Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΓΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ. ΛΙΓΟ ΠΡΟΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΣΤΙΣ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΗΤΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 1.350. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΕΣ 3-4 ΜΕΡΕΣ. ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τετα μου σας εύχομαι ολόψυχα να σας ζήσει το κοριτσάκι σας να είναι γερή ευτυχισμένη και καλότυχη!

Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Τα κοριτσάκια είναι πιό δυνατοί οργανισμοί απο τα αγοράκια.

Και μην ξεχνάς είσαι μανούλα τώρα!!!

Περιμένουμε τα νέα σας!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙ.

Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΩΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ 2050KG ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΟΛΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Τέτα μου

σου εύχομαι ολόψυχα να σου ζήσει η μπεμπούλα σου και γρήγορα να την πάρετε σπίτι σας!!!

:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Τέτα να σας ζήσει η μπεμπούλα και μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά.

Θα την πάρεις αγκαλιά σύντομα. Ασε που πράγματι θα γίνει πράγματι κοπελάρα.

και μένα η μπέμπα μου έμεινε στην αρχή στην θερμοκοιτίδα (λόγω του πρόωρου δεν είχαν ωριμάσει οι πνεύμονες) και μετά για πότε τσουπώσαν τα μπουτάκια και τώρα 11 μηνών βάζει κάτω όλα τα συνομιλήκα της

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Γλυκειά μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Σου εύχομαι ολόψυχα να πα΄νε όλα καλά και σύντομα όλα αυτά να μοιάζουν με κακό όνειρο. Να δεις που όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχεις τη μπουμπού σου στο σπιτάκι σας. Να μας κρατάς ενήμερες για το πως πάνε τα πράγματα. :)

*

Διαφημίσεις

Φανταζομαι την αγωνια σου...σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να σας πανε καλα και συντομα να παρετε το μωρακι σας αγκαλια.Μην ξεχνας οτι τα κοριτσακια ειναι πιο δυνατα! :wink:

Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα για την μικρουλίνα σας και σύντομα να την κρατάτε αγκαλίτσα!!!

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Να σου ζήσει η μπέμπα σου, από καρδιάς να πάνε όλα κατ' ευχήν, να την πάρεις αγκαλίτσα και να γνωρίσει σύντομα το σπίτι της και το όμορφο παιδικό που σίγουρα την περιμένει! :lol:

13e2p2.png

Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου, ευχομαι γρήγορα να τελειώσει η περιπέτειά σας και να πάτε σπιτάκι σας αγκαλιτσα. Να σκέφτεσαι θετικά, όλα καλά θα πάνε!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Τέτα μου, καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι θετικά για το μωράκι σου!

Ξέρω 2 παρόμοιες περιπτώσεις φίλων που τα μωράκια τους έμειναν στην θερμοκοιτίδα και τα πήγαν περίφημα!

Οι γιατροί έλεγαν τα ίδια που είπαν σε σένα.

Το ένα ήταν αγοράκι γύρω στα 1600 και το άλλο κοριτσάκι 1500. Είναι υγιέστατα, στρουμπουλά και ζωηρότατα!

Και θα σου αναφέρω και το χειρότερο - που το έζησα από κοντά- για να δεις σε πόσο πιο δύσκολες καταστάσεις μπορουν να αντεπεξέλθουν αυτά τα μικρά πλασματάκια.

Η κουμπάρα μου γέννησε πρόωρα ένα κοριτσάκι. Το μωρό είχε κολλημένο τον πνεύμονα στον θώρακα και επειδή δεν ήταν στη σωστή θέση πίεζε και την καρδιά και έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντως!

Με το που γεννήθηκε , το έφεραν με ασθενοφόρο από την Πάτρα στην Αθήνα και το χειρούργησαν την επόμενη μέρα.

Το μωρό ήταν μισής μέρας!

Η κουμπάρα μου παρέμεινε στην Πάτρα γιατί είχε γεννήσει με καισαρική και δεν μπορούσε να ακολουθήσει...

Της είπαν στο νοσοκομείο της Πάτρας πως το πιο πιθανό είναι το μωρό να μην ζήσει...

Στο Παίδων μας είπαν πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο...

Το μωρό χειρουργήθηκε...μας είπαν πως έπρεπε να περάσουν 3 24ωρα για να μπορέσουν να μας πουν αν υπάρχει κάποια ελπίδα...πέρασαν τα 2 και παρουσιάστηκε επιπλοκή.....είδαν οι γιατροί πως στην προσπάθειά τους να ξεκολλήσουν τον πνεύμονα έγινε μια τρυπίτσα ...ξαναμπήκε στο χειρουργείο....μας ξαναείπαν τα ίδια...

Ήμουν η μόνη που πίστευε πως αυτό το μικράκι θα τα καταφέρει....και τελικά έτσι έγινε! :D

Ούτε οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Το μόνο που έχει μείνει και θυμίζει τον αγώνα ζωής που έδωσε αυτό το μωράκι είναι η ουλη από τις επεμβάσεις.

Είναι πολύ ανεπτυγμένη για την ηλικία της και πολύ γερό παιδάκι - είναι 2,5 χρόνων τώρα.

Φυσικά δεν έχει καμμία σχέση με την δική σας περίπτωση αλλά φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις γιατί στο έγραψα.

Προσπάθησε λοιπόν όσο γίνεται να ηρεμήσεις, να είσαι αισιόδοξη και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρη! :)

Εύχομαι ολόψυχα η μπεμπούλα σας να έρθει πολύ γρήγορα στο σπίτι!!! :D

1481756g1eqpgdccy.gif

.png.png

Εύχομαι σύντομα να πάρεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά και να πάτε στο σπιτάκι σας.

1640979phjrcftvii.gif

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ. Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΙΜΜΟΡΑΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!!!

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...