Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσυνη και Madonna!!

Recommended Posts

καλε κοπελα αφου πηρες τις απαντησεις σου για τη γνωμη μας να πας η να μην πας και τελικα απο οσο καταλαβα αποφανθηκες να πας στην αγαπημενη μας, τωρα θα μας απαντησεις στα δυο κρισιμα ερωτηματα?

α) πως ηταν η ολη συναυλια και βεβαια η ιδια η Madonna (προσωπικα διερωτωμαι κιολας αν ηταν καλυτερο η ανταξιο του Confessions Tours..αν ξερεις να συγκρινεις πες μου με πασα ειλικρινεια please)

και β) και πιο σημαντικο με εσενα τι εγινε? Την παλεψες ευκολα? Ταλαιπωρηθηκες? Δεν καταλαβες τιποτα? Με το θεμα αναμονης για την εισοδο η για να πας τουαλετα η αν ο κοσμος σε προσεχε γυρω σου..με ολα αυτα τι εγινε?

Αφου μας ρωτησες δωσε μας και καμια πληροφορια της τελικης εκβασης..

ελπιζω να περασες τελεια και σου ευχομαι και εις ανωτερα τις επομενες φορες μαζι με το παιδακι σου!

Διαφημίσεις

Μοναδικο σοου απο Maddona Καλημερα κοριτσια ηταν SUPER!!!! :D.

Τρομερη εμπειρια αξιζε τον κοπο, δεν κουραστηκα καθολου δεν ειχε καθολου αναμονη στις θυρες και πουθενα. Οι θεσεις ηταν πολυ ανετες. Πραγματικα εαν δεν πηγαινα και μαθαινα πως ηταν θα μετανιωνα. Λιγο κρυο εκανε αλλα και παλι ειχα παρει Extra μπλουζες και μπουφαν. Τωρα για την συναυλια να σας πω οτι ηταν πολυ καλη. H Madonna αν και για την ηλικια της εδινε ρεσιταλ με τα χορευτικα της. Θεα!!!!!. Οσον αφορα τα τραγουδια, οπως ειχαν πει οι αρμοδιοι το tour της ηταν για την προωθηση του νεου δισκου οποτε πολλα απο τα τραγουδια που ειπε, ο κοσμος δεν τα πολυ ηξερε. Παντως και μονο που την ειδαμε απο κοντα ηταν αρκετο και δεν χωραει μεγαλη κριτικη για τα τραγουδια. Μολις ομως ειπε και τα γνωστα τραγουδια της, εγινε ο χαμος.

Η Madonna εμφανίστηκε στη σκηνή στις 9.30 και το σόου άρχισε. Η συναυλία ήταν χωρισμένη σε τέσσερα μέρη: τα «Ρimp», «Οld School», «Gypsy» και «Rave». το confession tour ηταν καλυτερο για μενα. Αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις γιατι καθε συναυλια της ειναι μοναδικη!!Σας φιλω, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας. Μου αρεσε που ειπε μια κοπελα "εγκυος εισαι δεν εισαι αρρωστη". Και αφου μεχρι στιγμης εχω καλη εγκυμοσυνη δοξα τον θεο δεν το μετανιωνω καθολου...

.png

το confessions tours ηταν μια περιοδεια μετα απο καιρο σχετικης αποχης και ειχε χρονο να δουλεψει καλυτερα στο θεματικο καλλιτεχνικο μερος και ετσι να συμπεριλαβει και τα καινουργια κομματια του τοτε προωθουμενου δισκου αλλα και τα καταπληκτικα διασκευασμενα τραγουδια (ποιο να πρωτοπιασω..το ανεπαναληπτο διασκευασμενο αλλα και σκηνικα παρουσιασμενο Live to tell (η καλυτερη σκηνοθετικη και γενικα καλλιτεχνικη ιδεα που εχω δει ποτε μου..ειναι οι στιγμες που ζηλευω αυτον που το εμπνευστηκε) η το Future Lovers ή ακομη και τις γεφυρες απο ενοτητα σε ενοτητα?..)..

τωρα το Sticky and Sweet tour σιγουρα θα ηταν επισης καταπληκτικο για το μεγεθος της Madonna και ακομη περισσοτερο για τα δικα μας δεδομενα αλλα εχω και εγω την εικονα οτι τοσο συντομα απο την κυκλοφορια του δισκου της αφορα καθαρα promotion και μαλλον μια αναδρομη στην καριερα της..μου το μαρτυρησαν τα ρουχα της στα διαφορα τρειλερ που χω δει..

Σε ζηλευω παρα πολυ που πηγες (και τους υπολοιπους χιλιαδες) αλλα χαιρομαι παρα πολυ που ΔΕΝ ταλαιπωρηθηκες , που ΤΟ ευχαριστηθηκες και για αλλη μια φορα ελπιζω και ευχομαι καλα γεννητουρια και ο Θεος να σου δωσει ευκαιριες για τετοια ξεφαντωματα με το παιδακι σου!!!!!! Αντε και στα δικα μας βρε!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...