Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενδοεπικοινωνία

koullam

Recommended Posts

Σμαρούλα έτσι όπως το θέτεις θα προτιμούσα την πρώτη.

Πάντως προσωπικά επέλεξα να αποφύγω την κάμερα ... ενώ στην αρχή με ενθουσίασε το ότι θα μπορώ να βλέπω το μωρό, στην ιδέα και μονο ότι δεν είναι ασφαλες και ίσως να μπορεί να βλέπει και κάποιος άλλος τι γίνεται μέσα στο σπίτι μας με έκαναν να το ξανασκεφτώ. Μπορεί να είναι υπερβολική σαν σκέψη αλλά έτσι νιώθω καλύτερα.

Δηλαδή ποιος άλλος να μας βλέπει??? Για εξήγησέ το μου αυτό σε παρακαλώ..

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω βρε καλό μου αλλά λένε ότι δεν είναι ασφαλή και ότι μπορεί κάποιος κακόβουλος να "μπει" στο εσωτερικό κύκλωμα και να βλέπει το μωρό και τι γίνεται μέσα στο σπίτι ... Και βλακεία να είναι αυτό που λένε εγώ επέλεξα να μην βάλω τελικά την οθόνη γιατί νιώθω καλύτερα με αυτό.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Δεν ξέρω βρε καλό μου αλλά λένε ότι δεν είναι ασφαλή και ότι μπορεί κάποιος κακόβουλος να "μπει" στο εσωτερικό κύκλωμα και να βλέπει το μωρό και τι γίνεται μέσα στο σπίτι ... Και βλακεία να είναι αυτό που λένε εγώ επέλεξα να μην βάλω τελικά την οθόνη γιατί νιώθω καλύτερα με αυτό.

Πιστεύω ότι είναι αρκετά ασφαλές διότι υπάρχουν κάτι κωδικούς στην επικοινωνία μεταξύ κάμερας και οθόνης!!

Έτσι όπως λες τώρα παντού οπού υπάρχουν κάμερες(και όχι μόνο κινητό σου παράδειγμα) μπορείς να κανείς υποκλοπή

as1cEXI0g410030MTYzZHwwMDk3NjVkfCYjOTE3OyYjOTUzOyYjOTYzOyYjOTQ1OyYjOTUzOyA.gif

as1cHr1-O6k0030NTk4MDVifDAwMDgzODlkfGNvbW1pbmcgc29vbg.gif

Βγάλτε από το δίλημμα σας παρακαλώ! Θέλω να πάρω ενδοεπικοινωνία με οθόνη και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο:

http://www.babysecurity.co.uk/p/601448/binatone-bm500-baby-monitor-35-screen---digital-camera-baby-monitor-in-stock.html

ή

http://www.babysecurity.co.uk/p/521777/nscessity-digital-camera-baby-monitor---long-range-baby-video-monitor-winter-sale.html

Τείνω να καταλήξω προς την πρώτη για τους εξής λόγους:

:arrow: μεγαλύτερη οθόνη και δυνατότητα ζουμαρίσματος από τη μονάδα του γονέα

:arrow: talk back

Ως αρνητικό θεωρώ το γεγονός ότι δεν την έχει δοκιμάσει κανείς για να μου πει κάποια γνώμη...

Σκέφτομαι όμως και τη δεύτερη για τους εξής λόγους:

:arrow: είναι δοκιμασμένη από κάποια μέλη εδώ και είναι πολύ ευχαριστημένοι

:arrow: έχει πάρει βραβείο

Το αρνητικό της είναι η πολύ μικρή οθονίτσα. Επίσης δεν έχει talk back..

Διάβασα κάποια reviews στο internet αλλά δε βγάζω άκρη καθώς υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια και για τις δυο..

Εσείς ποια θα επιλέγατε στη θέση μου?????

(πάντως αν έπαιρνα χώρις κάμερα δε θα το σκεφτόμουν καθόλου! Philips ασυζητητι!

Τελικά παρήγγειλα την πρώτη από το συγκεκριμένο κατάστημα. Μόλις την παραλάβω θα σας γράψω εντυπώσεις.. Μου στοίχισε 184 ευρώ.. Ελπίζω να αξίζει η αγορά της...

age.png

Και ναι τελικά αξίζει η αγορά της! Επιτέλους είμαι ήσυχη όταν το μωρό είναι στον πάνω όροφο κι εγώ στο ισόγειο. Δε χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνω κάθε 5 λεπτά για να δω αν είναι καλά (λόγω παλλινδρόμησης φοβάμαι μη βγάλει γουλιά στον ύπνο του). Την παρέλαβα προχθες. Ακριβώς σε 5 μέρες από την παραγγελία. Έχει βέβαια και κάποια μειονεκτήματα..

Λοιπον τα πλεονεκτήματά της είναι τα εξής:

:arrow: Μεγάλη εμβέλεια. Πιάνει μια χαρά από τον ένα όροφο στον άλλο.

:arrow: Πάρα πολύ καθαρή και μεγάλη εικόνα (εντάξει μη φανταστείτε ότι είναι όπως η οθόνη της τηλεόρασης, οι κινήσεις είναι αργές). Μέσα σε σκοτεινό δωμάτιο επειδή η κάμερα έχει υπέρυθρο φωτισμό η εικόνα φαίνεται πεντακάθαρα. Χωρίς καν να ενεργοποιήσω την νυχτερινή λειτουργία ούτε να ανάψω κάποιο φωτάκι.

:arrow: Ο ήχος ακούγεται μια χαρά και όσο πρέπει (δεν ακούω το γείτονα)

:arrow: 'Εχει πολύ ωραίες μελωδίες που ενεργοποιείς από τη μονάδα γονέα

:arrow: Επιλογή talk back

:arrow: VOX (δηλαδή ενώ να είναι κλειστή η μονάδα γονέα να ενεργοποιείται με την παραμικρή κίνηση του μωρού)

:arrow: Είναι ψηφιακή, γεγονός που σου εξασφαλίζει μηδαμινή ακτινοβολία και καλύτερη ποιότητα!

Μειονεκτήματα...

:arrow: Παρόλο που έχει έγχρωμη οθόνη τα χρώματα είναι τελείως θαμπά. Πρέπει να υπάρχει πολύ δυνατός φωτισμός για να φανούν χρώματα.

:arrow: Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχει μόνο η μονάδα γονεά. Η κάμερα θέλει κάθε φορά άλλες μπαταρίες (εμένα βέβαια δε με νοιάζει γιατί την έχω μονίμως στο ρεύμα). Οι μπαταρίες καταναλώνονται πολύ γρήγορα..

:arrow: Ο ήχος είναι καλός, αλλά όχι κρύσταλλο. Ακούγονται ελάχιστα χρατς χρατς (ξαναλέω βέβαια ότι εγώ τη χρησιμοποιώ σε μεζονέτα που έχει κάποια απόσταση)

:arrow: Καλό το talk back αλλά η φωνή ακούγεται πολύ δυνατά και ο μπέμπης μου τρομάζει όταν του μιλάω..

Αυτά σε γενικές γραμμές. Είμαι ευχαριστημένη από την αγορά γιατί έψαχνα μια ενδοεπικοινωνία με οθόνη που να πιάνει σε μεζονέτα και εδώ στα καταστήματα μου το είχαν αποκλείσει. Είχα ένα άγχος μήπως και αυτή που πήρα δεν έκανε δουλειά. Ευτυχώς όλά μια χαρά!

age.png

Διαφημίσεις

Με γεια. Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη. Με τα χρώματα μάλλον έχεις δίκιο. Αλλά σε μένα η μπαταρία είναι σαν στο κινητό. Φορτίζεται όταν βάζεις οθόνη στην πρίζα. Και κρατάει πολλές ώρες.Και ήχος είναι τέλειος.

as1cEXI0g410030MTYzZHwwMDk3NjVkfCYjOTE3OyYjOTUzOyYjOTYzOyYjOTQ1OyYjOTUzOyA.gif

as1cHr1-O6k0030NTk4MDVifDAwMDgzODlkfGNvbW1pbmcgc29vbg.gif

Εγώ τελικά αγόρασα την πιο απλή εκδοχή της avent-philips. Δηλ. Αυτήν

http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0028891

Την πήρα από το premaman με κάποια έκπτωση και ήρθε ~στα 100?. Δυστυχώς στάθηκε αδύνατον να την βρω μέσω internet -not in stock :evil: αλλά όπως το υπολόγισα με τα μεταφορικά, πολύ μικρό κέρδος θα είχα.

Πάντως

-δεν κάνει παράσιτα και δεν σφυρίζει ακόμα και στη μεγαλύτερη ένταση-ευαισθησία (και είμαι ιδαίτερα περίεργη στο συγκεκριμένο ζήτημα)

-έχει πολύ καλή εμβέλεια. Πιάνει μια χαρά σε μαιζονέτα, μάλιστα δεν έχω πρόβλημα και 2 ορόφους κάτω που μένει η μάνα μου :D

-Η μονάδα του γονιού έχει πολλές ώρες αυτόνομία -λέει 24 αλλά δεν μου χρειάστηκε τόσο ακόμα.

-είναι ΠΟΛΥ κομψή -στις φωτογραφίες μου φαινόταν πολύ γκουμούτσα :lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Με γεια. Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη. Με τα χρώματα μάλλον έχεις δίκιο. Αλλά σε μένα η μπαταρία είναι σαν στο κινητό. Φορτίζεται όταν βάζεις οθόνη στην πρίζα. Και κρατάει πολλές ώρες.Και ήχος είναι τέλειος.

Ευχαριστώ πολύ! Σ'εμάς η μπαταρία που αναφέρεις είναι μόνο στη μονάδα γονέα (που είναι και το πιο σημαντικό γιατί αυτή μετακινώ συνέχεια). Η κάμερα βολεύει καλύτερα στο ρεύμα (ούτως ή άλλως τη θέλω μόνο για το κρεβάτακι του). Μετά από μερικές μέρες χρήσης καταλήγω ότι το σημαντικό της μειονέκτημα είναι ο ήχος. Στην πιο υψηλή ένταση ακούγεται φύσημα.. Θα επέλεγα τη δικιά σας αλλά στο μόνο που κόλλησα είναι η πολύ μικρή οθονίτσα. Φαντάζομαι πρέπει να έχεις την κάμερα πολύ κοντά στο μωρό για να μπορείς να βλέπεις άνετα. Με την 3,5 οθόνη ακόμα και η μαμά μου βλέπει το μωρό χωρίς γυαλιά (ένας λόγος που ήθελα και μεγάλη οθόνη ήταν και η μαμά μου!). Ευχαριστώ και πάλι!

age.png

Καλημέρα και απο εμένα. Αλέξανδρος το όνομα μου και σε 1 1/2 μήνα πατέρας! Φύλλο: Αγνωστο!

Ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πάρει ήδη την ενδοεπικοινωνία της TOPCOM babyviewer 2500 που έχει κάμερα.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10101&itmid=1272239

Μου άρεσε πολύ και γνωρίζω ότι είναι πολύ αξιόπιστη τουλάχιστον σε προιόντα ενδοεπικοινωνίας για τη μηχανή μου.

Σμαρούλα και Ελίζα με γειααααααα!!!

Ελίζα όντως και εμάς είναι πολύ πιο κομψή από οτι φαινόταν στην φωτογραφία. Στην πραγματικότητα είναι πολυ πιο μικρή από ότι φαίνεται :wink: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Σμαρούλα και Ελίζα με γειααααααα!!!

Ελίζα όντως και εμάς είναι πολύ πιο κομψή από οτι φαινόταν στην φωτογραφία. Στην πραγματικότητα είναι πολυ πιο μικρή από ότι φαίνεται :wink: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

γεια σας κοριτσια.......θα ηθελα την γνωμη σας .....εχω κανει λιστα δωρων και μεσα εχω επιλεξει την ενδοεποικοινωνια της chicco που ειναι πορτοκαλι........μπορεται να μου πειτε την γνωμη σας αν κατι γνωριζεται......ευχαριστω

Η εμβέλειά της δεν είναι κακή αλλά κάνει τόοοοοση φασαρία και τόοοοσο παράσιτο που σου σπάει τα νεύρα :? Αν σκοπεύεις να την χρησικοποιείς για να ακούς το μωρό το βράδυ που κοιμάσαι είναι απολύτως ακατάλληλη -κατά τη γνώμη μου

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν ξερω τι ενδοεπικοινωνια θα παρετε, παντως ΟΧΙ κοντα στο μωρο. Εχουν ακτινοβολια και ειμαι πολυ σιγουρη γι αυτο που σας λεω καθως φιλος μου εκανε σχετικο μεταπτυχιακο και μου ειπε οτι και τα φορητα τηλεφωνα και οι ενδοεπικοινωνιες εχουν πολυ ακτινοβολια απαγορευτικη για το μωρο. Δεν ξερω παντως αν ηταν το ενστικτο της μανας η τι αλλο, παντως το μωρο το ακουγα απο το πρωτο γουργουρητο ακομα και στον υπνο μου. Μαυρο υπνο κανεις τους πρωτους μηνες...

k9Tap3.png

Eliza se euxaristo polu gia tin boitheia sou..............exeis upopsi sou kapoia kali endoepoikoinonia, den me endiaferei na exei othoni-camera.Exo akousei oti tis phillips einai kales xereis kati??tis chicco tin akirosa telika.

Ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα :wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

EΛΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ PHILLIPS ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ.ΚΟΣΤΙΖΕΙ 119 ΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.

Μου φέραν δώρο αυτή την ενδοεπικοινωνία

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=33083&selcat=bgm

το πρόβλημά μου είναι οτι δουλευει μόνο η μια συχνότητα και ακριβώς την ίδια συσκευή έχει και μια γειτόνισα και το βράδυ ακούω 2 μωρά :shock: , το δικό μου και το δικό της :shock: . Και στη δική της συσκευή δουλεύει μόνο η μια συχνότητα. Ευτυχώς έχω μάθει να ξεχωρίζω το κλάμα του δικού μου μωρού απο το δικό της!

Αχ κοριτσια,που να πω τον πονο μου???

Εμεις εχουμε την ιδια και πιανει εναν γειτονα που μιλαει με τους φιλους τους με ασυρματο κ βαζει τραγουδια κ γελανε κ φωναζουν.....χαμος....τα νευρα μου αρχιζουν να ξεχιλωνουν τοσο καιρο!!!!!!!!!θελουμε να παρουμε καποια αλλη συσκευη αλλα πως θα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τον ακουμε παλι?κ θελω με καμερα,αν ξερετε κατι που θα με σωσει απο αυτην την κατασταση.....σωστε με!

• 2 εβδομάδες μετά...
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=88&c_id=22&cf_id=31#

Εχει δοκιμασει κανεις αυτη την ενδοεπικοινωνια? Τι εμβελεια εχει και αν κανει για μεζονετα?

Roulaki είδες τα προηγούμενα ποστ σχετιικά με την ενδοεπικοινωνία που αγόρασα εγώ ή την ενδοεπικοινωνία της nika? Έτσι όπως έχει πέσει η λίρα θα σου στοιχίσει περίπου το ίδιο με την παραπάνω ενδοεπικοινωνία που έβαλες (συν τα μεταφορικά) και είναι και δοκιμασμένες. Κι εγώ στην αρχή την κοίταζα αυτή και μάλιστα είχα στείλει και μαιλ στη brevi για να ρωτήσω αν πιάνει σε μεζονέτα αλλά δε μου απάντησαν.. Ευτυχώς μετά η Νίκα μου πρότεινε το σαιτ που τελικά έκανα την αγορά! Ό,τι θέλεις πάντως ρώτα...

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...