Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καθυστέρηση περιόδου

κορίνα25

Recommended Posts

καλησπέρα σας,σε 2 μηνες θα γινω 18 χρονων και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με την περιοδο.ο κυκλος της περιοδου μου δεν ειναι και τοσο σταθερος δηλαδη αυτο το χρονο ειχα 8-10 μερες καθυστερηση ενω προηγουμενες χρονιες ειχα ακομα και μηνα!!!ομως εχω εναν φοβο...εχω εναν συντροφο εδω και 1,5 χρονο ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει ομως εγω εχω αγχος και φοβιες για πιθανη εγκυμοσυνη.η τελευταια φορα που αδιαθετησα ηταν 27 δεκεμριου 2012 απο τοτε με το αγορι μου εχουμε κανει διαφορα παιχνιδια ερωτικα...συγχωρεστε με για την περιφραγη,το μονο που εχει γινει κ με ανησυχει ειναι οτι καποια φορα που ειχαμε βρεθει ειεχε ακουμπησει και τριψει το μοριο του στο δικο μου δεν τελειωσε ομως κοντα στον κολπο μου και ουτε εχει γινει διείσδυση.ομως εγω εχω πολυ αγχος μηπως μεσω τον προσπερματικων υγρων εγινε γονιμοποιηση!!!βεβαια αυτη την περιοδο εχω αρκετο αγχος με το σχολειο και τις ε3ετασεις κ μπορει να ευθυνεται κ αυτο η για την καθυστερηση!!!σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας!!!:confused::confused::cry:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλημέρα... Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα... Αν και γνωρίζω οτι στα 13 τίποτα δν μπορεί να πηγαινει στραβά, εχω αγχωθεί πολύ, μιας και η περίοδός μου έχει καθηστερήσει... Συνήθως ο κύκλος μου ξεκινάει ανά 20-25 ημέρες..... Τελευταία φορά που αδιαθέτησα ήταν πριν από 42 ημέρες... Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά;

Καλημέρα... Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα... Αν και γνωρίζω οτι στα 13 τίποτα δν μπορεί να πηγαινει στραβά, εχω αγχωθεί πολύ, μιας και η περίοδός μου έχει καθηστερήσει... Συνήθως ο κύκλος μου ξεκινάει ανά 20-25 ημέρες..... Τελευταία φορά που αδιαθέτησα ήταν πριν από 42 ημέρες... Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά;

γεια σου κοριτσακι!μπορει να εχεις στρεσαρηστει με κατι και να εχει κολλησει το συστημα..μπορει να αλλαζει ο κυκλος σου..επισης μπορει να εχεις πολυκυστικες ωοθηκες και να μην το ξερεις...αν δεν σου ερθει συντομα πηγαινε σε γυναικολογο και θα σου λυσει ολες τις αποριες!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

η πρωτη φορα ειναι καπως μετα συνηθιζεις....ειναι οι πιο σημαμτικες εξετασεις που κανεις για τον εαυτο σου!να μην τις εμελεις ποτε!συζητησε το με τη μαμα σου να σου δωσει λιγο θαρρος στο θεμα!παντως κοντα σιμα θα πρεπει να πας!γι'αυτο παρτο αποφαση!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

μπορεις να πας και μονη σου...απλα να ενημερωθεις πληρως απο επιστημονα για τη σεξουαλικη σου ζωη και οτι σε προβληματιζει πανω σε αυτην...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

επειδη εισαι πολυ μικρη και ελπιζω και ευχομαι οτι δεν εχεις ερθει σε επαφη ακομα, ο γιατρος δεν μπορει να σου κανει καμια εξεταση ακομα εκει χαμηλα.

οποτε θεωρω οτι ειναι καλυτερα πριν ξεκινησεις την σεξουαλικη σου ζωη να εχεις μια επαφη με ενα γυναικολογο ωστε πιο μετα να σου ειναι ευκολο να πας για τεστ παπ κ οτι αλλο χρειαστει. (ετσι εγινε και σε μενα και οταν πηγα για τεστ παπ τον ηξερα το γιατρο και δεν ημουν αγχωμενη) πηγαινε να σου λυσει τις αποριες σου και να δεις αν εχεις καποιο προβλημα με την περιοδο. φανταζομαι οτι θα σου πει να κανεις εναν απλο υπερηχο που γινεται εξωτερικα και πρεπει μονο να πιες νερακι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...