Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αστατος κυκλος και εγκυμοσυνη:(

joannako

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όποτε μάλλον με βλέπω γιά τεστακια... Φαντάζομαι πως λειτουργεί όπως και τα τεστ εγκυμοσύνης?

Ναι ναι ιδια τα clear blue εχουν χαμογελακι ενω τα hometest γραμουλες μπες στα site να τα δεις να διαβασεις οδηγιες κτλ.

Καλησπερα!

Ειμαι νεα στην παρεα..μετα απο 10 χρονια σχεσης αποφασισαμε οτι θελουμε να γινουμε 3! Παντα ειχα αστατο κυκλο 35-40 ημερων που καποιες φορες μπορει να ηταν και 30 αλλα κ μεχρι 60... αλλα αντ'αλλων δηλαδη.

Ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικα και οτι αν μετα απο ενα χρονο προσπαθειων δεν ερθει το μωρακι τοτε θα ψαξουμε για αλλες αιτιες.

Μου ειπε οτι οι ωοθήκες μου εχουν μια υφη πολυκυστικων αλλα οχι κατι σοβαρο και μου σύστησε τα ινοφερτ.

Το θεμα ειναι οτι εδω και 3 μηνες που προσπαθουμε βρε κοριτσια ο κυκλος μου εχει γινει ακοα πιο αστατος και δεν μπορω να προβλεψω την ωορρηξία με τιποτα. Ψαχνω λοιπον οσες συμπάσχουν να δινουμε δυναμη η μια στην αλλη.. καθαρα αλληλοσυμπαρασταση και να λεμε τα νεα μας να φευγει και αυτο το παλιοαγχος... ακουει καμια????

:P:p:p

Kαλημεραα:Dελπιζω συντομα να ερθει το μωρακι σας.και εγω πιστευω οτι αφου εχεις αστατο κυκλο τα τεστακια ωοριξιας θα σε βοηθησουν πολυ!!!!!!δεν θα σε αγχωσουν..ισα ισα θα ξερεις ποτε θα πρεπει να κανεις πιο εντατικη προσπαθεια!!!;)εγω ειχα κυκλο 28-30 μερες κ παλι επειδη το θελαμε πολυ χρησιμοποιησα τεστακια ωοριξιας κ επιασαν στον 3ο μηνα.πηρα της clear blue,ειναι πολυ ευχρηστα.τα ειχα παραγγειλει απο το ιντερνετ αλλα ειναι ακριβουτσικα αν και πολυ ευχριστα κ ξεκαθαρα.ευτυχως δεν χρειαστηκε να τα αγορασω πανω απο 2 φορες οποτε ημουν οκ:D;).μπορεις να δοκιμασεις και τα hometest κ τα clear blue και να δεις ποια θα σε βολεψουν:P

Αχ σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια!

:-):smile:

Μου ανεβασατε λιγακι το ηθικό!

απο ποια μερα ξεκιναμε τα τεστακια?

τωρα ειμαι στην τριτη μερα περιοδου..

Γραφουν κ μεσα οδηγιες. Αν εσυ εχεις κυκλο απο 30 μερες κ πανω κ ποτε δεν εχεις κανει μικροτερο κυκλο μπορεις να τα ξεκινησεις απο την 10η 12 μερα περιπου για να εισαι σιγουρη. Μετα την πρωτη φορα που θα τα χρησιμοποιησεις θα καταλαβεις ποτε κοντα γινετε η ωορηξια σου κ θα ξεκινας πιο κοντινες μερες η πρωτη φορα ειναι που θα χαλασεις πολλα τεστακια μετα θα μαθεις!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!εγω αγορασα για πρωτη φορα τεστ και πηρα της hometest..το εκανα γτ ειναι οικονομικα (εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια ομως) και ειδικα εμεις με αστατο κυκλο μπορει να χρησιμοποιησουμε παααρα πολλα...οποτε λεω ας ξεκινησω με αυτα (ελπιζω εκει να σταματησω 😅).πηρα μεγαλο πακετο με 40 τεστ ωορρηξιας και 10 εγκυμοσυνης...ξεκινησα 9 μερα (για να δω κ πως δουλευουν)και φυσικα βγηκε αρνητικο...κυκλους εχω 28-38...

Αχ σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια!

:-):smile:

Μου ανεβασατε λιγακι το ηθικό!

απο ποια μερα ξεκιναμε τα τεστακια?

τωρα ειμαι στην τριτη μερα περιοδου..

Εγω τα ξεκινουσα 9η μερα του κυκλου σε κυκλο 28-30 μερες κ μου εβγαινε θετικο συνηθως της12η η 13η μερα.αν εχεις μεγαλο κυκλο θα ηταν να τα ξεκινησεις λιγο πιο αργα αν τωρα εχεις πολυ αστατο κυκλο σε σημειο που καποιες φορες να ερχεται στις 25-26 μερες κ αλλους μηνες στις 35-40 τοτε ισως θα πρεπει να τα ξεκινησεις απο το τελος της περιοδου

Εγω τα ξεκινουσα 9η μερα του κυκλου σε κυκλο 28-30 μερες κ μου εβγαινε θετικο συνηθως της12η η 13η μερα.αν εχεις μεγαλο κυκλο θα ηταν να τα ξεκινησεις λιγο πιο αργα αν τωρα εχεις πολυ αστατο κυκλο σε σημειο που καποιες φορες να ερχεται στις 25-26 μερες κ αλλους μηνες στις 35-40 τοτε ισως θα πρεπει να τα ξεκινησεις απο το τελος της περιοδου

στην 28η δεν παει κανονικα 14-15 μερα?πως γινεται 12-13?

Η lh αυξάνεται 24-48 ωρες πριν να εχεις ωορρηξία, τα τεστ ανιχνεύουν αυτό το κύμα αύξησης. Κανεις το τεστ βγαίνει θετικό και ξέρεις οτι πρεπει να κανεις σεξ την επόμενη ή μεθεπόμενη μερα.

Εμενα ηταν απο 28 μεχρι 30 μερες ο κυκλος μ.ναι οταν εχεις κυκλο 28 ημερων κανεις ωοριξια την 14η μερα.αλλα εμενα δεν ερχοταν καθε μηνα παντα την 28η μερα,αλλες ερχοταν 29η μερα αλλες 30η μερα του κυκλου.οποτε καποιες φορες εκανα ωοριξια 14η αλλες 15η κ αλλες 16η μερα του κυκλου.οταν μου βγηκε θετικο την 13η μερα εκανα ωοριξια την 16η μερα!!το τεστ δειχνει θετικο 48 ωρες πριν την ωοριξια κ αυτο γιατι ανιχνευει μια ορμονη που αυξανεται 48 ωρες πριν κανεις ωοριξια.οποτε μολις δεις το θετικο αποτελεσμα απο εκεινη την στιγμη κ για τις επομενο 48ωρο πρεπει να εντατικοποιησεις τις προσπαθειες.αυτο ελεγαν οι οδηγιες..το εκανα κ επιασε!!;)απλως οταν εχεις πολυ αστατο κυκλο καλο θα ηταν να τα ξεκινας σχετικα νωρις γιατι δεν ξες ποτε θα εχεις ωοριξια.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...