Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Handmade βάφτιση

Μαμά Κέιλι

Recommended Posts

Πολύ όμορφο φαίνεται,και σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τελικά μάλλον θα φτιάξω πουγκακι με μπρελόκ για τους μεγάλους,για τα παιδιά δεν έχω ιδέα.Συγγνώμη με τις συνεχείς ερωτήσεις,αλλά ποσα κουφέτα να βάλω,και ποσά κιλά θα χρειαστώ για 350 μπομπο (100 παιδιά και 200 μεγάλοι)??

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο Coral έκανε την βάφτιση του παιδιού της μια φίλη μου & ήταν πολύ καλά!!! Επίσης & στο Oasis στην Γλυφάδα έχουν καλές τιμές !!!http://oasisathens.com

Σωτηρία,θα μπορούσες να μου πεις από που να προμηθευτώ καλούπια???

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

καλή χρονιά, μπείτε και στο παρακάτω σαιτ k;anei η κοπέλα διαφορα γλυκά για βαπτίσεις και πάρτυ,,κάνει διάφορα...http://www.facebook.com/GlykoBiskotaki.gr

Ευχαριστώ...:)

Κορίτσια έκλεισα σήμερα εκκλησία για τις 27 Απριλίου!!!!

Ουφφφφφφφ!!!!!

Τώρα ψάχνω για όλα τα αλλά!Θελω να κάνω πρόσκληση κουτακι,και να βάλω μέσα γλειφιτζουρακι,ροζ,μικρό αλλά δεν ξέρω που να το βρω!ξερει κάποια;;;;

Να την χαίρεσαι τη μικρή σου!!

Αν την βγάλεις Σεμέλη-Γεωργία μπορεις να την φωνάζεις και Σεμίνα!

Οι τέσσερις θησαυροί μου:Βασιλενια,Λιλιανα,Μαριος και Νεκτάριος!

Διαφημίσεις

Να σου ζησει η κορουλα σου!!!

εγω δεν ξερω καθολου απο νοτια προαστια,αλλα για πρωτες υλες για μπομπονιερες και μαρτυρικα πρεπει να πας κεντρο αμα δε θες να παραγγειλεις απο ιντερνετ ειναι ενα καλο και οικονομικο στην αγιου μαρκου 10(καθετη στην ερμου) μεσα σε στοα,στη λεοχαρους υπαρχει καποιο(παραληλη στην ερμου) και γενικοτερα οπως σου ειπαν και πιο πριν σε διαφορες καθετες στην ερμου ειναι πολλα τετοια μαγαζια.

οσο για τα μαρτυρικα,ειμαι της γνωμης οτι δεν χρειαζονται πολλα πραγματα γτ αυτο π μενει ειναι η μπομπονιερα. καλυτερα να δωσεις μικροτερη εμφαση σ αυτα...βαλε ενα σταυρουδακι με ενα φιογκακι σε καρφιτσα(το πιοοοοο απλο) κανε βραχιολακια με ματακι π ειναι της μοδας κι αυτα πολυ οικονομικα. τα μαρτυρικα π διαλεξες θα σου κοστισουν πολυ κι ειναι κριμα να τα βλεπεις φευγοντας απ την εκλησια πεταμενα αριστερα και δεξια...για τους γονεις και τους κουμπαρους φτιαξε αυτα και για τους υπολοιπους κατι πολυ πιο απλο.

κοιτα μερικα σαν αυτα π σου λεω

http://www.anthiagallery.gr/content/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-1

http://www.artbeat.gr/gr/vaptish/pragmatakia-vaptishw/xeiropiita-martirika-vaptisis2.asp

Ευχαριστώ πολύ!Εννοείται πως δεν θα αγοράσω αυτά τα Μάρτυρικα,απλά σκέφτομαι να φτιάξω παρόμοια (χωρίς τόσα μπιχλιμπίδια πάνω)!!!Ευχαριστώ πολύ κ για τις πληροφορίες!

• 3 εβδομάδες μετά...

Επανηλθα!!!

Μήπως ξέρετεου μπμπορώ να βρω φτηνά κουφέτα και πόσο καιρό Πριν την βάφτιση πρέπει να φτιάξω τις μπομπο (27 Απριλίου)??Τέλη Μαρτίου είναι καλά ή θα μου χαλάσουν?

Επανηλθα!!!

Μήπως ξέρετεου μπμπορώ να βρω φτηνά κουφέτα και πόσο καιρό Πριν την βάφτιση πρέπει να φτιάξω τις μπομπο (27 Απριλίου)??Τέλη Μαρτίου είναι καλά ή θα μου χαλάσουν?

Από ότι ξέρω δεν χαλάνε τα κουφέτα τόσο γρήγορα....όπως είπαν & πιό κάτω στο κέντρο της Αθήνας στην Αθηνάς είναι οι καλύτερε τιμές στα κουφέτα & όχι μόνο!!! :?:)

Φτηνά κουφέτα θα βρεις στο κέντρο της Αθήνας,στην Ρόμβης έχει κάποια καταστήματα με υλικά βάπτισης που πουλάνε και κουφέτα.Μη φοβάσαι δε χαλάνε τόσο εύκολα.Ειδικά τα αμυγδάλου δεν παθαίνουν τίποτα.Μόνο όσα έχουν σοκολατα είναι πιθανό να ραγίσουν σε υψηλές θερμοκρασίες

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Ένα μήνα μετά,κ έχω προχωρήσει αρκετά,όσο με αφήνει η μπέμπα (καταλήξαμε κ με το όνομα!),ευτυχώς όμως έχουμε δημιουργήσει μια "ομάδα" με δικούς μου και μέρα νύχτα φτιάχνουμε μαρτυρικά,μπομπονιέρες παπουτσακια κ φορεματακια κ τα ευχαριστήρια.καρτελακια!Μου κόλλησαν όμως κι άλλες ιδεες,και ρωτώ:

-Τα ζαχαρωτά στα χωνακια να τα βάλω σε ζελατίνα ή όχι;

-Με τι λουλούδια να στολλησω τα τραπέζια (θα τα πάρουν έπειτα οι καλεσμένοι,σαν δωράκι,οπότε να είναι σχετικά μικρά)???

-Πόσο ύψος πρέπει να έχει περίπου η λαμπάδα?

Αυτά!Οποία βοήθεια,δεκτή!

Ένα μήνα μετά,κ έχω προχωρήσει αρκετά,όσο με αφήνει η μπέμπα (καταλήξαμε κ με το όνομα!),ευτυχώς όμως έχουμε δημιουργήσει μια "ομάδα" με δικούς μου και μέρα νύχτα φτιάχνουμε μαρτυρικά,μπομπονιέρες παπουτσακια κ φορεματακια κ τα ευχαριστήρια.καρτελακια!Μου κόλλησαν όμως κι άλλες ιδεες,και ρωτώ:

-Τα ζαχαρωτά στα χωνακια να τα βάλω σε ζελατίνα ή όχι;

-Με τι λουλούδια να στολλησω τα τραπέζια (θα τα πάρουν έπειτα οι καλεσμένοι,σαν δωράκι,οπότε να είναι σχετικά μικρά)???

-Πόσο ύψος πρέπει να έχει περίπου η λαμπάδα?

Αυτά!Οποία βοήθεια,δεκτή!

Καλημέρα! Εγώ είχα φτιάξει χωνάκια με μαρσμέλλοους για τις παιδικές μπομπονιέρες μου και τα είχα βάλει μέσα σε σακουλάκια τα οποία έκλεινα με κορδέλα. Αν τα αφήσεις ανοιχτά όταν τα πάρουν τα παιδάκια θα αρχίσουν να πέφτουν κάτω και θα γίνει χαμός. Εγώ τα τραπέζια τα είχα στολίσει με μεταλλικά κουβαδάκια που μέσα είχα βάλει μαρσμέλλοους και διακοσμητικά σε καλαμάκια ανάλογα με το θέμα της βάφτισής μας και φεύγοντας έδινα από ένα στο κάθε παιδάκι. Για λουλούδια δεν ξέρω αλλά αν πας σε κάποιο ανθοπωλείο σίγουρα θα σου πουν προσφορές. Το ύψος της λαμπάδας νομίζω είναι στάνταρ, δεν θυμάμαι πόση ήταν η δική μας (την είχαν πάρει οι νονοί με το βαφτιστικό πακέτο) αλλά φαντάζομαι αν ζητήσεις να αγοράσεις λαμπάδα για βάφτιση θα ξέρουν το μέγεθος που θα σου δώσουν. Καλή επιτυχία!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,τα χωνακια κι εγώ έτσι λέω να τα κάνω.Τα λουλούδια μάλλον θα τα βάλω σε τετράγωνα κουτιά δώρου για τα τραπέζια,και τα υπόλοιπα σε πιο μικρές μερίδες,για να δώσω στους καλεσμένους καθώς φεύγουν!Θα πω στην κουμπάρα μου να ρωτήσει για λαμπάδες κ λοιπά.

Τα κουβαδακια για τα τραπέζια από που τα πήρες?Σε τι χρώματα έχουν?

Τα είχα πάρει από τα Jumbo (φτηνά ήταν αλλά δεν θυμάμαι την τιμή νομίζω 1ευρώ το ένα). Είχα πάρει μπλε ανοιχτό και νομίζω ότι είχε και κίτρινα, πράσινα, ροζ και κρεμ με μία επιφύλαξη όμως γιατί έχει περάσει και ένας χρόνος. Επειδή το θέμα μας ήταν ο πρίγκηπας είχαμε κάνει με στένσιλ και χρώμα σε σπρέι από μία ασημί κορώνα στο κάθε κουβαδάκι για να ταιριάζει. Γίνονται πολύ όμορφα και οι φίλες μου τα έχουν κρατήσει για διακοσμητικά στα δωμάτια των παιδιών τους.

Ωραία η ιδέα με τα λουλούδια σε κουτάκια, θα διατηρηθούν κιόλας έτσι!

Τελικά σε ποιό όνομα καταλήξατε;

S02fp3.png

LnVyp3.png

Το κρεμ δηλαδή σε τι απόχρωση?(αν θυμάσαι).Μου ήρθε μια ιδέα να κολλήσω πάνω αυτοκολλητα-φούξια βουλιτσες κ να το χρησιμοποιήσω για το τραπέζι ευχών...

Πολύ ωραία ακούγεται αυτό που έκανες...τι στενσιλ χρησιμοποιησες?

Θα την βαφτισουμε Σεμέλη-Γεωργια,και θα την φωνάζουμε Σεμελη!Απλά μερικοί σχολιάζουν το ότι χρησιμοποιησα το όνομα του παππού μόνο για να την γιορτάζω,και λένε πως πρέπει να βρω συνδυασμό (Μελγια?Σεμιγια?Σεμίνα?)???

Πάντως τώρα έχω κολλήσει με τις βαπτίσεις,όλο μου το γραφείο το έχω μετατρέψει σε στούντιο!Δεν θέλω να τελειώσει!Το καλό βέβαια είναι πως η αδελφή κ η ξαδέλφη μου επίσης περιμένουν μωράκια,άρα με περιμένει κ από κει δουλειά!

Το κρεμ δηλαδή σε τι απόχρωση?(αν θυμάσαι).Μου ήρθε μια ιδέα να κολλήσω πάνω αυτοκολλητα-φούξια βουλιτσες κ να το χρησιμοποιήσω για το τραπέζι ευχών...

Πολύ ωραία ακούγεται αυτό που έκανες...τι στενσιλ χρησιμοποιησες?

Θα την βαφτισουμε Σεμέλη-Γεωργια,και θα την φωνάζουμε Σεμελη!Απλά μερικοί σχολιάζουν το ότι χρησιμοποιησα το όνομα του παππού μόνο για να την γιορτάζω,και λένε πως πρέπει να βρω συνδυασμό (Μελγια?Σεμιγια?Σεμίνα?)???

Πάντως τώρα έχω κολλήσει με τις βαπτίσεις,όλο μου το γραφείο το έχω μετατρέψει σε στούντιο!Δεν θέλω να τελειώσει!Το καλό βέβαια είναι πως η αδελφή κ η ξαδέλφη μου επίσης περιμένουν μωράκια,άρα με περιμένει κ από κει δουλειά!

Προς το ζαχαρί ήταν νομίζω. Ωραίο θα είναι στο τραπέζι των ευχών. Στένσιλ φτιάξαμε μόνοι μας, εκτυπώσαμε την εικόνα μιας κορώνας την αντιγράψαμε σε χαρτόνι, το κόψαμε και απλά ψεκάσαμε τη μπογιά.

Ωραιότατο είναι το Σεμέλη και πολύ πρωτότυπο. Κατά τη γνώμη μου μη βρεις συνδυασμό θα χαλάσεις και τα δύο ονόματα. Μιά χαρά θα τιμήσετε και τον παππού και θα δώσετε στη μικρούλα ένα υπέροχο όνομα, ας τους να λένε!

Κι εγώ το ίδιο είχα πάθει όταν βαφτίζαμε τον γιό μου! Είναι σπουδαίο γεγονός και μεγάλη χαρά για τους γονείς η βάφτιση καλά κάνεις και το ευχαριστιέσαι! Με το καλό!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Αν είναι ζαχαρι,μου κάνει.Έχει μόνο ένα μέγεθος?Αύριο θα πάω jumbo και θέλω να είμαι προετοιμασμένη!

Όσο για τα στενσιλ,θα μου χρειαστούν κ αυτά κάποια στιγμή,να'σαι σίγουρη!

Βρε εγώ Σεμέλη θα την φωνάζω,είμαι εντελώς κατά των συνδυασμών και των υποκοριστικων,κι ας είναι κ το όνομα μου από άλλο όνομα!Και εγώ έχω δεύτερο όνομα,λόγω της Αμερικανιδας μαμάς,αλλά δεν το χρησιμοποιω,μόνο στα χαρτιά!

Ο παππούς μου αφού δίνω αυτό το όνομα στην μικρή χαίρεται,και ξέρει όπως λες κ εσύ πως τον τιμαω!

Είχε πολύ μικρά (όσο είναι ένα κυπελλάκι παγωτό),μεσαία (αυτά πήρα εγώ, όπως είναι τα κουβαδάκια που παίρνουμε στα παιδιά για τη θάλασσα) και νομίζω ότι είχε και μεγάλα. Βέβαια αυτά ήταν πέρυσι φέτος ίσως έχουν διαφορετικά, θα τα δεις και εσύ όταν πας.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Αν δεν είμαι αδιάκριτη,εσείς τι όνομα του δώσατε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...