Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Marialena

Recommended Posts

Ναι, θα στολίσω την κολυμπήθρα και θα φέρω και ένα τραπεζάκι για τις μπομπονιέρες γιατί εκει δεν θα χωράνε!

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν...

Για την εκκλησία

Πάρε τούλι στα χρώματά που θες ροζ-πρασινο...

Στην είσοδο της εκκλησίας βάλε το πράσινο τούλι στην πόρτα! αν είναι καμάρα ακολούθα το σχήμα της αν είναι κανονική κάνε το γύρω γύρω "ΠΙ" κάθε 70 εκ. πιάσε μια πεταλουδίτσα ροζ και δέσε κορδελάκια πρασινα και ροζ να ανεμίζουν! αν θέλεις στόλισε και μερικά λουλούδάκια επάνω!

κατά τον ιδιο τροπο κανε μια γιρλάντα για την κολουμπήθρα! αλλά όχι στα 70 εκ τα πιασίματα! ας είναι καθε 20 εκ.!

κοίτα τη έφτιαξε η Γατούλα:

IMG_1529.jpg

IMG_1528.jpg

ή

στην κολυμπήθρα βάλε μια γιρλάντα με ροζ πεόνιες και ροζ τριαντάφυλλα και 2-3 πεταλουδίσες, στις δυο άκρες φαρδιες ροζ και πρασινες κορδέλες!

ά και αν σχηματίσεις διάδρομο μέχρι την κολυμπήθρα, να βάλεις δεξιά και αριστερά τσίγκινα γλαστράκια (εναλλαξ ροζ με πρασινο) με βασιλικούς, μπήξε και από ένα στικ με μια πεταλουδίτσα επάνω και δέσε και μερικά ανάλογα κορδελάκια να ανεμίζουν!!

στο τραπεζι για τις μπομπο...

Το τραπέζι με τις μπομπο το φαντάζομαι καλυμμένο με λευκό τραπεζομάντηλο, τούλι πιασμένο σε γιρλάντες όπως και στην κολυμπήθρα!

Για το κεντρο

μπορείς να παρεις κάτι γυάλινες πεταλούδες που έχει στα Jumbo, είναι με κονταράκι σιδερένιο (που μπήγεις μέσα στη γλάστρα! ) έχει θέση για ρεσώ είναι απίθανες! αν τίς πάρεις, δένεις και σε αυτές τα αντίστοιχα κορδελάκια!! και τις στηρίζεις μεσα σε βάζο ( σε καθε τραπέζι!)

ή

παίρνεις από ΙΚΕΑ τα χαρτινα φωτιστικα (εκτος αν βρεις αλλου ποιο οικονομικά) και στολίζεις με πεταλουδες και κορδελες περιπου ετσι mla102472_0607_lights_l.jpg και βαζεις από ενα στο κεντρο του καθε τραπεζιου!

ή

στρώσε πάνω στα λευκά τραπεζομάντηλα ροζ ράνερ, βάλε γυάλες με πρασινο υγρό και ροζ επιπλέοντα κεριά

στο κέντρο του κάθε τραπεζιού βάλε από ένα λευκό ρομαντικό κλουβί, μέσα βάλε λουλούδια και απέξω στερέωσε πεταλουδίτσες και κορδελάκια! φυσικά μπορείς να ρίξεις διάσπαρτα λουλουδάκια και πετραδάκια!

να, καπως ετσι αλλά στα δικα σου χρωματα diakosmisi_main.jpg

αυτά για την ωρα!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

κοίτα λίγο και αυτά:

http://www.neraidorama.gr/Butterfly-metal-pendants-parts.html

http://www.victoria-wedstories.gr/start.php?page=7#

http://www.sugarart.gr/DisplayITM1.asp?ITMID=29

με το καλό η βάπτιση!!

Πολύ ωραίο θέμα η πεταλούδα!

Το συγκεκριμενο προσκλητηριο ειναι καταπληκτικο!!!!

http://www.victoria-wedstories.gr/start.php?page=5

δες κι αυτη την μπομπο......

http://www.an-agapas.gr/node/223/?page=8

κι αυτην......

http://www.an-agapas.gr/node/176/?page=10

Ριξε κι εδω μια ματια στην διακοσμηση με πεταλουδιτσες να κρεμονται στα κλαδια, κατι που ευκολα κανεις μονη σου......

http://www.happyhappy.gr

στολισμος βαφτισης, ο προτελευταιος!

0915081731063.jpg

0915081730502.jpg

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες!τι υπέροχες ιδέες είναι αυτές που έχετε?δεν σας φτάνω με τιποτα..!!!Σας ευχαριστώ όλες για τις πληροφορίες σας..μόλις έριξα μία γρήγορη ματιά και έμεινα ενθουσιασμένη!απο Δευτέρα θα αρχίσω το ψάξιμο. xrysalis αν δεν ασχολείσαι ήδη με την διακόσμηση σκέψου το :P:P gerakina και Βιργινία ευχαριστώ για τα site!απο μονη μου ούτε τα μισα δεν θα έβρισκα.. :oops::oops:

Μου άρεσαν πάρα πολύ οι μπομπονιέρε του αν αγαπάς με τις πεταλουδίτσες!δένουν και με τα χρώματα μου..έχει καμία υπόψην της τις τιμες?

Καλημέρα Marialena

Και εγώ το ίδιο θέμα έχω διαλέξει για την βάπτιση της μικρής μας που είναι αυτην την κυριάκη. Τα έφτιαξα όλα μόνη μου έκτός από μπομπονιέρες που είναι από το χαμόγελο. Το κακό είναι ότι προσπάθισα να περάσω τις φώτο. στον Η.Υ για να τις ανεβάσω στο site άλλα μάλλον έχει χαλάσει η φωτογραφική και δεν μπορω!

:(:(

Θα μου φέρει ο αδελφός μου την δικιά του το απόγευμα και θα τις ανεβάσω τότε! :)

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Βρήκα κι αυτό:

http://parents.org.gr/forum/search.php?search_id=306035505&start=100

κι έχει κι άλλες στις επόμενες σελίδες.Χαριτωμένες έτσι?

gerakina δεν μπορώ να δω τίποτα δεν ξέρω γιατι :?:?

όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλες,αρχίζω απο αύριο για τα βαπτιστικά μαζί με την αδερφή μου και θα πάω και στο τζάμπο για να βρω κάποια διακοσμητικα (κουβαδάκια, πεταλουδίτσες-στικ, και αν βρω φαναράκια στρογγυλα) και θα ενημερώσω για να τελιώνω ένα ένα με τα βασικά..!ούτως ή άλλως έχω δρόμο μπροστά μου..Καλή συνέχεια και στις υπόλοιπες μανούλες και θα τα ξαναπούμε!!φιλια!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Marialena

Και εγώ το ίδιο θέμα έχω διαλέξει για την βάπτιση της μικρής μας που είναι αυτην την κυριάκη. Τα έφτιαξα όλα μόνη μου έκτός από μπομπονιέρες που είναι από το χαμόγελο. Το κακό είναι ότι προσπάθισα να περάσω τις φώτο. στον Η.Υ για να τις ανεβάσω στο site άλλα μάλλον έχει χαλάσει η φωτογραφική και δεν μπορω!

Θα μου φέρει ο αδελφός μου την δικιά του το απόγευμα και θα τις ανεβάσω τότε! :)

Θα χαρώ πολύ να δώ τις φωτογραφίες σου Αννίκ!καλή συνέχεια, σου απάντησα και σε άλλο τόπικ και ευχαριστώ για την απάντηση! :)

Καλημέρα Marialena

Θα χαρώ πολύ να δώ τις φωτογραφίες σου Αννίκο!καλή συνέχεια, σου απάντησα και σε άλλο τόπικ και ευχαριστώ για την απάντηση! :)

Τι όμορφα που είναι!!Ευχαριστώ!πρέπει βέβαια να πάω να τα δω και αυτά από κοντά και να ρωτίσω για τιμές και μου πέφτει λίγο μακρια αλλά ούτως η αλλως θα κάνω μία έρευνα αγοράς και θα τα λάβω υπόψην μου ολα όσα μου είπατε!πάντως αυτή η φούξια μπομπονιέρα είναι ακριβώς ότι φανταζόμουνα! :wink:

Διαφημίσεις

κοίταξε δεν χρειάζεται να πας από εκεί να τα πάρεις,μπορείς να δεις και σε κάποιο μαγαζί που είναι κοντά σου,να τους πεις τι περίπου θέλεις και να στο φτιάξουν.

καλέ όπου να γυρίσω το κεφάλι μου πεταλούδες βλέπω!Δες κι αυτό:μελωδοί

http://www.elxisdoro.gr/list.php?subcatid=217

πολύ μου άρεσαν

καλέ όπου να γυρίσω το κεφάλι μου πεταλούδες βλέπω!

Βρε γερακίνα, μήπως πρέπει να σε δει κανένας γιατρός βρε... :lol::lol::lol::lol::lol:

sorry, δεν θέλω να χαλάσω το τόπικ, δεν μπόρεσα να κρατηθώ, συνεχίστε σα να μην έγινε τίποτε :P

CIMG3672.jpg

CIMG3654.jpg

CIMG3655.jpg

CIMG3659.jpg

CIMG3660.jpg

CIMG3662.jpg

CIMG3663.jpg

CIMG3664.jpg

CIMG3665.jpg

CIMG3667.jpg

CIMG3668.jpg

και βέβαια η πιπίλα μας......

CIMG3683.jpg

το κουτί, η λαμπάδα

(με την ακέφαλη πεταλούδα)

και τα κεράκια δεν έχουν τελειώσει ακόμα

Όταν τα τελειώσω θα σου ξαναστείλω για να τα δεις ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

καλέ όπου να γυρίσω το κεφάλι μου πεταλούδες βλέπω!

Βρε γερακίνα, μήπως πρέπει να σε δει κανένας γιατρός βρε... :lol::lol::lol::lol::lol:

sorry, δεν θέλω να χαλάσω το τόπικ, δεν μπόρεσα να κρατηθώ, συνεχίστε σα να μην έγινε τίποτε :P

gerakina όντως το θέμα μου δεν είναι και τόσο πρωτότυπο..

micnat τι να σου πω άρχισα να γελάω μπροστά απο τον υπολογιστή μόνη μου όταν είδα τι εγραψες!! :D:D

Αννίκο πολύ όμορφα όλα!!Να μας ανεβάσεις και τις επαγγελαμτικες φωτό μετά την βάτπιση σας :wink:

Όσο για την δικια μου βάπτιση μπορώ να πω επιτέλους οτι οργανώθηκα κάπως!!Κλείσαμε απο το Εφ μαζί με την αδερφή μου το φορεματάκι που σας έδειξα το ζωγραφισμένο μαζί με το μαντό του, την ίδια λαμπάδα με την Γατούλα γιατί την ζήλεψα :oops::oops: και ασορτί κουτί ξύλινο με πεταλούδα ροζ!τα μαρτυρικά θα είναι παραμανίτσες με σταυρουδάκι και διακοσμητικο πεταλουδίτσα (δική μου ιδέα!) με κορδελίτσες ροζ και γαλαζιο (μισα-μισα) τα λαδόπανα σε εκρού χρώμα με ροζ κορδελάκια (Γατουλα είχες δίκιο είναι όντως φοβερα!) και το μπουκάλι μας πάλι με πεταλουδίτσες πάνω.Κλείσαμε με λίγα λόγια ολόκληρη βάπτιση και μάλιστα κατα παραγγελία με 500 ευρώ!Μου φαίνεται καλή τιμή απο αυτά που έχω ακούσει..έτσι δεν είναι?Το μαγαζι το συνιστώ και εγώ γιατί πραγματικά ενθουσιάστηκα και απο την ποικιλία τους. Αυτό που δεν έκλεισα είναι οι μπομπονιέρες..θέλω να ρίξω μια ματιά αφού υπαρχει τόσο μεγάλη ποικιλία και ανάλογα με την έρευνα που θα κάνω θα σας ενημερώσω!Και μου μένει επίσης η διακόσμηση..Φαναράκια εκρού-ροζ στρογγυλα για να βάλω κεράκια μέσα ξέρει καμία σας που μπορώ να βρω?(σαν την φωτό της xrysalis)

Aλλιως θα καταλίξω στα κουβαδάκια με πεταλουδίτσες και καραμέλες..Η μπορώ να συνδιάσω και τα δύο?άυριο επίσης λές να πάω επίσης κέντρο για να βρώ τούλια για την κολυμπήθρα, την είσοδο της εκκλησίας και το τραπεζάκι..πιο μαγαζί έχει καλές τιμές?

Μαριαλένα, νομίζω φαναράκια στρογγυλά θα βρεις σε καταστήματα με φωτιστικά... Για το χρώμα δεν ξέρω θα θέλει ψάξιμο. Και το praktiker είναι μια καλή λύση για να δεις...

Kορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Πήρα και απο τα τζάμπο ήδη μερικά κουβαδάκια..Θα τα στολίσω και θα ψάξω και για τα φαναράκια.Να είστε καλα όλες και να χαίρεστε τα αγγελούδια σας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...