Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπνηλία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Recommended Posts

sto prwto 3mino tha eisai etsi,sto deytero tha eisai kapws kalytera k sto trito tha nistazeis giati den tha mporeis na koimitheis.

ακριβώς αυτό ζω εγώ!

στο 1ο τρίμηνο είχα φοβερή υπνηλία, και κοιμόμουν βαριά κάτι που δεν συνήθιζα πριν...

στο 2ο τρίμηνο, έστρωσαν τα πράγματα, όλα καλά...

τώρα που κοντεύω να μπω στο 3ο με πιάνει αϋπνία το βράδυ και φυσικά αφού δεν κοιμάμαι αρκετά το βράδυ, νυστάζω όλη τη μέρα!!!

[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cEQc0g411310MTIwZHw3OTc1MTA5MGRhfEJvdWdhdHNha29zIGlzIA.gif[/img][/url]
[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cJUT0g410010MzAwMTI5NmR8NjgzMDg2MzQ1ZGF8UG9udGlrYWtpIGlz.gif[/img][/url]

Διαφημίσεις

sto prwto 3mino tha eisai etsi,sto deytero tha eisai kapws kalytera k sto trito tha nistazeis giati den tha mporeis na koimitheis.

ακριβώς αυτό ζω εγώ!

στο 1ο τρίμηνο είχα φοβερή υπνηλία, και κοιμόμουν βαριά κάτι που δεν συνήθιζα πριν...

στο 2ο τρίμηνο, έστρωσαν τα πράγματα, όλα καλά...

τώρα που κοντεύω να μπω στο 3ο με πιάνει αϋπνία το βράδυ και φυσικά αφού δεν κοιμάμαι αρκετά το βράδυ, νυστάζω όλη τη μέρα!!!

meta na deis ti se perimenei................. :?:?

Τι μου θύμησες τώρα!!

Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν κοιμούνται ποτέ το μεσημέρι!

Λοιπόν, πριν ακόμη μάθω ότι ήμουν έγκυος με έπιανε μια τρελή νύστα στο γραφείο γύρω στις 2 η ώρα. Στις 2:30 έφευγα και πήγαινα στο σπίτι να κοιμηθώ!!!

Ποιος εγώ που αν δεν πήγαινε 9 δεν έφευγα από το γραφείο.

Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σταμάτησα να πηγαίνω στο γραφείο και έκανα τρελούς ύπνους. Αφού ο άντρας μου είχε τρομάξει!!!

Τι ωραίες μέρες!!!!

Τώρα έχω 14μήνες να κοιμηθώ!!!!

ti mou lete re paidia??toso maniki einai meta?? :shock::shock::shock:

opws kai naxei twwwra..apomakrinsi tou pelati apo to tameio...ouden lathos anagnorizetai! :P:P:cool::D:D:D:D

den to sizitw oxi mono bradia exw ipnilia..diladi eimai tifli apo tin nista!! :?:? alla kai ta mesimeria ta idia xalia...

asta na pane....bebaia to asta na pane mallon tha to enoisw se kana 7mino..... :!::roll::P

τι ωραία εποχή!!!!

κοιμόμουν απίστευτα και ένιωθα μονίμως κουρασμένη :lol::lol::lol:

σε εμένα κράτησε σε όλη την εγκυμοσύνη,ίσως επειδή είχα από πριν τάσεις για πολύυυυυυυυ ύπνο :?:?

τώρα να δεις πως νυστάζω..αλλά είναι από την αυπνία :cool::cool:

απόλαυσέ το τώρα που μπορείς!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ti mou lete re paidia??toso maniki einai meta?? :shock::shock::shock:

opws kai naxei twwwra..apomakrinsi tou pelati apo to tameio...ouden lathos anagnorizetai! :P:P:cool::D:D:D:D

den to sizitw oxi mono bradia exw ipnilia..diladi eimai tifli apo tin nista!! :?:? alla kai ta mesimeria ta idia xalia...

asta na pane....bebaia to asta na pane mallon tha to enoisw se kana 7mino..... :!::roll::P

gia rikse mia matia edw....

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11121

Η ΥΠΝΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!!ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ!ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ,ΠΑΛΙ ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ,ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΤΩΡΑ ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ,ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ.ΟΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΤΑ....ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ,ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Εγω πάλι ποτέ δεν ήμουν του ύπνου...Στο πρώτο τρίμηνο είχα φοβερή υπνηλία όμως, αλλά κι όταν δεν κοιμόμουν σερνόμουν εντελώς!!! Στο δεύτερο τρίμηνο γύρισα στη δουλειά...Νύσταζα πολύ και πάλι αλλά επειδή δεν κοιμόμουν το βράδυ απο τους καύσωνες (και καύσωνα να μην είχε εγώ έσκαγα και ίδρωνα μονίμως σαν άλογο, οπότε έμενα αϋπνη...). Στο τρίτο τρίμηνο νυστάζω του σκοτωμού επειδή πάλι δεν κοιμάμαι το βράδυ (ενώ νυστάζω) επειδή πιάνομαι ολοκληρη, δεν μπορώ να γυρίσω και ξυπνάω, πολλές φορές ξυπνάω απο τον πόνο σε γοφό/ πλευρό/ πόδι...μέχρι και το αυτί μου μ' έχει πονέσει!Και λογικό αμα κοιμάσαι στην ίδια στάση 2 ώρες και...

Ε μετά θα έρθει και ο μπέμπης και δεν με βλέπω να κοιμάμαι και πάλι...Εκτός αν μοιάζει του Ραφαήλ και κοιμάται σερί τη νύχτα απο 10-20 ημερών οπότε θα χορτάσω ύπνο!!! (Ελπίζω να εξαντληθεί κι αυτός πριν βγει, όπως κι ο πρώτος, γιατί τώρα δεν κοιμάται ποτέ...:) )

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

• 5 months later...

Κορίτσια μου γειά σας........ τι υπνηλια είναι αυτή που με έχει πιάσει στον 8ο? Μου θυμίζει την υπνηλια που είχα τους πρώτους μήνες........ βέβαι κουράζομαι κιόλας αν σκεφτείτε ότι ακόμα δουλεύω και περιμένω πως και πως να μπω σε 2 εβδομάδες στον 9ο για να σταματήσω..... Αλλά αυτή η υπνηλία απίστευτη...... και να έχω και την μάνα μου να με ξεματιάζει όλη την ώρα ( :D:D ) και να μου λέει ότι είναι μάτι....... Αυτά είχα να δηλώσω χασμουρεύοντας....... ελπίζω εσείς να είστε σε καλύτερη θέση απο μένα .

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

καλως σε βρηκα! εγω εχω αυτη την υπνηλια και τους 8 μηνες ως τωρα... χτες να φανταστεις κοιμηθηκα 2 ωρες το πρωι -ας πουμε πρωι 11.30-13.0 που εβαλα αναγκαστικα το ξυπνητηρι για να φερω τον μικρο απο τον παιδικο μην τυχον μ'επαιρνε ο υπνος και ξυπναγα στις 5!- και γυρνοντας ξανακοιμηθηκα μαζι με τον μικρο γυρω στις 4 ως τις 6.30... και αν δεν σηκωνοταν ο μικρος και δεν "γκρινιαζε" η κυστη μου -μην πω τιποτα με αυτες τις συχνοουριες!- θα χουζουρευα ακομα...

me and my men...

:D:D αχ Ζαμπέτο μου το ξέρω.......... ευτυχώς όταν γυρίζω από την δουλειά πηγαίνουμε με τον άντρα μου και τρώμε στην μάνα μου για αυτό τον καιρό που δεν μπορώ. Με το που τρώω μπορώ να κοιμηθώ πάνω από το πιάτο. Μπορώ να λιώσω στον ύπνο....... άσε δράμα (και το αστείο είναι ότι η δουλεία μου έχει να κάνει με τον ύπνο ) είμαι αντιπροσευτικό δείγμα σου λέω :)

απο τις αρχες κιολας! με το καλως ορισες μας εκανε αισθητη την παρουσια του! καθε 3 και λιγο τουαλετα! ουτε η παπιες ετσι! γουλια και απο κατω...

γιατι το αλλο? που μολις ξαπλωνεις και λες αχ να χαλαρωσω λιγο αρχιζει το παρτυ στην κοιλια... ακροβατης θα γινει, χορευτης, ποδοσφαιριστης... δεν ξερω! ελπιζω μονο να μην θυμαται να ξυπναει τις ωρες που θα θελω να κοιμαμαι! :wink:

me and my men...

Εγώ πάντως έχω στήσει αντίσκηνο έξω από την τουαλέτα για να μην με τρώνε και οι δρόμοι!!Εμένα ο μικρός θα βγει χορευτής αφου είναι όρθιος στην κοιλιά μου και με κλοτσάει στην κύστη μου με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται η κατάσταση με τη συχνοουρία!!! :roll:

Διαφημίσεις

Και εγώ σαν την monbebe δεν μπορώ να πώ ότι οι υπνηλίες μου έχουν περάσει..μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ όποτε μου ερχόταν η μεγάαααλα νύστα αλλά έχω και το μικρό που είναι συνέχεια στην πρίζα και δεν με αφήνει..πάντως δεν είναι να ξαπλώσωλίγο στον καναπέ για να δώ καμιά σειρά στην τηλεόραση...Στο πεντάλεπτο πάνω έχω κοιμηθεί και δεν καταλαβαίνω μάλιστα και τίποτα απο το τι συμβαίνει γύρω μου..οπότε μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη..υπάρχουν και άλλες παθούσες..

:oops::oops::oops:

zambeto εμενα μαλλον στριφογυριζει ακομα... δεν εχω κανει μετα το ντοπλερ υπερηχο -οπου εκει ειδα οτι οντως ηταν με τα ποδια στην κυστη- γιατι ειχα παθει και ενα πανικο οτι θα μου φυγει... τωρα μια με κλωτσαει -ή ριχνει μπουνιες δεν ξερω :roll: - χαμηλα μια μου τσακιζει τα πλευρα και ολη την περιοχη γυρω απο τον αφαλο.. καλη ωρα τωρα που με "γαργαλαει" εντονως!

leni εχε χαρη που περιμενω τη φασολαδα να τελειωσει... αλλιως θα σου λεγα αν θα μ'εβλεπες στο φορουμ τωρα... αλλα κανα μισαωρο μενει και μετα... βουρ στο κρεββατακι!

me and my men...

Εμένα δεν με νοιάζει αν θα γυρίσει γιατί γεννάω με καισαρική αλλά είναι πολύ ενοχλητικό γιατί έχω και κολίτιδα οπότε άστα να πάνε!!! :roll:

κανε μου explain τι εστι κολιτιδα γιατι με ειχε πιασει ενα κατιτις τον Γεναρη και ενω δεν πηγα στο γιατρο μου ειπαν οτι μαλλον με ειχε πιασει κολιτιδα...

ξεκινησε ενας εντονος πονος στο υψος του λαστιχου του εσωρουχου ας πουμε -πονος που με διπλωσε στο κλαμα-, δεν μπορουσα ουτε ξαπλωμενη, νομιζα οτι θα εχανα το μωρο, και μετα απο 2 ωρες πονου και αφου ξεκαθαριζε ο πονος οτι ερχοταν απο αριστερα προς τα δεξια, τελικα πηγα τουαλετα και ησυχασα... αυτο ειναι κολιτιδα? και το περνας τακτικα??? ουτε στον εχθρο μου! εγω νομιζα οτι με επιασε επειδη προεκυψε δυσκοιλια αυτη η εγκυμοσυνη και μεσα σ'ολα ηταν και αυτο... πακετο...

me and my men...

Ακριβώς έτσι είναι ο πόνος από αριστερά κατευθύνεται δεξιά!Είχα το πρόβλημα πριν την εγκυμοσύνη αλλά τώρα μου επιδεινώθηκε!Προσέχω να μην τρώω πολλά λαχανικά(τι πολλά που από το φόβο μου κοντεύω να τα αποκλείσω από τη διατροφή μου),γιατί υποφέρω 2 μέρες τουλάχιστον.Εμένα με πειράζει πιο πολύ από όλα το μαρούλι και το σπανάκι,με στέλνει στον άλλο κόσμο! :( Που θα βγει αυτό το πράγμα δεν ξέρω δεν μπορώ να φάω αυτά που πρέπει :( Εσύ έχεις παρατηρήσει τι σε πειράζει; :roll:

εγω παλι δεν το ειχα ξαναπερασει ποτε στη ζωη μου! μα ποτε! και ουτε θελω! και ευτυχως απο λαχανικα δεν εχω προβλημα... δεν με πειραζει κατι αλλα ουτε τρωω και πολυ συχνα... -ασχετο αλλα τρελλαινομαι για σπανακι... μια σπανακοπιτα με φετα τωρα...μιαμ μιαμ!-

εχω επαθα ταρακουλο με τις 2 ωρες που μου κρατησε... αντε να το εχεις 2 μερες οπως εσυ... απαπα...

me and my men...

Είναι απίστευτος ο πόνος!Εγώ έχω καταντήσει να φοβάμαι να φάω και μου είπε ο γιατρός οτι το άγχος επιδεινώνει την κατάσταση!Μπορώ βρε γιατρέ μου να μην έχω άγχος όταν βλέπω τη θεική σπανακοπιτούλα και να μην μπορώ ούτε να τη μυρίσω;Αυτό το πρόβλημα το έχω περίπου 1 χρόνο,μετά τη γέννα θα επισκεπτώ πάλι το γαστρεντερολόγο γιατί είναι στην Αθήνα.Βλέπεις εδώ είναι πολυτέλεια να βρεις τέτοια ειδικότητα! :roll:

άλλο ένα κοινό μας κορίτσια!! Εχω και εγώ σπαστική κολίτιδα και τα πατζάρια που τα λατρεύω, είναι ικανά να με ξεπαστρέψουν!!! Και εγώ προσπαθώ να μην τρώω πολλά λαχανικά, αλλά έχω και την δυσκοιλιότητα που αυτή ΝΑΙ είναι ικανή να με στείλει στον άλλο κόσμο!!

Κάπου έχω μια διατροφή για την κολίτιδα..τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται..θα ψάξω να την βρώ (δεν μπορεί, κάπου θα είναι καταχωνιασμένη), και θα σας τα γράψω!!

Πάω για ύπνο γιατί τα ματάκια μου κάνουν νιανιαρίδες απο την νύστα.. :?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...