Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι μου κανετε..μπηκα να γραψω τα νεα μας γιατι οπως σας ειχα πει θα γεννουσα 26/9 ημερα παρασκευη...

λοιπον ακουστε πως ηρθαν τα πραγματα τελικα...

ενω ημουν προγραμματισμενη για παρασκευη πρωι μ καισαρικη να αντικρισω το μωρο μου...ξημερωματα στις 5 ημερα πεμπτη και ενω πηγα τουαλετα ανακαλυπτω πως εσπασαν τα νερα μου..ετρεχαν απο τα ποδια μου..σοκαριστικα..ξυπνησα τον ανδρα μου..του εξηγησα..φοβηθηκα γιατι δεν το περιμενα και ξεκινησαμε για την κλινικη..

μετα απο μιση ωρα ειχα αρχισει κιολας να εχω πονακια..το μωρο ηταν πολυ πολυ ψηλα..διαστολη μηδεν..και γενικα ενω ξεκινησε η διαδικασια καταλαβα πωε θα ειχα πολλες πολλες ωρες μπροστα μου.

ηρθε η γιατρος μου και αφου με ρωτησε τι θελω τελικα να κανουμε..αφου μου ειπε πως οι προυποθεσεις για φυσιολογικα θα ηταν λιγες και με μεγαλη αργοπορεια χωρις να ξερουμε το αποτελεσμα,αποφασισα με τον ανδρα μου να προχωρισουμε σε καισαρικη τομη..και να μην διακινδυνευσουμε τιποτα..εξαλλου το ειχα παρει αποφαση αφου ημουν προγραμματισμενη για την επομενη μερα...αλλα ο μπομπιρας ηθελε να μας τη φερει και να ερθει οποτε εκεινος ηθελε...

στις 8 περιπου αρχισαν να με ετοιμαζουν για καισαρικη...εγιναν ολα..επισκληριδιο κτλ...και στις 8:44 αντικρισα τη ζωη μου να βγαινει απο την κοιλιτσα μου...δεν ξερω τι ενιωσα...δεν εχω λογια για τιποτα..οτι και να πω θα ειναι λιγο και αδικο για να το περιγραψω..ποσο μαλλον αυτο που νιωθω τωρα που ειμαστε επιτελους απο χτες στο σπιτι μας και τον κοιταζω συνεχεια...δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια...δεν υπαρχει γενικα τιποτα περα απο αυτο...ειναι πανω απολα..πανω απο καθετι!!!!!!!!!!!!

εχω γινει απιστευτα ευαλωτη στα συναισθηματα και ακομα και τωρα το δακρυ με δυσκολια το κραταω και οχι για πολυ...

θα ξαναμπω κοριτσακια μου..και θα σας πω παλι τα νεα μας...

ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες στο προηγουμενο θεμα που ειχα ανοιξει...σας νοιαζομαι ολες..και ευχομαι με το καλο να κρατησετε τα μωρακια οι εγκυουλες και να χαιρεστε τα παιδακια σας οι μανουλες...

φιλια πολλα και απο τον μπεμπη μου....

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Nτινα δεν το πιστευω οτι γεννησες, :D ποτε περασε ο καιρος δεν το καταλαβα,να σου ζησει ο γιοκας σου και να τον δεις οπως επιθυμεις,μακαρι ολη σας τη ζωη να αισθανεστε την ευτυχια που νιωθετε τωρα.Χαρηκα παρα πολυ..αντε και στα δικα μας.. :D

6Qyip2.pngKvUzp2.png

μπράβο ντινάκι,όλα πήγαν τέλεια!!!!

να σας ζήσει το μωράκι σας,να το δείτε όπως επιθυμείτε!!

έχουν τελικά μια μέρα διαφορά-για την ακρίβεια κάτι ώρες αφού έμεις γεννηθήκαμε 24/09 στις 22 και 50!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Να σας ζησει ο μπομπιρακος σας!!

Να εισαστε παντα μα παντα ευτυχισμενοι οπως εισαστε τωρα!!

Καλοτυχος κ καλοφωτισμενος!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει!!!!!!!!

Να έχει υγεία και ευτυχία ... !!!! :D:D:D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις