Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

HELP ! θηλασμός σε μωράκι 10 ημερών

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Έχω ένα κοριτσάκι γύρω στα 2900 γραμμάρια - θηλάζω αποκλειστικά από τη μέρα που την γέννησα

Γενικά πάμε καλά αλλά παρατηρώ πως κάποιες φορές οι θηλασμοί γίνονται ατελείωτοι και δεν κοιμάται ωστε να μην μπορώ και εγώ να ξεκουραστώ

Πχ σήμερα θήλασα το πρωί 1 ώρα μετά κοιμήθηκε 1.5 ώρα μετά ξαναθήλασα 20 λεπτα μετά την πηρε ο υπνος στο στήθος μετά την έβαλα να ρευτεί, ξαναζητά στήθος, της δίνω για 15 λεπτα μετά κάνει τα κακακια της πάμε για αλλαγή πάνας ξαγρυπνά και κλαίει και μετά από 10 λεπτά ξαναζητά στήθος , προσπάθησα να της δώσω πιπίλα αλλά δεν την δέχεται - είμαι ολη μέρα με το στηθος έξω και πτώμα από την κούραση - ΒΟΗΘΕΙΑ ! Προτείνετε καμμία λύση; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Ο γιατρός μου μου είπε όποτε θέλει όσο θέλει αλλά αυτή η αυπνια δεν αντέχται.....

MG59.jpg.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου !! :D

Καταρχην να σου πω και συγχαρητηρια γιατι πιθανον εχεις πολυ καλο γιατρο ...μεχρι στιγμης τουλάχιστον αυτο εισπράτω .

Το μωράκι σου εργαζεται σκληρά αυτο το διάστημα . Πρέπει να φαει να μεγαλώσει , να φροντισει η μανουλα να χει γαλα και να κανει τοσα πολλα καινουργια πραγματα που δεν τα γνωριζει ...στην κοιλιτσα ήταν πολυ πιο ευκολα ολα :D

Οταν κοιμαται 1,5 ωρα (τυχερήηη ) να πεφτεις και συ μαζι και να ξεκουραζεσαι ! Ολα τα αλλα μπαινουν σε δευτερη μοιρα (σπιτι , καθαριοτητα κλπ) σημασια εχει να ειστε εσεις καλα :D

Ολα σωστά τα κανεις , μην αγχωνεσαι να σαι σιγουρη πως θα ρθουν υπεροχες μερες . :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Μια χαρα τα κανεις ολα!!!! Να σου ζησει το μωρακι!!!!:D

Ετυχες στην περιπτωση που δεν κοιμαται πολυ....ετσι ηταν κι ο δικος μου.....κοιμομουν 2 ωρες την μερα μεχρι να σαραντησει........υπομονη καλη μου και θα συνηθισεις!!!! Θα απορεις με τον εαυτο σου που αντεχεις......

ΟΠΩς ΛΕΕΙ η Λαμπρινη κοιτα να ασχολεισαι μονο μαζι της και ασε αλλες δουλειες....αν κοιμαστε μαζι βοηθαει.......σε αισθανεται κοντα και νιωθει ασφαλης....μονο να προσεχεις μη την πλακωσεις....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

να σου ζησει!

κοιτα ειναι μεχρι να προσαρμοστειτε δεν ειναι τιποτα!

σιγουρα υπαρχει κουραση πολυ αλλα ολα μια συνηθεια ειναι !

οσον αφορα το θηλασμο μη δινεις πιπιλα τουλαχιστον μεχρι να σαραντησει.Το μωρακι σου τα κανει αυτα για να σου ρυθμισει την παραγωγη οποτε βαζε το οποτε ζηταει στο στηθος.

Ξερεις ο θηλασμος δεν ειναι μονο φαι ειναι τρυφεροτητα,παρηγορια,νανουρισμα.

Λυσεις δοκιμασμενες: θηλασμος ξαπλα,καλη διατροφη,αναθεση δουλειων σε αλλους που προσφερονται για βοηθεια,σλινγκ καινα κοιμασαι οποτε κοιμαται και το μωρο!

το μωρακι σου φαντασου πως κολυμπουσε στην κοιλιτσα σου πως να μην κλαιει τωρα ξαφνικα λεει που ειμαι μονο η αγκαλια σου και ο θηλασμος θα το ηρεμησουν και θα συνηθισει σε λιγες μερες και δε θα σου κλαιει

καλα σαραντα!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη. Ήδη νοιώθω καλύτερα.

Μια ξαδέλφη μου συνεστησε να ξυπνάω το μωρό κατά τον θηλασμο ώστε να πίνει όσο το δυνατό περισσότερο για να κοιμάται παραπάνω...Το δοκιμάζω τώρα και θα σας πω αν πιασει! :D

MG59.jpg.png

αστο καλε να κοιμηθει οσο θελει θα πιει το παιδι.Θα σε οδηγησει αυτο θα το δεις.Εφοσον δεν υπαρχει προβλημα πχ ικτερος και το παιδακι σου ειναι ζωηρο και ορεξατο γιατι να το ξυπνας?

εσενα θα σου αρεσε να σε ξυπνάνε πανω σε ενα ομορφο και γλυκο υπνο?

ηρεμησε ρε συ θα δεις ολα θα παρουν το δρομο τους απλα καθε αρχη και δυσκολη!

Na sas zisei kai euxomai YGIA

Mexri na sarantisei alla akoma kai tora protimo na ton taizo xaplomeni...einai oti pio eukolo kai to apolambanoun kai oi dio :lol:

Opote i mpempa sou koimate koimase kai esy xoris na prepei na xeboleueis to paidi kai esena, ase pou an den se pairnei o ypnos (ego den mporousa panta) mporeis na diabaseis ena biblio (mikro kai elafri na einai oste na mporeis na to kratas)

Opos leei o giatros mas "to paidi thelei na mirizei to gala, einai o filos tou, i sintrofia tou, to katafigio tou kai efoson to exeis to theloume ara dose tou b..zi" :lol:

Den einai panta eukolo omos AXIZEI :wink:

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Καλημέρα κορίτσια

Έχω ένα κοριτσάκι γύρω στα 2900 γραμμάρια - θηλάζω αποκλειστικά από τη μέρα που την γέννησα

Γενικά πάμε καλά αλλά παρατηρώ πως κάποιες φορές οι θηλασμοί γίνονται ατελείωτοι και δεν κοιμάται ωστε να μην μπορώ και εγώ να ξεκουραστώ

Πχ σήμερα θήλασα το πρωί 1 ώρα μετά κοιμήθηκε 1.5 ώρα μετά ξαναθήλασα 20 λεπτα μετά την πηρε ο υπνος στο στήθος μετά την έβαλα να ρευτεί, ξαναζητά στήθος, της δίνω για 15 λεπτα μετά κάνει τα κακακια της πάμε για αλλαγή πάνας ξαγρυπνά και κλαίει και μετά από 10 λεπτά ξαναζητά στήθος , προσπάθησα να της δώσω πιπίλα αλλά δεν την δέχεται - είμαι ολη μέρα με το στηθος έξω και πτώμα από την κούραση - ΒΟΗΘΕΙΑ ! Προτείνετε καμμία λύση; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Ο γιατρός μου μου είπε όποτε θέλει όσο θέλει αλλά αυτή η αυπνια δεν αντέχται.....

Να σου ζήσει!

Η συμπεριφορά του μωρού σου είναι εντελώς φυσιολογική για την ηλικία του. Σκέψου πόσο κόπο κάνει το ίδιο για να φάει και τα τα βγάλει πέρα!

Το μόνο λάθος που πιθανός κάνεις είναι που δεν κοιμάσαι την ώρα του θηλασμού. Θα πρέπει να θηλάζεις ξαπλωμένη σε τόσο αναπαυτική στάση που να μπορείς να κοιμηθείς. (βάλε μαξιλάρια στην πλατη και ανάμεσα στα πόδια για να είσαι άνετα).

Διαφημίσεις

Πως μπορώ να θηλάζω ξαπλωμένη; Κορίτσια σας υπερευχαριστώ για την υποστήριξη!!!

Ξαπλώνεις στο πλάι, και βάζεις μαξιλάρια πίσω απ’την πλάτη, κι ανάμεσα στα πόδια. Έτσι ωστέ να μπορείς να ακουμπάς λίγο την πλάτη σου, και να μην κουράζεσαι. Το χέρι σου είναι απλωμένο και βάζεις το μωρό δίπλα σου, επίσης γυρισμένο στο πλάι, κάτω απ΄τη μασχάλη σου. Βάζεις ένα μαξιλάρι πίσω απ΄το μωράκι, και το θηλάζεις. Κλείνεις τα μάτια, και κοιμάστε κι οι δύο. Δεν υπάρχει φόβος να γυρίσεις πάνω στο μωρό, γιατί στη στάση που είσαι, θα έπρεπε να σου βγει ο ώμος για να το κάνεις :lol: .

Καλή όρεξη, και όνειρα γλυκά! :D

Και εγώ με τη σειρά μου να σου πω να σου ζήσει και καλή συνέχεια με το θηλασμό!!!

Ολα καλά θα πάνε, λίγη υπομονή!! :D

Εγώ επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ ενώ θήλαζα, κοιμόμουν όποτε κοιμόταν ο μπέμπης....έστω μία ώρα...πολύ με ξεκούραζε!!

Πως μπορώ να θηλάζω ξαπλωμένη; Κορίτσια σας υπερευχαριστώ για την υποστήριξη!!!

Είδες πώς κατάλαβα ότι δεν θηλάζεις ξαπλωμένη; Μια μαμά τόσο κουρασμένη όσο εσύ θηλάζει μόνο καθιστή!

το κάτω χέρι κάτω από το μαξιλάρι του κεφαλιού που πρέπει να είναι σχετικά ψηλό (αν δεν είναι βάλε δύο), ένα μαξιλάρι το σφηνώνεις στην πλάτη (κάνεις λίγο μπροστά βάζεις το μαξιλάρι και μετά στηρίζεσαι σε αυτό) έτσι ώστε η θηλή να είναι 2 εκατοστά από το στρώμα. Οπωσδήποτε ένα τρίτο μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια για να είναι άνετα η μέση!

Αγλαια κ εγω τοσο καιρο δεν θηλαζα ξαπλωμενη τωρα σιγα σιγα το προσπαθω γιατι εχω καμπουριασει ,προφανως κατι λαθος κανω,

εχω ομως μια απορια οταν θηλαζουμε ξαπλωμενες και το μωρο αποκοιμηθει δεν υπαρχει προβλημα ρωτω γιατι καθε φορα το κρατω λιγακι στον ωμο πριν το βαλω στην κουνια

Διαφημίσεις

εχω ομως μια απορια οταν θηλαζουμε ξαπλωμενες και το μωρο αποκοιμηθει δεν υπαρχει προβλημα ρωτω γιατι καθε φορα το κρατω λιγακι στον ωμο πριν το βαλω στην κουνια

βγάζει ακόμα γουλιές και το κρατάς στον ώμο??? αν όχι, μπορείς άνετα να το αφήσεις να αποκοιμηθεί μετά τον θηλασμό ξάπλα.

Αυτό δεν το 'ξερα ούτε εγώ! Αν και τη θηλάζω ξαπλωμένη με ένα μόνο μαξιλάρι στο κεφάλι, χοντρούτσικο, όπως περιγράφει η Αγλαϊα. Δηλαδή δεν χρειάζεται να ρευτεί; Εγώ τη σηκώνω και όταν αλλάζει στήθος.

Δεν είπε οτι την ξυπνάει όταν κοιμάται, οτι την ξυπνάει λίγο όταν θηλάζει για να τρώει περισσότερο. Είναι λάθος;

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...