Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

3 μηνων....αλμα αναπτυξης?

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Να μαι παλι.Για αλλη μια φορά ζήτω τη γνώμη σας/βοήθεια σας.

Η Μπέμπα μου μπήκε στον 3ο μήνα.Έτρωγε 90 με 150.

Το βαρος της πολύ καλό.Εδώ και λιγες μέρες έχει μειώσει το γάλα που πίνει.Με το ζόρι θα πιει τα 120,αλλες φορες σταματάει στα 80.

Αρνητε έπειτα το μπουκάλι.Κλαίει πολύ,βάζει ταχερακια της στο στόμα και τεντώνει το κορμακι της.Η γιατρός είναι ένη μέρη,κάναμε εξετάσεις ούρων οι οποίες βγήκαν καθαρές.Θα την παρακολουθήσουμε λιγες μέρες και μετα θα πραξουμε ανάλογα.Πάνες βρέχει,κακά κανονικά.Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

Υπάρχει περιπτωση να είναι άλμα ανάπτυξης?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Απ' ότι θυμάμαι κάτι είχε κάνει και η δικιά μου στο τρίμηνο επάνω, αλλά θα σε γελάσω. Έχω την εντύπωση ότι είχε αυξήσει το γάλα που έπινε, δηλαδή ζητούσε περισσότερο στήθος γιατί θήλαζα, αλλά είχα διαβάσει ότι τα μωράκια που τρέφονται με ξένο γάλα μπορεί και να το μειώσουν. Πάντως σίγουρα κάτι συμβαίνει στο τρίμηνο, και όλες μου οι φίλες- μωρομάνες γκρινιάζαμε.

Γεια σου Μαρία μου! Κι εμένα ο μικρός μου τον προηγούμενο μήνα τα ίδια. Εκεί που είχε φτάσει να πίνει μέχρι και 210μλ, ξαφνικά άρχισε να μειώνει πολύ το γάλα του, έπινε μετά βίας 120μλ. Η παιδίατρος που τον είδε μου είπε ότι από τη στιγμή που είναι καλά στις καμπύλες, βρέχει πάνες κλπ δε μας ανησυχεί καθόλου, μπορεί να φταίνε τα ουλάκια που φούσκωσαν ή και η ζέστη. Τώρα και μια βδομάδα περίπου έχει αρχίσει πάλι να αυξάνει τα μλ. Νομίζω φάση είναι και περνάει.

8hwQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Να μαι παλι.Για αλλη μια φορά ζήτω τη γνώμη σας/βοήθεια σας.

Η Μπέμπα μου μπήκε στον 3ο μήνα.Έτρωγε 90 με 150.

Το βαρος της πολύ καλό.Εδώ και λιγες μέρες έχει μειώσει το γάλα που πίνει.Με το ζόρι θα πιει τα 120,αλλες φορες σταματάει στα 80.

Αρνητε έπειτα το μπουκάλι.Κλαίει πολύ,βάζει ταχερακια της στο στόμα και τεντώνει το κορμακι της.Η γιατρός είναι ένη μέρη,κάναμε εξετάσεις ούρων οι οποίες βγήκαν καθαρές.Θα την παρακολουθήσουμε λιγες μέρες και μετα θα πραξουμε ανάλογα.Πάνες βρέχει,κακά κανονικά.Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

Υπάρχει περιπτωση να είναι άλμα ανάπτυξης?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μαρακι μου το πρωτο που ψαχνουμε αν ενα μωρακι μειωνει τις ποσοτητες γαλακτος ειναι η ουρολοιμωξη, αν παρολαυτα ειναι αρνητικη η καλλιεργεια και ειναι μεσα στις καμπυλες συνηθως το αποδιδουμε σε καποιο αλμα μαζι με δοντια και ζεστη. Το χειροτερο τριπτυχο.

Μην ανησυχεις, θα περασει.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Καλησπέρα γλυκά μου μανουλες.

Σας ευχαριστώ όλες και κάθε μια ξεχωριστά για τις απαντήσεις σας.Αγχωνομαι συνέχεια όσον αφορα το γεύμα της μικρής.Έχω το φόβο μήπως μου πάθει κάτι.:)

Ελπίζω σύντομα να βρει την όρεξη της.Αν και το τελευταίο της γεύμα ηταν 120!

Παλι καλά.Μάλλον θα την αφήνω να τρώει στις 3.30 ώρες,να πειναει καλά.:)

Δεν τα πιανεις πάντως πουθενά.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...