Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου...για ολα και οσα ζησαμε μαζι ολους αυτους τους μηνες...

να χαιρεστε τα μωρακια σας και σε ολες τις εγκυουλες να εχουν υπομονη και δυναμη!!!!ερχετε ο καιρος να γνωρισουν τα μωρα τους!!!!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

10868agmj9m655s.jpg

Συγχαρητήρια!!!

Να σου ζήσει ,κούκλα μου,και να τον καμαρώνεις πάντα γερό ,ευτυχισμένο και καλότυχο!!!

Είναι πραγματικά υπέροχο να μαθαίνουμε για τις νέες ..αφίξεις στο forum!!!

Ακόμα πιο τέλεια αισθάνομαι όμως γιατί παρακολουθούσα τις δημοσιεύσεις σου (κι όλο το σχετικό θέμα) από τότε που προσπαθούσατε όλες να γίνετε μανούλες!!!Τώρα τα όνειρά σας πραγματοποιούνται...Ζήστε τα !!!Απολαύστε τα, θα κρατήσουν για πάντα!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

Ντινακι μου εγινες μανουλα! Να τον χαιρεσαι τον μπεμπη σου και σας ευχομαι τα καλυτερα!

Εγω ακομα δεν γεννησα. Παω το Σαββατο για προκλιση και βλεπουμε.

1445140icjc8dnkgj.gif

κοριτσάκι μου γλυκό να σου ζήσει...να είναι πάντοτε γερός και καλότυχος. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλη την ευτυχία του κόσμου!

φιλιά

Αλεξάνδρα

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...