Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επισκληριδιος και τατουαζ

Recommended Posts

χαιρετε!!!ειμαι καινουργια στο φορουμ και υποψηφια μανουλα!να ρωτησω βρε κοριτσια.ειμαι 7 μηνων και εχω αποφασισει να γεννησω με τη μεθοδο της επισκληριδιου.το θεμα μου ομως ειναι,οτι στο σημειο της μεσης εχω ενα τατουαζ και αναρωτιεμαι σ'αυτην την περιπτωση αν μπορει να γινει επισκληριδιος.ξερει καμια σας κατι?:?:???::?:???:

Διαφημίσεις

γινεται..η κοπελα που ηταν στον ιδιο θαλαμο με εμενα στο μαιευτηριο ειχε ενα τεραστιο τατουαζ στη μεση και της κανανε μια χαρα την επισκληριδιο (μαιευτηριο ελενα)...

χαιρετε!!!ειμαι καινουργια στο φορουμ και υποψηφια μανουλα!να ρωτησω βρε κοριτσια.ειμαι 7 μηνων και εχω αποφασισει να γεννησω με τη μεθοδο της επισκληριδιου.το θεμα μου ομως ειναι,οτι στο σημειο της μεσης εχω ενα τατουαζ και αναρωτιεμαι σ'αυτην την περιπτωση αν μπορει να γινει επισκληριδιος.ξερει καμια σας κατι?:?:???::?:???:

Και εγώ έχω, δεν υπάρχει πρόβλημα..... Εγώ δεν το είχα σκεφτεί καν..... Με το καλό το μωράκι σου...

LAAFp2.png

JRM4p2.png

αχ!ευχαριστω βρε κοριτσια!!!μου εφυγε ενα αγχος!να σας πω την αληθεια ουτε εγω το ειχα σκεφτει.τριτα ατομα μου τη δημιουργησαν αυτη την ανησυχια προχθες σε ενα φιλικο σπιτι και ηταν και καθετοι κι ολας οτι στην περιπτωση μου απαγορευεται η επισκληριδιος!!!!!!!!!!τελικα δεν πρεπει να ακουμε κανεναν μου φαινεται κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...