Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσυνη και Madonna!!

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους!!!. Εχω ενδοιασμους. Η αδερφη μου εχει παρει εισιτηρια για την συναυλια, εχουμε και θεσεις να κατσουμε και θα ειμαστε ανετα. Εγω θα ηθελα να παω αλλα δεν ξερω για το μωρακι αν ειναι καλο με τοσο κοσμο και την μουσικη. Γι αυτο θα ηθελα την γνωμη σας. Εσεις τι λετε?....

.png

Διαφημίσεις

Κι εγω ήθελα να πάω στη συναυλία αλλα θα γίνεται της μουρλής και μέχρι να φτάσεις εκεί θα φας τρελή ταλαιπωρία και ορθοστασία (φαντάζομαι θα ειναι οπως ειχε γίνει στους Rolling Stones) χώρια που δεν μπορώ να πάω σε δημόσιες τουαλέτες μιας και δεν μπορώ πλεόν ουτε όρθια να ουρήσω :)

Θα πρέπει να πας πολλές ώρες πριν.......

Οπότε μια άλλη φορά για μένα!

Εγώ προσωπικά δεν θα το ρισκάριζα να κουραστώ, να με ζουλίξουν, να θέλω να φύγω και να μην μπορώ από την πολυκοσμία, να θελήσω τουαλέτα και να μην μπορώ να πάω, να καπνίζουν δίπλα μου και να συγχιστώ και άλλα πολλά... Είσαι μια ανάσα από το στόχο, μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σε ένα τέτοιο ρίσκο (γνώμη μου βέβαια)

Αν πας πάντως, μην κάνεις το λάθος και ντραπείς και δεν ασκήσεις το δικαίωμά σου για προτεραιότητα.Ζητάς ευγενικά συγγνώμη και με θάρρος παραβλέπεις την ουρά. Διότι αν περιμένεις από τους άλλους να σου παραχωρήσουν τη θέση τους, σώθηκες...και απλά θα ταλαιπωρηθείς διπλά.

Διαφημίσεις

Θελει πολύ προσοχή να ξέρεις!

Εγώ ΄πήγα σε συναυλία του Χαντζηγιάννη και 2 φορές στα μπουζούκια και ολα μια χαρά!

Αν εχεις καλή εγκυμοσύνη και παρέα δεν νομίζω οτι υπάρχει προβλημα!

Αλλά είπαμε .............. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Να πας κοπελα μου!!!Αυτες οι συναυλιες γινονται μια φορα στις τοσες!!Ποτε θα ξαναρθει η Μαντονα,τωρα πια?Στα 70 της? :D Να προσεχεις μονο και ολα καλα!!!Ασε γιατι εχω και το δικο μου καημο,μια η Μαντονα και μια η JLo!!!Τωρα βρηκαν και οι δυο τους να ρθουν,που ειμαι με τουρλα τη κοιλια!!! :mad: Τεσπα ελπιζω στα επομενα χρονια να'μαστε καλα!!! :lol::lol:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Να πας καλέ, το συζητάς??? Έχεις εισητήριο και το σκέφτεσαι??? Πάντως αν λέω αν το μετανιώσεις και ψάχνει παρέα η αδερφή σου, προσφέρομαι εγώ!!! Μια χαρά θα το ευχαριστηθεί και το μωράκι και θα χορεύει με τα beats, άσε που όταν θα μεγαλώσει θα λέει οτι έχει πάει και Madonna!!! Hehehe!!

Το μόνο πρόβλημα είναι το που θα πας τουαλέτα..Αλλά αφού έχετε τις θέσεις σας, δεν είναι ανάγκη να πας από νωρίς ούτε να στηθείς στην ουρά. Η Madonna να υπολογίζεις για καμια ώρα μιάμιση θα τραγουδήσει, οπότε κάνε κι εσύ υπομονή για 2-3 ώρες!!! Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!! Άντε καλά να περάσεις!!!

Να πας καλέ, το συζητάς??? Έχεις εισητήριο και το σκέφτεσαι??? Πάντως αν λέω αν το μετανιώσεις και ψάχνει παρέα η αδερφή σου, προσφέρομαι εγώ!!! Μια χαρά θα το ευχαριστηθεί και το μωράκι και θα χορεύει με τα beats, άσε που όταν θα μεγαλώσει θα λέει οτι έχει πάει και Madonna!!! Hehehe!!

Το μόνο πρόβλημα είναι το που θα πας τουαλέτα..Αλλά αφού έχετε τις θέσεις σας, δεν είναι ανάγκη να πας από νωρίς ούτε να στηθείς στην ουρά. Η Madonna να υπολογίζεις για καμια ώρα μιάμιση θα τραγουδήσει, οπότε κάνε κι εσύ υπομονή για 2-3 ώρες!!! Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!! Άντε καλά να περάσεις!!!

ΧΕΧΕ Diana μου σε περιπτωση που δεν παω υπαρχουν πολλοι που κρεμονται απο το στομα μου!!!. Μαλλον θα παω πρωτα ο θεος και δτο μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ειμαι απο αυτους που θα πανε νωρις!!!!. Μια φορα ερχεται η θεα!!

.png

δεν διαβασα ποσο μηνων εισαι αλλα παρολα αυτα..

προσωπικα οταν ανακοινωθηκε η διανομη των εισιτηριων ειχα τρελλαθει στην ιδεα να παω και περιμενα πως και πως να ρθει η ημερα να ανοιξει η διανομη..ειμουν ηδη τριων μηνων..αρχισα λοιπον να σκεφτομαι οτι κατα την συναυλια θα ειμαι ηδη εξι μηνων και κατι (και τρεις μηνες μετα απο περιδεση τραχηλου) αρα θα επρεπε να υποστω την ορθοστασια και την πολυωρη αναμονη, συν οτι θα ειναι αρκετα δυνατος ο ηχος (μην μπερδευετε τα μπουζουκια με τα μπασα των μπιτ..μακραν αποσταση) συν οτι δεν μπορω να υποστω την αγαρμποσυνη των γυρω μου και λογικα ολο και καποιο σκουντημα θα φαω και ελπιζω οχι στην κοιλια και τελος παντων προεβλεψα μια χαρα μεγαλη που εχει πιθανοτητες να ειναι μια ταλαιπωρια ακομη μεγαλυτερη γιατι μεσα στη χαρα και στον ενθουσιασμο και θα θελω να σηκωθω και να τραγουδησω φωναχτα και να χτυπαω παλαμακια και να λυσσαξω μαζι με τις αλλες χιλιαδες..

ετσι λοιπον με αυτες τις σκεψεις και αφου το συζητησα και με τον γιατρο μου ο οποιος μου ειπε οτι απλα θα ταλαιπωρηθω πολυ κατα το " μεν πνευμα προθυμο το δε σωμα ασθενες" και καπακι ειδα και τον χαμο με την αμεση εξαντληση των εισητηριων και ετσι κατεληξα οτι δεν αξιζει να ρισκαρω την εγκυμοσυνη μου και τα νευρα μου για να δω την Madonna που την υπερθαυμαζω αλλα επιτρεψετε μου (και ας φανει χρυσωμενο χαπι για την παρτυ μου)..το show αυτο δεν θα εχει καμια μα καμια σχεση με το Confenssions Tour προ διετιας που ηταν master piece..λιγο ξεπετα μου μυριζει..

Παρολα αυτα καλη μου φιλη αν τελικα πας καλα να περασεις (και βεβαια σε ζηλευω για το θαρρος και το κουραγιο που θα βρεθεις εκει οπως και γιατην κωλοφαρδυα να χεις εισητηρια) θα εκτιμουσα να μας πεις την εμπειρια σου και τις εντυπωσεις σου οπως και πληροφοριες για το πως ανταπεξηλθε ο/η μπεμπης/μπα σου..

αν δεν πας don't worry θα μπορεις να το δεις και σε DVD με καλυτερη σκηνοθεσια και πιο εντυπωσιακα εφε..

αν πας..να λυσσαξεις με μετρο λιγο και για μας που καναμε πισω ενεκα της ασφαλειας μας και της ατυχιας να βρουμε εισητηριο..

φιλια

Διαφημίσεις

Βρε Ντέμη μου... Θα σε ξενερώσω λιγάκι...

Όταν ήμουν στον 7ο είχα πάει σε ντίσκο (ναι, σε ντίσκο, ξέρεις 70s, 80s και τα μυαλά στα κάγκελα). Τίποτα δεν με πείραξε, ούτε η ορθοστασία ούτε το ζούληγμα -όλοι γύρω μου με πρόσεχαν άλλωστε... Το μόνο που με πείραξε ήταν η ένταση της μουσικής. Ήταν τόσο δυνατα που τρανταζόμουν και μέσα μου! Ένιωθα το στομάχι μου να πάλλεται από τα ντεσιμπέλ! Το μπεμπάκι μου και να ήθελε δεν θα μπορούσε να φύγει από πουθενά! :shock: Έφυγα στη 1 ώρα, και έχω ακόμα τύψεις που ξεκούφανα το μωρό... :oops:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Να πας, να πας, εγώ θα είμαι 36 εβδομάδων, αλλιώς θα πήγαινα σίγουρα. Αφού έχετε καθίσματα, θα πάς τελευταία στιγμή για να αποφύγεις την ουρά, θα βάλεις ένα ρούχο εντελώς εγκυμοσύνης και θα πηγαίνεις μπροστά παντού. Έτσι είχα κάνει κι εγώ στη Σακίρα στο πρώτο μου μωρό....

7 μηνών πήγα στους Black sabath το μωρό βγήκε ροκάκι αλλά κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα.Να πάς και να περάσεις καλά :)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

καλεεεεεεεεε ...δνε εισαι αρρωστη ΕΓΓΥΟΣ ΕΙΣΑΙ .να πας να πας να πας.....

(εγω δεν λεω τι εκανα στον 7ο και στον 8ο γιατι θα με πειτε παλι ουφο...για να μην πω και σε ολη την εγγυμοσυνη δλδ....) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Λοιπον ενταξει κοριτσια το αποφασισα. Θα παω και αν νιωσω ασχημα θα φυγω. Ποιος ξερει μπορει και η μπεμπα να διασκεδασει με τον δικο της τροπο την madonna. Θα σας γραψω την εμπειρια μου. Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας ολες!!

.png

Καλημερα σε ολους!!!. Εχω ενδοιασμους. Η αδερφη μου εχει παρει εισιτηρια για την συναυλια, εχουμε και θεσεις να κατσουμε και θα ειμαστε ανετα. Εγω θα ηθελα να παω αλλα δεν ξερω για το μωρακι αν ειναι καλο με τοσο κοσμο και την μουσικη. Γι αυτο θα ηθελα την γνωμη σας. Εσεις τι λετε?....

Εγώ λέω να μην πας.

Να πουλήσεις τα εισιτήρια στη μαύρη να αγοράσεις όλα τα προικιά του μωρού. :lol:

Ε καλά πήγαινε αφού θέλεις.

Το μόνο που θα συνιστούσα να προσέξεις είναι τα μηχανήματα που σκανάρουν τους φιλάθλους.

Πες οτι είσαι έγκυος να σε σκανάρουν με το ματζαφλάρι που κάνει ποινγκ ποινγκ. Και δεν εννοώ το κολποσκόπιο, το άλλο λέω, βοηθάτε κσνένας ....

Πες οτι είσαι έγκυος να σε σκανάρουν με το ματζαφλάρι που κάνει ποινγκ ποινγκ. Και δεν εννοώ το κολποσκόπιο, το άλλο λέω, βοηθάτε κσνένας ....

χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

καλα το ειπες μαρτζαφλαρι που κανει ποινκγ ποινγκ χαχαχχαχαχαχαχα

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝΕ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ...ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΤ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥς ΔΥΣΚΟΛΟΥς ΠΕς ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ ΠΕς ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟς ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ?????

(Υ.Σ. με πεθανες παλι Μεγαλη Αρκτο χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ...)

τι μου θυμησες τωρα ...

τι μου θυμησες τωρα...

ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

(απο αποψη γελιου ετσι ...χαχαχχαχα )

εγραψες παλι αν και θα το ξαναπω αδικησε εσυ αλλα τεσπα ......

(ευχαριστω για την αφιερωση κι εγω φαν .... (αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε .....χαχαχχαχαχα ΜΕ ΠΕΘΑΝΕς ΠΑΛΙ...... )

μαρτζαφλαρι που κανει ποινκγ ποινγκ χαχαχχαχαχαχαχα

Αρια, Monty Python, The Meaning of Life, The miracle of Birth, the machine that goes "ping", σου το αφιερώνω εξαιρετικά

Είμαι φαν :D

:lol::lol::lol::lol: πω πω πω τι μου θυμίσες!! Η αδυναμία μου...από αυριο στρωνομαι να τα δω από την αρχη!!! Thanks!!! :D:D

gwggp2.png ISWTp2.png

Να πας και να παρα ΄πας!Θα μπεις και γρηγορα με την κοιλια τουρλα!Θα επωφεληθει και η αδερφη!Αν δεν τους κοψει τους ανθρωπους εκει να σε βοηθησουν να το απαιτησεις!

Και να μας πεις και πως ηταν μετα!Φυσικα αν εχεις μια καλη εγκυμοσυνη.Και να σου πω αν θες ρωτα και το γιατρο σου να δεις τι θα σου πει!

Να πας κοπελα μου!!!Αυτες οι συναυλιες γινονται μια φορα στις τοσες!!Ποτε θα ξαναρθει η Μαντονα,τωρα πια?Στα 70 της? :D Να προσεχεις μονο και ολα καλα!!!Ασε γιατι εχω και το δικο μου καημο,μια η Μαντονα και μια η JLo!!!Τωρα βρηκαν και οι δυο τους να ρθουν,που ειμαι με τουρλα τη κοιλια!!! :mad: Τεσπα ελπιζω στα επομενα χρονια να'μαστε καλα!!! :lol::lol:

Οταν ανακοινωθηκε,υπολογισα και σκεφτηκα οτι θα ειχα τον θηλασμο,διαφορετικα θα πηγαινα,ποτα θα την ξαναδουμε :?:

καλεεεεεεεεε ...δνε εισαι αρρωστη ΕΓΓΥΟΣ ΕΙΣΑΙ .να πας να πας να πας.....

(εγω δεν λεω τι εκανα στον 7ο και στον 8ο γιατι θα με πειτε παλι ουφο...για να μην πω και σε ολη την εγγυμοσυνη δλδ....) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμφωνω μαζι σου :!::P

4