Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Handmade βάφτιση

Μαμά Κέιλι

Recommended Posts

Να και το κειμενάκι μας...μόνη μου το έφτιαξα!

Είμαι εγώ μια μπεμπουλα

Μια κουκλίτσα τοσοδουλα

Με το ροζ φορεματακι

Μα δεν έχω ονοματάκι!

Κι ομως,στης Αγίας...την εκκλησία

Μες στης άνοιξης την πανδαισία

Η νονά μου η Ναταλιτσα

Θα με βγάλει Σεμελιτσα!

Ελάτε δίχως χασομερι

Δώδεκα το μεσημέρι

Όλοι σας,γνωστοί και φίλοι

Στις 27 του Απρίλη!

Οι γονείς:

Οι νονοί:

Κι εγώ μαζί!

Πως σας φαίνεται?

Πολύ γλυκό, παιδικό & κοριτσίστικο & αστείο & χαρούμενο!!!!μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια!!! :!: :!: :!::) :) :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ γλυκό, παιδικό & κοριτσίστικο & αστείο & χαρούμενο!!!!μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια!!! :!: :!: :!::) :) :)

Αλήθεια????Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Φοβήθηκα πραγματικά μην ακούσω σχόλια,επειδή έχει πολλά υποκοριστικά (-ίτσα,-ούλα,-άκι)και επειδή αναφέρει το όνομα της κουμπάρας μου!!!:P:p:p:p

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

• 1 month later...

Λοιπόν,έχουμε και λέμε:η βάπτιση είναι σε 11 μέρες,και (νομίζω πως) είμαστε σχεδόν έτοιμοι!Οι μπομπό μας έχουν πιάσει οοοολο το τραπέζι του σαλονιού (των μικρών,γιατί των μεγάλων κρέμονται σε αυτά τα "δεντράκια",που με την σειρά τους καλύπτουν όοοοολο τον ανατολικό τοίχο του σαλονιού).Τα μαρτυρικά μας είναι...εντάξει μέσα στα καλάθια τους,τα οποία όμως χρειάζονται λιγάκι φιξάρισμα στο ντεκορ,οι λοιπές γιρλάντες,στολίδια,φαναράκια,λουλουδάκια και μπιχλιμπιδάκια περιμένουν υπομονετικά στο πλέι-ρουμ...τα βαπτιστικά είναι πολύ εντάξει...μόνο να πάρουμε αυτό το έρμο το μπουκάλι του λαδιού για να το στολίσουμε πρέπει...λαμπάδες,κουτιά,βιβλία ευχών,όλα ΟΚ,τα γλυκά θα τα φτιάξω την άλλη βδομάδα...Ξέχασα Κάτι???????Εκτός απ'το να βρω κάποιον να αγγαρέψω να μου τα στήσει όλα αυτά την μέρα της βάπτισης???

Ευχαριστώ πολύ όσες με βοήθησαν με τις ιδέες και τις συμβουλές τους...Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως τα έφτιαξα εγώ όλα αυτά!!!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!

Κέιλι μου φαίνεται ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο! Εγώ είχα κάνει μία λίστα με όσα έπρεπε να πάρουμε για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα μείνει τίποτα πίσω (έχει τύχει να πάω σε γάμο που καθυστέρησε 30' επειδή είχαν ξεχάσει τις βέρες). Με το καλό η βάφτιση και καλή Ανάσταση!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Α και μην ξεχάσεις να πάρεις μία επιπλέον αλλαξιά ρούχα για το μωρό μαζί με τα απαραίτητα που παίρνεις στην βόλτα (πάνες, βούρτσα κλπ). Ο γιός μου στην δεξίωση μετά τη βάφτιση είχε γεμίσει τα βαφτιστικά του ρούχα σάλια (έβγαζε το δεύτερο δόντι του ;)) και έπρεπε να τον αλλάξουμε.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Χίλια ευχαριστώ κορίτσια μου,είμαι πολύ χαρούμενη!Ιζακι,έχω γύρω στις 5-6 λίστες, κ επίσης έχουμε δημιουργήσει κάτι σαν "ομάδα" αποτελούμενη από γνωστούς κ συγγενείς όσον αφορά την βάπτιση (γύρω στα 20 άτομα,που με βοήθησαν κ στις δημιουργιες), απλά μου μένει να μοιρασω ρόλους...ποιος θα μοιράζει μπομπο...ποιος θα στήνει τον στολισμό κλπ,γιατί έχουμε κ πολλούς καλεσμενους!!!

Από σήμερα άρχισα να φτιάχνω κ την τσάντα με όλα αυτά (μπιμπερό,πάνες,αλλαξια) που είναι σίγουρα έξτρα σημαντικά,μιας κ η εκκλησία κ το κέντρο είναι μακριά από μας!

Ευχαριστώ πολύ κ πάλι,να χαίρεστε τα παιδάκι σας!

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν...πριν λίγη ώρα γυρίσαμε σπίτι από τη βάφτιση!!!Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και οι 3,και ελπίζω και οι καλεσμένοι μας που ήρθαν...Ας τα πάρω όμως απ'την αρχή,και θα προσπαθήσω να τα περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ...

Ξυπνήσαμε περίπου 6 η ώρα σε ένα σπίτι χάος...και οι περισσότεροι με 2-3 ώρες ύπνο το πολύ (εκτός απ'την Σεμέλη,που μας έκανε τη χάρη να κοιμηθεί όλο το βράδυ).Τώρα έντεκα ενήλικες σε ένα σπίτι να προσπαθούν να ετοιμαστούν για μια βάπτιση είναι...ο ένας έτρεχε,ο άλλος έψαχνε...Ευτυχώς δεν είχαμε το συνηθισμένο χάος με κομμώτριες-μακιγιέζ μιας και ήταν όλες συναδελφισσες της αδελφής μου και φίλες μας...Αλλά ξαφνικά βρέθηκαν μέσα στο σπίτι γύρω στα 40 άτομα και γίνοταν χαμός...Η αδελφή μου ολη την ώρα κάτι έψαχνε απ'τα κομμωτικά της σύνεργα:"Που είναι η βούρτσα""που είναι το πιστολάκι""Που είναι το σίδερο",οι φίλες μου προσπαθούσαν να φορτώσουν τα πράγματα στο αμάξι,αλλά ανακάλυψαν πως ένα δεν είχε αρκετή βενζίνη για το δρόμο και έπρεπε κάποιος να πάει να γεμισει...Η ξαδέλφη μου απ'το άγχος νόμιζε πως την έπιασαν οι πόνοι της γέννας (στον 5ο μήνα!!!) και είχε πέσει στον καναπέ και ξεφώνιζε ΓΕΝΝΑΩ!!! και έπαιρνε κόσμος να της έυχηθεί για τα γενέθλια και μόνο που δεν τους έβριζε....

Τες πα,αφού ξεκινήσαμε στις 11 παρά εφτά ξεχωριστά αμάξια φορτωμένα με ανθρώπους και πράγματα της βάφτισης πέσαμε σε κίνηση,και ο γαμπρός μου κόρναρε να περάσουμε λες και ήμασταν γάμος!Αφού κατέβαζαν τα παράθυρα τους μερικοί οδηγοί και μας έλεγαν "Να σας ζήσει!" κτλπ.Φτάνουμε στην εκκλησια οι φίλες μου άρχισαν να στήνουν τα πράγματα,ενώ εμείς με τους νονούς ποζαραμε δεν ξέρω και εγώ σε πόσες διαφορετικές στάσεις για φωτο,την μικρή την είχε πιάσει το κοινωνικό της και χαμογελούσε σε όλους,πήγαινε σε όλους...ευτυχώς δηλαδή γιατί εγώ δεν την κράτησα σχεδόν καθόλου στα χέρια μου εκείνη την ώρα,ήμουν σε διαρκείς συννενοήσεις με τον παπά (δοξα το Θεό εξαιρετικός άνθρωπος),τους νονούς,τον φωτογράφο,τις διακοσμήτριες φίλες μου και τον κόσμο που σιγά σιγά έφτανε...Όταν την πήρα εν τέλει το μόνο που άκουγα ήταν "φτου σας!",και "πόσο σου μοιάζει" και "κουκλιά και οι δύο"...τη γιαγιά μου την είχαν πάρει τα ζουμιά μου και την απειλούσαν οι δικοί μου πως θα χαλάσει το μακιγιάζ...Α,επίσης έρχοταν κόσμος και με ρώτουσε πως έφτιαξα το ένα και το άλλο,μέχρι και μια άσχετη που δούλευε απλώς απέναντι απ'την εκκλησία ήρθε!!!

Μπαίνουμε μέσα στην εκκλησία,και όποιος είχε τη Σεμέλη στα χέρια του αυτόματα περικυκλωνόταν από κόσμο που ήθελε να την δει κ να τη ζουπήξει,τελικά ο παπάς είπε σε όλους να καθίσουν κάτω κ άρχισε το μυστήριο...Μια χαρά όλα εκεί,η μικρή παρακολουθούσε ήσυχη και αδιάφορη,η συγχωρδία των νονών που έλεγε το Πιστεύω είχε πλάκα...Μετα πάμε μπροστά εκεί,και άρχισε το μεγάλο γλέντι!Την μικρή την έπιασε ξαφνικά ένα γέλιο...με οτιδήποτε έλεγε ο παππάς εκείνη γελούσε και κάποια στιγμή που ο ιερέας διάβαζε του τράβηξε και το μούσι (ακολούθησε ξέσπασμα γέλιου διάρκειας πέντε λεπτών από όλους)!!!Τα μαρτυρικά είχαν μεγάλη επιτυχία,μερικοί έπαιρναν και βραχιολάκι και παραμανίτσα!Εν τέλει πάω εγώ να γδύσω μια ξεκαρδισμένη στα γέλια Σεμέλη,μαζί με ένα τάγμα 10-15 πιτσιρικιών να με ακολουθεί,και στριμωχνόνταν κοντά μας...Την ώρα που τη λάδωναν,πάλι γέλαγε,και ακόμα και όταν την πήρε ο παπάς και την βούτηξε έπνιξε ένα γελάκι,αν και σοβάρεψε κάπως!Ευτυχώς ο ιερέας δεν την ζόρισε...αν και την έβαλε ολόκληρη μέσα και τις τρεις φορές,καθώς και εκείνος και οι νονοί δεν μπορούσαν με τίποτα να λαδώσουν/βρέξουν όλο της το μαλλί.

Το ντυσιμο και το επακολουθο τα προσπερνώ...μια χαρά ήταν μια κουκλίτσα (αντικειμενικά) η Σεμελίτσα και όλα αυτά που μας είχε πάρει η νονά μας ήταν φανταστικά!!Μετά ξαναρχισε να γελάει κανονικά πάλι!Η χαιρετούρα ήταν λίγο κουραστική με τόσο κόσμο,που ο καθένας στεκόταν σαν μπάστακας πέντε λεπτά και συζητούσε με τον διπλανό του ή με εμάς...Οι μπομπονιέρες και τα γλυκά που μου έβγαλαν την ψυχή άρεσαν σε όλους πάρα πολύ (πάλι ακολούθησαν τα "Πως τα έφτιαξες""Από που τα πήρες" και τέτοια)...Και να μαστε πάλι πακτωμένοι στο αυτοκίνητο μαζί με ένα σωρό δώρα που δεν έχω ιδέα πως βρέθηκαν εκεί προς το κέντρο!Κι εκεί περάσαμε πάρα πολύ ωραία,πολύ ωραίο φαγητό και μουσική,χορεύαμε και τραγουδούσαμε 5 ώρες,η Σεμέλη κοιμήθηκε κάποια στιγμή,και έτσι και εμείς ησυχάσαμε λίγο...απ'τα γέλια της!

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όσα κορίτσια με βοήθησαν,χαίρομαι τόσο πολύ που όλοι μου οι κόποι απέδωσαν,και με το καλό όσες μαμάδες θα βαφτίσουν!Σεμελίτσα μου γλυκιά να σε χαιρόμαστε αγάπη μου και να είσαι πάντα αστεράκι που θα φωτίζει το δρόμο μας!Η μαμα και ο μπαμπάς σε λατρεύουν!

Να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!!!

Δεν νομίζω ότι μπορούσε να πάει καλύτερα η βάφτιση! Να σας ζήσει Κέιλι και να είναι έτσι χαμογελαστή όλη της τη ζωή!

Χιλια ευχαριστώ Ιζάκι μου!!Να χαίρεσαι και εσύ το γιόκα σου και με το καλό και το καινούριο μπεμπάκι που έρχεται!!Φιλάκια πολλά!

Χιλια ευχαριστώ Ιζάκι μου!!Να χαίρεσαι και εσύ το γιόκα σου και με το καλό και το καινούριο μπεμπάκι που έρχεται!!Φιλάκια πολλά!

Όλοι οι κόποι σου..χαλάλι...πάντα χαρές να έχετε...να σου ζήση το Σεμελάκι σου & να την δεις μεγάλη & τρανή!!! :P :p :P

Διαφημίσεις

Κορίτσι να σας ζήσει! Να είναι πάντα γελαστή στη ζωή της και εσείς να τη καμαρώνετε πάντα!

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!Κι εσύ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!:-P:-P:-P

Καλησπέρα σε όλες τις γλυκύτατες μανούλες αυτού του φόρουμ,και χρόνια πολλά σε εσάς και τις οικογένειές σας!Είμαι νέα στο φόρουμ,αλλά και νέα μαμά,καθώς πριν από 1,5 μήνα έλαβα το καλύτερο δώρο που είχα πάρει ποτέ μου...Την κορούλα μου!

Τέλος Απριλίου σκεπτόμαστε με τον άντρα μου να την βαφτίσουμε,και η βάφτιση να είναι handmade.Θέλω να είναι πολύ ωραία,θέλω να υποδυλώνει την αγάπη μου νιώθω για αυτήν...Οπότε...

1.Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια ωραία εκκλησία στα Νότια Προάστεια καθώς και ένα μέρος για την δεξίωση,που να μην υπάρχει συνεχής ανησυχία για τα παιδάκια για το αν θα πέσουν,θα χτυπήσουν κτλ..

2.Αν μπορώ να κάνω βάφτιση την Κυριακή του Θωμά που φέτος πέφτει 27 Απριλίου (Το πάσχα είναι 20)?

3.Το όνομα της θα είναι Σεμέλη ή Σιμέλα.Εγώ προτιμώ το Σεμέλη,αλλα το Σιμέλα έχει και γιορτή,το 15αύγουστο.Εσείς τι νομίζετε?

4.Για θέμα μάλλον θα έχουμε τα κοριτσίστικα αξεσουάρ (τσάντες,καπέλα...), αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες ιδέες για αρχικά προσκλήσεις και 2ειδών μπομπο.

Ευχαριστώ πολύ,Κέιλι.

Καλησπέρα Κέιλι :D Να σου ζησει η μικρουλα σου και να την καμαρωσεις όπως επιθυμείς. :) Τελικα πιστευω έκανες πολυ καλα που την εβγαλες Σεμελη! Ειναι πολυ ομορφο ονομα και αρχαιοελληνικο. :D Της εδωσες τελικα και καποιο δευτερο ονομα? Γιατι αν ηθελες να εχει και γιορτη, θα μπορουσες να της δωσεις και καποιο Χριστιανικο ονομα. :) Εμενα για παραδειγμα με εχουν βαφτισει Δαναη - Σταυρουλα, ετσι ωστε να γιορταζω κιολας μιας και το Δαναη δεν γιορταζει. Εγω τουλαχιστον αυτο σκεφτομαι να κανω με το αγορακι μου οταν γεννηθει πρωτα ο Θεός!! :) Να παρει το ονομα του παππου του (του πατερα του αντρα μου) και ενα ωραιο αρχαιοελληνικο ονομα! :)

K2JOp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα δείτε όπως θέλετε!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...