Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

3ο και 11ο δημοτικό αμαρουσίου.


soag

Recommended Posts


Διαφημίσεις


Έχω εγώ ιδίαν άποψη αλλά όχι πλήρως ολοκληρωμένη. Εννοώ ότι ο γιος μου πηγαίνει στην Α δημοτικού στο σχολείο αυτό, οπότε δεν έχει περάσει πολύς χρόνος για να έχω πλήρη άποψη. Μέχρι στιγμής, έχω πολύ καλές εντυπώσεις, τόσο από τη δασκάλα του, τη δουλειά που κάνει και την οργάνωση που έχει, όσο και από τη διευθύντρια και το διευθυντή που για μένα είναι ενδεικτικό για τη λειτουργία του σχολείου. Γενικά πάντως, στη γειτονιά ακούγεται με καλή φήμη κάτι που τουλάχιστον στην αρχή από μένα επιβεβαιώνεται. Απλώς επιφυλάσσομαι γιατί το γνωρίζω ουσιαστικά 2 μήνες. Επίσης, έχω πολύ καλύτερη αίσθηση από τα αντίστοιχα νηπιαγωγεία (3ο και 12ο) τα οποία κατά τη γνωμη μου ήταν πολύ μέτρια και εξαιτίας τους ξεκίνησα λίγο κουμπωμένη στο δημοτικό.

 

Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο που να γνωρίζω πες μου.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο κριτήριο σε εεγράφουν στο 3ο ή στο 11ο;.Ποιο είναι καλύτερο να προτιμήσω;Μένω σχεδόν δίπλα.Επίσης πόσα παιδάκια έχει στη τάξη; Εμεις θα πάμε του χρόνου α δημοτικού.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε, για αυτό δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρω την απάντηση. Ας πούμε εμείς που είμασταν στο 12ο νηπιαγωγείο και όχι στο 3ο, στο δημοτικό είμαστε στο 3ο και όχι στο 11ο. Έχω ακούσει ότι ένα κριτήριο είναι τα μεγαλύτερα αδέρφια (που εμείς δεν έχουμε μεγαλύτερο) και κατά τα άλλα πάει με κλήρωση ώστε να υπάρχει καλή αναλογία αγοριών κοριτσιών. Αυτό το έχω ακούσει αλλά αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχε πει και η διευθύντρια όταν είχε ρωτήσει κάποιος. Ουσιαστικά δεν έχω καταλάβει γιατί είναι διαφορετικά σχολεία. Είναι στο ίδιο κτήριο, έχουν το ίδιο ωράριο αλλά έχει 2 διευθυντές. Ένας του 11ου και μία του 3ου. Στην τάξη μας είναι 18 παιδιά. Χτες μιλούσα με μία γνωστή, η οποία έχει παιδί στην τετάρτη και μου είπε ότι είναι και αυτή πολύ ευχαριστημένη από τα χρόνια που πήγαινε ο γιος της (ο οποίος τώρα είναι λύκειο). Αφού είσαι και στη γειτονιά, ρώτα και τον κόσμο που ξέρεις αν και εγώ πιστεύω πως θα μπορούσες να πας κατευθείαν εκεί στους διευθυντές και να ρωτήσεις π.χ τη διαδικασία εγγραφών ή ότι άλλο θα σε ενδιέφερε για να κόψεις και κίνηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Κι εμείς του χρόνου (2015) θα πάμε α' δημοτικού. Τα σχολεία αυτά απ' ό,τι ξέρω είναι ολοήμερα. Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα του ολοήμερου, γνωρίζετε εάν πράγματι λειτουργεί σωστά (δηλαδή προετοιμασία για την επόμενη ημέρα) ή απλά παρέχουν μια φύλαξη, όπως έχω ακούσει για άλλα;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 5 months later...

Καλημερα.....λυπαμαι αλλααααα οχι εγω δεν εχω την ιδια αποψη για αυτα τα σχολεια........Δεν μπορω να πω και πολλαααα απλα τωρα πλεον που ειμαστε σε αλλο σχολειο βλεπω τη διαφορετικοτητα στη λειτουργια και οσον αφορα τον συλλογο ο οποιος εκει ηταν ανυπαρκτος......

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...