Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Handmade βάφτιση

Μαμά Κέιλι

Recommended Posts

Καλησπέρα.Στα κουβαδάκια μπορείς να βάλεις επίσης καραμελίτσες και στη μέση 2-3 γλειφιτζουρια.Στης κόρης μου τη βάπτιση έβαλα καραμέλες και έφτιαξα μόνη μου τα γλειφιτζουρια ,τα έβαλα σε ειδική μεμβρανη και με μια κορδελιτσα ήταν μια χαρά.Αν δεν βρεις κουβαδακια μπορεις να πάρεις διαφανα βαζακια και μπορεις να βάλεις μέσα από αυτα τα πολυχρωμα που τους βαζεις νερο και φουσκωνουν (μου διαφευγει το ονομα τους,υπαρχουν ομως στα jumbo σιγουρα αν καταλαβες τι εννοω...) και μπορεις να βάλεις εκεί μέσα από ένα λουλούδι που δεν θα σου μαραθει κιολας μιας και εχει υγρασια.

eicMp2.png

3rkAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς,όσον αφορά αυτα που φουσκώνουν,μπόρεις να μου εξηγήσεις?Ευχαριστώ πολύ!

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

Καλησπέρα κορίτσια,μόλις γύρισα από τα διάφορα μαγαζάκια που είχα πάει. Ιζάκι,πήρα δύο από τα μέσαια κουβαδάκια για το τραπέζι ευχων,το χαρτι περιτυλίγματος για τα γλαστράκια μου,αυτές τις πομ πον τις ροζ,επίσης για το τραπέζι ευχων,κάτι φιγούρες για τα λουλούδια,μαρκαδόρους γκλιτερ, αλλά φαναράκια μου είπαν πως δεν έχει,και δεν κατάλαβα αν τους τελείωσαν,ή δεν πουλάνε πια.Τες πα,έψαξα κι άλλα σάιτ,αλλά δεν είχε τα μεγάλα που θέλω εγώ (μόνο δύο για την είσοδο της εκκλησίας)!

Ευχαριστώ για την βοήθεια σου Ιζάκι (και όλες τις υπόλοιπες βέβαια),και σύντομα θα βάλω φωτο με τις δημιουργίες!

Να χαιρεστε όλες τα παιδάκια σας!:P:p

Μπράβο χαίρομαι που βρήκες τόσα πράγματα! Περίεργο αυτό με τα φανάρια γιατί θυμάμαι ότι είχαν πολλά σχέδια, ίσως τους έχουνε τελειώσει. Όποτε μπορέσεις βάλε φωτογραφίες να δούμε τις δημιουργίες σου!

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου για το όνομα, τον γιό μου τον βγάλαμε Δημήτρη όπως τον πεθερό μου.

Να χαίρεστε τη μικρούλα σας!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Κι εμένα μου φάνηκε παράξενο αυτό με τα φανάρια...Το Σεπτέμβριο είχα βαπτίσει ένα κοριτσάκι,κ είχα ρωτήσει την κουμπάρα μου από που τα πήρε κ μου είπε jumbo..

Φυσικά θα βάλω φώτο,όταν βρω καιρό.Απλά να τελειώνω ένα ένα τα πράγματα (πρόσφατα τελείωσα τα προσκλητήρια:μακρόστενο κουτάκι ροζ με φορεματακι στο εξωτερικό,και μέσα τυπωμένο το κείμενο με ένα μωρακι και ένα γλειφιτζουρακι-πως σου ακούγεται?),και τώρα δουλεύω τα μαρτυρικά και τις διακοσμησεις των τραπεζιών.Ας είναι καλά η αδελφή μου,οι φίλες μου και η γιαγιά μου,που με βοηθάνε!

Να χαίρεσαι κ εσύ τον κουκλο Δημήτρη σου και το καινούργιο μπεμπε που βλέπω πως έρχεται!Με το καλο!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, περιμένουμε το δεύτερο αγοράκι μας το καλοκαίρι και ανυπομονούμε!

Σχετικά με τα φαναράκια μπορεί ο υπάλληλος που ρώτησες να είναι εποχιακός (επειδή είναι Απόκριες και έχουν αρκετή κίνηση) και να μην ήξερε ακριβώς. Δεν χάνεις τίποτα να ξανακοιτάξεις σε κάποιο άλλο μαγαζί.

Όλα όσα ετοιμάζεις ακούγονται υπέροχα, μπράβο σου! Το βασικό είναι ότι το ευχαριστιόσαστε έτσι σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Με το καλό λοιπόν!!!!!Κι εγώ το καλοκαίρι περιμένω δύο ανιψακια (της αδελφής κ της ξαδέλφης μου),αλλά θέλω να κάνω και αλλα παιδάκια...μόνο να μεγαλώσει λίγο ακόμα η μπέμπα...Σε λίγο θα έχουμε τρία μωρά να κλαίνε στο ίδιο σπίτι!Χαίρομαι κιόλας και για την γιαγιά κ τον παππού μου,που έχασαν την κόρη τους (κ μαμά μας) σε τόσο μικρή ηλικία και τώρα μέσα σε 9 μήνες (με το που γέννησα εμεινε εγκυος η αδελφή μου) έχουν 2 δισέγγονα!

Σε σχέση με τα φανάρακια,ελπίζω να την βρω την άκρη.Αν πάρει τίποτα το μάτι σου...

Πολύ χαίρομαι που σου αρέσουν (ακουστικά) αυτά που σου περιεγραψα!Τουλάχιστον αν δεν μπορέσω να τις δείξω,να στις περιγράφω!

Άσχετο,αλλά επειδή σε λίγες μέρες θα δούμε το φύλο του μωρού της αδελφής (μας έχουν πει μάλλον κοριτσάκι κι αυτό!!!),ποιο όνομα απ'τα δύο ψηφίζεις?Το Κατερινα (όνομα πεθεράς,όμως κ εν μερη δικό μου) ή το Αδαμαντία (η αγαπημένη νονά της αδελφής μου που πέθανε πρόσφατα από καρκίνο)?

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς,όσον αφορά αυτα που φουσκώνουν,μπόρεις να μου εξηγήσεις?Ευχαριστώ πολύ!

Να φανταστεις οτι ολη μερα δεν μπορουσα να θυμηθω το ονομα τους και ετσι εψαξα στο google.....

Λεγονται διακοσμητικες μπαλες ζελε και για να βοηθησω περισσοτερο δες στη φωτο.

0503003_normal.jpg

eicMp2.png

3rkAp2.png

Με το καλό λοιπόν!!!!!Κι εγώ το καλοκαίρι περιμένω δύο ανιψακια (της αδελφής κ της ξαδέλφης μου),αλλά θέλω να κάνω και αλλα παιδάκια...μόνο να μεγαλώσει λίγο ακόμα η μπέμπα...Σε λίγο θα έχουμε τρία μωρά να κλαίνε στο ίδιο σπίτι!Χαίρομαι κιόλας και για την γιαγιά κ τον παππού μου,που έχασαν την κόρη τους (κ μαμά μας) σε τόσο μικρή ηλικία και τώρα μέσα σε 9 μήνες (με το που γέννησα εμεινε εγκυος η αδελφή μου) έχουν 2 δισέγγονα!

Σε σχέση με τα φανάρακια,ελπίζω να την βρω την άκρη.Αν πάρει τίποτα το μάτι σου...

Πολύ χαίρομαι που σου αρέσουν (ακουστικά) αυτά που σου περιεγραψα!Τουλάχιστον αν δεν μπορέσω να τις δείξω,να στις περιγράφω!

Άσχετο,αλλά επειδή σε λίγες μέρες θα δούμε το φύλο του μωρού της αδελφής (μας έχουν πει μάλλον κοριτσάκι κι αυτό!!!),ποιο όνομα απ'τα δύο ψηφίζεις?Το Κατερινα (όνομα πεθεράς,όμως κ εν μερη δικό μου) ή το Αδαμαντία (η αγαπημένη νονά της αδελφής μου που πέθανε πρόσφατα από καρκίνο)?

Τί ωραία που θα γεμίσει η οικογενειά σας μωράκια!!! Και τί χαρά για τον παππού και τη γιαγιά σας! Η ζωή τους αποζημιώνει με τον πιό γλυκό τρόπο! Με το καλό να έρθουν, γερά και καλότυχα! Και εγώ εκ πείρας σου λέω να περιμένεις λίγο να ξεπεταχτεί η μικρή γιατί η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν συγκρίνεται με την πρώτη, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν έχεις καθόλου ενοχλήσεις ή συμπτώματα όπως εγώ η κούραση είναι μεγάλη και δεν έχεις την πολυτέλεια να χαλαρώνεις όποτε θέλεις. Χαλάλι τους όμως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά!

Θα έχω το νού μου για τα φαναράκια και αν βρω κάτι θα σου πω.

Τώρα για το όνομα και τα δύο μου αρέσουν πολύ αλλά προτιμώ το Αδαμαντία, είναι πιό σπάνιο και αφού έχασε πρόσφατα και τη νονά της πιό ξεχωριστό.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Φωτεινή ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...Θα σκεφτώ αν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω!Ιζακι είναι αλήθεια,εγώ είμαι πολύ χαρούμενη (θα είναι κάπως σαν τριδυμακια,αλλά ξαδελφακια!Θα περιμένω λίγο,να μεγαλωσουν οοοολα τους και θα βάλουμε μπρος για Δευτερο!

Η γιαγιά μου δεν παύει να μου τονίζει κάθε μερα πόσο ευτυχισμένη είναι..Η αλήθεια είναι πως η ζωή μας έπαιξε άσχημα παιχνίδια...χάσαμε τους γονείς μας πολύ μικρές,κ για ένα διάστημα είχαμε χαθεί κ μεταξύ με τους παππούδες...έπειτα ήρθαν οικονομικά...Αλλά από τότε που τελείωσα το λύκειο...τακτοποιηθηκα,βρήκαμε σπίτι όλοι μαζί,και μέσα σε δύο χρόνια παντρεύτηκα κ έγινα μανούλα!

Κι εμεις στο Αδαμαντία κλείνουμε,απλά ο κουνιαδος μου φοβάται μην αρχίσει κανείς τα Μαντω κ τα Διαμαντω!Από υποκοριστηκα είναι πιο ωραίο το Αμάντα,νομίζω.

Το καλοκαίρι πότε περίπου με το καλό?

Διαφημίσεις

Να φανταστεις οτι ολη μερα δεν μπορουσα να θυμηθω το ονομα τους και ετσι εψαξα στο google.....

Λεγονται διακοσμητικες μπαλες ζελε και για να βοηθησω περισσοτερο δες στη φωτο.

0503003_normal.jpg

Ειναι σε μικρα φακελακια σαν σπορακια μικρα και σε διαφορετικα χρωματα και τα βαζεις με νερο σε βαζο και διπλασιαζονται σε μεγεθος...γινονται σαν χαντρες ζελεδακια!!!

Στα τζαμπο τα βρισκεις στα ειδη διακοσμησης.

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Ειναι σε μικρα φακελακια σαν σπορακια μικρα και σε διαφορετικα χρωματα και τα βαζεις με νερο σε βαζο και διπλασιαζονται σε μεγεθος...γινονται σαν χαντρες ζελεδακια!!!

Στα τζαμπο τα βρισκεις στα ειδη διακοσμησης.

Δεν τα είδα σήμερα που πήγα..Αλλά σίγουρα τα έχω δει ξανά!

Δεν τα είδα σήμερα που πήγα..Αλλά σίγουρα τα έχω δει ξανά!

Αν δεν κανω λαθος, υπαρχουν και στα μαγαζια με ολα 1 ευρω!!!

Με το καλο και η βαπτιση!!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Αν δεν κανω λαθος, υπαρχουν και στα μαγαζια με ολα 1 ευρω!!!

Με το καλο και η βαπτιση!!!!

Ευχαριστώ πολύ,να χαίρεσαι κ Εσύ την κορούλα σου!

Ευχαριστώ πολύ,να χαίρεσαι κ Εσύ την κορούλα σου!

Καλημέρα, καλό μήνα & καλή Σαρακοστή να 'χουμε. Ολα τα κουβαδάκια, φαναράκια κλπ. μετά την Κ.Δευτέρα το Jumbo γεμίζει πασχαλινά, οπότε έχει σίγουρα ...λίγη υπομονή. Πάντως είναι τέλειες όλες οι ιδέες που προτείνατε κορίτσια!!!!!! :) :) :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλό μήνα & καλή Σαρακοστή να 'χουμε. Ολα τα κουβαδάκια, φαναράκια κλπ. μετά την Κ.Δευτέρα το Jumbo γεμίζει πασχαλινά, οπότε έχει σίγουρα ...λίγη υπομονή. Πάντως είναι τέλειες όλες οι ιδέες που προτείνατε κορίτσια!!!!!! :) :) :)

Λες???Μακάρι!!!!Αλλά θα έχει μεγάλα,φαναρακιαΑπό αυτό που θέλω Εγώ???

Θα πάω κ την επόμενη βδομάδα,,άλλα αυτή την φορά στο άλλο το πιο μεγάλο jumbo στην Πειραιώς.Μακάρι να βγω τυχερή!!!

Λοιπόν,ατυχία δεύτερη:η φωτογραφική μηχανή χάλασε,και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο.Ωστόσο,θα σας δείξω παρόμοιες δημιουργίες (απ'τις οποίες πήρα και τις ιδέες):

Μπομπο μεγάλων: http://mycraftandartcreations.blogspot.gr/2012/01/blog-post_1892.html

Μπομπο μικρών: http://www.appeler.gr/el/mpomponieres/mpomponieres-baptishs/foremataki-roz-me-louloudakia-mpomponiera-baptisis.html

Προσκλητήριο: http://mycraftandartcreations.blogspot.gr/2012/06/blog-post_22.html

Επίσης,αυτό το κουτί βάπτισης επέλεξε η νονά μας: http://www.123-mpomponieres.gr/p.KOUTI-VAPTISIS-TOUALETA-LOULOUDI-KOD-KV-K2820-115-DEV.149900.html (θα είναι υπέροχο και για το δωμάτιό της μετά την βάπτιση),και αυτά τα λαδόπανα: http://www.google.gr/imgres?hl=el&biw=1438&bih=639&tbm=isch&tbnid=f89yt6__vtQdUM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.123-mpomponieres.gr%2Fp.SET-LADOPANA-VAMVAKERA-ME-KENTIMA-MPALARINA-KOD-11027.535793.html&docid=QkVrIVnxvtHPRM&imgurl=http%3A%2F%2Fwww.123-mpomponieres.gr%2Fassets%2Fimages%2F0264%2F7547%2F11027.jpg&w=800&h=582&ei=POkRU-zaIIOn0QWBk4DgCQ&zoom=1&ved=0CG8QhBwwCQ&iact=rc&dur=629&page=1&start=0&ndsp=19

Λοιπόν,πως σας φαίνονται;;;;Ανυπομονώ να φτιάξουμε την μηχανή,για να σας δείξω και τα αυθεντικά!

Να και το κειμενάκι μας...μόνη μου το έφτιαξα!

Είμαι εγώ μια μπεμπουλα

Μια κουκλίτσα τοσοδουλα

Με το ροζ φορεματακι

Μα δεν έχω ονοματάκι!

Κι ομως,στης Αγίας...την εκκλησία

Μες στης άνοιξης την πανδαισία

Η νονά μου η Ναταλιτσα

Θα με βγάλει Σεμελιτσα!

Ελάτε δίχως χασομερι

Δώδεκα το μεσημέρι

Όλοι σας,γνωστοί και φίλοι

Στις 27 του Απρίλη!

Οι γονείς:

Οι νονοί:

Κι εγώ μαζί!

Πως σας φαίνεται?

Καλησπέρα! Εμεις κάναμε γάμο και βάφτιση και τα επιμεληθήκαμε ΟΛΑ ΟΙ ΔΥΟ μας μόνοι μας! Οπότε μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα πας. Τις μπομπονιερες τις εκανε η γυναικα μου αγορασε δαντελα και τις εκλεισε μεσα και για το μωρο πηρε μπαλιτσες και εκανε φατσουλες διαφορες γκριματσες πανω. Σχετικα με προσκλητηρια αν ζωγραφιζεις κανε μονη σου ενα και μετα βγαλε αντιγραφα εγω ειμαι εικονογραφος οποτε εκανα το δικο μας στο χερι με μελανι και μετα το πηγα και το εβγαλα τοσα αντιγραφα οσα το χρειαζομουν. Ριξε μια ματια να παρεις ιδεα.

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1.html

Τα προσκλητήρια τα έχω κάνει ήδη...κείμενο μέσα σε κουτάκι σχεδόν ίδιο μ'αυτό της φωτογραφιας.Και σε καμία βδομάδα θα'χω τελειώσει και τα μαρτυρικά!

Πολλά μπράβο σε σένα και την γυναίκα σου κ να χαίρεστε το παιδάκι σας!

Να και το κειμενάκι μας...μόνη μου το έφτιαξα!

Είμαι εγώ μια μπεμπουλα

Μια κουκλίτσα τοσοδουλα

Με το ροζ φορεματακι

Μα δεν έχω ονοματάκι!

Κι ομως,στης Αγίας...την εκκλησία

Μες στης άνοιξης την πανδαισία

Η νονά μου η Ναταλιτσα

Θα με βγάλει Σεμελιτσα!

Ελάτε δίχως χασομερι

Δώδεκα το μεσημέρι

Όλοι σας,γνωστοί και φίλοι

Στις 27 του Απρίλη!

Οι γονείς:

Οι νονοί:

Κι εγώ μαζί!

Πως σας φαίνεται?

Τέλειο! Πολύ γλυκό και κοριστίστικο! Και τα link που πόσταρες είναι πολύ ωραία, φαντάζομαι ότι αυτά που φτιάξατε εσείς θα είναι ακόμα καλύτερα. Με τα φαναράκια τί έγινε; Όντως θα είναι καλύτερα να πας σε ένα από τα μεγάλα Jumbo, εκεί θα βρεις μεγαλύτερη ποικιλία.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Τέλειο! Πολύ γλυκό και κοριστίστικο! Και τα link που πόσταρες είναι πολύ ωραία, φαντάζομαι ότι αυτά που φτιάξατε εσείς θα είναι ακόμα καλύτερα. Με τα φαναράκια τί έγινε; Όντως θα είναι καλύτερα να πας σε ένα από τα μεγάλα Jumbo, εκεί θα βρεις μεγαλύτερη ποικιλία.

Χίλια ευχαριστώ Ιζακι μου,δεν μπορείς να φανταστείς πόση σκέψη έπεσε μόνο για να φτιάξω την πρώτη στροφή!(Βέβαια μεταξύ μας τώρα αδικησα λιγάκι τον νονόμας που δεν ενταξα κ το δικό του το όνομα στο ποιηματάκι,αλλά που να ταιριάξει -είναι κ λίγο ασυνήθιστο).Φαναρακια μου βρήκε ο άντρας της αδελφής μου στο μέγεθος που ήθελα από ένα προμηθευτή του στην μ.Βρετανία (είναι καλλιτέχνης) λιγάκι τσιμπημενα βέβαια,αλλά πήγα σΕ ένα jumbo μόνη μου κ αλλά δύο με την υπόλοιπη "ομάδα" κ είχαν αλλά πολύ μικρά.

Υποτίθεται θα έρθουν αύριο...

Πάντως η μπέμπα διχνει ευνοικες διαθέσεις για βάπτιση...Την πήρε μαζί η αδελφή μου σήμερα στην βάπτιση μιας γνωστής της...Μου λέει η αδελφή μου έδειχνε συνέχεια την κολυμπήθρα και την τραβούσε απ'το μαλλί (αυτό είναι το καινούριο μας χουι)

Υ.Γ1:Γίνονται βαπτισεις αυτήν την βδομάδα?????????

Υ.Γ2:Εσένα ο δικός σου πως αντέδρασε στην όλη διαδικασία????

Υ.Γ3:Καλή Σαρακοστή!!!!!!!!

Χίλια ευχαριστώ Ιζακι μου,δεν μπορείς να φανταστείς πόση σκέψη έπεσε μόνο για να φτιάξω την πρώτη στροφή!(Βέβαια μεταξύ μας τώρα αδικησα λιγάκι τον νονόμας που δεν ενταξα κ το δικό του το όνομα στο ποιηματάκι,αλλά που να ταιριάξει -είναι κ λίγο ασυνήθιστο).Φαναρακια μου βρήκε ο άντρας της αδελφής μου στο μέγεθος που ήθελα από ένα προμηθευτή του στην μ.Βρετανία (είναι καλλιτέχνης) λιγάκι τσιμπημενα βέβαια,αλλά πήγα σΕ ένα jumbo μόνη μου κ αλλά δύο με την υπόλοιπη "ομάδα" κ είχαν αλλά πολύ μικρά.

Υποτίθεται θα έρθουν αύριο...

Πάντως η μπέμπα διχνει ευνοικες διαθέσεις για βάπτιση...Την πήρε μαζί η αδελφή μου σήμερα στην βάπτιση μιας γνωστής της...Μου λέει η αδελφή μου έδειχνε συνέχεια την κολυμπήθρα και την τραβούσε απ'το μαλλί (αυτό είναι το καινούριο μας χουι)

Υ.Γ1:Γίνονται βαπτισεις αυτήν την βδομάδα?????????

Υ.Γ2:Εσένα ο δικός σου πως αντέδρασε στην όλη διαδικασία????

Υ.Γ3:Καλή Σαρακοστή!!!!!!!!

Είναι ανάλογα την εκκλησία, όταν είχα πάει να κλείσω ημερομηνία πέρυσι ο παπάς μου είχε πει ότι κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής δεν τελούνται μυστήρια (λογικό κατά τη γνώμη μου), μετά έμαθα εδώ από το φόρουμ ότι σε άλλες εκκλησίες γίνονται κανονικά..

Ο μικρός μου γελούσε μέχρι την στιγμή που τον έπιασε ο παπάς, τότε χάλασε τον κόσμο. Αφού να φανταστείς τον λυπηθήκανε τόσο οι ιερείς που μου είπαν να τον κρατάω εγώ και όχι οι νονοί μήπως ηρεμήσει (που δεν ηρέμησε ούτε έτσι). Σταμάτησε να κλαίει αφού τελείωσε το μυστήριο και μπήκαμε στο άυτοκίνητο και μπόρεσα να τον θηλάσω. Μετά βέβαια είχαμε άλλο θέμα ότι δεν ήθελε με τίποτα να κάνει μπάνιο το βράδυ στο σπίτι. Από εκεί που το λάτρευε μόνο στη θέα της μπανιερίτσας του άρχιζε το κλάμα και η αντίσταση :( Τελικά απλά δεν τον κάναμε μπάνιο μερικές μέρες (τον καθάριζα με μία βρεγμένη πετσετούλα) και μετά του πέρασε. Βέβαια ήταν και 11 μηνών, νομίζω ότι όταν είναι πιό μικρά όπως η μπέμπα σου περνάει πιό ανώδυνα. Αν η εκκλησία είναι κοντά στο σπίτι σας μπορείς να την πηγαίνεις όταν κάνετε βόλτα να συνηθίσει το χώρο. Είναι και στο παιδί όμως άλλα το χαίρονται, δεν ξέρεις ποτέ! Εύχομαι να είσαστε από τους τυχερούς!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Τα μικρά δεν το περνουν πάντα καλά!Τρανή απόδειξη?Εγώ!Βαπτιστηκα 4 μηνών κ όλα ήταν μια χαρά,με είχε πάρει κ ο ύπνος,μέχρι που ο παππας για να με ξυπνήσει άρχισε να μου τσιμπάει την μύτη,στην κολυμπήθρα με βούτηξε ολόκληρη κ έπειτα με εκσφενδονισε στην κυριολεξία στην αγκαλιά της νονάς μου...Έπειτα έκλαιγα συνεχείά, κι απ'τα νεύρα μου κλωτσαγα δεξια κ αριστερά μέχρι που μου έφυγε το παπούτσι και πέτυχε πέτυχε την αδελφή μου που στεκόταν ακριβώς από κάτω...Τρομερή βάπτιση,η γιαγιά μου έχει να το λέει!!!!

Το μπάνιο...άλλη πονεμένη ιστορία (κ για μένα κ για τη Σεμέλη-είναι δυνατόν να μου μοιασε τόσο αυτό το παιδί???)...Ευελπιστώ πως θα θελήσει να την κάνει μπάνιο η νονά της που της έχει μεγααααλη αδυναμία!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...