Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τραγουδι για video-dvd βάπτισης

vatraxaki

Recommended Posts

Εγώ σκεφτόμουν μόνο τον υπέρηχο αλλά και από τον γάμο που λες είναι πολύ ωραία ιδέα!Τόσο που με έχεις βοηθήσει στο τέλος θα σου κατοχυρώσω πνευματικά δικαιώματα!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 176
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σκεφτόμουν μόνο τον υπέρηχο αλλά και από τον γάμο που λες είναι πολύ ωραία ιδέα!Τόσο που με έχεις βοηθήσει στο τέλος θα σου κατοχυρώσω πνευματικά δικαιώματα!

:lol::lol::lol::lol:

οτι θες εδω ειμαι.εχω πολλες ιδεες μιας κ δουλευα σε φωτογραφειο.μου αρεσει κι ολας οτι εχει σχεση με βιντεο κ φωτογραφηση.

αυτο με τον υπερηχο και τη φωτο από το γάμο είναι φοβερή ιδέα... να το "κλοπιάρω" και εγώ???

αν επιτρέπεται το βίνετο το φτιάχνεται μόνες σας? αν ναι με τι πρόγραμμα?

(αν ξερετε το pinnacle,τι λέτε είναι καλό??)

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

κατερινακι κ βεβαια να το κανεις.το βιντεο εγω το δουλευω με το moovie maker κ τις φωτο με φωτοσοπ.αν γνωριζεις καποιο προγραμμα να μας πεις!

το movie maker είναι το πρόγραμμα των windows έτσι??

το pinnacle είναι ένα αντίστοιχο πρόγραμμα που έχει περισσότερες δυνατότητες για την εναλλαγή των φώτο ή των καρέ του βίντεο

μενού αν και έχω προσπαθήσει δεν έχω καταφέρει να βάλω...

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια το pinnacle το χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου ειδικά όταν γεννήθηκε η μπέμπα για να μας φτιάχνει βίντεο και είναι φανταστικό!Και μιλάμε για δουλειά αρχάριου.Τώρα αν εσείς γνωρίζετε πράγματα πιστεύω ότι μπορείτε να φτιάξετε φανταστικά πράγματα.

Xristina1 στο βίντεο στο τέλος που είναι οι χαιρετούρες πιστεύεις καλύτερα είναι φυσικός ήχος ή κάποιο τραγούδι?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

να μου πειτε κ μενα για αυτο το προγραμμα να το ψαξω.

λινουλα στους χαιρετισμους να βαλεις τραγουδι κ σου προτεινω τσιλαουτ.θα ακουγεται βαβουρα αν αφησεις φυσικο ηχο.μπορεις να πεις να σου το κανει μισο μισο.

Θα μου πάρει 300,00 αλλά δεν είναι κανονική τιμή.Απλά επειδή τον ξέρω χρόνια και του κάνω κάποιες λογιστικές δουλειές μου κάνει φιλική τιμή.Αλλά από ότι ξέρω απλό άλμπουμ με 4 dvd και 70 φωτογραφίες το χρεώνει 450.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Διαφημίσεις

Θα μου πάρει 300,00 αλλά δεν είναι κανονική τιμή.Απλά επειδή τον ξέρω χρόνια και του κάνω κάποιες λογιστικές δουλειές μου κάνει φιλική τιμή.Αλλά από ότι ξέρω απλό άλμπουμ με 4 dvd και 70 φωτογραφίες το χρεώνει 450.

Toσα θα δωσω εγω αλα κανει πολυ καλη δουλια

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ωραια.εμενα 600Ε ψηφιακο αλμπουμ,30 φωτογ στο χερι,4 dvd κ ενα πορτρετο της μικρης.νομιζω καλα ειναι.

ψηφιακό άλμπουμ είναι άλμπουμ κανονικό-δηλαδή χάρτινο? αλλά οι φωτο είναι σε διάφορα σχηματα-χρώματα με λογοτυπα κλπ?

αν ναι υπάρχει κ ενα site το hoffman που μπορεί να σε ενδιαφέρει

στα dvd έχει μόνο φωτογραφίες μέσα?

για το πρόγραμμα pinacle εγώ το πήρα απο τον άντρα μου, το έχω σε cd..

θα τον ρωτήσω αν μπορείς να το κατεβάσεις από κάπου αλλιώς θα βρούμε άλλη λύση για να το πάρεις... (εξαλλου είναι κάτι που θα κάνεις μετά τη βάφτιση δεν είναι πολύ επείγον έτσι??)

Mjb3p3.png

Το ψηφιακό είναι άλμπουμ που οι σελίδες του είναι όλες εκτυπωμένες με φωτογραφίες.Όχι κολλημένες και είναι πολύ όμορφο.Αν στην πρώτη βάφτιση δεν κάναμε το απλό και θέλω να είναι τα άλμπουμ των ζουζουνιών μου περίπου τα ίδια θα το έκανα ασυζητητί.

Το pinnacle το έχω και μπορώ να το δώσω γιατί δεν το χρειαζόμαστε.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

ωραια.εμενα 600Ε ψηφιακο αλμπουμ,30 φωτογ στο χερι,4 dvd κ ενα πορτρετο της μικρης.νομιζω καλα ειναι.

ψηφιακό άλμπουμ είναι άλμπουμ κανονικό-δηλαδή χάρτινο? αλλά οι φωτο είναι σε διάφορα σχηματα-χρώματα με λογοτυπα κλπ?

αν ναι υπάρχει κ ενα site το hoffman που μπορεί να σε ενδιαφέρει

το ψηφιακο ειναι αλμπουμ που οι φωτογραφιες ειναι ενα με το φυλλο σαν βιβλιο.

στα dvd έχει μόνο φωτογραφίες μέσα?

το dvd θα ειναι βιντεο της βαφτισης.

για το πρόγραμμα pinacle εγώ το πήρα απο τον άντρα μου, το έχω σε cd..

θα τον ρωτήσω αν μπορείς να το κατεβάσεις από κάπου αλλιώς θα βρούμε άλλη λύση για να το πάρεις... (εξαλλου είναι κάτι που θα κάνεις μετά τη βάφτιση δεν είναι πολύ επείγον έτσι??)

ναι θα με ενδιεφερε αυτο το προγραμμα.θελω να φτιαξω το βιντεο εισαγωγης με φωτο της μικρης.ολα τα αλλα θα τα κανει ο φωτογ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συγγνώμη αλλά μην γελάσετε με αυτό που θα ρωτήσω:

Θέλω να βάλω στο dvd της βάφτισης του μπέμπη μας στην αρχή ένα τραγούδι ξένο που συνήθως το έχει σε διαφημίσεις για παιδικά προιόντα, αλλά δεν ξέρω τον τίτλο για να το βρω.

Είναι σχετικά απαλό και πάει κάπως έτσι.....λα λα λα λα λα it΄ς wonderful.

Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει; sorry

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...