Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η καλύτερη Μαία στο Αλεξάνδρας

soulimpouli

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Δε κάνω διαφήμιση αλλά έχω ανάγκη μετα τη δεύτερη εμπείρια που είχα σε δημόσιο νοσοκομείο στο Αλεξάνδρα , να σας ενημερώσω για τη καλύτερη μαία όλου του Αλεξάνδρα για όποια κοπέλα ενδιαφέρεται έμεινα υπερευχαριστημένη μετά από αρκετό ψάξιμο. Ήταν συνεχώς διπλα μου, ζεστή , τρυφερή , με στήριξε με βοήθησε με τη ψυχή της , έβλεπα και τη διαφορά ταυτόχρονα με τις άλλες κυρίες εκεί. Επίσης η μαία είναι η πιο σημαντική επιλογή για τη γέννα μετά το γιατρό, οπότε θεωρώ ότι το νοσοκομείο είναι δευτερεύον.

Αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.

age.png

CfYbp2.png

Διαφημίσεις

Καλα,ενθουσιάστηκα απ αυτα που γράφεις για την τόσο καλη μαια που αλήθεια μπαίνω στον πειρασμό ,προκειμενου να γευτω τις συγκλονιστικές υπηρεσίες της ,να παω επιτόπου να γκαστρωθω-έχω ηδη μια κορούλα κ έλεγα να μην κανω αλλο,δε βαριέσαι όμως -ενα παιδι πάνω, ενα παιδι κατω....εκει θα τα χαλάσουμε;αν ειναι τόσο καλη...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

απλά δεν θα έχει κανέναν διπλα σου όλη την ώρα και ο γιατρός μη νομίζεις ότι ειναι συνεχώς διπλα σου, μονο αν ειναι γνωστός ή κάτι τέτοιο . Όλη τη δουλεια τη κάνει η μαια(ο γιατρός κρατάει τα μπόσικα) κακα τα ψέματα την εμψύχωση και το κουράγιο και όλα και αν θες και άλλη επισκληρίδιο η δική μου είναι προισταμένη μαιών στο αλεξάνδρας γιαυτό το λέει παιρνάνε πολλά από το χέρι της... αν θέλει κάποια δίνω στοιχεία..

age.png

CfYbp2.png

Διαφημίσεις

:D:D:D

απλά δεν θα έχει κανέναν διπλα σου όλη την ώρα και ο γιατρός μη νομίζεις ότι ειναι συνεχώς διπλα σου, μονο αν ειναι γνωστός ή κάτι τέτοιο . Όλη τη δουλεια τη κάνει η μαια(ο γιατρός κρατάει τα μπόσικα) κακα τα ψέματα την εμψύχωση και το κουράγιο και όλα και αν θες και άλλη επισκληρίδιο η δική μου είναι προισταμένη μαιών στο αλεξάνδρας γιαυτό το λέει παιρνάνε πολλά από το χέρι της... αν θέλει κάποια δίνω στοιχεία..

Μπορεί να λέμε και την ίδια ... και εγώ είχα και στις 2 μου γέννες στο Αλεξάνδρα την προσταμένη . Εξαιρετική , μου την έστειλε με το ζόρι ο διευθυντής μου ο οποίος είναι γιατρός και είναι φίλοι με την συγκεκριμένη. Απλά επειδή είναι έγκυος η αδελφή μου και δν έχουμε ''μαία'' δεν το θεωρώ και τραγικό αν σκεφτείτε ότι την ώρα εκείνη εγω προσωπικά δεν ήθελα να μου μιλάνε απο τους πόνους που είχα πόσο μάλλον όταν προσπαθούσαν να μου πιάσουν κουβέντα :D. Θυμάμαι ήταν κάτι μικρά κοριτσάκια που πήγαιναν στην σχολή και μου έλεγαν και στις 2 γένες ''σωπάστε δεν είναι δυνατόν να πονάτε τόσο......'' :shock::shock: ώσπου παρακάλεσα τον γιατρό μου θυμάμαι στην πρώτη γέννα να μου μιλάνε δεν τις άντεχα :P

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 5 months later...
  • 1 month later...

καλησπερα!!

θα γεννησω στο αλεξανδρας..ο γιατρος μου ειναι ο σισκος δεν ξερω αν τον γνωριζεις,βεβαια θα κανω καισαρικη..αν θελεις μπορεισ να μου πεις πως λεγετε η συγκεκριμενη μαια για να εχω το νου μου???και που μπορω να την βρω....!!:-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...