Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλησπερα. εχω δυο διδυμα 28 μηνων αγορι κοριτσι.

το αγορι ειχε οπισθοτονο και υπερτονια που τελικα με φυσικοθεραπειες και ασκησεις(κυριωσ) υποχωρησαν περιπου στον 11 μηνα.

τωρα εχει 2-3 μηνες που σερνει καπως το ενα ποδαρακι.οχι ακριβως σερνει, σαν να κουτσαινει...σαν να πηδαει....το κανει πολυ περιεργα.ΟΜΩΣ δεν το κανει συνεχεια.

στο σχολειο δεν το κανει καθολου μου ειπε η παιδαγωγοσ που της το ρωτησα και το ειδε προσφατα που το εκανε εξω(εκτος σχολειου σε εξοδο).δεν εχω καταλαβει οτι το κανει οταν κουραζεται.προσφατα που τον ειδε παιδιατροσ δεν καταλαβε κατι αλλα δεν το εκανε εκεινη τη στιγμη.σκεφτομαστε να παμε να τον δει ο παυλου (νευρολογοσ).

εχει καμια παρομοια εμπειρια;;

lMz8p3.png[

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου, δεν έχω παρόμοια εμπειρία όμως είναι περίεργο που το κάνει μόνο όταν είστε εσείς μπροστά.

Απο τη στιγμή που στο σχολείο δεν το σέρνει και το σέρνει μόνο μπροστά σας, μόνο και μόνο αυτό, ίσως λέει πολλά.

Ο καλύτερος παιδό νευρολόγος είναι ο Γιουρούκος.

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...