Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Η κόρη μου μόλις έρχεται ο πεθερός μου επίσκεψη(μένει απο κάτω με την γυναίκα του και την κόρη και τα δύο εγγόνια του) δεν τον θέλει καθόλου. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με την βόλτα. Να την πηγαίνει βόλτες θέλει, αλλά ίσως επειδή κάποιες φορές έρχεται εκείνος και την κρατάει και βγαίνουμε με τον άντρα μου μήπως νομίζει οτι θα φύγουμε γι αυτό τον διώχνει?

Γιατί το κάνει?

Διαφημίσεις

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ?ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΗΛΗΣΕΤΕ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΓΟΝΙΑ????????????

Και εγώ αυτά που γράφεις φοβάμαι. Δεν ξέρω. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν τον θέλει καθόλου....

Δεν ξέρω γιατί, είναι λίγο παράξενος άνθρωπος αλλά καλός, μήπως της είπε κάτι και στεναχωρέθηκε? Άντε να μεγαλώσει λίγο να καταλαβαινόμαστε πιό καλά.

Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΩΣΕ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ.ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ??????????????????

Βάλε το ποντίκι σου πάνω στο δικό μου και θα ανοίξει site, έχει οδηγίες βήμα βήμα πως να το κάνεις. Εσύ βάζεις μόνο ημερομηνίες, διαλέγεις τα σχέδια και στο τέλος κάνεις αντιγραφή επικόλληση στο προφίλ σου τα δεδομένα που θα σου βγάλει.

Καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

Ο πατέρας μου έρχεται κάθε πρωί στο σπίτι να μας πάρει με το αυτοκίνητο για να πάω τα παιδιά στη μαμά μου και να φύγω για δουλειά. Ένα διάστημα ο μικρός μου ενώ ξυπνούσε κεφάτος μόλις χτυπούσε το κουδούνι και έβλεπε τον πατέρα μου έμπαινε μπροστά στην πόρτα, τον έσπρωχνε και δεν τον άφηνε να μπει μέσα. Είχε συνδυάσει στο μυαλό του ότι όταν έρχεται ο παππούς εμείς πάμε στη γιαγιά και η μαμά φεύγει……..

Η ζωή μου όλη .....

γειά σου,

λογικά ναι είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβαίνει - να έχει συνδυάσει δηλαδή οτι οταν εκείνος έρχεται σπιτι, οτι θα χρειαστεί να σας αποχωριστεί.

η λύση θα ήταν να υπάρξει εναλλαγή στο ποιός προσέχει το παιδάκι σας, ετσι ωστε να καταλάβει οτι δεν έχει σχέση με ένα άτομο /συγκεκριμένα τον παππού η αποχώρησή σας.

έχετε αυτή τη δυνατότητα?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Μάλλον αυτό είναι έχει συνδυάσει τον παππού με το ότι θα φύγουμε.

Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για άλλο άτομο...απλά με έχει επηρρεάσει και δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά. Βέβαια όταν γυρίζουμε είναι μια χαρά κεφάτη, αλλά δεν ξέρω, φοβόμαστε πολλά εμείς οι μάνες, παλιά όταν ήμουν μικρή τίποτα δεν φοβόμουνα, τώρα μέχρι και στο ποδήλατο να ανέβω φοβάμαι....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...