Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χειμερινά crocs

Recommended Posts

Το ψάχνω, το ψάχνω, και τελικά είπα να ρωτήσω κι εσάς μπας και βγάλω καμιά άκρη!!!

Ο μεγάλος μου, 3 χρονών, τα καλοκαίρια φοράει crocs, αλλά τα ποδαράκια του ιδρώνουν. Είναι κληρονομικό μιας και ο άντρας μου έχει θέμα.

Ακόμα και το χειμώνα τα πόδια του και οι κάλτσες, φυσικά, είναι μούσκεμα!

Ό,τι παντοφλάκι και να πάρω συμβαίνει το ίδιο. Τα πόδια του ιδρώνουν.

Κοιτούσα στο crocs.eu, που παρεμπιπτόντως, έχει προσφορές αυτές τις μέρες, και επειδή θα πάρω για τα αγόρια μου crocs για τη θάλασσα, είπα να πάρω και ένα ζευγάρι χειμωνιάτικα crocs, αυτά που είναι ντυμένα με γουνάκι μέσα, για να μην ξαναπαραγγείλω μετά.

Boys-Navy-and-Oatmeal-Kids-Mammoth%20EVO%20Clog-_12879_41C_ALT100.jpg

Και ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πείρα από τα παιδιά σας ή από εσάς, αν και με αυτά, ιδρώνουν τα πόδια. Ίσως η επένδυση βοηθάει, δεν ξέρω.

Έχω την αίσθηση ότι αν ιδρώνουν, θα ιδρώνουν με ό,τι κι αν βάλει :rolleyes:

ANHVp2.png

eNortjKzUjI0NzE0NVGyBlwwFYkC0w,,08.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

κι εγώ ψωνίζω συχνά από το crocs.eu και σχεδόν όλα τα παπούτσια της οικογένειας είναι από εκεί. Άρα σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Για τα χειμερινά με το γουνάκι που ρωτάς η δικιά μου εμπειρία είναι ότι χωρίς κάλτσες ιδρώνουν αρκετά αλλά εάν τα φοράει με καλτσούλες τότε είναι ΟΚ. Επίσης, πάρε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

dstavr ευχαριστώ!

mmdad, πέρσι το χειμώνα του φορούσα τα κανονικά τα crocs και τα πόδια του ήταν μόνιμα ιδρωμένα λόγω του υλικού. γι' αυτό σκέφτομαι για αυτά με το γουνάκι.

ANHVp2.png

Εγω δεν εχω παρατηρησει να ιδρωνουν τα ποδια τους γενικα (ισως 1-2 φορες με τισ γαλοτσε γιατι δεν μπορει και τα 3 ζευγαρια που πειραμε να ειναι τρυπια). Απο την αλλη η αληθια ειναι οτι εδικα ο μικρος δεν τα φοαρει συνεχια - προτιμαει να κυκλοφορει με τις καλτσες

Διαφημίσεις

του δικού μου ιδρώνουν γενικά τα πόδια του. θα ήθελα να μου πουν μανούλες που έχουν παρόμοιο θεματάκι.

Γιατί αν κάποιο παιδάκι δεν ιδρώνουν τα ποδαράκια του γενικά, ούτε με αυτά θα ιδρώνουν.

Βασικά, μάλλον θα τα πάρω. Αφού ούτως ή άλλως ιδρώνουν, τουλάχιστον θα έχει σταθερό πάτημα

ANHVp2.png

• 6 months later...

εμενα που γενικα ιδρωνει αρκετα σαν παιδι με τα χειμερινα crocs με καλτσα και παλι ιδρωνει το ποδι του...

για χωρις δεν το συζητω...μια δυο φορες που ηθελε να τα φορεσει χωρις μετα τα επλυνα...:wink:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

τελικά τα αγόρασα πέρσι και μια χαρά μας βόλεψαν.

τα πόδια του γενικά ιδρώνουν, αλλά με τα γουνοκρόκς δεν είχαμε θέμα. ίσως επειδή τα έβγαζε-τα έβαζε, δλδ δεν τα φορούσε με τις ώρες...

είναι βέβαια, ανάλογα το παιδί και το πόδι

πάντως, εγώ θα τα συνιστούσα!

ANHVp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...