Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νυφικό απο ίντερνετ

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα.Τωρα που αρχισα να παιρνω πολυ στα σοβαρα την αγορα νυφικου και αξεσουαρ μεσω ιντερνετ εχω μερικες ερωτησεις.Εγραψα και σε κανα δυο κοπελες απο εδω με παραθεση καποιες αποριες μου.Τα σαιτ αυτα που εχω διαβασει στο θεμα που ανοιξαν τα κοριτσια μεχρι τωρα διαπιστωνω οτι ειναι απο Κινα.Δεν με πειραζει καθολου αυτο διοτι αν τα υφασματα ειναι καλης ποιοτητας δεν εχω θεμα.Το θεμα μου ειναι τι γινεται με το τελωνειο?Οταν παραγγελνουμε απο χωρες εκτος ευρωπης ποσα λεφτα μας παιρνει το τελωνειο?Ας μου απαντησει καποια κοπελα που εχει αγορασει μ αυτον το τροπο.Επισης αν ειναι η πληρωμη σε δολλαρια πως θα τα πληρωσω εγω μεσω paypal που τα εχω υποτιθεται σε ευρο?Υστερα εχω βρει και στο ρικαρντο.τζι αρ(το γραφω στα ελληνικα) νυφικα απο αθηνα-θεσσαλονικη που τα ραβουν με μετρησεις κανονικοτατα.Οπως ακριβως στα σαιτ του εξωτερικου.Με 300 ευρο βρηκα σουπερ ντουπερ ουαου νυφικα(χωρις να αγχωνομαι για τελωνεια και αξιοπιστια,οση αξιοπιστια μπορεις να εχεις τελοςπαντων).Εχει ψωνισει ποτε καποια κοπελα απο εκει?Τελος θελω να μου πειτε αν γνωριζετε αλλα παρομοια σαιτ τα οποια εδρευουν εντος Ευρωπης.Δηλαδη ρε κοριτσια αξιζει το κοπο η ειναι μουφα τα νυφικα?Ευχαριστω πολυ που με διαβασατε,αναμενω τις απαντησεις σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι απο μενα.Τωρα που αρχισα να παιρνω πολυ στα σοβαρα την αγορα νυφικου και αξεσουαρ μεσω ιντερνετ εχω μερικες ερωτησεις.Εγραψα και σε κανα δυο κοπελες απο εδω με παραθεση καποιες αποριες μου.Τα σαιτ αυτα που εχω διαβασει στο θεμα που ανοιξαν τα κοριτσια μεχρι τωρα διαπιστωνω οτι ειναι απο Κινα.Δεν με πειραζει καθολου αυτο διοτι αν τα υφασματα ειναι καλης ποιοτητας δεν εχω θεμα.Το θεμα μου ειναι τι γινεται με το τελωνειο?Οταν παραγγελνουμε απο χωρες εκτος ευρωπης ποσα λεφτα μας παιρνει το τελωνειο?Ας μου απαντησει καποια κοπελα που εχει αγορασει μ αυτον το τροπο.Επισης αν ειναι η πληρωμη σε δολλαρια πως θα τα πληρωσω εγω μεσω paypal που τα εχω υποτιθεται σε ευρο?Υστερα εχω βρει και στο ρικαρντο.τζι αρ(το γραφω στα ελληνικα) νυφικα απο αθηνα-θεσσαλονικη που τα ραβουν με μετρησεις κανονικοτατα.Οπως ακριβως στα σαιτ του εξωτερικου.Με 300 ευρο βρηκα σουπερ ντουπερ ουαου νυφικα(χωρις να αγχωνομαι για τελωνεια και αξιοπιστια,οση αξιοπιστια μπορεις να εχεις τελοςπαντων).Εχει ψωνισει ποτε καποια κοπελα απο εκει?Τελος θελω να μου πειτε αν γνωριζετε αλλα παρομοια σαιτ τα οποια εδρευουν εντος Ευρωπης.Δηλαδη ρε κοριτσια αξιζει το κοπο η ειναι μουφα τα νυφικα?Ευχαριστω πολυ που με διαβασατε,αναμενω τις απαντησεις σας!

καλημερα αγριμι!

διαβασε το μηνυμα μου στο θεμα με ημερομηνια 29-12-13 με τιτλο ¨νυφικο και αξεσουαρ" και ελπιζω να καλυφθεις! σου ευχομαι η ωρα η καλη!:)

VAXwp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα κορίτσια!παντρεύομαι τον Ιούλιο και ήδη έχω αρχίσει και κοιτάω νυφικά για ν αγοράσω από το ίντερνετ μιας και πείστηκα και από όλες τις προηγούμενες συζητήσεις σας.

έχω βρει διαφορες αντιγραφές νυφικών από γνωστούς οίκους απλά δεν ξέρω ποιο σάιτ είναι πιο αξιόπιστο.δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω το όνομα αλλα έχει παραγγε'ιλει κανείς από etsy η απο το suberbwedding dresses.comσ αυτα κάνουν αυτό που μ αρεσει απλα θα θελα να ξερω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να εχει πάρει το νυφικό της από αυτά.συγχωρέστε με αν έγραψα απλά και σ άλλες συνομιλίες είδα να γράφουν ονομασίες σαιτ.

αν μπορει καποιος να απαντησει σ αυτο και στην ερωτηση για το τελωνειο που εκανε η άλλη φίλη.γιατί απ ο,τι έχω καταλάβει όλα από κίνα στέλνονται.τι διαφορά εχει αν επιλέξεις ταχυδρομείο η κουριερ.

το ξέρω ρωτάω πολλά αλλά νιώθω ανασφάλεια και αν είναι να παω να γλιτώσω κάποια χρήματα και να μου βγει ξινό πριν το γάμο...καταλαβαίνετε.

απλά το θεωρώ τελείως αισχρό να πληρώνεις 1000 ευρώ για ενοικίαση νυφικού στην Ελλάδα.

αν ειναι δυνατον ασ επικοινωνησουν μαζι μου οι κοπελες που αγορασaν εγγυημενα απο αλλα σαιτ και εννοειται πως θ αγορασω απο καπου που θα μου συστησετε.

κάνετε πολλή σημαντική δουλειά εδώ μέσα και σας ευχαριστώ προκαταβολικά:P

καλημερα αγριμι!

διαβασε το μηνυμα μου στο θεμα με ημερομηνια 29-12-13 με τιτλο ¨νυφικο και αξεσουαρ" και ελπιζω να καλυφθεις! σου ευχομαι η ωρα η καλη!:)

Βικακι σ ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου!Διαβασα το θεμα και με καλυψε σε αρκετα ερωτηματα μου!Και παλι σ ευχαριστω!

καλησπέρα κορίτσια!παντρεύομαι τον Ιούλιο και ήδη έχω αρχίσει και κοιτάω νυφικά για ν αγοράσω από το ίντερνετ μιας και πείστηκα και από όλες τις προηγούμενες συζητήσεις σας.

έχω βρει διαφορες αντιγραφές νυφικών από γνωστούς οίκους απλά δεν ξέρω ποιο σάιτ είναι πιο αξιόπιστο.δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω το όνομα αλλα έχει παραγγε'ιλει κανείς από etsy η απο το suberbwedding dresses.comσ αυτα κάνουν αυτό που μ αρεσει απλα θα θελα να ξερω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να εχει πάρει το νυφικό της από αυτά.συγχωρέστε με αν έγραψα απλά και σ άλλες συνομιλίες είδα να γράφουν ονομασίες σαιτ.

αν μπορει καποιος να απαντησει σ αυτο και στην ερωτηση για το τελωνειο που εκανε η άλλη φίλη.γιατί απ ο,τι έχω καταλάβει όλα από κίνα στέλνονται.τι διαφορά εχει αν επιλέξεις ταχυδρομείο η κουριερ.

το ξέρω ρωτάω πολλά αλλά νιώθω ανασφάλεια και αν είναι να παω να γλιτώσω κάποια χρήματα και να μου βγει ξινό πριν το γάμο...καταλαβαίνετε.

απλά το θεωρώ τελείως αισχρό να πληρώνεις 1000 ευρώ για ενοικίαση νυφικού στην Ελλάδα.

αν ειναι δυνατον ασ επικοινωνησουν μαζι μου οι κοπελες που αγορασaν εγγυημενα απο αλλα σαιτ και εννοειται πως θ αγορασω απο καπου που θα μου συστησετε.

κάνετε πολλή σημαντική δουλειά εδώ μέσα και σας ευχαριστώ προκαταβολικά:P

Καλησπερα στη φιλη και η ωρα η καλη ευχομαι.Εγω δεν εχω παραγγειλει νυφικο απο το ιντερνετ γιατι ειμαι ακομα στο ψαξιμο,απλα ηθελα να σου πω(επειδη εχω στειλει πολλα μειλ σε σχεδον ολα τα σαιτ αυτα) χρειαζοντε πανω κατω 2 η και 3 μηνες για να ερθει το νυφικο στο σπιτι σου εαν προκειτε να στο ραψουν.Επισης αυτο με το ταχυδρομειο δεν ειναι και τοσο ''σιγουρο'' για να γλιτωσουμε λεφτα.Απλα επιλεγοντας να σου στειλουν τη παραγγελια με το κρατικο ταχυδρομειο της χωρας αυτης(σαν τα δικα μας ελτα δηλ) υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να σταματησει στο τελωνειο το κουτι για ελεγχο.Ενω με τη κουριερ, φιλος που κανει τακτικες αγορες μεσω ιντερνετ και απο Κινα,μου ειπε οτι στανταρ σταματαει τελωνειο.Ενα μικρο μυστικο ειναι να παραγγειλεις το νυφικο και να ζητησεις να σου υποτιμολογησουν το προιον δηλ να σου γραψουν μια τιμη πολυ πιο κατω απ τη πραγματικη που θα πληρωσεις.Ορισμενα σαιτ μπορει να μη το κανουν αλλα και παλι εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να στο ανοιξουν στο τελωνειο.Εγω εχω βρει το s t o r e d r e s s . c o m (το πατας χωρις κενα) που εδρευει στο Χονγκ Κονγκ.Εχει πολυ καλες τιμες σε δολλαρια βεβαια αλλα αν εχεις paypal δεν υπαρχει προβλημα.Θελουν περιπου 2 1/2 μηνες για να ραψουν το νυφικο.Μην ξεχασεις αν μετρηθεις μονη σου να δωσεις κανα δυο ποντους παραπανω.Καλυτερα να το πας σε μια μοδιστρα να στο στενεψει λιγακι παρα να μη σου μπαινει σε καθε περιπτωση...Οπως και να χει ειναι λιγο ρισκο αν δεν εχεις ξανακανει αγορα μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο οσο αξιοπιστο και να ειναι ενα σαιτ.Δεν εχω ακουσει κατι παντως γι αυτο και ειμαι ετοιμη κι εγω να τη κανω την αγορα.Τα χω παρει στο κρανιο με τα λεφτα που ζητανε(ακομα κι εδω στην επαρχια) για να στο νοικιασουν 1000 και 1500 ευρο για μια μερα ειναι εξωφρενικο!:shock::shock::shock:Εχω βρει νυφικα να τα πιεις στο ποτηρι στο ιντερνετ με 100 και 150 ευρο και δικα σου κιολας!Απλως κοιταω να διαλεξω καποιο υφασμα το οποιο αν υπαρξει περιπτωση να βγει ''μαπα'' να μη φαινεται και τοσο.Παραδειγμα το σατεν απο υφασμα εισαγωγης Ευρωπαικης Ενωσης εχει μια μικρη διαφορα απο το Κινεζικο σατεν γιατι ειναι καλυτερης ποιοτητας.Αν σε ενδιαφερει αυτο δωσε λιγη σημασια στις λεπτομεριες οσο ειναι εφικτο.Εχεις δοκιμασει αρκετα νυφικα εχεις καταληξει ποια γραμμη σου ταιριαζει?

Διαφημίσεις

Κορίτσια πρόσφατα μια φίλη μου παρήγγειλε μεσω ιντερνετ νυφικό και δεν ήταν ευχαριστημένη γιατί η δαντέλα ήταν διαφορετική απο αυτη της φωτό. Πριν το παραγγείλετε να ζητάτε πολλές λεπτομέριες για το ύφασμα και αν θα ειναι ακριβως οπως το βλέπετε και μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλει φωτο με δείγμα της δαντέλας που θα χρησιμοποιήσει. Εγω τελικά το αγόρασα απο κατάστημα στην Ελλάδα μιας και έκανε 350 ευρώ. Αλλιώς ειχα δει στο lightinthe box κάποια νυφικά. Μου φάνηκε έμπιστο μιας και έστελναν φωτογραφίες κοπέλες που είχαν παραγγείλει απο εκεί και φαίνονταν ίδια. Δεν εχω δει όμως δουλειά τους απο κοντά και δεν ξέρω μην σας πάρω στον λαιμό μου. Η ώρα η καλή σε όλες τις νυφούλες.:D

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Aγριμι_1986 Καλησπερα & Η Ωρα η Καλη κοριτσακι μου!!!!Δεν το πηρα τελικα απο το ιντερνετ το εραψαΠαντως ξερω οτι κανουν πολυ καλη δουλειά...Για να μην πληρωσεις τελωνειο θα πρεπει να τους πεις να σου γραψουν μικροτερο ποσο απο το κανονικο...Ετσι κι αλλιως δεν σε ενδιαφέρει αυτο γιατι δεν εχει αποδειξη που μπορεις να χρησιμοποιησεις.

10/2014 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους

Καλυσπερα,θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παραγγείλει νυφικό από το storedress.Εχω βρει το νυφικό μου σε αυτή τη σελίδα αλλά έχω κάποιους ενδιασμους ως προς την αξιοπιστία του.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

καλησπέρα σας..η σύζηγος όταν παντρευτήκαμε είδε από το internet νυφικό και κλείσαμε ραντεβού από κοντά να το δούμε. Μια χαρά ήταν και σε καλή τιμή μας βοήθησε πολύ η έρευνα που κάναμε μέσω internet. Σε αυτό το site είχαμε μπει http://bridalart.gr/ τώρα δεν ξέρω αν η πληροφορία μου σε καλύψει.Καλά στέφανα.

Καλησπέρα ξανά και ευχαριστώ πολύ οποιαδήποτε γνώμη και πληροφορία μου είναι χρήσιμη...Απλά στη συγκεκριμένη σελίδα έχω βρει το νυφικό που μου αρέσει και έχω δοκιμάσει σε μαγαζί και όποιος/όποια έχει κάποια πληροφορία θα ήμουν ευγνώμων:).

Διαφημίσεις

Καλημέρα και η ώρα η καλή!Εγώ παντρεύομαι τον Αύγουστο και όπως ξανά είπα θέλω και εγώ να πάρω το νυφικό μου από το ίντερνετ γιατί με τα χρήματα που ζητάνε εδώ μόνο για το νυφικό θα πληρώσω όλο τον γάμο σχεδόν! Τελικά από που το πήρες το νυφικό σου?Γιατί είδα ότι μάλλον μιλάμε για την ίδια σελίδα!!Ευχαριστώ!

Καλημέρα και η ώρα η καλή!Εγώ παντρεύομαι τον Αύγουστο και όπως ξανά είπα θέλω και εγώ να πάρω το νυφικό μου από το ίντερνετ γιατί με τα χρήματα που ζητάνε εδώ μόνο για το νυφικό θα πληρώσω όλο τον γάμο σχεδόν! Τελικά από που το πήρες το νυφικό σου?Γιατί είδα ότι μάλλον μιλάμε για την ίδια σελίδα!!Ευχαριστώ!

Μαριουλα2 Η Ωρα η Καλη και σε σενα!!!!! Τελικά δεν το πήρα απτο ιντερνετ...το έραψα σε μοδίστρα!Παντω εχω ακούσει τα καλύτερα για τα συγκεκριμένα νυφικα και είναι σαν αυτα που βλέπεις στα περιοδικά!

10/2014 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους

• 1 month later...

Καλησπέρα κορίτσια,

Βρήκα αυτο το νημα απο την Φραουλιτσα(να σαι καλα!!)που το συνέχισε απο αλλο φορουμ.. που ειχε καταργήσει παρόμοια συζήτηση :mad:

Ετοιμάζουμε Γαμο και Βαπτιση για τον Σεπτεμβριο κ επειδή οι τιμες των ενοικιαζόμενων νυφικων στην Ελλδα ειναι εξωφρενικές!! :shock: !!

εχω αρχίσει να ψάχνομαι μεσω ιντερνετ!

Κοιταξα να sites που αναφέρετε κ ομολογω οτι δεν τα ηξερα

Ξερει καμία αυτο το site http://www.dressfirst.com να μου πει την γνώμη της;

Στο jessica μπηκα κ εψαξα με δυσκολεύουν λιγο τα φίλτρα του.

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια!! Εχω βρεί κ εγω το νυφικο μου απο το storedress.com..εχει αγοράσει καποια κοπέλα απο αυτο το site να μου πει τη γνωμη της για τα υφασματα... καθως επισης κ ποσος χρονος χρειαστηκε για να ερθει το φορεμα στην ελλαδα.. ο γαμος ειναι τον σεπτεμβριο κ πρεπει να βιαστω αν κανουν 2 κ 3 μηνες να ερθουν.. περιμενω απαντησεις..

:-P:-P:-P:-P:-P

• 1 month later...

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα.αρκετα αργοπορημενη η δημοσιευση μου στο θεμα,αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου πως παραγγελνουν απο τη jessica brides?? τα φιλτρα της ειναι πολυ μπερδεμενα και δε βγαζω ακρη ουτε λογαριασμο να κανω.τελικα πηρατε νυφικο απο το σαιτ της?αν ναι διαφωτιστε με κι εμενα την ερμη!:-(

εχει αγορασει καμια σας νυφικο απο το misssexy.gr?σκεφτομαι να παρω απο εκει..καθως με τα χρηματα που λενε ουτε να το νοικιαζα...δεν ξερω ειμαι καπως διστακτικη...για ποιο λογο ειναι τοσο φτηνο?

• 4 εβδομάδες μετά...

ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα παρελαβα τη παραγγελια μου απο το TBDRESS.COM.επαθα πλακα!!!εαν δεν πω τιποτα,δε προκειται να καταλαβει κανεις οτι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ!Διαλεξα κιολας στανταρ νουμερο σε γοργονε αλλα πλουσια γραμμη.Πιστευα οτι θα ηθελε καποιες μικροδιορθωσεις αλλα δε θελει τιποτα τελικα!

vikaki2013 σ ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου και δε το μετανιωσα ουτε στιγμη που παρηγγειλα απο αυτο το σαιτ.Πηρα νυφικο σε ιβουαρ χρωμα,πεπλο ιβουαρ επισης, και φουρο (το οποιο απο λαθος δικο μου ειναι πιο φαρδυ απο το νυφικο στο τελειωμα της φουστας οποτε θα χρειαστει να παραγγειλω ενα φουρο πιο στενο κατω).Το πεπλο(μηκους πατωματος)δεν εχει χτενακι,αλλα θα το παω στη μοδιστρα να δω μηπως μου το φτιαξει εκεινη.μεσα σε 25 μερες εφτασε το δεμα στο ταχυδρομειο της περιοχης μου.το μονο που με στεναχωρησε ηταν οτι πληρωσα άλλα 49 ευρω για να το παρω σπιτι,γιατι ο υπαλληλος του ταχυδρομειου,μου ειπε οτι για παραγγελιες ανω των 100 δολλαριων και μαλιστα εκτος ευρωπης,περνανε πλεον απο τελωνειο θες δε θες.Οποτε πληρωσα τελωνειο τελικα παρολο που μου τα εστειλαν με ΕMS.Πραγματικα εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το σάιτ και την επικοινωνια τους.Το πιο βασικο ειναι ειναι οτι αγορασα αυτο που ειδα στη φωτογραφια,και μη σας πω οτι ειναι και καλυτερο!Ραμμενο παρα πολυ καλα και περιπου 2 κιλα βαρος ολο το δεμα.Απο μεσα το νυφικο εχει κι αλλο υφασμα τυπου σατεν και στη φουστα επισης εχει κιαλλο υφασμα απο κατω και φενεται πλουσιο και χωρις φουρο.Οποια κοπελα θελει ας μου στειλει μηνυμα να στειλω φωτογραφιες γιατι εδω δεν ξερω πως να ανεβασω.

• 2 months later...

κορίτσια καλησπέρα, το καλοκαίρι με το καλό θα γίνει ο γάμος μας και θα ήθελα ένα οικονομικότατο νυφικό, ωραίο πάνω μου....επειδη δεν ξέρω καλα αγγλικά και δεν έχω παραγγείλει ποτέ από το ιντερνετ φοβάμαι.....υπάρχει κανένα μαγαζί στη θεσσαλονίκη ή κάπου τριγύρω που να έχει καλά και φτηνα νυφικά???δεν με ενδιαφέρει να είναι επωνυμο......

ευχαριστώ εκ των προτέρων

κορίτσια καλησπέρα!!το καλοκαιρι του 15 παντρεύομαι και σκέφτομαι να αγορες όπως παπούτσια και νυφικό μέσω ιντερνετ ειδα τις παραπανω συζητήσεις και ετσι θελω και γω τις εμεπιριες και συμβουλες σας πανω στο θεμα...οι τιμες είναι χωρις συζητηση οικονομικότερες και αυτος είναι και ο λογος που σκέφτομαι να κανω τις νυφικες μου αγορες μεσω ιντερνετ...εχω ρηξει μια ματια σε e-bay και σε μια άλλη σελιδα που λεγετε TB Dress τι λετε???:confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...