Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εκκλησία - cattering

hasmouritsa

Recommended Posts

Τον Ιούνιο πρώτα ο Θεός θα βαφτίσω την μπέμπα μου. Όμως είμαι σε δίλλημα. Να κάνω τραπέζι ή cattering. Θα έχω περίπου 150 - 200 καλεσμένους και είναι οι πιο στενοί συγγενείς. Ψάχνω μια εκκλησία, που να επιτρέπει cattering με τραπέζια, δηλ. όχι απλό μπουφέ. Επίσης θέλω να υπάρχει και αρκετό πράσινο στον περιβάλλοντα χώρο διότι θα κάνει ζέστη. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;;; [/img]

Διαφημίσεις

Δεν ξερω σε ποια περιοχη ψάχνεις για να σε βοηθησω. Όταν πάντως εμεις ψαχναμε για κάτι αντιστοιχο, ρωτησαμε καποια catering κι αυτοι ξέρουν για τετοιες εκκλησιες...

Ωραιος χωρος και δροσερα για κατι τετοιο είναι ο Αγιος Χραλαμπος στα Ιλισια.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Δεν έχω πρόβλημα να είναι κοντά στο σπίτι μου, γενικώς σε όλη την Αττική. Α, και να μπορείς να παρκάρεις έύκολα, πάντως να έχει αρκετό χώρο για τα τραπεζια και πράσινο γιατί θα σκάσουμε καλοκαιριάτικα.

Στη Νοτια Αθηνα που μενω μου είχαν πει για τη Ζωοδοχου Πηγη στον Αλιμο, τη Μεταμορφωση Σωτηρος στο Ελληνικο, την Παναγιτσα στην Ηλιουπολη.

Πηγαινε και σε καμια κοντα σου και ρωτα τον παπα...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Διαφημίσεις

Μου έχουν πει για ένα μοναστήρι στον Ωρωπό που έχει εκκλησία μέσα και κήπο με πέργκολες κλπ. το οποίο διατίθεται για catering. Έχει άπλετο χώρο και parking αν θες να ψάξω να σου πω λεπτομέρειες και τηλέφωνα. Τους είχα πάρει κι εγώ για να έκανα τη βάφτιση εκεί αλλά τελικά προτίμησα κοντά και ταβέρνα...

Στη Νοτια Αθηνα που μενω μου είχαν πει για τη Ζωοδοχου Πηγη στον Αλιμο,

στη Ζωοδόχο Πηγή στον Άλιμο δεν μας αφήνουν καν να στολίσουμε

την εκκλησία :(

[url=http://lilypie.com][img]http://b2.lilypie.com/DLGCp3/.png[/img][/url]

Καλημέρα κορίτσια!!!, δηλαδή καλό μεσημέρι. Τώρα μπόρεσα να καθήσω για λίγο, γιατί η μικρή μου σήμερα είχε πολλά κέφια..... τι να πώ φταίει ο καιρός... χθες όλη την ημέρα κοιμόταν και σήμερα ζήτημα να κοιμηθηκε 1 ώρα συνολικά (από τις 07.00 π.μ.) που ξύπνησε τώρα την έβαλα για ύπνο και να δούμε. Micnat, ωραία η ιδέα για Ωρωπο, αλλά θα ξεσηκωθούν κι οι πέτρες αν τους το πω. Θα μου πούν πάλι ότι τους τραβάω από δω κι από κεί... Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... κανέις δεν είναι ευχαριστιμένος με τίποτα..., πάντος αν σου είναι εύκολο μάθε, γιατί στο κάτω κάτω εγώ θέλω να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου... αν τους άρέσει....(για τους λοιπούς συγγενείς μιλώ πάντα)..

Ναι, δε θα βρεις άκρη...

Είναι η Μονή Εισοδίων Θεοτόκου Μαρκόπουλου Ωρωπού

Έχει φωτο στο

http://www.ecclesia.gr/greek/monshrines/eisodiaconv.html

Τα τηλ. είναι 22950 32501 και 30231

Φαίνεται πολύ ωραίος χώρος κι εμένα μου άρεσε πολύ σαν ημερήσια εκδρομή, να γίνει η βάφτιση, να φάμε, κήπος κλπ. τα παιδάκια άνετα, όχι όπως στην ταβέρνα που τα κυνηγάς, αλλά με δυσκολεύει το catering σαν οργάνωση, να τρέξω να βρω, να αποφασίσω menu, δεν το άντεχα με τόσες άλλες ετοιμασίες...

Καλή τύχη

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!!! να είσαι καλά. Μου είπαν για ένα σε αρκετα καλή τιμή 15 ευρώ το άτομο, με καλά φαγητα - ποτά. Δεν μπορώ άλλη ταβέρνα θέλω να ξεσκάσω.....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...