Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καφέ κ καταστήματα με παροχές για μωράκια

Recommended Posts

Καλημέρα

έχω προσπαθήσει πολλές φορές να βγω για ψώνια ή για καφέ με το μωράκι μου κ μέχρι τώρα που ήταν καλοκαίρι τα πήγαινα καλά. τώρα όμως που πιάνουν τα κρύα ψάχνω μαγαζιά, εστιατόρια, καταστήματα η καφέ που να έχουν παροχές για παιδί. ας πούμε χώρο μη καπνιστών, καθισματάκι, αλλαξιέρα ή κάτι τέτοιο στις τουαλέτες κλπ.

ξέρω π.χ. ότι το ικεα έχει τέτοιες ευκολίες. όπως κ κάποιες αλυσίδες ξένες άλλες τύπου mc donalts ή starbucks. ξέρετε άλλα; θα κόψω τις εξόδους επειδή έχω μωρό;

Διαφημίσεις

δεν ξερω σε ποια πολη εισαι,στη θεσσαλονικη στο εμπορικό COSMOS εχει "δωματιακι θηλασμου" με αλλαξιερες και θερμαντηρα φαγητου...

Πολύ καλό ... μακάρι σε όλα τα καταστήματα να υπήρχαν καθαροί χώροι για την εξυπηρέτηση των μωρών!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Τα Applebees kai ta Friday΄s έχουν χωρο μη καπνιστων (στην ιδια αίθουσα βεβαια ) και παιδικό καθισματάκι φαγητού. Γενικα οι αμερικάνικες εταιρειες εστιασης ειναι σχετικά φιλικες προς τις οικογενειες με μωράκια .

Αλλα δεν ξερω ...δεν ειχα ενδιαφερθεί ποτε :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Για τα applebee's δεν έχω να πω κακή κουβέντα. Πολυ καλός εξαερισμός. Για τα Friday's...μπλιαχ ... παίρνεις παιδί καπνιστό όταν φεύγεις!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Στο Mall και στο Avenue έχει ανοιχτό χώρο με πολλές καφετέριες, εστιατόρια κλπ όπου κάθεσαι και με το παιδί. Βέβαια, γίνεται χαμός από κόσμο, όποτε πάω φροντίζω να είμαι μόνη, δηλαδή εξωφρενικά πρωί (αλλά αφού ξυπνάμε απ'τις 6...). Δυστυχώς κι εγώ μόνο τέτοια μεγάλα κέντρα μπορώ να σκεφτώ ή αμερικάνικες αλυσίδες. Εκεί που δεν πάταγα, τώρα αναγκάζομαι να πηγαίνω αφού χάλασε ο καιρός :(

Έγκυος ούσα, ανακάλυψα το Sofia's, συμπαθέστατο καφέ στη Βαλαωρίτου, που έχει αλλαξιέρα! Πρέπει να έχει και χώρο μη καπνιστών (κλασικά στο βάθος του χώρου). Άντε όμως να ξεσηκωθείς να πας Κολωνάκι με το καρότσι...

Επίσης, το flocafe Αγίας Παρασκευής έχει χώρο μη καπνιστών, μεγάλους καναπέδες και χώρο για το καρότσι-κουμούτσα μας, οποτε το έχουμε καθιερώσει τις Κυριακές το πρωί που είναι ήσυχα.

Επίσης, το flocafe Αγίας Παρασκευής έχει χώρο μη καπνιστών, μεγάλους καναπέδες και χώρο για το καρότσι-κουμούτσα μας, οποτε το έχουμε καθιερώσει τις Κυριακές το πρωί που είναι ήσυχα.

Ωραία ιδέα. Αυτή την Κυριακή θα το προσπαθήσω και θα ρωτάω όλες τις μαμάδες με γκουμουτσοειδές καρότσι "είσαι η peony";

Διαφημίσεις

Εντάξει, θα φοράω ροζ φουλάρι κι ενα κόκκινο τριαντάφυλλο στο πέτο :lol::lol:

Σοβαρά τώρα, εμείς πάμε κατά τις 12.30 -1 και η κουμούτσα είναι ένα κόκκινο bugaboo (ωραία τσουλάει, αλλά ότι είναι κουμούτσα, είναι).

Εμ, εμάς είναι μικρή, ξυπνάει μεν στις 7, αλλά μετά ξανακοιμάται 9 - 11, και μαζί της κι εμείς. Αχ, τι μας περιμένει...

Άσχετο: άλλες προτάσεις δεν υπάρχουν; Μην με αποκαρδιώνετε, παιδιά.

τα La Pasteria (στο Μπουρνάζι ξέρω με σιγουριά αλλά φαντάζομαι ισχύει παντού) έχουν χώρο μη καπνιστών και ειδικά παιδικά καρεκλάκια φαγητού ξύλινα

(υπομονή έως το 2010 κορίτσια και τότε καλώς ή κακώς θα ψάχνουν οι καπνιστές μαγαζιά με ειδικό χώρο για καπνιστές)

τα La Pasteria (στο Μπουρνάζι ξέρω με σιγουριά αλλά φαντάζομαι ισχύει παντού) έχουν χώρο μη καπνιστών και ειδικά παιδικά καρεκλάκια φαγητού ξύλινα

(υπομονή έως το 2010 κορίτσια και τότε καλώς ή κακώς θα ψάχνουν οι καπνιστές μαγαζιά με ειδικό χώρο για καπνιστές)

Αμην και ποτε :D:D:D:D:D:D:D:D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Αμην και ποτε :D:D:D:D:D:D:D:D

αααα! είσαστε "κακιές" τώρα ... :lol: ελπίζω να το έχω κόψει μέχρι το 2010 ... αν και όλα μια ιδέα είναι τελικά :? ... πριν 4 χρόνια που ταξιδέψαμε στην Ευρώπη , δεν καπνίζαμε πουθενά σχεδόν και δεν θα ενοχλούσε και καθόλου ... :shock::cool:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Στο Hondos Center στην στοά της Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Ανεβαίνετε άνετα με ασανσέρ (το διδυμοκάροτσο μας χωράει ίσα ίσα), γενικώς το κατάστημα έχει πολύ άνετους διαδρόμους, φαρδύς και η καφετέρια στον τελευταίο όροφο είναι πολύ άνετη, παραδόξως δεν μαζεύει πολύ κόσμο, έχει καλό service και φαγητό και καφέ και γλυκά. (Όπως καταλάβατε είμαι φαν... :D ) Φυσικά έχει χώρο μή καπνιστών.

Επίσης στο κέντρο της Αθήνας στη στοά της Ερμού που βρίσκεται λίγο μετά την Καπνικαρέα, δίπλα από το κατάστημα Oysho, υπάρχει ένα μικρό τόσο δα μαγαζάκι, η Σοκολάτα που μπορείτε να πιείτε ένα καφεδάκι άνετα και μιας και έχει τραπεζάκια έξω (μέσα στη στοά) δεν θα σας πολυενοχλεί το τσιγάρο.

Επειδή το μυαλουδάκι μου δεν πολυλειτουργεί :D θα προσπαθήσω να θυμηθώ και άλλα και να σας τα γράψω.

kr3fp2.png

• 1 month later...

1) Πήγαμε στο καινούργιο ΙΚΕΑ επί της Κηφισού.

Εχει παιδότοπο στο ισόγειο. Εκεί δεν ξέρω τις συνθήκες γιατί δεν

πήγαμε αφού η μπέμπα είναι πολύ μικρή ακόμη.

Ο πάνω όροφος όμως που είναι και το εστιατόριο-καφετέρια μου άφησε

καλές εντυπώσεις γιατί έχει ειδικό δωμάτιο θηλασμού και αλλαγής

πάνας.

Επειδή είναι ψιλοτάβανο δεν είναι αισθητή η κάπνα στην μεριά των μη

καπνιστών.

Επίσης έχει τεράστια τζαμαρία με αρκετά πανοραμική θέα και φως.

2) Ωραίος χώρος είναι το δάσος του Μπαρουτάδικου στο Αιγάλεω -

Εμείς μπήκαμε από την είσοδο της συμβολής της Ιεράς Οδού

με την Θηβών. Η πλατεία στην είσοδο έχει διαδρόμους για καροτσάδες.

Το δάσος δίνει την εντύπωση κανονικού δάσους εκτός πόλης και είναι

πολύ μεγάλο. Οτι πρέπει για περπάτημα στην εξοχή με όμορφα

φθινοπωρινά χρώματα αυτήν την εποχή.

Εχει και μια ωραία καφετέρια με εντυπωσιακό φωτισμό και συντριβάνια

(δεν έχει όμως στο WC χώρο για αλλαγή πάνας)

3) Στην αρχή της παραλιακής, στην Μαρίνα Φλοίσβου, πρίν το

θωρηκτό Αβέρωφ είναι ένα κυριλέ εμπορικό κέντρο (σε Μαρίνα του

Λάτση νομίζω) που θυμίζει Ευρωπαϊκό εξοχικό θέρετρο :o

Αφήνετε το αυτοκίνητο έξω από την μπάρα, όπου βρείτε θέση και

μπαίνετε με τα πόδια. Εχει καφετέριες με παροχές για παιδιά και

διάφορα άλλα μαγαζιά, πάρα πολλά παρτέρια με λουλούδια κλπ

4) Στο Τατόι, στα κτήματα του τέως, έχει συγκλονιστικό δάσος.

Από την (φραγμένη με κάγκελα για τα αυτοκίνητα) είσοδο μέχρι

τα κτίσματα έχει 2-3 χλμ δρόμο χωρίς αυτοκίνητα, ότι πρέπει για

φυσιολατρική καροτσάδα σε γνήσιο πυκνό δάσος.

Καταλήγει στον χώρο με τα κτίσματα του τέως, που είναι γεμάτος

τεράστια δέντρα και γενικά μένεις άναυδος από την ομορφιά.

Εχει και χωματόδρομους για πεζοπορίες.

Εμείς κάποια στιγμη θα περπατήσουμε πιο πολύ όχι με το καρότσι

αλλα το μωρό θα το έχω στο Μεϊ Τάι

(sstamoul ακόμη δεν αξιώθηκα να βγάλω φωτος να με

καμαρώσεις :lol: )

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...