Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυρισαμε...και ειμαστε καλα παιδακια

Recommended Posts

Επειδη μονιμως γραφω τα δυσκολα ειπα να γραψω και ενα κατορθωμα του.

Γυρισαμε και ειναι ΚΥΡΙΟΣ. Δεν τσιριζει, δεν κοπαναει ατσουμπαλα, δεν πεταει πραγματα , πηγαινει μονος του τουαλετα ,μαζευει τα παιχνιδια του και γενικος ειναι πολυυυυυ πιο ισοροπημενος και συζητησιμος.

Σημερα πηγα για πρωτη μερα στην δουλεια και εμεινε πισω με την γιαγια (για σχολειο δεν ηθελε να ακουσει κουβεντα αλλα για να μεινει με την γιαγια μας χαιρετουσε και απο μπαλκονι με χαμογελο). Εγω βεβαια εκλαιγα και μου ελειπε (εμ ενα μηνα μαζι νυχτα μερα καλομαθα). Απο Οκτωβριο που ξεκιναει ο νεος παιδικος θα δουμε.

Νοιωθω τοσο μα τοσο καλα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας (οχι μονο τα δυσαρεστα και τα δυσκολα) :D:D

Ναι. ναι. Καμαρωνω :D:D:D:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Μπράβο elenik! Μάλλον είναι και το γεγονός ότι έφυγε πια από τα τρομερά δύο!!! (Μαμά μου...) Εμείς τώρα που διανύει τα δύο το.. κουτσουνάκι μας τά χουμε δει όλα με την άρνηση, την αντιδραστικότητα και τις τσαντίλες...

Και πάλι μπράβο!

ΜΠΡΑΒΟ elenikkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολύ χαιρομαι!!!!

Σιγουρα είναι και η καλή επιδραση της μανούλας... και οι προσπαθειες σας... και μεγαλωνουμε ντεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! :wink: :

:P:P:P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...