Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα σας??

Recommended Posts

Τελη του μηνα αρχες Φλεβαρη λογικα. Εντωμεταξυ δεν εχω και το παραμικρο συμπτωμα εγκυμοσυνης και επειδη δεν εχω κοιλια και δεν το ακουω εχω αγωνια μηπως εχει παθει και κατι. Μεχρι να ξαναπαω στον γιατρο ολο αγχος ειμαι... :evil:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 164
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια αυτη η αγωνια κραταει μεχρι το τελος ακομα κι οταν το ακους τις ωρες που κοιμαται παλι αναρωτιεσαι τι γινεται. τωρα γιατην κοιλιτσα ειναι αναλογως την εγκυμοσυνη. Εμενα φανηκε οτι ειμαι μετα τον εκτο... διοτι η κοιλια μου ειναι απλωτη και εχω πρηξιμο παντου...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Στη 1η εγκυμοσύνη παντρεύτηκα 5,5 μηνών και αν δεν το ήξερες δεν καταλάβαινες τίποτα. Πιο πολύ από το πρήξιμο του στήθους φαινόμουν :lol:

Μετά όμως πήρε την πάνω βόλτα με μεγάλη ταχύτητα.

Αντίθετα στη 2η πηρε να φουσκώνει πολύ νωρίς και μου κακοφάνηκε. Τώρα ~6 μηνών έχω την κοιλιά που είχα 7-7.7 μηνών στην 1η.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα η κοιλίτσα μου φάνηκε μετά τον 6ο μήνα κι΄αυτό με τα χίλια ζόρια.. φορούσα ρούχα που το έδειχναν (κολλητά δηλαδή).. Από τον 7ο και μετά είχα μια ωραιότατη μυτερή μυτερή κοιλιά!!!!!!! Όλοι μου έλεγαν ακόμα και άγνωστοι ότι σίγουρα έχω αγόρι.... και όντως έτσι ήταν!!

Αχ πόσο μου λείπει η κοιλίτσα μου!!!!!

27 Σεπτεμβρη. Μαλλον εισαι μια εβδομαδα λιγοτερο απ οσο νομιζεις. Τι ημερομηνια τοκετου σου εδωσε ο γιατρος?

καθε 4 του μήνα αλλάζω μήνα μου είπε. Επομένως είμαι 3 μηνών και 11 ημερών. μετράει από την τελευατία περίοδο και όχι από την σύλληψη. πιθανή ημέρα τοκετού μου δίνει την 11/7/2009.

27 Σεπτεμβρη. Μαλλον εισαι μια εβδομαδα λιγοτερο απ οσο νομιζεις. Τι ημερομηνια τοκετου σου εδωσε ο γιατρος?

καθε 4 του μήνα αλλάζω μήνα μου είπε. Επομένως είμαι 3 μηνών και 11 ημερών. μετράει από την τελευατία περίοδο και όχι από την σύλληψη. πιθανή ημέρα τοκετού μου δίνει την 11/7/2009.

Φαινεται καθε γιατρος εχει το δικο του συστημα. Κι εγω αλλαζω καθε 4 του μηνα αλλα ΠΗΤ μου εδωσε 4/7. Ελα στο τοπικ για τις εγκυουλες που γεννανε ιουνιο-ιουλιο εχει κι αλλες συναδελφισες στο ιδιο σταδιο. :D

lcWup3.png

Εβδομαδες μετραω απο τις 27 Σεπτεμβρη αλλα υπολογιζει τη συλληψη 7 μερες μετα 4 οκτωβρη (βασικα στις 10 εγινε αλλα δεν μπορει να το ξερει) οποτε βγαινει και η ΠΗΤ 4/7 δηλαδη 9 μηνες ακριβως.

lcWup3.png

Διαφημίσεις

Εμένα η κοιλίτσα μου στη πρώτη εγκυμοσύνη φάνηκε στον 5ο μήνα. Τώρα στην δεύτερη περίπου το ίδιο. ίσως 15 πιο νωρίς, γύρω στους 4,5 μήνες. Η κοιλιά μου τώρα όμως έχει τελείως διαφορέτικό σχήμα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Παίζουν ρόλο και τα κιλά και το πως είναι το σωμα μας γενικά για το πότε θα φανεί. Και εμένα με νευρίαζε όταν φαινόμουνα απλά σαν να έχω φάει πολύ και έχω φουσκώσει και δεν φαινότανε η εγκυμοσύνη μου.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

• 2 χρόνια μετά...

Πότε δηλαδή αρχίζει να φαίνεται η εγκυμοσύνη μας; Από ποιόν μήνα; Αν και εγώ είμαι στην 10η εβδομάδα και η κοιλιά μου είναι ήδη φουσκωμένη. Ο γιατρός μου είπε πρησμένα έντερα. Κανονικά όμως, πότε μεγαλώνει η κοιλίτσα;

Μεχρι τον 4ο η κοιλια μου ηταν φουσκωμενη λογω εντερου (πολυ πρηξιμο μιλαμε) απο τον 5-6-7ο η κοιλια μεγαλωνει εκει που δεν το καταλαβαινεις λογω του μωρου, αναπτυσσεται πολυ γρηγορα.:D:D:D

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Διαφημίσεις

Ισως ακουστεί λίγο χαζή η ερώτησή μου.. Αυτό μου είπε και εμένα ο γιατρός, ότι είναι φουσκωμένη λόγω εντέρου, αλλά γιατί;;; (ξέχασα να τον ρωτήσω). Λόγω εγκυμοσύνης πρήζεται το έντερο; Πρόβλημα δυσκοιλιότητας προς το παρόν δεν έχω. Και για εμάς που ξεκινάμε την εγκυμοσύνη μας με πρησμένη κοιλιά όταν θα αρχίσει πραγματικά να μεγαλώνει που θα φτάσει;;;

Ισως ακουστεί λίγο χαζή η ερώτησή μου.. Αυτό μου είπε και εμένα ο γιατρός, ότι είναι φουσκωμένη λόγω εντέρου, αλλά γιατί;;; (ξέχασα να τον ρωτήσω). Λόγω εγκυμοσύνης πρήζεται το έντερο; Πρόβλημα δυσκοιλιότητας προς το παρόν δεν έχω. Και για εμάς που ξεκινάμε την εγκυμοσύνη μας με πρησμένη κοιλιά όταν θα αρχίσει πραγματικά να μεγαλώνει που θα φτάσει;;;

Εγώ είμαι στην 7η εβδομαδα αλλα η κοιλια μου φουσκωσε απο την 5η χα!χα!

Πολυ πλάκα!!

Εμένα δεν μου είπε για ποιόν λόγο ειναι πρησμενη αλλα ξερω πως με πιανει φουσκωμα στο εντερο απο το αχγος,το ειχα τσεκαρει αυτο πριν την εγκυμοσυνη κι ετσι δεν ανησυχω!!

Απο οσα ξερω παντως γινονται πολλές αλλαγες μεσα μας που σιγουρα θα επιρεαζουν και το εντερο ετσι δεν ειναι?

Εγώ δυστυχώς κορίτσια, είμαι στην 6η εβδομάδα και η κοιλιά μου έχει δείξει από την 4η, χωρίς να έχω πάρει ούτε ένα κιλό. Βέβαια φαίνομαι περισσότερο ότι πάχυνα παρά ότι είμαι έγκυος. Και να σκεφτείτε ότι μένω έγκυος για πρώτη φορά. Προβλέπω να κάνω τεράστια κοιλιά και με έχει πιάσει μια στενοχώρια! :cry:

και εμένα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει :(

2F0Rp3.png

απ'οτι μου ειχε πει ο γιατρος,το φουσκωμα αυτο το πρωτων εβδομαδων ειναι κατακρατηση. κι εγω ετσι ημουν...απο πολυ νωρις ειχε φουσκωσει η κοιλια μου αλλα καπου στον 3ο-4ο μηνα ξεπρηστηκε τελειως μεχρι που αρχισε να φαινεται καπου στον 5ο οτι εχει μωρακι εκει μεσα.

tt1108c2.aspx

Είμαι στον 7ο μήνα έχω πάρει 10 κιλά...ξεκίνησα πολύ αδύνατη και πλέον φαίνεται η κοιλίτσα αν και προχτές προσπαθούσα να εξηγήσω σε έναν κύριο στην παραλία ότι περιμένω το δεύτερο μου και αυτός μου έλεγε γιατί δεν κάνω ένα αδερφάκι για την μικρή μου! Στην πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι τον 6ο δεν φαινόταν τίποτα αν και στο τέλος έβαλα 25 κιλά συνολικά....ελπίζω να μην φτάσω τόσα μέχρι το τέλος.

• 1 χρόνο μετά...

Είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου και βρίσκομαι στην 6η εβδομάδα. Το φούσκωμα που έχω είναι απίστευτο. Μέτρησα περίμετρο κοιλιάς και είναι 91 εκατοστά. Έχω κανονικό βάρος. 60 κιλά και 1,65 ύψος. Μοιάζω με έγκυο στον 5ο μήνα.

• 10 months later...
κοριτσια καλησπερα!

Ποτε αρχισε να... ξεπετιεται η κοιλιτσα σας ? εγω ειμαι 15 εβδομαδων και φανηκε!

καλησπερα στης ιδιες εβδομαδες ακριβως ειναι η ξαδελφη μου και εχει αργησει να φουσκωνει λιγακι.

σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου!

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...