Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στα κόπρανα-Πρέπει να διακόψω το θηλασμό?


vaw

Recommended Posts

Καλησπέρα, η μπέμπα μας είναι 4 μηνών σχεδόν μια φορά καθε μήνα έχει αιμα στα κόπρανα, το δεύτερο μηνα καναμε ανάλυση των κοπράνων και δεν βρέθηκε τίποτα οπότε η παιδίατρος θεώρησε οτι λόγω της κυκληκότητας είναι περίοδος.Να σημειωθεί οτι ήμουν προσεκτική με τα γαλακτοκομικά, δεν έπινα γάλα ούτε έτρωγα γιαουρτια αλλά έτρωγα φέτα κάποιες φορές και απο καμιά φέτα κασέρι στο τοστ. Την τελεύταια εβδομάδα άρχισα να τρωω ξανά γαλακτοκομικά όπως πριν και σήμερα εμφάνισε ξανά δυο φορές σε μια μέρα αίμα . Η παιδίατρος μου είπε να το κοιτάξουμε και αν δεν σταματήσει να διακόψω τον αποκλειστικό θηλασμό και να πάρω υποαλεγρικό γάλα. Αυτό είναι κάτι που δεν το θέλω με τίποτα αλλά ανησυχώ και προβληματιζομαι!Υπάρχει καμια με παρόμοια εμπειρία?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα, δεν έχω ανάλογη εμπειρία αλλά αυτό που περιγράφεις ακούγεται όντως σαν αλλεργία στα γαλακτοκομικά. Αν αυτή είναι η αιτία δεν χρειάζεται να κόψεις τον θηλασμό αλλά να κάνεις αυστηρή αποχή απο όλα τα γαλακτοκομικά (ακόμα και τα κρυφά που υπάρχουν σε πολλά τρόφιμα).

Δες και εδώ

 

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21508&page=176

 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

S02fp3.png

 

 

LnVyp3.png

Link to comment
Share on other sites

Κι εμένα είχε αίμα στα κακά κι έκανα αποχή απ τα γαλακτοκομικά και απ τα κρυμμένα(σε πολλά συσκευασμένα τρόφιμα υπάρχουν πρωτεΐνες γάλακτος)και μετά από ένα μήνα δεν ξανά είδα αίμα.Στον χρόνο περίπου του είχε περάσει η αλλεργία.Καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Ναι μαλλον ειναι αλεργια,αλλα σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεται να κοψεις τον θηλασμο ισα ισα.Απλα θελει πααααρα πολυ καλη διατροφη στο να μην τρως γαλακτοκομικα,σε πολλα προιοντα υπαρχουν κρυφα οπως ειπαν και τα κοριτσια παραπανω.Μπες στο αναλογο θεμα και ψαξτο!Και εμεις εχουμε ακομα που ειναι 21 μηνων αλλα πλεον οχι σε τετοιο βαθμο οπως πριν,μην αγχωνεσαι θα περασει το εχουν πολλα παιδακια

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.Η παιδίατρος απέκλεισε την περίπτωση ραγάδας στο ποπάκι της??Το ίδιο είχε και η ανιψιά μου και τελικά είχε γίνει μια ραγάδα η οποία μόνο η γιατρός της έβλεπε και όποτε ζορίζονταν για κακά άνοιγε.Ο θηλασμός είναι ότι καλυτερο.Γνώμη μου είναι να συνεχίσεις:)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Το θέμα της ραγάδας ή κα΄ποιου τραύματος δεν τέθηκε καν, απλά την προηγούμενη εβδομάδα που πήγαμε για εμβόλιο την εξέτασε πάρα πολύ καλά στην περιοχή ψάχνοντας για κα΄ποιο τραύμα και δεν είδε τίποτα. Η λύση της διακοπής του θηλασμού είναι το τελευταίο πράγμα στο οποίο θέλω να καταλήξω.Αφού όταν μου το είπε ήταν σαν να μου έριξαν ένα κουβά με κρύο νερό στο κεφάλι:). Θα κόψω εντελώς τα γαλακτοκομικά και βλέπουμε!Και πάλι σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...