Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πως τοποθετουνται;

beboulix

Recommended Posts

σκεφτηκα να ετοιμασω μονη μου τις μπομπονιερες,να ζωγραφισω πινακακια με καποιο θεμα που θα σκεφτω

αυτο που εχω απορια ειναι τα κουφετα με τουλινο δεσιμο πως στερεωνονται στο πισω μερος απο το πινακακι;

με κολλα; με συραπτικο; με σιλικονη;

ευχαριστω και αν εχετε καποιο βιντεακι να μου προτεινετε θα με υποχρεωσετε

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Μπορεις να βαλεις τα κουφετα στο τουλι, να τα δεσεις κανονικα με μια πολυ μακρια κορδελα, και στην συνεχεια, να δεσεις αυτην την μακρια κορδελα σταυρωτα, γυρω, απο το πινακακι σου σαν κορδελα δωρου. Το "μπαλακι" με τα κουφετα, μπορεις ειτε να το εχεις πισω απο το πινακακι, χαμηλα (σαν στηριγμα για να μενει ορθιο), ειτε να φροντισεις να πεσει μπροστα απο το πινακακι, στο δεσιμο, αντι για φιογκο. Ετσι, δεν θα χρησιμοποιησεις καθολου κολλα, την οποια βρισκω αντιαισθητικη για αυτην την περιπτωση.

Αλλη ιδεα, παντα για να μην χρησιμοποιησεις κολλα, ειναι να βαλεις το τουλι με τα κουφετα, καθως και το πινακακι μαζι μεσα σε ενα υφασματινο σακουλακι και να τα προσφερεις ετσι.

Καλη επιτυχια!

σκεφτηκα κ κατι αλλο.

στο πισω μερος απο το πινακακι να καρφωσω αυτο το τριγωνακι για να κρεμιεται στον τοιχο.(δεν θυμαμαι πως το λενε) και εκει να δεσω την τουλινη μπαλιτσα.

δεν γινεται και ετσι;

Νομίζω ότι αυτό θα είναι το καλύτερο, αν θέλεις ο καλεσμένος που θα πάρει την μπομπονιέρα να το κρεμάσει για να διακοσμήσει το σπίτι του. Αν δεν έχει πιαστράκι, δύσκολα θα ασχοληθεί να το κάνει ο ίδιος και μάλλον θα πάει άχρηστο και είναι κρίμα μιας και θα είναι χειροποίητο από εσένα!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...