Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απορίες μιας ασφαλισμένης

Recommended Posts

Μήπως γνωρίζει κανείς πόσες μέρες εργασίας πρέπει να έχω για να δικαιούμαι ασφαλιστικό βιβλιάριο?Ισχούουν οι 50 μέρες τον τελευταίο χρόνο?

Επίσης πήγα σήμερα σε γιατρό κ μου γραψε κάτι εξετάσεις να κάνω..Οι οποίες όμως δεν γίνονται στο ΙΚΑ.Εχω παραπέμπτικά κ σφραγίσα ελεγκτή.Εκλεισα σε νοσοκομείο.Γνωρίζετει μήπως εκεί θα πρέπει να πληρώσω συμμετοχή?

Κ τέλος κάποιες από τις εξετάσεις πρέπει να τις κάνω στην πλατεία Θεάτρου.Γνωρίζετε τι είναι εκεί κι αν θέλει ραντεβού?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Πράγματι χρειάζονται 50 ένσημα μέσα στο χρόνο για να ανανεώσεις το βιβλιάριο σου.

Θεωρητικά ότι εξετάσεις δεν μπορείς να κάνεις στα ιατρεία του ΙΚΑ, με το παραπεμπτικό δεν πρέπει να πληρώσεις τίποτα.

Στην πλατεία Θεάτρου είναι κάποια ιατρεία του ΙΚΑ, σίγουρα θέλει ραντεβού (τηλ. 184).

Αν μπεις στο site του ΙΚΑ θα βρείς λεπτομέρεις.

Καλή επιτυχία

:D .

Υγ. Στην πλατεια θεατρου παρε παρεα μαζι. :? Οσο περιμενε ο συζυγος μου στο αμαξι καποιος εκανε ενεση στον λαιμο του απ εξω.

Δεν σου εδωσαν χαρτακι με τα τηλεφωνα μαζι? Εχει δικο του τηλ.

Αν το ξαναζουσα θα ηταν οι μονες εξετασεις που θα εκανα ιδιωτικα :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...