Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Handmade βάφτιση

Μαμά Κέιλι

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις γλυκύτατες μανούλες αυτού του φόρουμ,και χρόνια πολλά σε εσάς και τις οικογένειές σας!Είμαι νέα στο φόρουμ,αλλά και νέα μαμά,καθώς πριν από 1,5 μήνα έλαβα το καλύτερο δώρο που είχα πάρει ποτέ μου...Την κορούλα μου!

Τέλος Απριλίου σκεπτόμαστε με τον άντρα μου να την βαφτίσουμε,και η βάφτιση να είναι handmade.Θέλω να είναι πολύ ωραία,θέλω να υποδυλώνει την αγάπη μου νιώθω για αυτήν...Οπότε...

1.Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια ωραία εκκλησία στα Νότια Προάστεια καθώς και ένα μέρος για την δεξίωση,που να μην υπάρχει συνεχής ανησυχία για τα παιδάκια για το αν θα πέσουν,θα χτυπήσουν κτλ..

2.Αν μπορώ να κάνω βάφτιση την Κυριακή του Θωμά που φέτος πέφτει 27 Απριλίου (Το πάσχα είναι 20)?

3.Το όνομα της θα είναι Σεμέλη ή Σιμέλα.Εγώ προτιμώ το Σεμέλη,αλλα το Σιμέλα έχει και γιορτή,το 15αύγουστο.Εσείς τι νομίζετε?

4.Για θέμα μάλλον θα έχουμε τα κοριτσίστικα αξεσουάρ (τσάντες,καπέλα...), αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες ιδέες για αρχικά προσκλήσεις και 2ειδών μπομπο.

Ευχαριστώ πολύ,Κέιλι.

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου.

Κυριακή του Θωμά μπορείς να βαφτίσεις. Σου το λέω με σιγουριά γιατί κι εγώ έγινα νονά τέτοια μέρα.

Σε ευχαριστώ πολύ,επίσης χρόνια πολλά!

Ευχαριστώ για την πληροφορία!

3.Το όνομα της θα είναι Σεμέλη ή Σιμέλα.Εγώ προτιμώ το Σεμέλη,αλλα το Σιμέλα έχει και γιορτή,το 15αύγουστο.Εσείς τι νομίζετε?

Μη βαφτίσεις το παιδί Σιμέλη, θα καταλήξει να το φωνάζουν Σουμέλα (ποντιακό γαρ το Σιμέλα), καλύτερα να το βαφτίσεις Σεμέλη, που είναι υπέροχο! Και τι σε εμποδίζει να τη γιορτάζεις 15αύγουστο; Άλλωστε και το Σιμέλα που γιορτάζει 15αύγουστο δεν το γνωρίζουν, πρέπει να τους το πεις. Έτσι θα κάνεις και με το Σεμέλη. Θα πείτε στο περιβάλλον σας ότι γιορτάζει τον 15αύγουστο.

Το εορτολόγιο τα έχει ως διαφορετικά ονόματα...Ο σύζυγος διαφωνεί,λέει να βγάλουμε το παιδί Σιμελα,και δεν έχει σχέση με τον Πόντο!

Διαφημίσεις

Το εορτολόγιο τα έχει ως διαφορετικά ονόματα...Ο σύζυγος διαφωνεί,λέει να βγάλουμε το παιδί Σιμελα,και δεν έχει σχέση με τον Πόντο!

Εννοείται πως πρέπει να ομονοήσετε σε ό,τι αφορά το όνομα. Εγώ εξέφρασα την άποψή μου μιας και ρωτάς τη γνώμη μας. Αυτό με το Σιμέλα, που όλοι φωνάζουν Σουμέλα, το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί έχω δύο πρώτες ξαδέλφες που βαφτίστηκαν Σιμέλα (η οικογένεια από τον Πόντο, γιατί το Σιμέλα ή Συμέλα ή Σουμελα είναι ξεκάθαρα ποντιακό όνομα της Παναγίας "Παναγία Σουμελά", γι' αυτό γιορτάζει της Παναγίας τον 15αύγουστο), αν και και τις φωνάζουν αλλιώς, κάποιοι, ειδικά καινούργιοι φίλοι ή γνωστοί, μπερδεύονται, ο τρελός χαμός γίνεται με την ταυτότητα, που ενώ γράφει Σιμέλα, στις δημόσιες υπηρεσίες επίσης μπερδεύονται, αλλά τα χειρότερα ήταν στο σχολείο! Άσε εφιάλτης, η κοροϊδία έπεφτε σύννεφο, γιατί τα παιδιά είναι πολύ σκληρά (ειδικά η μία η πιο ευαίσθητη το βίωνε πολύ σκληρά, αν γινόταν να αλλάξει το βαπτιστικό όνομα, θα το έκανε μόλις έκλεισε τα 18).

Τα ονόματα είναι ένα δύσκολο θέμα, πολλά ζευγάρια καυγαδίζουν άσχημα γι' αυτό (προς θεού δεν λέω για σας!), ειδικά αν το όνομα το έχει η γιαγιά-πεθερα, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα!

Εύχομαι εσείς να της δώσετε το όνομα που αρέσει και στους δυο σας.

Ευτυχώς γιαγιάδες-πεθερές δεν είναι πρόβλημα για εμάς.Οι γονείς του άντρα μου εγκατέλειψαν κ αυτόν κ την αδελφή του όταν ηταν5,εννοείται δεν βγάζουμε τα δικά τους ονόματα (Κάρολος-μιραντα:!:).η μαμά μου είναι (50%) αμερικανίδα εξου κ το όνομα μου (κειλι) και την λένε μογια!τον μπαμπα μου τον λένε Μανολη, το κρατώ σε περίπτωση που κάνω αγορακι,γιατί θέλω πολύ να τους τιμήσω τους γονείς μου,σκοτώθηκαν όταν ήμουν 3.αποφασισαμε πως το όνομα της μικρής θα αρχίσει από το σ και μετά από πολλές συζητησεις καταλήξαμε σε αυτά τα 2.Θελω το μωρό μου όταν μεγαλώσει να μάθει ότι έψαχνα όνομα για αυτό από τότε που έμαθα το φύλο του (κλείνουμε 6 μήνες απΟ τότε )!!!!!

Ευτυχώς γιαγιάδες-πεθερές δεν είναι πρόβλημα για εμάς.Οι γονείς του άντρα μου εγκατέλειψαν κ αυτόν κ την αδελφή του όταν ηταν5,εννοείται δεν βγάζουμε τα δικά τους ονόματα (Κάρολος-μιραντα:!:).η μαμά μου είναι (50%) αμερικανίδα εξου κ το όνομα μου (κειλι) και την λένε μογια!τον μπαμπα μου τον λένε Μανολη, το κρατώ σε περίπτωση που κάνω αγορακι,γιατί θέλω πολύ να τους τιμήσω τους γονείς μου,σκοτώθηκαν όταν ήμουν 3.αποφασισαμε πως το όνομα της μικρής θα αρχίσει από το σ και μετά από πολλές συζητησεις καταλήξαμε σε αυτά τα 2.Θελω το μωρό μου όταν μεγαλώσει να μάθει ότι έψαχνα όνομα για αυτό από τότε που έμαθα το φύλο του (κλείνουμε 6 μήνες απΟ τότε )!!!!!

Να σας ζήσει το μωρό σας, να'ναι γερή κι ευτυχισμένη! Και σίγουρα θα νοιώθει μοναδική και πολυαγαπημένη όποιο όνομα και να της δώσετε, ειδικά αν το ψάχνετε τόσο πολύ! Απλώς, ειδικά αν ζείτε στην Ελλάδα, καλό είναι να λάβετε υπόψη σας και την παράμετρο αυτή που σου ανέφερα παραπάνω! Το όνομα σίγουρα δεν μας χαρακτηρίζει, αποτελεί όμως στοιχείο της ταυτότητάς μας, που μας συνοδεύει σε όλη μας τη ζωή (το βαπτιστικό όνομα δεν αλλάζει, ενώ το επώνυμο το αλλάζεις αν δεν σου αρέσει). Υπάρχουν υπέροχα ονόματα! Στη θέση σου, απλώς θα το έψαχνα περισσότερο και θα έβαζα στο τραπέζι και άλλα ονόματα! Καλή συνέχεια!

Να σας ζήσει το μωρό σας, να'ναι γερή κι ευτυχισμένη! Και σίγουρα θα νοιώθει μοναδική και πολυαγαπημένη όποιο όνομα και να της δώσετε, ειδικά αν το ψάχνετε τόσο πολύ! Απλώς, ειδικά αν ζείτε στην Ελλάδα, καλό είναι να λάβετε υπόψη σας και την παράμετρο αυτή που σου ανέφερα παραπάνω! Το όνομα σίγουρα δεν μας χαρακτηρίζει, αποτελεί όμως στοιχείο της ταυτότητάς μας, που μας συνοδεύει σε όλη μας τη ζωή (το βαπτιστικό όνομα δεν αλλάζει, ενώ το επώνυμο το αλλάζεις αν δεν σου αρέσει). Υπάρχουν υπέροχα ονόματα! Στη θέση σου, απλώς θα το έψαχνα περισσότερο και θα έβαζα στο τραπέζι και άλλα ονόματα! Καλή συνέχεια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,επίσης!Νέα Σμύρνη μένω,και στην Ελλάδα γεννήθηκα!Το Σεμέλη μου άρεσε παρά πολύ!Θα τον πείσω τον σύζυγο,ο οποίος θέλει σώνει κ καλά η κοριτσαρα του να γιορτάζει!Το πολύ πολύ θα την βγάλω Σεμέλη-Γεωργία (οπως λένε τον παππού μου,ο οποίος σε αντίθεση με τους γονείς μου ζει και έχει τρελαθεί με τη δισέγγονα του) και θα την γιορτάζω τότε.

Θα ήθελα η πρόσκληση να είναι περίπου έτσι: http://www.etsy.com/listing/88431824/valentina-dress-we-invite-you-to-fall-in

βρήκα και μαρτυρικά (για να τα αντιγράψω,όχι για να αγοράσω):

http://www.marelvin-baby.gr/content/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9-0

(ξέρετε που θα βρω αυτά τα σταυρουδάκια και το καπελάκι)

Για μπομπο μεγάλων θέλω να κάνω κάτι σε πουγκάκι/κουτάκι με κάποιο φυλαχτό ή μπρελόκ.Για μπομπο μικρών δεν ξέρω (ιδέες???)

Θα φτιάξω ίσως και χωνάκια για τα μικρά,και θα βάλω μέσα και σαπουνάκι που μου πρότινε μια άλλη μανούλα.Αν ξέρει κάποια που μπορώ να βρω καλούπια...

Για αναμνηστικό για τους μεγάλους δεν ξέρω..

Για γλυκό θα έχω ή Lolliecakes ή σφηνογλυκάκια.Ποιο νομίζετε καλύτερο?

Φτηνά βαπτιστικά????Οικονομικό κέντρο/ταβέρνα/ξενοδοχείο??Φόρεμα για μένα?Φωτογράφο και ανθοπωλείο??Εκκλησία????

Το ξέρω,ζητάω πολλά η άτιμη,αλλά είμαι εντελώς άσχετη!!

Σημειωτέον,μένω Ν.Σμύρνη,και ενδιαφέρομαι για Νότια Προάστεια...

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

απο ολα τα ονοματα στο Σιμελα καταληξατε? δεν λεει καθολου... να ειχατε θεμα με γιαγιαδες, ενταξει αλλα αφου δεν εχετε γιατι να το βαλεις, και να γιορταζει 15 αυγουστου με την μιση ελλαδα?

Καλησπέρα και να σου ζήσει η μπέμπα! Θα συμφωνήσω πώς το Σεμέλη είναι υπέροχο όνομα και πως δυστυχώς αν τη βγάλετε Σιμέλα σίγουρα θα τη φωνάζουν Σουμέλα και θα έχει κάποια θεματάκια με κοροϊδίες στο σχολείο..:rolleyes:

Τώρα για υλικά μαρτυρικών σχετικά με το θέμα σου βρήκα αυτά

http://www.123-mpomponieres.gr/p.METALLIKI-CHANTRA-TSANTAKI-KOD-517253-YLIKA-GIA-KOSMIMATA-YLIKA-GIA-CHEIROTECHNIES.729386.html

http://www.123-mpomponieres.gr/p.DIAKOSMITIKA-FILNTISENIA-ME-CHANTRES-KAI-FOUNTA-KOD-PF-WAV.593996.html

http://www.123-mpomponieres.gr/p.METALLIKO-FOREMATAKI-ASIMI-KOD-517201.726381.html

http://www.an-agapas.gr/ylika-kataskeyon/diafora-diakosmitika/metallika-axesoyar/metalliko-forema

Υλικά για μπομπονιέρες

http://www.123-mpomponieres.gr/p.MPOMPONIERES-VAPTISIS-KOUTIA-KAPELA-ME-METALLIKI-KORONA-KOD-ALG-0111.602576.html

http://www.123-mpomponieres.gr/p.KOUTAKIA-KAPELO-ME-PETALOUDA-GIA-MPOMPONIERES-GAMOU-KOD-3910517.434947.html

http://www.123-mpomponieres.gr/p.KOUTAKIA-KAPELA-KOD-3901920.295319.html

http://www.123-mpomponieres.gr/p.POUGKI-KAPELO-KARO-KOD-0520072-YLIKA-GIA-MPOMPONIERES.720873.html

http://www.123-mpomponieres.gr/p.POUGKI-KAPELO-ME-KERASIA-KOD-0520073-YLIKA-GIA-MPOMPONIERES.720874.html

http://www.eshopgamouvaptisis.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=dynamicsite_zoom2-with-sku.tpl&product_id=1086&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=376

Από όπου καταλήξεις να παραγγείλεις φρόντισε να το κάνεις νωρίς για να έχεις χρόνο να τα φτιάξεις με την ησυχία σου και να μην αγχωθείς αν τύχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. Με το καλό!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Συγγνωμη που δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτα που ρωτας γιατι ειμαι απο β. Ελλαδα.

Στην βαπτιση της μικρης μου εκανα γουρια απο πηλο για τα παιδακια να τα κρεμασουν στα δωματια τους. Σπιτακια, πεταλουδιτσες, ψαρακια, τρενακια κλπ βαμμενα με ωραια χρωματα με χαντρες, ματακια, σταυρουδακια, κλειδακια κλπ, και κορδελες πολυχρωμες..

Οσο για το ονομα, συγγνωμη αλλα δεν μου αρεσει κανενα απο τα δυο που διαλεξατε. Το λεω εγω που δεν εχω ωραιο ονομα και τοσα χρονια που το κουβαλαω το μισω.

Απο "Σ" θα μου αρεσε το Σοφια βεβαια δεν εχει και πολυ σημασια μιας κι εχετε κανει την επιλογη σας.

Να σας ζησει η κουκλα σας

Σας ευχαριστώ πολύ ολες σας!

Από την αρχή έκλεινα στο Σεμέλη...το Σιμελα δεν με ξετρελλενει κ ειδικά λόγω των κοροιδιων,ο μπαμπάς μας μόνο λόγο γιορτήΣο πρπροτιμά.Αν τη βγάλω κ με του παππού μου όμως και την λένε Σεμέλη αλλά γιορτάζει 23 Απριλίου νομίζω θα συμφωνήσει!

Ιζακι ευχαριστώ πολύ για τις ιστοσελιδες...Μαγαζιά αντίστοιχα υπΆρχουν?

Τα συγκεκριμμένα μαγαζιά είναι Θεσσαλονίκη οπότε δεν βολεύουν, υπάρχουν κάποια στα δρομάκια που "κόβουν" κάθετα την Ερμού λίγο πιό πάνω από την Καπνικαρέα αλλά είναι πιό ακριβά από αυτά στο ίντερνετ. Από άλλα θέματα εδώ στο φόρουμ έχω διαβάσει ότι στην οδό Ανθέων στα Πατήσια έχει πάρα πολλά μαγαζιά με είδη στολισμού και βάφτισης σε καλές τιμές, όμως δεν έχω πάει οπότε δεν έχω προσωπική άποψη.

Επίσης πολύ καλό μαγαζί είναι το http://www.agrinvest.gr/shop/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=11715&Itemid=6

που έχει και φυσικό μαγαζί στα Α.Πατήσια και έχει τεράστια γκάμα προϊόντων, πολύ καλές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Σχετικά με βαφτιστικά ρούχα που έγραψες παραπάνω μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο Monsoon (έχει κομμάτια του σε κάποια Accessorize πχ Ερμού, αεροδρόμιο) και μαγαζί στο The Mall, έχει πανέμορφα φορεματάκια (στο Mall έχει και για τις μαμάδες) και την περίοδο των εκπτώσεων ρίχνουν πάρα πολύ τις τιμές. Γενικά δεν χρειάζεται να πάρεις σετ ρούχων μπορείς να κάνεις μία mix&match εμφάνιση που θα σου βγει πολύ φτηνότερη.

Καλό ψάξιμο και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά & να σου ζήση το μωρούλι σου. Το monsoon που έγραψε η izaki δεν 'παίζεται' από φουστανάκια όχι μόνο για μωρούλια αλλά & για μαμάδες!!!! Το agrinvest deco έχει αντίστοιχο & στην Αλίμου...πιστεύω όμως ότι πρώτες ύλες για βαφτιστικά στις καλύτερες τιμές θα βρεις στο κέντρο, στην Αθήνα, στις κάθετες της Καλαμιώτου, Καπνικαρέας κλπ όπως έγραψε & μια άλλη μαμά πιο κάτω.:!::) :)

Καλησπέρα κοπέλα μου!! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Εγώ στην βάφτιση της κορούλας μου, έκανα κρεμαστές μπομπονιέρες μόνη μου, πήρα τα υλικά από τον Καραμανώλη και τις έφτιαξα!! Τα μαρτυρικά νομίζω τα πληρώνει ο κουμπάρος!! Φόρεμα δικό μου πήρα από το raxevsky, φόρεμα στην κορούλα μου έβαλα το δικό μου το βαφτιστικό, είμαι και εγώ νέα μανούλα, 18 χρονών βάφτησα την κορούλα μου και αφου το φύλαγα το βαφτιστικό μου φουστανάκι και ήταν και σε άριστη κατάσταση της το έβαλα!!!!!

Κορίτσια μου,ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ,το ενδιαφέρον σας με έχει συγκινήσει!

Θα ρίξω μια ματιά στις ιστοσελίδες κ τα μαγαζιά που μου είπατε,και θα σας ενημερώσω σύντομα για τις εξελίξεις!Ανδρομάχη,τα έχουμε συμφωνήσει με τους νόνους,και κάποια πράγματα που κανονικά πληρώνουν εκείνοι θα τα φτιάξω εγώ!(μαρτυρικα,λαμπάδα,το κουτί της βάπτισης),και ελπίζω να τα καταφέρω!

Το ότι το κοριτσάκι σου έβαλε το δικό σου βαπτιστικο είναι πολύ γλυκό!!!

Επισκεφτηκα την Παναγίτσα στο Φάληρο,τον Άγιο Αλέξανδρο κ την Αγία Παρασκευή που είναι και κοντά στο σπίτι μου,αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα!Έχετε κάποια εμπειρία από αυτές τις εκκλησιες????

Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας,να τα δείτε οπως επιθυμείτε!:P:p

Επισκεφτηκα την Παναγίτσα στο Φάληρο,τον Άγιο Αλέξανδρο κ την Αγία Παρασκευή που είναι και κοντά στο σπίτι μου,αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα!Έχετε κάποια εμπειρία από αυτές τις εκκλησιες????

Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας,να τα δείτε οπως επιθυμείτε!:P:p

Εγώ βάφτισα τον γιό μου στον Άγιο Αλέξανδρο που είναι η ενορία μας (και που είχε βαφτιστει και ο αδελφός μου που έγινε ο νονός του γιού μου από τον ίδιο παπά μάλιστα :D ). Οι ιερείς (τους οποίους ξέρω από παιδάκι) είναι υπέροχοι, μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος τους με το μωρό και όταν είχαμε πρωτοπάει για την ευχή των σαράντα ημερών και κάθε φορά που πηγαίνουμε για να ανάψουμε ένα κερί με τον μικρό, πάντα έρχονται για να τον δούν και να του μιλήσουν όπως κάνουν με όλα τα μικρά παιδάκια που επισκέπτονται την εκκλησία. Επίσης κάτι που παρότι δεν το περίμενα με εξέπληξε ευχάριστα, κατά τη διάρκεια της βάφτισης επειδή ο μικρός έκλαιγε πάρα πολύ μου είπαν να τον πάρω αγκαλιά από τους νονούς και τους τον ξαναέδωσα στο τέλος όπου έγινε και η παράδοση και το χειροφίλημα. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι οι καλεσμένοι θα ταλαιπωρηθούν αρκετά να βρούν πάρκινγκ - κάτι που ισχύει επίσης για την Παναγίτσα.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Είναι πρόβλημα το πάρκινγκ...250-300 άτομα θα είμαστε υπολογίζω.Στην Παναγίτσα ο παπάς μου ζήτησε ταρίφα (5 χρόνια έχω να το ακούσω αυτό),και στις άλλες δύο εκκλησίες έχουν θεμα με το στολισμό,στην ΑΓ. Παρασκευή δεν αφήνουν ούτε ένα

μπαλόνι να βάλεις...Ψάχνω 1.0000000 πράγματα ταυτόχρονα (έγραψα κάτω ποια),

Σας παρακαλώ βοήθεια!!!!!!!!!!

Κι εμείς τόσους καλεσμένους είχαμε και όντως κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν για να παρκάρουν, το καλό ήταν ότι είχαμε κλέισει τη δεξίωση στο Coral που είναι δίπλα οπότε δεν χρειάστηκε να ξαναπάρουν τα αυτοκίνητα τους και να ξαναψάχνουν για παρκάρισμα αλλού. Σχετικά με το στολισμό εγώ δεν είχα πρόβλημα γιατί ούτως ή άλλως δεν μου αρέσουν οι υπερβολικοί στολισμοί στις βαφτίσεις και απλά έβαλα δύο γλάστρες στην είσοδο της εκκλησίας κάτι που θα έκανα όπου και να γινόταν η βάφτιση. Πάντως επειδή μένω κοντά και περνάμε συχνά με το μικρό στη βόλτα μας από τον Αγ. Αλέξανδρο έχω δει να στολίζουν τα σκλαλοπάτια με υφάσματα και φαναράκια για άλλες βαφτίσεις και μία φορά είχα δει και μπαλόνια. Νομίζω πως οι ιερείς το λένε για να αποφεύγονται οι υπερβολές.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Ούτε εμένα μου αρέσουν οι υπερβολικοί στολισμοι,νομίζω πως λίγα λουλούδια,μπαλόνια και ύφασμα φτάνει.Εμένα μου είπαν οι ιερείς κ στους 3 ναούς που ρώτησα πως απαγορεύεται,αλλα μπορεί να είναι κ αυτό που λες.Το coral ξενοδοχείο δεν είναι?Ήταν καλές οι τιμές κ το μενού?Γιατί κ για δεξίωση ψάχνω,αλλά δεν έχω βρει τίποτα...

Ναί είναι ξενοδοχείο στην λ.Ποσειδώνος δίπλα στον Φλοίσβο, δύο τετράγωνα απόσταση από τον Άγιο Αλέξανδρο.

http://www.coralhotel.gr/gr/events-baby.asp

Εμείς την βάφτιση την κάναμε Σάββατο μεσημέρι (πέρυσι το Μάρτιο) και μας κόστισε 32ευρώ το άτομο. Είχαμε μπουφέ με 3 κρύα ορεκτικά, 3 σαλάτες, 3 ζεστά ορεκτικά, 4 κυρίως πιάτα, 3 γλυκά, σαμπάνια και απεριόριστη κατανάλωση σε αναψυκτικά, μπύρες και κρασί.

Ίσως έχουν αλλάξει λίγο οι τιμές πάντως το φαγητό ήταν υπέροχο και μείναμε τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι πολύ ευχαριστημένοι. Επίσης η θέα στην αίθουσα που είχαμε κλείσει ήταν καταπληκτική!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...