Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ!

MIRIAM

Recommended Posts

Ευχαριστώωωωω!!!!:-P

Άντε μπράβο κορίτσι!Μακάρι τέτοια ευχάριστα να ακούμε πάντα!:D

Λοιπόν σχετικά με τις κινήσεις του εμβρύου' date=' σαν μέσος όρος και σύμφωνα με τους γιατρούς, απο την 20η εβδομάδα και μετά (28η με 32η ακόμη πιο σίγουρα) θα καταλαβαίνεις τις κινήσεις.

Προσωπικά τις αισθάνθηκα τουλάχιστον δύο εβδομάδες πιο πριν ( μην μπείς όμως στην διαδικασία να συγκρίνεις με άλλες εγκύους), αλλά εξαρτάται και απο άλλα πράγματα αυτό, όπως το τι θέση έχει ο πλακούντας, αν είναι πρόσθιος,οι κινήσεις γίνονται λιγότερο αντιληπτές.

Μην αγχώνεσαι καθόλου όμως, σε λίγο καιρό δεν θα σε απασχολεί αυτό το ερώτημα.

Και κάτι τελευταίο, φρόντιζε η στάση του ύπνου σου να είναι η αριστερή πλάγια, το έμβρυο τροφοδοτείται με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, όπως και η κυκλοφορία του αίματος γίνεται πολύ καλύτερα, να αποφεύγεις το ανάσκελα, ειδικά όσο προχωράει η εγκυμοσύνη![/quote']

Προσθιος ειναι κατι κωλοτουμπες τις καταλαβαινω αλλα οχι κλωτσιες...Και πριν μεινω εγκυος κοιμομουνα αριστερα πλαγια ετσι δεν εχω προβλημα..Ενα κακο που εχω ειναι οτι καθομε πανω στο ποδι η οκλαδον,μου εχουν πει πως μπερδεβετε το μωρο στον λωρο τωρα δεν ξερω αν αληθευει... :/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσθιος ειναι κατι κωλοτουμπες τις καταλαβαινω αλλα οχι κλωτσιες...Και πριν μεινω εγκυος κοιμομουνα αριστερα πλαγια ετσι δεν εχω προβλημα..Ενα κακο που εχω ειναι οτι καθομε πανω στο ποδι η οκλαδον,μου εχουν πει πως μπερδεβετε το μωρο στον λωρο τωρα δεν ξερω αν αληθευει... :/

Ναταλάκι, για να μην ξεφεύγουμε απο το αρχικό θέμα,:mrgreen: σε παραπέμπω σε σχετικό ποστ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=70620&highlight=%EA%E9%ED%DE%F3%E5%E9%F2+%E5%EC%E2%F1%FD%EF%F5

Όσο για την στάση του σώματος και αυτό που σου είπανε, πρώτη φορά το ακούω! Δες λίγο και αυτό:

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=121CPL1Q2&CMCCode=01010117&extLang=

----------------------

• 2 εβδομάδες μετά...
Ναταλάκι' date=' για να μην ξεφεύγουμε απο το αρχικό θέμα,:mrgreen: σε παραπέμπω σε σχετικό ποστ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=70620&highlight=%EA%E9%ED%DE%F3%E5%E9%F2+%E5%EC%E2%F1%FD%EF%F5

Όσο για την στάση του σώματος και αυτό που σου είπανε, πρώτη φορά το ακούω! Δες λίγο και αυτό:

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=121CPL1Q2&CMCCode=01010117&extLang=

Καλησπέρα,ευχαριστώ για τα link , απ'ότι βλέπω λέει ο καθένας το μακρή του και και το κοντό του!!Δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ που τους ακούω...Άρχισα ήδη να νιώθω και την μπέμπα μου...τις βραδινές ώρες συνήθως που χαλαρώνω...είναι υπερκινητική..εκεί που λέω ωραία σταμάτησε πάμε για νάνι να την πάλι να κάνει κολοτούμπες..!!

eNortjKzUjI0NbUwMFKyBlwwFYoC0g,,46.png

• 1 χρόνο μετά...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ. ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΤΥΧΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "ΕΣΚΑΣΕ" ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ. ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟ HASHIMOTO, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ...ΔΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΡΓΑΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ...ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...

mitsi1 καλησπέρα.

Ψάχνοντας στο web πληροφορίες σχετικά με θυρεοειδή και συκώτι που με ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, βρήκα το post σου σχετικά με το πρόβλημα του ανδρα σου και ήθελα να ρωτήσω πως έχει εξελιχθεί. Εδώ και 2,5 μήνες έχω ενοχλήσεις στο δεξιό υπογάστριο και πίσω στην πλάτη και συχνές ενοχλήσεις στα έντερα. Σε αιματολογικές που έκανα ήταν ελαφρά αυξημένη η SGPT/ALT και όλα του θυρεοειδή κανονικά. Ο γαστρεντερολόγος και ο παθολογος μου είπαν άγχος, στρές και μου έδωσαν χάπια. Πριν ένα μήνα εμφανίστηκε στο λαιμό εξόγκωμα που ο υπερυχος έδειξε όζο στον ισθμο του θυρεοειδους 1,8cm. Τώρα έχω ραντεβού πάλι με γαστρεντερολόγο, ήπατολόγο και ενδοκρινολόγο την Πέμπτη.

ParentsCafe.gr > Καφές για όλα τα γούστα! > Όλες οι κατηγορίες των "Καφέ" > Ιατρικά & Υγεία

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

https://www.parentscafe.gr/forum/topic/1904-thyreoeidis-adenas-pathiseis-symptomata/

Εδω συγκεντρωνομαστε για να ειμαστε πιο οργανωμενοι/ες αλλα και πιο αποτελεσματικοι/ες.

Οσοι πιστοι/ες προσελθετε !!!

Διαφημίσεις

• 7 χρόνια μετά...

Προστέθηκε ενεργός σύνδεσμος 

https://www.parentscafe.gr/forum/topic/1904-thyreoeidis-adenas-pathiseis-symptomata

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...