Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καταγγελία για οδηγό λεοφωρείου Δήμου.

Recommended Posts

Δυστυχώς τις διαβάσεις πεζών τις αγνοούν οι περισσότεροι οδηγοί! Καθώς πήγαινα για ψωμί με το μωρό στο καρότσι, οδηγός λεοφωρείου του δήμου κόντεψε να μας πατήσει. Πήγα στη διάβαση πεζών, σταμάτησαν τα αυτοκίνητα απο το ένα ρεύμα κ' απο το άλλο ρεύμα ήταν το λεοφωρείο του δήμου που είχε κάνει στάση στα 3 μέτρα απο μένα. Ημουν στη μέση του δρόμου και καθώς πήγαινα να περάσω, αυτός πάτησε γκάζι και ξεκίνησε. Ημουν μπροστά του και ευτυχώς πρόλαβα να τραβήξω πίσω το καρότσι με το μωρό. Απο την τρομάρα μου δεν πρόλαβα να πάρω τον αριθμό του λεοφωρείου, κοίταξα αμέσως αν είναι καλά το μωρό μου. Πήρα τ/φ στο δημαρχείο για παράπονα, με σύνδεσαν με 3 διαφορετικά γραφεία (κοινώς με Κάϊρο) και είπαν οτι θα επιπλήξουν τον οδηγό που είχε βάρδεια εκείνη την ώρα.

Λυπάμαι για την ελλειπή σήμανση στους δρόμους και λυπάμαι που δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και όπου υπάρχουν έχουν παρκάρει αυτοκίνητα και μηχανάκια και αναγκαζόμαστε να περνάμε με τα καροτσάκια μέσα απο τα αυτοκίνητα, με κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

Κωνκων έχεις δίκιο.Εχω ζήσει και εγώ τέτοια στιγμή και μόνη και με το μωρό μου.Είναι κρίμα να ζούμε σε μια τόσο απάνθρωπη κοινωνία και να βιώνουμε καθημερινά το βρώμικο προσωπό της.Και είναι μεγαλύτερο κρίμα να μην μπορουμε να την αλλάξουμε.Μπράβο σου που πήρες τηλέφωνο, ελπίζω να φτάσουν τα παράπονα σου στα αυτιά του "μπιπ" οδηγού... :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...