνά οδηγει σε ΚΤ? Ειναι πράγματα που με τρωνε και δε θα επιτρέψω να ξανασυμβουν.

Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι (αν και ο δικός μου σίγουρα δε θα έφευγε ή κάτι τέτοιο, το μόνο που του αναγνωρίζω και το ξέρω σίγουρα, είχε γυναίκα έγκυο).Ε, και μετά μου είπε μια φίλη για έναν ταξιτζή, που την πήρε εγκυμονούσα προς το τέλος και του έλεγε ότι ο γιατρός της λέει να μπει για πρόκληση και του παραπονιότανε για τους γιατρούς. Και της είπε ο ταξιτζής ότι το δικό του το παιδί βγήκε μετά τις 40 εβδομάδες (δε θυμάμαι τώρα πόσες μέρες, αλλά είχε μείνει αρκετά μετά την ΠΗΤ) με νοητική στέρηση. Και θεωρούσε ότι αυτό είχε να κάνει με το ότι το παιδί έμεινε μέσα περισσότερο. Θα μου πεις ταξιτζής είναι πού ξέρει; Οκ, αλλά όταν τυχαίνει κάτι τέτοιο στο παιδί σου, το κοιτάς το πράγμα, ρωτάς, το ψάχνεις κάπως. Αυτό σκέφτομαι και του δίνω κάποιο δίκιο του γιατρού που μου έλεγε ότι δεν έχω να κερδίσω τίποτα, μόνο να χάσω αν περιμένω. Θα μου πεις "καλά ρε μεγάλε, πόσες πιθανότητες έχω να πάθει κάτι; γιατί το κάνεις θέμα;", οκ, ας πούμε ότι είναι λίγες οι πιθανότητες, ΕΣΥ το παίζεις το παιδί σου να βγει καθυστερημένο επειδή θέλεις να βιώσεις το φτ; Ποιός το παίζει να μας το πει κι εμάς ρε παιδί μου...

Εμένα το μωρό ήταν 3750 και είχα δύο ινωμυώματα, ένα εκ των οποίων ήταν 8 εκ. το άλλο 6. Επίσης, το μωρό ερχόταν κάπως πλάγια. Θα μου πεις "αν περίμενες λίγες μέρες μπορεί να γύριζε τελείως". Ο γιατρός το αποκλείει. Δεν ξέρω...

Εγω μπηκα με προκληση κ γεννησα φυσιολογικα μεσα σε 3ωρες, δεν ειναι απαραιτητο πως οταν μπαινεις μεσα με προκληση γεννας με καισσαρικη.Εκαβη σε εμενα μετα απο 2μηνες τα ραμματα δεν υπηρχαν,ουτε καν φαινοταν οτι ειχα γεννηση,κ στο λεω αυτο γιατι οταν γεννησα ηθελα να δω πως εχω γινει, κ ευτυχως επανηλθα πολυ γρηγορα

Εγω γεννησα φυσιολογικά με προκληση ! Ο χρονος που περιμέναμε ήταν ...1 εβδομάδα ! :shock::lol:

Δεν κανω πλακα νοσηλευομουν 1 εβδομάδα και γεννησα την ημερα της ΠΗΤ μου φυσιολογικά .

Μια ερωτηση θα σας κανω αν και ειναι εκτος τοπικ ... Υπάρχει περιπτωση στην Ελλάδα να με περιμενε ο γιατρος 1 εβδομάδα ??? :roll:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

πλακα μας κανεις βρε Λαμπρινη??????????????

ουτε σαν ανεκδοτο δεν παιζει αυτο στην Ελλαδα,εμενα μου ειχε πει ο γιατρος οτι σε βαζω μεσα Παρασκευη για να εχουμε μπροστα μας ολο το σ/κ,κ δεν πιστευα αυτο που ακουγα.Στην Ελλαδα απο οτι εχω ακουσει το πολυ να σε αφησει για την επομενη μερα

Μια ερωτηση θα σας κανω αν και ειναι εκτος τοπικ ... Υπάρχει περιπτωση στην Ελλάδα να με περιμενε ο γιατρος 1 εβδομάδα ??? :roll:

Φυσικά και υπάρχει και εγώ προσωπικά στην υπολογίζω γύρω στο 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 τοις χιλίοις (επιεικώς) :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην ελλάδα πάλι θα παραπονιόμασταν. Δηλαδή αν πλήρωνες το μαιευτήριο για μία βδομάδα αναμονής απλώς για να κάνεις φτ θα λέγαμε ότι είναι κόλπο των μαιευτηρίων για να τα πιάνουνε χοντρά.

τωρα μπορω να πω οτι η Εκαβη εχει τρελο δικιο,εαν ακουγαμε οτι κρατησαν μια γνωστη μας μεσα στο μαιευτηριο 1 εβδομαδα που η η μερα στοιχιζει ο κουκος αηδονι,θα λεγαμε οτι εγινε για να τα τσεπωσουν,κ οχι για να γεννηση η κοπελα φυσιολογικα

Βρε Λαμπρινή μου συγγνώμη κιόλας ... αλλα αυτό που ολα πια στο εξωτερικό τα κάνουν σωστα και στην Ελλάδα χάλια ... αμαν πια με αυτη την καραμέλα :lol: ...

Να μεταναστεύσουμε αν ειναι ολοι οι Ελληνες έξω ... εκει που ειναι ολα τοσο ιδανικά :lol::lol::lol:

Υ.Γ: Εχω ζήσει εξι χρονια στη Γερμανία, οπότε δε μιλαω στον αέρα :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εγώ έκανα καισαρική γιατί μου έσπασαν τα νερά 8 μέρες πριν την ΠΗΤ και το μωρό ήταν εντελώς ανάποδα (ισχιακή προβολή). Η κοιλιά μου είναι πλέον εντελώς μαζεμένη (χωρίς να κάνω καθόλου γυμναστική- είμαι τεμπέλα! :? ). Το μόνο που με ενοχλεί είναι ένα αίσθημα φαγούρας (άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο) και που και που νιώθω τσιμπηματάκια στην τομή.

Ήξερα ότι δεν είχε γυρίσει το παιδί και πίστευα ότι θα μπω προγραμματισμένα, αλλά τελικά χάρηκα που μου έσπασαν τα νερά και ήρθε όταν εκείνη ήθελε... :)

...ήρθε όταν εκείνη ήθελε... :)

Τουλάχιστον αυτό για 'μένα θα ήταν μια παρηγοριά. Εμένα μ' έβαλε με χίλιες δύο βλακείες ως δικαιολογίες να γεννήσω στις 38 εβδομάδες (όπως αποκαλύφθηκε αργότερα δεν υπήρχε κανένας λόγος για πρόκληση) γιατί η ΠΗΤ μου έπεφτε το Πάσχα κι ο γιατρός ήθελε να πάει διακοπές μάλλον. Μετά από 9 περίπου ώρες με τεχνητούς πόνους με πήγε για καισαρική πάλι με βλακείες.

Το κορυφαίο είναι ότι τελικά έφυγε για διακοπές στο εξωτερικό τη Μ.Τρίτη. Εγώ είχα ΠΗΤ μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Οπότε βολεύτηκε ο κύριος.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Σχετικα με την κοιλια, εχω να πω πως ειναι θεμα κιλων και οχι καισαρικης!Απο την μερα που γεννησα (με καισαρικη) η κοιλια μου ειναι πλακα. Και ξαναγραφω ειμαι κατα της καισαρικης για λογους ευκολιας .....

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Βρε Λαμπρινή μου συγγνώμη κιόλας ... αλλα αυτό που ολα πια στο εξωτερικό τα κάνουν σωστα και στην Ελλάδα χάλια ... αμαν πια με αυτη την καραμέλα :lol: ...

Να μεταναστεύσουμε αν ειναι ολοι οι Ελληνες έξω ... εκει που ειναι ολα τοσο ιδανικά :lol::lol::lol:

Παρολα τα γελάκια και το συγνωμη που ζητας προκαταβολικά , δεν σου κρύβω πως με ενοχλησε το μνμ σου :?

Δεν μασάω καμιά καραμέλα και ουτε ειπα πουθενα οτι ολα ειναι ιδανικά στο εξωτερικό ...

VgL7.jpgIgLdp2.png

Υ.Γ: Εχω ζήσει εξι χρονια στη Γερμανία, οπότε δε μιλαω στον αέρα :wink:

Δεν συμφωνώ Ολγάκι μου... ειδικά τώρα τελευταία η Ελλάδα λυπάμαι που το λέω, αλλά μόνο για διακοπές είναι. Να ζεις έξω δηλαδή και να έρχεσαι εδώ για διακοπές. Τίποτα δεν λειτουργεί, τίποτα δεν δουλεύει. Την αγαπώ την χώρα μου, έξω δεν έχω ζήσει παρα μόνο σαν ταξιδιώτισσα, αλλά έχει παραγίνει το κακό εδώ. Μιλώ γενικά, δεν μιλώ για τους γιατρούς μόνο. Οφ τόπικ αγκέιν!! :D

Οσο για το άλλο που έγραψες σε προηγούμενο ποστ σου σχετικά με την περιτύλιξη του λώρου και την καισαρική: ο μεγάλος μου γιος είχε διπλή περιτύλιξη στο λαιμό (γραβάτα ο λώρος...) και μου τον πήρε στις 36 εβδομάδες ο γιατρός με καισαρική, την οποία είχα συμφωνήσει σε προηγούμενο ραντεβού μαζί του, λόγω "πολύτιμης" εγκυμοσύνης (όσες ξέρουν, θα καταλάβουν τι εννοώ). Δεν μου το είπε όμως για την διπλή περιτύλιξη, παρά μονο όταν με πήγαν στο δωμάτιό μου :wink: . Κατά τη γνώμη μου, καλά έκανε στη συγκεκριμένη, δική μου περίπτωση.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...