Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΡΟ???

magdalia

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ ΕΝΑ PM.

Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑ-ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔ-ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΠΟΛΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ. ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ-ΚΕΝΤΡΟ.

ΟΥΦ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.....ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ......ΟΥΦ

:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις. Είσαι συμβεβλημένη με τον ΟΠΑΔ. Θέλεις γιατρό συμβεβλημένο με τον ΟΠΑΔ ή γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο?

Αυτά τα δύο (γιατρός συμβεβλημένος με ΟΠΑΔ και σε δημόσιο νοσοκομείο) δεν πάνε πακέτο. Πολλοί γιατροί είναι συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ, έχουν ιατρείο έξω, δε σου χρεώνουν την επίσκεψη, αλλά, όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις, πηγαίνεις ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ κτλ.

Από την άλλη, οι γιατροί που είναι σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν είναι συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνεις την επίσκεψη, αλλά γεννάς σε δημόσιο νοσοκομείο, ΕΛΕΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κτλ.

Επίσης, αρκετοί γιατροί σε δημόσιο, δεν έχουν ιατρείο έξω, αλλά τους βλέπεις στα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων. Εκεί πληρώνεις 60 ευρώ επίσκεψη, αλλά από τον ΟΠΑΔ παίρνεις περίπου 20 ευρώ πίσω, τα οποία, για να τα πάρεις, πρέπει να πας στον ΟΠΑΔ στα κεντρικά να κάνεις αίτηση και να προσκομίσεις την απόδειξη. Μια φορά που είχα πάει σε απογευματινό και πλήρωσα τα 60 ευρώ, μετά βαρέθηκα να τρέχω στον ΟΠΑΔ για 20 ευρώ και τα χάρισα.

Είμαι κι εγώ ασφαλισμένη στον ΟΠΑΔ και τα έχω ψάξει.

5f27b8bd0c.png

ΒΑΣΙΚΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΟΥ!!!

ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ....ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ... :D

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ.ΚΟΡΤΕΣΙΑΔΗΣ ΚΑΛΟΓΕΖΑ,ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,210 2770620.ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΑΔ.

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΣ....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...