Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπιμπερό breastflow

xrisaki

Recommended Posts

Μήπως έχει χρησιμοποιήσει καμία μανούλα το μπιμπερό breastflow? Το μωράκι μου είναι 4 μηνών και δεν δέχεται να πάρει μπιμπερό με τίποτα. Κάπου διάβασα για αυτό το μπιμπερό το οποίο είναι ότι πιο κοντά στο στήθος. Λατρεύω τον θηλασμό αλλά θέλω να μπορώ πλέον να την αφήνω για λίγο. Μέχρι τώρα όπου και να πήγαινα την έπαιρνα μαζί είτε σε δουλειά, είτε σε γιατρό, είτε στα ψώνια και με κούρασε αυτή η κατάσταση, άσε που παραπονιέται ο άντρας μου πως δεν μπορούμε να βγούμε για λίγο μόνοι. Υπάρχει κίνδυνος για σύγχυση θηλών σε αυτή την ηλικία? Δεν θέλω να κάνω σύστημα το μπιμπερό εξάλλου λατρεύω το θηλασμό και απεχθάνομαι τις αντλήσεις αλλά για μια στις τoσες ρε παιδί μου, μια με δύο φορές το μήνα.

Διαφημίσεις

Μήπως έχει χρησιμοποιήσει καμία μανούλα το μπιμπερό breastflow? Το μωράκι μου είναι 4 μηνών και δεν δέχεται να πάρει μπιμπερό με τίποτα. Κάπου διάβασα για αυτό το μπιμπερό το οποίο είναι ότι πιο κοντά στο στήθος. Λατρεύω τον θηλασμό αλλά θέλω να μπορώ πλέον να την αφήνω για λίγο. Μέχρι τώρα όπου και να πήγαινα την έπαιρνα μαζί είτε σε δουλειά' date=' είτε σε γιατρό, είτε στα ψώνια και με κούρασε αυτή η κατάσταση, άσε που παραπονιέται ο άντρας μου πως δεν μπορούμε να βγούμε για λίγο μόνοι. Υπάρχει κίνδυνος για σύγχυση θηλών σε αυτή την ηλικία? Δεν θέλω να κάνω σύστημα το μπιμπερό εξάλλου λατρεύω το θηλασμό και απεχθάνομαι τις αντλήσεις αλλά για μια στις τoσες ρε παιδί μου, μια με δύο φορές το μήνα.[/quote']

Γεια σου xrisaki!!Εγώ της έχω πάρει το calma της medela.Είναι το μοναδικό που δεχόταν τις λίγες φορές που χρειάστηκε να λείψω.Δεν έχει τόσο έντονη ροή όσο τα άλλα.Στην αρχή της φαινόταν παράξενο αλλά μετά το συνήθιζε!!

5ULLp3.png

Επειδή λείπω και εγώ από το σπίτι και αναγκαστικά βγάζω με θήλαστρο πολλές φορές της δίνουμε τα μπιμπερό Dr Brown. Έχουμε σωθεί με αυτά. Το calma - medela και αυτό καλό.

Κομπλεξικές γυναίκες (καθυ)στερημένες...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...