Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια... ;;Έχω ενα αγοράκι 16 μηνών και ειναι μόλις 8200... εγώ και ο άντρας μου είμαστε πολύ αδύνατοι εγω 44 και ο άντρας μου 52 ...το μωράκι μου γεννήθηκε 2150 ..να σας πω οτι δεν τρώει σχεδόν καθόλου τον τρέχουμε σε όλο το σπιτι με παιχνίδια και πανηγύρια καθε φόρα που θα ερθει η ωρα για φαγητό..δεν ανοίγει το στόμα του για να γεφτεί ..1 ώρα πάσχουμε εμείς για να φάει 5 κουταλιές ...αχχ δεν μπορώ αλλο καναμε εξετάσεις για θυρoειδή ουρολoiμωξει γενική αίματος ολα καλά μεχρι τώρα .. ο γιατρός μου είπε να παμε να κάνουμε εξετάσεις για κοιλιοκάκη .. έτυχε σε καμία αυτο με κοιλιοκάκη ?? τι ειναι ?? τα συμπτώματα???

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια... ;;Έχω ενα αγοράκι 16 μηνών και ειναι μόλις 8200... εγώ και ο άντρας μου είμαστε πολύ αδύνατοι εγω 44 και ο άντρας μου 52 ...το μωράκι μου γεννήθηκε 2150 ..να σας πω οτι δεν τρώει σχεδόν καθόλου τον τρέχουμε σε όλο το σπιτι με παιχνίδια και πανηγύρια καθε φόρα που θα ερθει η ωρα για φαγητό..δεν ανοίγει το στόμα του για να γεφτεί ..1 ώρα πάσχουμε εμείς για να φάει 5 κουταλιές ...αχχ δεν μπορώ αλλο καναμε εξετάσεις για θυρoειδή ουρολoiμωξει γενική αίματος ολα καλά μεχρι τώρα .. ο γιατρός μου είπε να παμε να κάνουμε εξετάσεις για κοιλιοκάκη .. έτυχε σε καμία αυτο με κοιλιοκάκη ?? τι ειναι ?? τα συμπτώματα???

Δεν εχω σχετικη εμπερια απο κοιλιοκακη αλλα ετσι οπως τα λες..ειστε και οι δυο μινιον ..το παιδι γεννηθηκε μικρι και ΔΕΝ τρωει μου φαινονται απολυτα φυσιολογικα τα κιλα του!Υπομονη και μην το ζοριζεις...που θα παει θα φαει!

ευχαριστώ για την απάντηση σου, να σε καλα....καμια κοπελα που της έτυχε με κοιλιοκάκη??????

Επειδη εχουμε ψαχτει κ εμεις για κοιλιοκακη(αρνητικο),μας ειχε πει ο γαστρεντερολογος οτι μπορει να υπαρχουν συμπτωματα μπορει κ οχι.Ως "υποπτα" συμπτωματα μπορει να θεωρηθουν:αρνηση ληψης φαγητου,διογκωμενη κοιλια,διαρροια η δυσκοιλιοτητα καθως κ ελλειψη σιδηρου κ βιταμινων.Κανε τα αντισωματα τρανσγλουταμινασης κ θα δεις

tBwt.png

Επειδη εχουμε ψαχτει κ εμεις για κοιλιοκακη(αρνητικο),μας ειχε πει ο γαστρεντερολογος οτι μπορει να υπαρχουν συμπτωματα μπορει κ οχι.Ως "υποπτα" συμπτωματα μπορει να θεωρηθουν:αρνηση ληψης φαγητου,διογκωμενη κοιλια,διαρροια η δυσκοιλιοτητα καθως κ ελλειψη σιδηρου κ βιταμινων.Κανε τα αντισωματα τρανσγλουταμινασης κ θα δεις

εσείς γιάτι το ψαξατε?? χαμηλό βάρος??

Διαφημίσεις

Για να σε καθυσηχάσω θα σου πώ ότι και το ανιψάκι μου ήταν ίδια περίπτωση με το δικό σου. Η παιδίατρος το είχε ξετινάξει στις εξετάσεις εκφοβίζοντας την αδερφή μου ότι κάτι έχει το παιδί αλλά τελικά το παιδί ήταν υγιέστατο, απλά έτσι είναι το σκαρί του. Και τώρα που έχει φτάσει κοντά στα 4 το ίδιο λιτοδίαιτο είναι αλλά υγιέστατο.

Και εμάς ο δικός μας έτσι ήταν και εξακολουθεί να είναι! σε δυο μήνες γίνεται 5 ετών και είναι μετα βίας είναι 17 κιλά και φυσικά τρώει με το ζόρι κάνοντας τους καραγκιόζηδες.

Ψάξαμε και εμείς τα πάντα και θυροειδή και αντισώματα που σου έγραψαν παραπάνω για κοιλιοκάκη και για κυστική ίνωση και γενικά τον ξετινάξαμε στις εξετάσεις για να έχω το κεφφάλι μου ήσυχο. Ευτυχώς είναι υγιέστατος και είναι το σκαρί του έτσι όπως ήμουν και εγώ μικρή αλλά και η αδελφή του άντρα μου και ο πεθερός μου...

Αυτό που μας είχε πεί η παιδίατρός μας ειδικά όταν ήταν στην ηλικία του δικού σου ήταν να μην χάνει γεύματα έστω με το ζόρι από λίγο... έχω κάνει χιλιόμετρα για να τον ταϊσω... και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Βέβαια χαλάρωσα όταν μεγάλωσε και είδα ότι ήταν καλές οι εξετάσεις και πολλές φορές επιμένω τουλάχιστον να φάει το μισό μεσημεριανό του, μετα όλο και κάτι θα φάει μέχρι το βράδυ...

Εμείς κατα διαστήματα του δίνουμε και σίδηρο όπως μας έχει πεί η παιδίατρος μας και βλέπω διαφορά στην όρεξή του για φαγητό. Επίσης μικρούλης που ήταν του δίναμε caloreen μια σκόνη (θερμιδες είναι) άγευστη και άοσμη που του την βάζαμε το φαγητό του. Δεν είναι φάρμακο και το έπαιρνε για πάρα πολύ καιρό αλλά μην φανταστείς ότι έκανε και πολλά...μας είχ πέι και παιδογανστραντερολόγος να την δοκιμάσουμε οπότε ρώτα τον/την παιδίατρο σου.

Κατά την γνώμη μου κάνε του όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να είσαι ήσυχη και φυσικά πολύ υπομονή μέχρι να μεγαλώσει λίγο. Θα είναι καλύτερα τότε τα πράγματα. Αν και πιστεύω ότι το DNA σας έχει πάρει ο μικρός θα δείς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...