Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολύ Αμνιακό Υγρό

Recommended Posts

Σημερα 21 εβδομάδα διαγνώστηκε πολύ αμνιακό υγρό 15,3 αντί 8. Ο γιατρός είπε ότι το παρακολουθούμε σε 10 μέρες πάλι. κ ότι αν συνεχιστεί αυτό σημαίνει ΑΤΡΙΣΙΑ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ. κ οτι όταν γεννηθεί θα χρειαστεί ενχείριση..

Ζάχαρο πάντως δεν υπάρχει... Ξέρει κανείς κάτι ??

Ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

εμενα στην αρχη μου ειπε οτι φαινοταν αυξημενο το αμνιακο υγρο και θα επρεπε να κοψω η να περιορισω υδατανθρακες, λιπη και γλυκα,το μωρο κατουρουσε παραπανω απ'οσο επρεπε. ζαχαρο κι εμενα δεν υπηρχε στη συγκεκριμενη εγκυμοσυνη,παρολο που υπηρχε στην πρωτη. στο ν υπερηχο β' επιπεδου το αμνιακο φανηκε στα φυσιολογικα επιπεδα απο μονο του...κανε μια υπομονη,αν θε ςπεριορισε γλυκα και υδατανθρακες οσο μπορεις και σε 10 μερες μας λες τα νεα σου!ευχομαι τα καλυτερα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

καλημερα!κ εγω ειχα αυξημενο αμνιακο στη 2 εγκυμοσυνη κ καναμε δυο φορες εξεταση ζαχαρου, μια καμπυλη κ μια απλη, αλλα ποτε δε μ μιλησε ο γιατρος μ για κατι τετοιο.απλα κ μενα μ περιορισε υδατανθρακες κ γλυκα που ομως ουτως η αλλως δεν ετρωγα πολλα γιατι προσεχα πολυ.εν τελει μεχρι κ τον εννατο με αυξημενο αμνιακο ημουν κ επειδη εκανα νωρις διαστολη κ ειχα συσπασεις μ ειχε πει να προσεχω να μην μ σπασουν νωρις.

κ οοολο αυτο οφειλοταν σοτ οτι ειχα εναν μεγαλο μπεμπη!!!

κανε μια διατροφουλα λιγακι κ ξαναρωτα αυτο για τον οισοφαγο..

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Σημερα 21 εβδομάδα διαγνώστηκε πολύ αμνιακό υγρό 15,3 αντί 8. Ο γιατρός είπε ότι το παρακολουθούμε σε 10 μέρες πάλι. κ ότι αν συνεχιστεί αυτό σημαίνει ΑΤΡΙΣΙΑ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ. κ οτι όταν γεννηθεί θα χρειαστεί ενχείριση..

Ζάχαρο πάντως δεν υπάρχει... Ξέρει κανείς κάτι ??

Ευχαριστώ...

Καλημέρα!Κι εμένα μου είχαν βρει πολύ αυξημένο αμνιακό υγρό και είχα τρελλαθεί γιατί έκανα 2 καμπύλες ζαχάρου και ήταν φυσιολογικό και είχα διαβάσει για ατρισία οισοφάγου.Όμως ο γιατρός μου μου έλεγε αφού οι υπέρηχοι ήταν εντάξει(στομαχάκι που γέμιζε και αδειαζε)να μην ανησυχώ.Όντως γεννησα στις 39+6 εναν γερό παίδαρο 4600γρ,60 εκ.Το μωρό ήταν πολύ μεγάλο και ουρούσε πολύ!Έπίσης μου είχαν πει πως το πολύ αμνιακό μπορεί να μην έχει σχέση με το μωρό να το δημιουργεί παθολογικά ο οργανισμός σου.Καταλαβαίνω απόλυτα τη φρικη σου την έχω περάσει.Ήρεμησε όμως γιατί μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό.Σου ευχομαι μέσα απ τη καρδιά μου όλα να είναι καλά!

Διαφημίσεις

Την αλλη μερα ηταν ολα οκ.δεν βλεπαν αμνιακο υγρο κ βλεπαν κ το στομαχι κανονικα..Βρηκαν ομως αλλο προβλημα με τα αγγεια της καρδιας..Τελικα το (ριξαμε) φυσιολικα...διοτι δεν διναν πιθανοτητες να ζησει 10% κ θα χρειαζομασταν τουλαχιστον 3 ενχειρισεις καρδιας...Δεν θα μπορουσαμε να αντεξουμε το ψυχολογικο,οικονομικο...να βλεπουμε ενα παιδι να ταλαιπωριεται....Μετα απο 3 μηνες θα ξαναπροσπαθησουμε παλι...κανεις δεν ξερει τι φταιει....το μονο οτι εχουν πολλαπλασιαστει τα περιστατικα...Η Διαγνωση ηταν Αρτηριακος κορμος τυπου 3 .

Αν ψαξεις στο internet θα τρελλαθεις κ θα δεις γιατι πηραμε αυτην την αποφαση...

• 5 χρόνια μετά...

Κοριτσια θέλω την υποστήριξη σας για το πρόβλημα που με ανησυχεί !! Σήμερα που πήγα στον γιατρό για άλλη μια φορά μου είπε ότι βλέπει παραπάνω αμνιακό υγρό !! Βάση περιόδου είμαι στην 27η εβδομάδα και βάση υπερήχου στην 29η . Όταν είχα κάνει την β επιπέδου το υγρό ήταν φυσιολογικό και όσον αφορά το σάκχαρο το μετράω κάθε πρωί και είναι απο 72 μέχρι 79. Τις επόμενες μέρες θα πάω να κάνω και το ντοπλερ !! Γενικά έχω τρομοκρατηθεί !!! 

• 1 month later...
On 30/3/2018 at 1:07 ΠΜ, Evouni είπε:

Κοριτσια θέλω την υποστήριξη σας για το πρόβλημα που με ανησυχεί !! Σήμερα που πήγα στον γιατρό για άλλη μια φορά μου είπε ότι βλέπει παραπάνω αμνιακό υγρό !! Βάση περιόδου είμαι στην 27η εβδομάδα και βάση υπερήχου στην 29η . Όταν είχα κάνει την β επιπέδου το υγρό ήταν φυσιολογικό και όσον αφορά το σάκχαρο το μετράω κάθε πρωί και είναι απο 72 μέχρι 79. Τις επόμενες μέρες θα πάω να κάνω και το ντοπλερ !! Γενικά έχω τρομοκρατηθεί !!! 

και εγω τα ιδια, εχω παραπάνω αμνιακό(απο τη β επιπεδου) αλλα ολα τα άλλα ειναι μια χαρα!

έκανα και καμπυλη ζαχαρου γιατι καμμια φορά ειναι απο το ζαχαρο αλλα δεν ειχα οπότε μπορει απλά να ειναι του οργανισμου μου.

το μονο που κανουν απο κει και περα ειναι να το παρακολουθούν.

αμα ήταν κατι ανησυχητικο σε συνδιασμο και με αλλα ευρηματα θα σε παρεπεμπε σε αμνιοπαρακεντηση αλλα αμα δεν εχει δει κατι αλλο....

παντως γενικα αμα δεις και την καμπυλη/διαγραμμα στην β επιπεδου οσο περνανε οι εβδομαδες αυξανετε λιγο και μετα ξαναπεφτει..μπορει να εισαι σε αυτη τη φαση..

ηρεμησε λιγο, ολα καλα θα πανε!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...