Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ 26/9 ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...

Recommended Posts

λοιπον αγαπημενες μου φιλες..και το εννοω..γιατι εχω περασει πολλα μαζι σας..

τις αγωνιες μου για το ποτε θα μεινω εγκυος..μεχρι και ολη την εγκυμοσυνη ειμασταν μια γλυκια παρεουλα που βοηθουσε η μια την αλλη...καθε μερα σας σκεφτομαι..καθε μερα ευχομαι για ολες και τα μωρουλια ολου του κοσμου να ειναι καλα...

λοιπον...εχω να σας πω..πως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9 με το καλο παντα(και αν δεν εχουμε κατι απροοπτο νωριτερα)κανονισαμε καισαρικη.......

ναι ναι οπως το ακουσατε...

εμφανισα λευκωμα στα ουρα..και το ελεγχο μερα παρα μερα και πιεση που αρκετες φορες ειναι τσιμπιμενη..το μωρο θα εχει μπει 16 το μηνα του και ειπαμε με τη γιατρο πως δεν αξιζει να διακινδυνευσουμε τιποτα και παθουμε κατι χειροτερο..μας ειπε αν θελαμε να ξεκινησουμε με προκληση αλλα λογω του οτι και η κοιλιτσα ειναι λεει ακομα αρκετα ψιλα επελεξα την καισαρικη αμεσως...

θελω παρα πολυ να δω το μωρο μου..να το κρατησω αγκαλιτσα..να κλαψω απο χαρα μαζι του..και πανω απολα αυτο που σκεφτομαι ειναι να ειναι καλα...τιποτα αλλο δεν με απασχολει..μερα απτο να ειναι καλα!!!!!!!και ξερω πως ολες καταλαβαινετε..

αυτα...θα ηθελα τη θετικη σας σκεψη..γιατι δεν σας κρυβω πως φοβαμαι(ως και φοβιτσιαρα της παρεας)αλλα πανω απολα θελω το μωρο μου να μην κινδυνευσει σε τιποτα...

σας ευχαριστω για ολα...μεσα απο την ψυχη μου για ολο αυτον τον καιρο...εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε πιστευω παρεουλα...ελπιζω να μην σας αλλαξω κατι μεχρι την παρασκευη και ερθει ο μπεμπουλης μου νωριτερα..αλλα ακομα και ετσι να ειναι ανυπομονω για το καθετι...

σας ευχομαι με το καλο σε ολες περιμενουν και σε ολες τις εγκυουλες του φορουμ και του κοσμου γενικα...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

Αχ Ντινούλα, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό να υποδεχτείς τον μπεμπάκο σου :D

Εμείς ξεκινήσαμε μαζί σχεδόν τον "αγώνα" μας και τώρα έφτασε η ώρα η καλή :D

Είμαι πολύ συγκινημένη, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και όταν με το καλό ηρεμήσεις μην μας ξεχάσεις να μας πεις την εμπειρία σου μιάς και πλησιάζει και ο δικός μας καιρός :wink:

uAq4.jpgMqhPp2.png

αχ Dinaki μου δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι

κι εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω πως πέρασε τόσος καιρός εδώ μέσα

όλα θα πάνε καλά και θα είναι ένας πανέμορφος μπέμπης αυτός που θα κρατάς την Παρασκευή στα χέρια σου :D

όσο σκέφτομαι κι εγώ πως ίσως την άλλη Παρασκευή(βέβαια αυτό θα το ξέρω την Τρίτη) έχω κι εγώ την δικιά μου μπέμπα με πιάνει ανυπομονησία!!!

θα σου στείλουμε όλες μας την πιο θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε καλά πάντα βέβαια με τη βοήθεια του Κυρίου μας! :D

άντε με το καλόοοοοοόο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Ντινακι η μπεμπουλα μου θα ειναι μια μερα μεγαλυτερη απο τον μπεμπουλη σου, πρωτα ο θεος ολα να πανε καλα και για τις δυο μας.

Πολλη αγαπη, πολλη θετικη ενεργεια και με το καλο σε λιγες μερες να ξαναβρεθουμε εδω να πουμε τις ευχαριστες εμπειριες μας ενω θα εχουμε διπλα πια τα μπεμπακια μας :wink:

Χριστινα

Τι ωραια που ειναι νακους τετοια νεα!Φτιαχνεσαι!Γενικα χαιρομαι πολυ μαυτα!Αντε με το καλο!Να μην φοβασια καθολου!Και εγω καισαρικη εκανα!Ολα θα πανε καλα!Και να απολαυσεις τις μερες αυτες στην κλινικη!Ειναι σαν μια μικρη γιορτη του ερχομου για σενα και το παιδι γιατι μετα στο σπιτι η κατασταση γινεται λιγο πιο δυσκολη!!!!! :cool: Φιλακια και να μας πεις τις λεπτομερειες!!Κιλα,υψος κλπ....

Διαφημίσεις

Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου τον άγγελό σου!

Ολα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι καθόλου!

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και για σένα!

Να είναι όλα "μαγικά" σου εύχομαι!

Περιμένουμε τα "βασικά" χαρακτηριστικά και φυσικά φωτογραφικά ντοκουμέντα για τον πρίγκιππά σου!

Ενα μικρό δωράκι για το αντράκι σου!1543082pudn88ktcd.gif

και ένα για σένα : 992850kcfgxupla3.jpg

Αν και μάλλον θα προτιμούσες κάτι τέτοιο : 549062c91it46lgr.gif

Με το καλό γλυκιά μου!

Και φυσικά με το καλό και σε εσένα cristina με την μπουμπού σου και στην nikol28 που περιμένει την δικιά της πριγκίππισα!

Αχ μωρέ Ντινούλα, πολύ συγκινήθηκα τώρα! Με το καλό κοπέλα μου, πλησιάζει η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής σου!!!! Θυμάμαι πώς είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε εδώ, πριν μείνουμε ακόμη εγκυούλες, και να τώρα που σε λίγο θα γίνουμε μανούλες!!! Με πήραν τα ζουμιά ρε γαμώτο... Όλα θα πάνε τέλεια, μη φοβάσαι για τίποτα, με το καλό να υποδεχθείτε το μωράκι σας!!!! :D

Διαφημίσεις

δακρυσα κοριτσακια μου..σας ευχαριστω απο τα βαθη τις ψυχης μου...και ευχομαι να πανε ολα για ολες μας καλα...

ξεκινησαμε μαζι με πολλα κοριτσια και περασαμε πολλα μαζι..πολλες αγωνιες..και φοβιες..χαρες και ευχομαι να ζησουμε αλλες τόσες...

σας αγαπω αληθινα...και το εννοω...

Ντινακι η μπεμπουλα μου θα ειναι μια μερα μεγαλυτερη απο τον μπεμπουλη σου, πρωτα ο θεος ολα να πανε καλα και για τις δυο μας.

Πολλη αγαπη, πολλη θετικη ενεργεια και με το καλο σε λιγες μερες να ξαναβρεθουμε εδω να πουμε τις ευχαριστες εμπειριες μας ενω θα εχουμε διπλα πια τα μπεμπακια μας :wink:

Χριστινα

αληθεια κοριτσακι μου??εσυ ποτε γεννας?αυριο?πως?ευχομαι το καλυτερο..και το κοριτσακι σου να σε κανει την πιο ευτυχισμενη μανουλα του κοσμου...!!!!!!!!!!!

πω,πω έφτασε και ο δικός σου ο καιρός!!!!!!

εύχομαι να περάσουν αυτές οι 2 μέρες με όσο λιγότερο άγχος γίνεται, αν και τη παρασκευή το πρωί που θα κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα θα τα ξεχάσεια όλα :lol::lol:

όσο για την καισαρική πολύ καλά εκανες και την επέλεξες.δεν παίζουμε με αυτά.

όντως ο γιος σου θα έχει 1 μέρα διαφορά και με την δική μου κόρη.απόψε ή αύριο πρωί γεννάμε!!cristina ακόμα 'ενας ζυγούλης!!!

με το καλό,ραντεβού την άλλη εβδομάδα για τις εντυπώσεις, αν και θα είναι όλα τέλεια :lol::lol: φιλιά :D:D

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

ΘΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ

ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ(ΕΓΩ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ)

ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Φιλενάδα μου , σε δύο μέρες θα έχεις τον μπέμπη σου?Μπράβο κοριτσάκι μου!Είδες που έφτασε ο καιρός????Εγώ αυτό που θα σου ευχηθώ είναι να πάνε όλα καλά και να είναι γερό το παιδάκι σας!Μην φοβάσαι τίποτα!!Από τη στιγμή που θα μπεις μετά από λίγα λεπτά θα κρατάς στα χέρια σου το θαύμα σας!!Αχ, δεν μπορώ να το πιστέψω!!Γινόμαστε μανούλες!!!Καλά βέβαια εμένα δεν με βλέπω ούτε την Παρασκευή αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα!!!Λοιπόν, περιμένουμε άμεσε φωτογραφία του μικρού σου!!Να δω σε ποιον θα μοιάζει στο μπαμπά ή στη μαμά?Αν και όπου και να μοιάζει ένας κούκλος θα βγει!!Με το καλό κοριτσάκι μου το μωράκι σας και σας εύχομαι μόνο ευτυχία και πάνω απ`όλα υγεία!!!!!!! :P:P:P

Με το καλο Ντινα να κρατησεις στην αγκαλια σου το παιδακι σου,τοτε θα καταλαβεις τι θα πει ερωτας!!!!!!!Ολα καλα να σας πανε!!!!

cristina κ συ με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου!!!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Με το καλό! Αυτά είναι νέα να μαθαίνουμε!!Μόνο ευχάριστα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να μην πονάς καθόλου μετά την καισαρική κι εύχομαι να είσαι τρελά συγκινημένη όταν πρωτοδεις τα ματάκια του μωρού σου! Χάρηκα πολύ, υπομονή άλλες 2 μέρες μόνο και θα κρατήσεις στα χέρια σου το θαύμα της ζωής! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!

Βρε Ντίνα :D:D:D:D γεννάς;;; καλέ δεν το πιστέυω!

πως περνά έτσι ο καιρός!!! άντε κοπέλα μου! με το καλό να σφιχταγκαλιαστείτε μάνα και γιός!!! Αχ... θα περιμένω νέα σας!!! :D

πολλά φιλιά!

(σε είχα χάσει τελευταία!!)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Με το καλό να αντικρίσεις το μωράκι σου Ντινάκι! Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι υγειέστατος και καλότυχος στη ζωή του. Για εσένα εύχομαι έναν εύκολο τοκετό!

Εμείς, μαζί ξεκινήσαμε και απο ότι φαίνεται μάζι τελειώνουμε... Απο ότι μου λέει η γυναικολόγος μου κατά το Σαββατοκύριακο θα έχω και εγώ αγκαλίτσα τον μπουλούκο μου... Δεν το πιστεύω... :lol::lol:

με το καλο ντινακι να ερθει το μωρακι σας! Μη φοβασαι... ολα καλα θα πανε.... αντε τυχερουλα!!ποτε θα περασει και για μας ο καιρος να πιασουμε στα χερια μας και τους δικους μας θησαυρους.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...