Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιασιμο απο το αυτι σε φροντιστηριο?

Recommended Posts

Κική συμφωνώ απολυτα μαζί σου, σε εμας σήκωνε χέρι και χτυπαγε όταν το παιδί δεν του απαντούσε σε κάποια ερώτηση και όταν πηγα και τον ρώτησα γιατι το κάνει αυτό, ενω στην αρχη προσπαθησε να το αρνηθεί, μετα από πίεση μου ειπε ότι ναι το κάνει λόγω της πίεσης για την δουλειά, και φυσικά του είπα ότι αμα ειναι πιεσμένος μπορεί να χτυπαει το δικό του κεφάλι στο τοίχο και όχι του παιδιού μου, εκεί ήταν που πήγαν να τον αρπάξω αλλα τον γλύτωσε ο ανδρας μου!!!!!

Συγνώμη βρε καλή μου Ρούλα - έχω και πυρετό και βράζω ήδη - η Διεύθυνση του σχολείου που είναι σε όλη αυτή την ιστορία;

Η διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου δεν είναι διευθυνση ειναι επιχείρηση, οπότε οταν βλεπεις το θέμα σχολείο - εκπαίδευση σαν επιχείρηση εσύ περιμένεις ότι θα παρουν θέση????

Οπότε, στα δικά μου μάτια, έτσι όπως το περιγράφετε και χωρίς να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, απλά θα πήγαινα στη διεύθυνση και θα την ενημέρωνα ότι η δική της αδράνεια στο θέμα αυτό την καθιστά, για μένα, συνένοχη σε αυτή τη συμπεριφορά του ανθρώπου αυτού

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ όταν αναρωτήθηκα για τη στάση της Διεύθυνσης. Συμφωνώ απολύτως με αυτό που λες Belfaccino.

Η στάση απέναντι σε μαθητές από έναν οποιοδήποτε φορέα εκπαίδευσης είναι υπόθεση συνολικής ευθύνης. Αν δηλαδή η κυρία που καθαρίζει το φροντιστήριο τραβούσε το αυτί του παιδιού επειδή πάτησε σε σφουγγαρισμένο πάτωμα, η αντίδρασή σου θα ήταν διαφορετική; Προφανώς όχι.

Ανεξάρτητα από την απόφασή σου προτείνω να απαιτησεις εξηγήσεις - ικανοποιητικές. Μη δεχτείς δικαιολογίες (θα εκπλαγείς από το πόσο ευρηματικοί θα είναι στον τομέα αυτό).

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Κική συμφωνώ απολυτα μαζί σου, σε εμας σήκωνε χέρι και χτυπαγε όταν το παιδί δεν του απαντούσε σε κάποια ερώτηση και όταν πηγα και τον ρώτησα γιατι το κάνει αυτό, ενω στην αρχη προσπαθησε να το αρνηθεί, μετα από πίεση μου ειπε ότι ναι το κάνει λόγω της πίεσης για την δουλειά, και φυσικά του είπα ότι αμα ειναι πιεσμένος μπορεί να χτυπαει το δικό του κεφάλι στο τοίχο και όχι του παιδιού μου, εκεί ήταν που πήγαν να τον αρπάξω αλλα τον γλύτωσε ο ανδρας μου!!!!!

Συγνώμη βρε καλή μου Ρούλα - έχω και πυρετό και βράζω ήδη - η Διεύθυνση του σχολείου που είναι σε όλη αυτή την ιστορία;

Η διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου δεν είναι διευθυνση ειναι επιχείρηση, οπότε οταν βλεπεις το θέμα σχολείο - εκπαίδευση σαν επιχείρηση εσύ περιμένεις ότι θα παρουν θέση????

Οπότε, στα δικά μου μάτια, έτσι όπως το περιγράφετε και χωρίς να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, απλά θα πήγαινα στη διεύθυνση και θα την ενημέρωνα ότι η δική της αδράνεια στο θέμα αυτό την καθιστά, για μένα, συνένοχη σε αυτή τη συμπεριφορά του ανθρώπου αυτού

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ όταν αναρωτήθηκα για τη στάση της Διεύθυνσης. Συμφωνώ απολύτως με αυτό που λες Belfaccino.

Η στάση απέναντι σε μαθητές από έναν οποιοδήποτε φορέα εκπαίδευσης είναι υπόθεση συνολικής ευθύνης. Αν δηλαδή η κυρία που καθαρίζει το φροντιστήριο τραβούσε το αυτί του παιδιού επειδή πάτησε σε σφουγγαρισμένο πάτωμα, η αντίδρασή σου θα ήταν διαφορετική; Προφανώς όχι.

Ανεξάρτητα από την απόφασή σου προτείνω να απαιτησεις εξηγήσεις - ικανοποιητικές. Μη δεχτείς δικαιολογίες (θα εκπλαγείς από το πόσο ευρηματικοί θα είναι στον τομέα αυτό).

Μα ηδη εχω εκπλαγει απο τις δικαιολογιες τις διευθυντριας.Το κακο ομως γιαυτους ειναι οτι εχουν να κανουν με γονεις που δεν ικανοποιουνται απο τετοιες φτηνες δικαιολογιες,ουτε δινουν το δικαιωμα σε κανεναν να απλωσει χερι στα παιδια τους,ουτε για αστειο.Και μη νομιζετε οτι δεν υπαρχουν και τετοιοι γονεις,γιατι μου εχει συμβει στο παρελθον να ακουσω μια μητερα να λεει στο δασκαλο των παιδιων,οτι αν ο γιος της δεν ακουει πιαστε τον απο το αυτι και γρηγορα στο διευθυντη,μηπως και στρωσει :shock:

Βρε Κική μου, αν προσαρμόζουν τις παιδαγωγικές τους στρατηγικές σύμφωνα με τις "εντολές" του οποιουδήποτε γονιού, τότε αναρωτιέμαι τι καθόμαστε και συζητάμε...

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Βρε Κική μου, αν προσαρμόζουν τις παιδαγωγικές τους στρατηγικές σύμφωνα με τις "εντολές" του οποιουδήποτε γονιού, τότε αναρωτιέμαι τι καθόμαστε και συζητάμε...

Απλα το ανεφερα,γιατι ισως καποιοι αλλοι γονεις να μην διναν μεγαλη σημασια στο συγκεκριμενο περιστατικο.Υπαρχουν αρκετοι..

Εμεις ομως για κακη τους τυχη δεν ειμαστε ετσι.

Και καθε σωστος γονιος πιστευω ,το ιδιο θα αντιδρουσε...

Το να ζητησεις να αλλαξει ο καθηγητης τμημα???

Αυτο το εχεις σκεφτει? Αυτος ειναι λαθος και αυτος πρεπει να απομακρυνθει οχι το παιδι σου..

Πες στη διευθυντρια οτι αν δεν τον διωξει θα το τραβηξεις με μυνησεις κλπ και φυσικα το κοστος για το "ονομα' τους θα ειναι τεραστιο

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Το να ζητησεις να αλλαξει ο καθηγητης τμημα???

Αυτο το εχεις σκεφτει? Αυτος ειναι λαθος και αυτος πρεπει να απομακρυνθει οχι το παιδι σου..

Πες στη διευθυντρια οτι αν δεν τον διωξει θα το τραβηξεις με μυνησεις κλπ και φυσικα το κοστος για το "ονομα' τους θα ειναι τεραστιο

Ναι το σκεφτηκα,απλα περιμενα να το κανει απο μονη της ισως :?

Εν το μεταξυ στη συνομιλια του με τη διευθυντρια ειπε οτι ενω για πλακα το εχει κανει αυτο σε καποιους μαθητες,στην κορη μου πηγε να το κανει αλλα εκεινη προλαβε και τραβηχτηκε...Αυτο μου το σερβιρε και η διευθυντρια απο το τηλεφωνο..Αν και εχω εμπιστοσυνη στα λογια και των 2 παιδιων μου που ειναι στην ταξη του,χθες πηρα τηλεφωνο την κουμπαρα μου να ρωτησει την κορη της που ειναι στο ιδιο τμημα.Η απαντηση ηταν οτι ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Μετα απο αυτο λοιπον θα πω στη διευθυντρια οτι πλεον δεν εμπιστευομαι με τιποτα τα παιδια μου σε αυτον τον ανθρωπο κι οτι περιμενω λυση απο εκεινη ...Το ψεμα του δε και προς τη διευθυντρια το μονο που κανει ειναι να τη μειωνει στα ματια των ''πελατων'' της..Απο εκει και περα ας αποφασισει...Ηδη 3 παιδια τα δικα μου ειναι ετοιμα να σταματησουν και μετα απο αυτο σιγουρα θα θορυβηθουν κι αλλοι γονεις

Κοριτσια σημερα επιτελους μου συμβαινουν μονο ευχαριστα :D

Το πρωι πηγα στο δημοτικο να ρωτησω για την επιδοση των διδυμων που ειναι στην πεμπτη ταξη κι ακουσα οτι τα παιδια μου ειναι μεσα στα 4 πρωτα,απο 26 στο συνολο...Συγκεκριμενα ο Κωνσταντινος μου κι ενα ακομη αγορακι ειναι πρωτοι και στα μαθηματικα και λυνουν πολλες φορες κι αγνωστα προβληματα ,ενω η κορη μου θελει λιγο παραπανω προσαθεια στα μαθηματικα ακομη,αλλα ειναι μεσα στην πρωτη 4αδα..

Μετα βρηκα και την δασκαλα των αγγλικων εκει κι ακουσα τα ιδια.Κωνσταντινος πρωτος,Υβονη ακομη λιγο για το αριστο.Μου τονισαν επισης οτι εχω καλα παιδια με ηθος :D

Μετα μου τηλεφωνησε η διευθυντρια του φροντιστηριου και μου ειπε οτι το ειδε το θεμα και μου ζητησε να της πω τι θελω εγω...Αλλαγη καθηγητη κι οχι τμημα απαντησα.Μονο ετσι θα συνεχισουμε...Κατα 90%θα γινει κι αυτο :D

και θα μιλησει στη νεα καθηγητρια να μην κανει ποτε το ιδιο λαθος..

Κρίμα να υπάρχουν τέτοιοι "συνάδελφοι" ...γνώμη μου είναι ότι κανένας εκπαιδευτικός δεν επιτρέπεται να αγγίζει ένα παιδί με τέτοιο 'στυλ' και σκοπό...μα καλά και αυτός ο τύπος από ποιον αιώνα ήρθε;;; Μου φαίνεται εντελώς αλλόκοτο και βλακώδες :roll:

Καλά κάνατε και επιμείνατε στην αλλαγή εκείνου και όχι των παιδιών!

Το θεμα μας εληξε τελικα.

Τα παιδια παραμενουν στο φροντιστηριο και στο ιδιο τμημα,αλλα απο σημερα κιολας θα εχουν νεα καθηγητρια :D

Διαφημίσεις

Μπράβο!!!Καλή εξέλιξη και άριστη η αντιμετώπιση από μέρους σου. Όταν θα καταλάβει(που το καταλαβε δηλαδή)ο συγκεκριμένος άνθρωπος ότι αυτό έχει συνέπεια, θα το ξανασκεφτεί για να το ξανακάνει.

Μπράβο σας και πάλι και μπράβο στα παιδάκια σου για τις άριστες επιδόσεις τους! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ευχαριστω :D

Χθες ειχαμε και μια τυχαια συναντηση το πρωι στο cosmos.Ειχαμε παει με τα παιδια για καφε και για κατι ψωνια και συναντησαμε τον καθηγητη :shock:

Η κορη μου μολις τον ειδε μας ειπε κι ο αντρας μου δεν εχασε την ευκαιρια να παει να γνωριστει μαζι του.Τα παιδια κατσαν λιγο πιο περα κι ο δικος μου του τα ειπε ενα χερακι κι απο την καλη κι απο την αναποδη.Μεχρι που τον ρωτησε πως θα του φαινοταν να παει αυτος μεσα στην ταξη και να πιασει το δικο του αυτι μπροστα σε ολους .Εγω το μονο που του ειπα ηταν οτι δεν πρεπει να ξεχναει οτι σε αυτες τις ηλικιες ειδικα μετα τα 10 θα επρεπε να ειναι ακομη πιο προσεκτικος λογω και της προεφηβειας που χτυπα σιγα σιγα την πορτα των παιδιων.

Οσο για τη νεα καθηγητρια των παιδιων ,τους ειναι ιδιαιτερα συμπαθης απο τωρα που ειναι αρχη ακομα :D

Μπράβο!!!Όταν θα καταλάβει(που το καταλαβε δηλαδή)ο συγκεκριμένος άνθρωπος ότι αυτό έχει συνέπεια, θα το ξανασκεφτεί για να το ξανακάνει.

αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Χαίρομαι για την καλή εξέλιξη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...