Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ti na kano?den ksero!!!

mpimpi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ελα μια ωρα ακομα εμεινε υπομονή και ψυχραιμία ναι?? Πάντως αν σου αρχίσει πάλι τα ίδια φρόντισε να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη πριν πάρεις καμια απόφαση ναι??

phzU.jpgwddf.jpg

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω για την γνωστή της ngeo23, αλλά εγώ προσωπικά πόνεσα πολύυυ λιγότερο στην δεύτερη καισσαρική, σηκώθηκα απ το κρεββάτι πολύ νωρίτερα και είχα πιο γρήγορη ανάρρωση. /

Ακριβώς το ίδιο! αυτο εννοώ και εγω! καλύτερα ας λεμε προσωπικές μας εμπειρίες και οχι απο γνωστές μας :wink:

Δεν έχω σκοπό να σας μπερδεψω, μακάρι να ειναι έτσι γιατι πόνεσα και εγω στην καισαρική και ας με τα χίλια ζορια σηκωθηκα την 1η μέρα.

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

loipon exo xoriaki 303,9. pira tin giatro kai mou eipe gia tin ebdomada kuisis pou eimai einai ligo. 8a ksanakano tin pempti k eipe an einai anebasmeni simeni pos einai eksomitria i 8a doume ti allo. an einai omos katebasmeni mporei na itan k apoboli. re koritsia mou eipe oti eimai 6 bdomadon. ego eixa teleutaia periodo 23/8. pos metrame tis ebdomades kserei kammia sas? kai an einai eksomitrio ti ginete?? xeirourgio??polles meres 8a eimai sto nosokomeio??ax nio8o poli asxeti ma teleios asxeti. 8a trela8o

Ελα ρε mpimpi, μην στεναχωριέσαι ρε συ.. Δεν πειράζει. Καλύτερα τώρα που είναι αρχή παρά αργότερα. Θα ήθελες να το κοιτάξεις και με κάποιον άλλο γιατρό ή εμπιστεύεσαι απόλυτα την γιατρό σου??

phzU.jpgwddf.jpg

Την εγκυμοσύνη την μετράμε ξεκινώντας σπ΄την πρώτη μέρα της τελευταίας μας περιόδου.Είσαι ώντος 6 εβδομάδων.

Σου εύχομαι το καλύτερο,και να είσαι δυνατή.

Με την θέληση,όλα γίνονται!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου,εγώ με τη σειρά μου θα σου πω την εξης παροιμία:

Αν είναι να'ρθει θε να ρθει,αλλιώς θα προσπεράσει.

Περιμένουμε νέα σου και μέχρι τότε ηρέμησε όσο είναι δυνατόν,θα είναι καλύτερα για σένα!

Αν χρειαστείς άλλο γιατρό,στείλε πμ έχω να σου συστήσω τη δικιά μου.

Διαφημίσεις

loipon milisa me tin giatro. to 8etiko pou katebainei i xoriaki einai oti den prokeite gia eksomitrio. giauto anisixousa pio poli. eipe oti mallon itane apoboli. opote 8a ksanakano tin triti mia xoriaki k an katabei k allo 8a pao na me dei k na telionoume me autin tin istoria. to poli agxos mou efige. makari na pane kala ola mexri telos.euxaristo oles sas gia tin simparastasi. ksero mia apoboli einai diskoli ipo8esi alla to exo parei psixraima giati doksa to 8eo exo ena paidaki k auto me stirizei. makari oles kapote ma oles na ginete manoules giati oles to aksizete. me toses istories edo mesa kai megalitera problimata apo to diko mou eixate k tin ennoia tin diki mou kai me stiriksate oso kanenas allos. kalitera k apo tis kollites mou. ena megalo euxaristo k mia euxi gia oles pou 8elete na ginete manoules na ta kataferete poli poli sintoma.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΩ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΗΜΟΥΝ 10 ΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ Η Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.ΤΕΛΙΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΒΟΛΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΜΗ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΜΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.

αναμεσα σε δυο ''κακά''(αποβολη κι εξωμητριο) τουλαχιστον στην πρωτη περιπτωση δεν θα χρειαστει επεμβαση(οπως θα γινοταν για εξωμητριο).Η ταλαιπωρια σου θα ειναι καπως μικροτερη.Σιγουρα το καλο θα ηταν να πηγαιναν ολα μια χαρα,αλλα αφου τα πραγματα πηραν αλλη τροπη,τωρα πρεπει να βεβαιωθεις πως μετα απ'οτι συμβει θα εισαι οργανικα καλα ωστε να ξαναπροσπαθησεις.Καλο κουραγιο σου ευχομαι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...