Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενδοεπικοινωνία

koullam

Recommended Posts

Κορίτσια καλημερα,

μπορεί κάποια από τις μαμάδες που παρήγγειλε ενδοεπικοινωνία avent or angelcare από αγγλία να μου πει αν θα έχω προβλημα με τις μπρίζες, αν έρχονται με αντάπτορες ή πρέπει να βρω εγώ και από που και πόσο κάνουν και ... κλπ

Δεν έχω παραγγείλει ποτέ ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά από ebay and amazon γι΄αυτό το λόγο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

line_m122_beg_40_time_1272600000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο εμενα!!!!

ηθελα να ρωτησω για την ενδοεπικοινωνια εαν χρησημευσε σε ολες σας....

εμενα δεν ειναι τεραστιο το σπιτι μου εχει 2 υπνοδωματεια σαλονι και κουζινα ενα κανονικο σπιτι θα ελεγα 80-100 τετραγωνικα..(καπου εκει)

στο δωματειο του αν κοιμαται και ξυπνησει τον ακουω οπου και να ειμαι, την χρησιμοποιησα μονο μια φορα και αυτο για να την δοκιμασω(δωρο μου την εκαναν)

βεβαια ακομη δεν καλοκαιριασε ισως να την χρησιμοποιω εαν θα ειμαι στο μπαλκονι αλλα προς το παρων μου ειναι περιτη

• 2 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια καλημερα,

μπορεί κάποια από τις μαμάδες που παρήγγειλε ενδοεπικοινωνία avent or angelcare από αγγλία να μου πει αν θα έχω προβλημα με τις μπρίζες, αν έρχονται με αντάπτορες ή πρέπει να βρω εγώ και από που και πόσο κάνουν και ... κλπ

Δεν έχω παραγγείλει ποτέ ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά από ebay and amazon γι΄αυτό το λόγο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγώ παρήγγειλα της angelcare από amazon. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας αντάπτορας από ένα μαγαζί ηλεκτρικών, ο οποίος κοστίζει 2 ευρώ!

Γνωριζει καποιος ενδοεπικοινωνια που να μπορεις να ακους το μωρο καθαρα χωρις τα γνωστα παρασιτα?Ειχα απο τα τζαμπο τη καμερα με την οθονη 70 ευρω,αλλα διαβασα οτι δε κανει για το μωρο...αλλα εκτος αυτου το βουητο οταν την εχεις ανοιχτει σε τρελαινει,χωρια τη νυχτα.....Σημερα πηρα μια καινουρια της φισερ πρεις τελευταιο σχετικα μοντελο 35 ευρω κ κανει τρελλο θορυβο....Δεν υπαρχει κατι που να εχει καθαρο σημα κ να μην ακους χιονια η βοητα?Ενα σορο λεφτα χαμενα σε δυσκολους καιρους....Δε μπορω να κοιμηθω εχοντας ενα βουητο στο αυτι μου.Θελω να ακουσω το μωρο απο το πρωτο σκιρτισμα οπως οταν κοιμαμαι μαζι του κ οχι οταν φτασει να κλαψει γιατι μονο τοτε το ακουω με αυτες....

Λένα μου, εμείς θέσαμε επιτέλους σε λειτουργία την angelcare και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Σήμα καμπάνα και χωρίς παράσιτα. Το σπίτι μας είναι αρκετά μεγάλο και το δωμάτιο της μικρής μας είναι στην άλλη άκρη. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη και απορώ γιατί δεν την είχα θέσει σε λειτουργία από πιο νωρίς.

82nop2.png

• 1 month later...

καλησπέρα σε όλους,

έχω βρει αυτή την ενδοεπικοινωνία για την κουνιάδα μου και μου φαίνεται καλή, μήπως την έχει κάποιος να μου πει μια γνώμη 6010901.jpg Beurer JBY86 Janosch baby monitor

[URL="http://daisypath.com"]
[/URL]

• 2 months later...

Διαφημίσεις

καλημερα!

θελω να ρωτησω και εγω!σκεφτομαι για αγορα της καμερας που εχουν τα jumbo(AVEC νομιζω)ειναι καλη?απο το φυσιμα που λετε,τι λεει?φοβαμαι οτι θα την παρουμε και το βραδυ θα ακουμε το φσσσσσσσ!μπορει καποιος να μου πει?

επισης εχω δει και καποιες φτηνες καμερα στο ebay (πχ http://cgi.ebay.co.uk/2-4GHz-2-5-WiFi-Free-Digital-LCD-Baby-Monitor-Recevice-/110686760492?pt=UK_Baby_BabyMonitors_SM&hash=item19c571ee2c)αξιζουν?

ψαχνω μια εικονομικη λυση με καμερα και χωρις θορυβο,υπαρχει κατι τετοιο?

Και εμείς παραγγείλαμε απο Amazon αυτή: http://amzn.to/iojSUo 90? μαζί με τα δωρεάν μεταφορικά, απο 200? που έχει στη Ελλάδα.

Ειναι ψηφιακή τεχνολογίας DECT, ο δέκτης του γονέα είναι μικρός σε μέγεθος και έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με πολύ μεγάλη αυτονομία. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνωνται και τροφοδοτικά. Απλά χρειάζεται ένας αντάπτορας για την πρίζα

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ψηφιακή συσκευή αλλά δεν έχω αποφασίσει τι. Κοιτάω της philips και απο angelcare. Το ζήτημα είναι ότι έχω δίδυμα τα οποία κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια το ένα δίπλα στο άλλο. Έχω δοκιμάσει να βάλω στο διάδρομο έξω από τα δωμάτια σε απόσταση 4-5 μέτρων από τα μωρά μια αναλογική συσκευή η οποία και ακουγόταν!!Αλλά το πρόβλημα είναι οι παρεμβολές. Εϊναι η γνωστή πορτοκαλί της chicco. Μίλησα με philips και μου είπανε ότι οι sdc510 & sdc525 πρέπει να τοποθετούνται 1 μέτρο το πολύ μακριά από τα παιδιά(δεν ξέρω κατα πόσο και η ακτινοβολία που δέχονται τα μωρά σε μιά τόσο μικρή απόσταση είναι βλαβερή). Για πάνω από ένα μέτρο δεν μου εγγυόνται(θα μου πείτε ότι η αναλογική που είχα το εγγυόταν?όχι). Θέλω να αγοράσω μία συσκευή γιατί το κόστος των αναλογικών είναι και κάπως τσιμπιμένο! 'Εχει κανείς να μου προτείνει κάτι άλλο ή έχει καμία παρόμοια εμπειρία να την εκθέσει?

• 5 months later...

Εμείς έχουμε της Philips Avent και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Επαναφορτιζόμενο, ανθεκτικότατο (μου έπεσε από το μπαλκόνι!), πολύ

καλή ευαισθησία στο παραμικρό που θα κάνει το παιδι. Το συνηστώ ανεπιφύλακτα!

• 2 months later...

Εμεις εχουμε της Chicco την κλασσικη πορτοκαλι. Ειναι με τις μερες της. Αλλες φορες εχει παρασιτα, αλλες οχι...

Τωρα για το θεμα της υγειας, αποψη μου ειναι πως ειναι λιγο υπερβολη να μην θελει καποιος να βαλει ενδοεπικοινωνια λογω ακτινοβολιας. Καντε ενα search για wifi δικτυα... απειρα γυρω μας... αυτα δε μπορουμε να τα κλεισουμε! Επισης μας λουζουν 3 δικτυα κινητης που εχουν και αυτα με τη σειρα τους το απλο GSM το 3g to HSPA...Εκει να δεις ακτινοβολια! Δυστυχως τα παιδια μας θα μεγαλωνουν μεσα σε ολα αυτα.

Τωρα, θεωρω πως η πιο καλη λυση για καποιον που τα παει καλα με την τεχνολογια ειναι μια wifi IP camera που θα συνδεθει στο τοπικο router και απο το iphone ή android σας (ελα και εσυ εχεις, το ξερω) μπορειτε να μπειτε, να δειτε, να ακουσετε αλλα και να μιλησετε στο μωρο. Εχουν nightvision για το σκοταδι και κοστιζουν μονο 40-50 λιρες στο ebay. Τελος με το ιδιο συστημα μπορειτε να βλεπετε και την babysiter ή την πεθερα απο τη δουλεια σας!

Φιλικα

Γιώργος

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εμάς μας είπαν για μία καινούρια, την Withings Smart Baby Monitor η οποία εκτός από ήχο, έχει κάμερα, θερμόμετρο, ανίχνευση κίνησης, υγρασία, κτλ και μπορείς να παρακολουθείς το παιδί από οπουδήποτε, π.χ. από τη δουλειά, και σου στέλνει και ειδοποιήσεις. Κάνει όμως μόνο για iPhone και iPad και είναι κάπως πιο ακριβή από αντίστοιχες ενδοεπικοινωνίες με κάμερα (περίπου 300 ευρώ), οπότε όποιος έχει ανάγκη αυτές τις λειτουργίες ή δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, είναι κάτι διαφορετικό και έξυπνο. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να την αποκτήσω γιατί έχω android κινητό οπότε κατευθυνόμαστε μάλλον προς καμιά Tomy ή Motorola (τη χρειάζομαι την καμερα) ή καμιά άλλη ιδεά;

Αχ εγω ειχα της φισερ πρισε(δεν την χρησιμοποιω πια).. και μολις εκλεινα τον πομπο και ξεχναγα ας πουμε τον δεκτη ανοιχτο στο σαλονι.. ακουγα πολλες συνομιλιες.. τσακωμους .. ενα μωρακι στη γειτονια που το προσεχει η γιαγια του κλπ!Θα μπορουσα ανετα να το εκμεταλλευτω και να γινω η καλυτερη κουτσομπολα.Ασε που στην αρχη ειχα τρομαξει.. γτ νομιζα οτι ακουω φαντασματα.Ειχε ερθει ο αντρας μου απο το σαλονι και μου λεει "ελα!" .. "τι ελα??" του λεω!" μα αφου με φωναξες".. τεσπα δεν δινουμε σημασια.. αλλα οταν εμεινα μονη και ακουγα ομιλιες μεσα στο σαλονι μου μεχρι να το καταλαβω..... τα ειδα ολαααα!

Για την ακτινοβολια.. ας ειναι λιγο αποσταση απο τα μωρα.. κατα τα αλλα εχουμε τοση ακτινοβολια γυρω μας με τα ασυρματα.. τα κινητα κλπ που λιγο παραπανω δεν θα κανει την διαφορα!

FvxMp3.png

• 6 months later...

καλημέρα μανούλες!

επαναφέρω το θέμα προκειμένου να μου πείτε μέχρι ποια ηλιικία χρησιμοποείτε ενδοεπικοινωνία!

πολλά ζευγάρια μας έχουνε πει πως από τους 6 μήνες και μετά παύουν να τη χρησιμοποιούν!εμάς είναι 7 μηνών αλλά δε νομίζω πως μπορώ χωρίς αυτήν,έχω ανασφάλεια!θα την ακούσω όταν θα κλάψει και θα θέλει να σηκωθεί;

Εμείς την χρησιμοποιούμε ακόμα(9,5 μηνών) αλλά όχι όλο το βράδυ. Απλά μέχρι να κοιμηθούμε εμείς και μπορεί να είμαστε στο μπαλκόνι και να μην την ακούσουμε. Μόλις ξαπλώσουμε την κλείνουμε, άλλωστε είναι δίπλα τα δωμάτια μας, την ακούμε άνετα.

πιστευα πως η ενδοεπικοινωνια θα ειναι το δεξι μου χερι...οχι ομως στο σπιτι που ειμαι τωρα...ειναι μικρες οι αποστασεις απο παιδικο-κρεβατοκαμαρα και σαλονικουζινα-παιδικο οποτε ακουω το παραμικρο...στην αρχη που την ειχα βαλει ακουγα που ακουγα το τσικ και δεν αντεχα αλλο να ειμαι απικο μετο τσικ..την εβγαλα ..και ετσι ακουω τα πρωτα μικρα κλαμματακια του μπεμπη μ...πιστευω οτι δεν του εκανα και καλο να ειμαι μετο τσικ απο πανω του γιατι θα μαθει ετσι και την μαμησαμε!!!!!ετσι απο 2 μηνων την σταματησα εντελως ...τωρα ειμαστε 7 μηνων

Διαφημίσεις

όντως,ακούς το παραμικρό τσικ

το θέμα είναι ότι κοιμόμαστε με κλειστές πόρτες!και η δικιά μας και της μικρής!

οπότε αν πάψουμε να την έχουμε θα πρέπει να έχουμε ανοιχτές τις πόρτες!έτσι όμως υπάρχει φασαρία που ενδεχομένως να τη ξυπνάει,ίσως λιγότερη τη νύχτα!αλλά τη μέρα δεν παύει να έχει φασαρία!εκτός αν την κόψω μόνο το βράδυ!χαχαχα

Ntemi μου, θα σε συμβουλευα να μην μάθεις το μωρό στην απόλυτη ησυχία. Θα δυσκολευτεις πολύ αργότερα.... Αλλωστε τι φασαρία να εχει από το ένα δωμάτιο στο άλλο την νύχτα;;;; Αργότερα θα θες να πας κάπου κ δεν θα μπορείς να το κοιμήσεις με τίποτα ή θα θες να κάνεις δουλειές στο σπίτι κ δεν θα μπορείς.

Οσο για την ενδοεπικοινωνια στον γιο μου την χρησιμοποιήσαμε μέχρι 15 μηνών από δική μου ανασφάλεια να ακούω τα πάντα. Στο 2ο δεν θα την βάλω καθόλου αν κ το σπίτι ειναι μεγάλο.

Ntemi μου, θα σε συμβουλευα να μην μάθεις το μωρό στην απόλυτη ησυχία. Θα δυσκολευτεις πολύ αργότερα.... Αλλωστε τι φασαρία να εχει από το ένα δωμάτιο στο άλλο την νύχτα;;;; Αργότερα θα θες να πας κάπου κ δεν θα μπορείς να το κοιμήσεις με τίποτα ή θα θες να κάνεις δουλειές στο σπίτι κ δεν θα μπορείς.

Οσο για την ενδοεπικοινωνια στον γιο μου την χρησιμοποιήσαμε μέχρι 15 μηνών από δική μου ανασφάλεια να ακούω τα πάντα. Στο 2ο δεν θα την βάλω καθόλου αν κ το σπίτι ειναι μεγάλο.

ίσα ίσα,κοιμάται και με φασαρία και έξω και παντού!δεν έχουμε θέμα σε αυτό!

αλλά στο σπίτι,ίσως επειδή κι εμείς πάντα κλείναμε την πόρτα μας,έτσι κάνουμε και με τη μικρή!

θα το δοκιμάσω ομως,γιατι πλέον δε ξυπνάει τη νύχτα!και δεν έχει νόημα να ακούω ακόμη και το πότε αλλάζει πλευρό!:P

είδες;στο 2ο ούτε μία μέρα ενδοεπικοινωνία και φυσικά απευθείας στο δωμάτιό του!χαχαχ

• 3 months later...

Οι προτάσεις είναι πολλές που έχουν γραφεί παραπάνω αλλά παλιές, τα περισσότερα λινκ δεν ανοίγουν.

Μπορείτε να μου προτείνετε μια συσκευή ενδοεπικοινωνίας δοκιμασμένη;

Να είναι ψηφιακή και όχι αναλογική για λιγότερη ακτινοβολία.

Να έχει καθαρό σήμα χωρίς παρεμβολές.

Χωρίς κάμερα, θερμόμετρο, υγρόμετρο.

Χωρίς αυτό το σύστημα που ''ακούει'' την αναπνοή του.

Μια απλή συσκευή ενδοεπικοινωνίας χρειάζομαι χωρίς πολλές φαμφάρες.

Ευχαριστώ.

Οι προτάσεις είναι πολλές που έχουν γραφεί παραπάνω αλλά παλιές, τα περισσότερα λινκ δεν ανοίγουν.

Μπορείτε να μου προτείνετε μια συσκευή ενδοεπικοινωνίας δοκιμασμένη;

Να είναι ψηφιακή και όχι αναλογική για λιγότερη ακτινοβολία.

Να έχει καθαρό σήμα χωρίς παρεμβολές.

Χωρίς κάμερα, θερμόμετρο, υγρόμετρο.

Χωρίς αυτό το σύστημα που ''ακούει'' την αναπνοή του.

Μια απλή συσκευή ενδοεπικοινωνίας χρειάζομαι χωρίς πολλές φαμφάρες.

Ευχαριστώ.

εγω εχω παρει αυτη http://www.bebe-shop.gr/product_info.php?products_id=9119&osCsid=hfb0a07o7cpjgsstr8mggil6u6 και ειμαι υπερ ευχαριστημενη δεν εχω κανενα προβλημα ακουω πεντακαθαρα χωρις ουτε ενα χρου χρου

ελπιζω να βοηθησα

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

Εμάς μας βόλεψε πολύ αυτή

http://www.amazon.co.uk/dp/B003P9WSY4/ref=as_li_ss_til?tag=asin07-21&camp=2902&creative=19466&linkCode=as4&creativeASIN=B003P9WSY4&adid=0G75FZMHA28QJTF2TNXD&

Είναι σε πολύ καλή τιμή περίπου 50% από ότι την βρίσκεις εδώ, δουλεύει και με μπαταρίες, δεν κάνει παράσιτα, έχει ρυθμιζόμενη ευαισθησία και ένταση.

Επεξεργάστηκαν by rouvasi
-

Ευχαριστώ αλλά FISHER-PRICE δεν παίρνω, έχω διαβάσει τα χειρότερα.

εχω το μονο που εχω να πω απο προσωπικη μου εμπειρια και στα δυα μου παιδακια την ιδια ειχα και εχω ακομα την εχω στο μωρο και ακουω και τον μεγαλο αμα βηχει που ειναι στο διπλα δωματιο, και για της κικο εχω ακουσει τα χειροτερα αλλα μια φιλη μου ειχε αυτη με τη καμερα και ηταν μια χαρα δεν ξερω αν παιζει ρολο το σπιτι, η περιοχη κλπ παντος στο μεγαλο μου οταν την ειχα εμενα και σε μεζονετα τοτε και μια χαρα

φιλικα

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

Κάτι τέτοιο λέω να πάρουμε αλλά το προηγούμενο μοντέλο, το Philips Avent SCD52.

Χρήσιμη σελίδα η παρακάτω,

http://www.babyphone-test.de/philips-510/test-philips-babyphone-avent-scd-510-dect-babyfon-vergleich/

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...