Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπάρχει κτηνίατρος να με βοηθήσει ?

mirantini

Recommended Posts

Καλημέρα.... λόγω του οτι ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών έχω ένα περιστατικό με τον σκυλάκο μου και δεν βρίσκω τον κτηνίατρό του... και εδώ που μένω έχει μείνει πίσω μόνο ένας τον οποίο και δεν εμπιστεύομαι αλλά δυστυχώς αν βγει επείγον θα πρέπει να τον επισκεφτούμε....

Παρόλα αυτά αν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος στο φόρουμ να μου πει μια πρώτη άποψη σύμφωνα με τα συμπτώματα θα με βοηθούσε... τουλάχιστον να κάνω μια συσχέτιση με αυτά που θα ακούσω απο τον παραπάνω κτηνίατρο...

Το πρόβλημα είναι πριν 15 ημέρες είχα βρει 2-3 σταγόνες αίμα στο σπίτι μου αλλά ψάχνοντας το σκυλί δεν βρήκα πουθενα πάνω του.... τώρα όμως εδώ και 2 ημέρες τα ούρα του είναι ιδιαίτερα σκούρα και το πουλάκι του στάζει αιμα :cry:

οχι συνεχώς αλλά συχνά...

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια... κι αν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος να μου συστήσετε στην ανατολική αττική (εαν ειναι δυνατον) μήπως και τον πετύχω εκτος διακοπών...

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα. Υπάρχει στο Πικέρμι κλινική ζώων, είναι πολύ αξιόπιστη, το ξέρω και από δικούς μου ανθρώπους που έχουν πάει τα ζωάκια τους και λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Μπορείς να βρεις τηλέφωνο και στις πληροφορίες. Περαστικά σας!!

Ειλικρινά ευχαριστώ παρα πολύ όλες τις κοπέλες που ενδιαφέρθηκαν, είτε εδώ είτε με π.μ. για να βοηθήσουν όπως μπορούν....

Κορίτσια την γνωρίζω την κλινική αλλά δυστυχώς είναι τόσο ακριβή που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.... πρόσφατα μου είπε γνωστός μου ότι παίρνουν 60 ευρώ μόνο για επίσκεψη.... και εγώ σκέφτομαι πόσα θα θέλουν για εξετάσεις... (πολλά χρόνια άνεργη)

Σήμερα ήταν κάπως καλύτερα με λιγότερες σταγονίτσες.... θέλω να πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να περιμένουμε μια εβδομάδα που επιστρέφει ο ενας κτηνίατρος της περιοχής μου..

Ο κτηνίατρος μας που μιλήσαμε απο το τηλ. μας είπε για πιθανότητα προστάτη, δυστυχώς... αλλά απο την άλλη έμαθα απο μια κοπέλα πως με τα ίδια συμπτώματα το σκυλάκι της είχε ερλιχίωση και αρκούσε μια αντιβίωση....

θέλω να είμαι αισιόδοξη, αλλά αν δω να χειροτερεύει θα τον τρέξω όπου βρω...

Ευχαριστώ και πάλι να είστε καλά...:-P είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, γιατί ξέρει πόσο τον αγαπάμε και τον θέλουμε μαζί μας κι ας ειναι πεισματάρης και ανυπάκουος....

Καλησπέρα.

Δεν είμαι κτηνίατρος αλλά η γυναίκα μου που διάβασε το post σου μού ζήτησε να σου απαντήσω μιας και ο σκύλος μου βασανίζεται κι αυτός συχνά από ουρολοιμώξεις λόγω στρουβίτη ο οποίος του δημιουργήθηκε από φαρμακευτική αγωγή κατά του καλα-αζάρ.

Όταν λοιπόν εμφανίζεται η ουρολοίμωξη παίρνει αντιβίωση ceclor 500mg, 1 χάπι το πρωί και ένα το βράδυ για 10 μέρες μαζί με ultra levour σε κάθε γεύμα (πρωί-βράδυ). Πολύ νερό και αρκετές βολτες να αποβάλει το μικρόβιο. Αν έχεις χρόνο, να του μαγειρεύεις βραστό στήθος κοτόπουλου με ρύζι και λαχανικά. Βοηθάει.

Πρώτα απ'όλα όμως πρέπει να βρεις το λόγο που τη δημιούργησε με τον κτηνίατρό σου γιατί, αν δεν την προσέξεις και οφείλεται σε καμμια πέτρα στα νεφρά, ενδέχεται να καταλήξει σε νεφρική ανεπάρκεια.

Περαστικά και αγύριστα γιατί πονάει πολύ.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου καλησπέρα, ίσως αυτό το φόρουμ που είναι για σκυλάκια να σε βοηθήσει λίγο http://www.dogforum.gr/v3/%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1.%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-17/%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1.%CF%83%CF%84%CE%B1.%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1-2716/

έχει και την ίδια περίπτωση με την δική σου... Εύχομαι γρήγορα περαστικά!

• 2 εβδομάδες μετά...

Τελικά είναι προστατίτιδα.... θεραπεία με αντιβιωση και ορμάνες και μετά απο κανα μήνα πάει για στείρωση... δεν θα αφήσει απογόνους δυστυχώς αλλά τουλάχιστον προλάβαμε τον καρκίνο του προστάτη...

Να είστε καλά όλοι, ευχαριστώ για κάθε βοήθεια....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...