Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαρτια γεννας

νικολ28

Recommended Posts

κοριτσακια καλησπερα.μηπως εχει καμια απο εσας την παραμικρη ιδεα τι χαρτια πρεπει να εχουμε μαζι μας για να παμε να γεννησουμε?συγκεκριμενα εγω γενναω στο ολυμπιον στην πατρα.βοηθεια κανεις?

Διαφημίσεις

Γεια σου και παλι νικολ28!!!(ηδη σου απαντησει και σε αλλο θεμα:))

Τα χαρτια που θα χρειαστεις για να δηλωσεις το μωρο ειναι τα εξεις:

1.Δελτία ταυτότητας των γονέων.

2. Ληξιαρχική πράξη γάμου.

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο όπου έχετε ανοίξει οικογενειακή μερίδα, (να έχει εκδοθεί μέσα στους τελευταίους έξι μήνες). Εάν υπάρχει ενδεικτική εγγραφή του ενός εκ των δύο συζύγων, χρειάζεται πιστοποιητικό και από τους δύο Δήμους.

4. Πράξη προσδιορισμού Επωνύμου Τέκνου. (Ισχύει για τους γάμους μετά το 1985).

Η Δήλωση Γέννησης με τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν εντός δεκαημέρου στο αρμόδιο ληξιαρχείο.

Αυτα να εχεις μαζι σου!!!!

Με το καλο κοριτσι!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

:shock:

επίσης πέρνα απο ένα βιβλιοπωλείο και πάρε ένα βιβλιάριο υγείας παιδιού γιατί πια σταμάτησαν να τα παρέχουν δωρεάν!!!

Ενταξει,πες μου πως κανεις πλακα?Ελεος...αυτη η χωρα εχει ξεφτυλιστει τελειως.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Μαρια σ'ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.εχω επικυρωμενα αντιγραφα ληξιαρχικης πραξης γαμου στα οποια αναφερεται το επιθετου του παιδιου.πιστευω να ισχυουν.επισης τα αντιγραφα ειναι απο τον ιουνιο του 12 που δηλωθηκε ο γαμος.ισχυουν η πρεπει να παρω πιο προσφατα?

Διαφημίσεις

Μαρια σ'ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.εχω επικυρωμενα αντιγραφα ληξιαρχικης πραξης γαμου στα οποια αναφερεται το επιθετου του παιδιου.πιστευω να ισχυουν.επισης τα αντιγραφα ειναι απο τον ιουνιο του 12 που δηλωθηκε ο γαμος.ισχυουν η πρεπει να παρω πιο προσφατα?

η λιξιαρχικη πραξη γαμου πρεπει να εχει βγει το τελευταιο εξαμηνο,οποτα παρε μια αλλη να εισαι καλυμενη.στο μαιευτηριο αυτο χρειαζεσαι κ την ταυτοτητα σου.

NRNSp2.pngsMstp2.png

:shock:

Ενταξει,πες μου πως κανεις πλακα?Ελεος...αυτη η χωρα εχει ξεφτυλιστει τελειως.

καμια πλάκα!!!στο νοσοκομείο μας συμπλήρωναν οι παιδίατροι φωτοτυπίες!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

τις εξετάσεις που έκανες στην εγκυμοσύνη...αίματος,υπερήχους κ.λ.π.

ευχαριστω παρα πολυ riniw μου που με κατατοπιζεις γιατι μεχρι στιγμης η γιατρος μου δε μου εχει κανει σχετικη κουβεντα.πρεπει να ανασυντασομαι σιγα σιγα και να αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσα με τα απαρραιτητα,αφου πρωτα περασω απ'το μαιευτηριο να δω τι παιζει απο τιμες.αρχαρια βλεπεις εγω και πελαγωμενη.........................:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...