Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ηπια διαταση πνευμονικης αρτηριας

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις υποψηφιες μανουλες!εκανα β επιπεδου 17 δεκεμβρη η οποια εδειξε οτι ο μπεμπης εχει ηπια διαταση πνευμονικης αρτηριας σε σχεση με την αορτη.κ η εμβρυολογος που εκανα τη β! αλλα κ η γυναικολογος μου με καθυσηχασαν οτι αυτο συμβαινει σε αρκετα μωρα και οτι δεν τους δημιουργει καποιο προβλημα στο μελλον.για το 100% της υποθεσης με παρεπεμψαν σε εμβρυοκαρδιολογο στην αθηνα,η οποια με τη σειρα της με καθυσηχασε λεγοντας οτι το ολο θεμα ειναι προφανως ανατομικο και δε θα του δημιουργησει καποιο θεμα στο μελλον.επισης μου απεκλεισε ολες τις μορφες καρδιοπαθειας.παλι για το 100% μου προτεινε μια επανεξεταση η οποια ειναι τη δευτερα και εχω χιλιοαγχωθει.μηπως καμια μανουλα ειχε αναλογη εμπειρια και μπορει να τη μοιραστει μαζι μου?συγνωμη αν σας κουρασα.

Διαφημίσεις

νικόλ28

δεν είχα ανάλογη εμπειρία, για την ακρίβεια είχα το ακριβώς αντίθετο δηλ. ατρησία πνευμονικής αρτηρίας, που δεν επιδεχόταν καμιά επέμβαση και δυστυχώς έκανα διακοπή. Όμως στην περίπτωσή σου όλα είναι καλά και αυτο που έχω να σου πω είναι πως βαρύνουσα σημασία έχει η γνώμη του εμβρυοκαρδιολόγου και να ακούσεις την άποψή του.

Αν έκανες σήμερα την επιπλέον εξέταση γράψε μας τα νέα σου. Είμαι βέβαιη πως όλα θα είναι καλά και στο εύχομαι ολόψυχα.

νικόλ28

δεν είχα ανάλογη εμπειρία, για την ακρίβεια είχα το ακριβώς αντίθετο δηλ. ατρησία πνευμονικής αρτηρίας, που δεν επιδεχόταν καμιά επέμβαση και δυστυχώς έκανα διακοπή. Όμως στην περίπτωσή σου όλα είναι καλά και αυτο που έχω να σου πω είναι πως βαρύνουσα σημασία έχει η γνώμη του εμβρυοκαρδιολόγου και να ακούσεις την άποψή του.

Αν έκανες σήμερα την επιπλέον εξέταση γράψε μας τα νέα σου. Είμαι βέβαιη πως όλα θα είναι καλά και στο εύχομαι ολόψυχα.

gebe μου λυπαμαι πολυ γι'αυτο που σου συνεβη.τη δευτερα 28 του μηνα θα κανω επανεξεταση και τρεμω ολοκληρη!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι ολα καλα γιατι δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω......η αληθεια ειναι πως και γω ηρεμησα με την γνωματευση της εμβρυοκαρδιολογου,η οποια ηταν φοβερη και ως γιατρος αλλα κ σαν ανθρωπος.κωνσταντοπουλου γεωργια το ονομα της.συνεργαζεται και με το ιασω αλλα εμενα με δεχτηκε εκτακτως στο ιατρειο της στους αμπελοκηπους.μολις εχω νεοτερα απο την εξεταση θα σας πω.κ παλι ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!

νικόλ28

γεια σου gebe.σημερα πηγα για την επανεξεταση.ολα καλα εντελει.η διαταση παραμενει αλλα δεν ειναι ανησυχητικη αφου ο μπεμπης μου παρουσιαζει εξαιρετικη αιματωση σε ολα τα αγγεια του και στην καρδουλα του.στην 32η εβδ.που θα κανω την προκαθορισμενη dopller θα το ξανατσεκαρουμε παλι.κατα τα αλλα απο γυναικολογικης αποψης(αμνιακο υγρο,πλακουντα και ολα τα αλλα)με βρισκει μια χαρα και μου ειπε οτι η εγκυμοσυνη και η αναπτυξη του παιδιου οδευει εξαιρετικα.εν ολιγοις με καθησυχασε.παλι καλα γιατι κοντεψα να σαλταρω μεχρι να ακουσω το ολα καλα.(φυσικα δεν κρυβω οτι μια μικρη ανησυχια στο πισω μερος του μυαλου κααααπου υπαρχει.αλλα σκεφτομαι θετικα οσο μπορω).:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου. Όλα είναι καλά λοιπόν. Μην έχεις τίποτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου, παρά μόνον ότι ανησυχίες έχουν όλες οι μαμάδες. Δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε όλα. Πάντως από εμπειρία σου λέω πως αν ήταν κάτι σοβαρό οι γιατροί δεν κρύβονται, ούτε παίρνουν την ευθύνη. Είναι τόσο τσεκουράτοι που προκαλούν σοκ.

Άρα μη φοβάσαι τίποτα. :wink:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...