Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Relax, μέχρι πότε;

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονια!

Ήθελα να ρωτήσω μέχρι ποιά ηλικία χρησιμοποιουν τα μωρακια το relax. Έχω ένα κοριτσάκι 4,5 μηνών και το relax μας τα έχει παίξει, το χρησιμοποιουμε παρα πολύ. Αξίζει να πάρω άλλο; η σε κανένα μήνα δεν θα κάθεται πλέον;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλή χρονια!

Ήθελα να ρωτήσω μέχρι ποιά ηλικία χρησιμοποιουν τα μωρακια το relax. Έχω ένα κοριτσάκι 4,5 μηνών και το relax μας τα έχει παίξει, το χρησιμοποιουμε παρα πολύ. Αξίζει να πάρω άλλο; η σε κανένα μήνα δεν θα κάθεται πλέον;

καλησπερα κ καλη χρονια..να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!

για μενα μην παρεις αλλο...εγω 6 μηνων τον εβαλα στο παρκο...δεν καθοταν καθιστος αλλα δεν ηθελε το ριλαξ γιατι τον εδενα αναγκαστικα κ εκνευριζοταν...εκτος αν κανεις και αλλο παιδακι τοτε παρε γιατο βρεις μπροστα σου....

Συμφωνώ, εμένα ποτέ δεν καθόταν πολύ στο ρηλάξ αλλά από σχεδόν 6 μηνών άρχισε να προσπαθεί να γυρίσει από ανάσκελα μπρούμυτα και εκνευριζόταν επειδή ήταν δεμένος οπότε δεν καθόταν ούτε λεπτό. Καλύτερα στο πάρκο ή στην κούνια για να κινείται πιό άνετα και να γυμνάζεται κιόλας.

S02fp3.png

LnVyp3.png

εμενα το ριλαξ μεχρι ενος ετους με εσωσε στην κυριολεξια...εκει καναμε τα παντα τρωγαμε κοιμομασταν επειδη νανουριζομασταν με το περα δωθε.γενικως μας αρεσε πολυ..αν αρεσει στην μπεμπα σου να καθεται εκει ειναι πολυ βολικο και για σενα να την βλεπεις να κανεις δοουλιτσες κτλ.εγω θα αγοραζα ενα φτηνο αν και εφοσον αρεσει στο παιδι μου να βρισκεται και να νιωθει ανετα εκει!!εγω να φανταστεις ελεγα στην μανα μου ¨΄καλα δεν υπαρχει καποιο ριλαξ για περισοτερρα κιλα??¨΄εγω απλα το ελιωσα!!

η μικρή μας κοιμάται από 2 μηνών μπρούμυτα και άρχισε από νωρίς να γυρνά ανάσκελα και το αντίστροφο επομένως το ριλάξ΄έγινε πολύ επικίνδυνο!

μόλις λοιπόν κατάλαβα πως πάει να το κάνει τούμπα το επιστρέψαμε

ευτυχώς ήτανε δανεικό ;) γιατι το χρησιμοποιήσαμε πολύ λίγο

Διαφημίσεις

Μια παιδιατρος μου ειχε πει οτι απο τη στιγμη που το παιδι μπορει και καθεται μονο του να μην το βαζω στο ρηλαξ...το εγκλωβιζει σε μια θεση ..το εμποδιζει να κανει κινησεις

p7z6p3.pngsQqep3.png

Κ γω μεχρι 4,5 μηνών τον είχα στο ριλάξ. Μετά τον έβαζα στο πάρκο να κάνει δραστηριότητες ανάσκελα... Μουσικό χαλί κτλ. Για να μην πιάνεται κάποιες φορες του έβαζα μαξιλαρακια στην πλατουλα για να στηρίζεται κ έτσι έμαθε να κάθεται πιο γρήγορα. Ασε που ειναι πιο ασφαλές το πάρκο κ είχα το κεφάλι μου ήσυχο, έκανα κτ τις δουλειές μου. Στο ριλάξ είχα άγχος γιατι έκανε κινήσεις προς τα εμπρός με κίνδυνο να πέσει... Οπως βολεύεται ο καθένας!

Κ γω μεχρι 4,5 μηνών τον είχα στο ριλάξ. Μετά τον έβαζα στο πάρκο να κάνει δραστηριότητες ανάσκελα... Μουσικό χαλί κτλ. Για να μην πιάνεται κάποιες φορες του έβαζα μαξιλαρακια στην πλατουλα για να στηρίζεται κ έτσι έμαθε να κάθεται πιο γρήγορα. Ασε που ειναι πιο ασφαλές το πάρκο κ είχα το κεφάλι μου ήσυχο, έκανα κτ τις δουλειές μου. Στο ριλάξ είχα άγχος γιατι έκανε κινήσεις προς τα εμπρός με κίνδυνο να πέσει... Οπως βολεύεται ο καθένας!

συμφωνω !!!!!!!!!ετσι εκανα και εγω με το παρκο και καθομασταν γρηγορα

• 6 months later...

Εγώ την μικρή μου την είχα στο relax ένα της chicco από 1 έως 12 μηνών!!! Της πήραμε παρκοκρέβατο ενδιάμεσα αλλά δεν καθόταν με τίποτα, όλο έκλαιγε!! Της πήραμε και χαλάκι δραστηριοτήτων της fisher price εκεί ακόμη χειρότερα!! Μέχρι που άρχισε να μπουσουλάει και μετά το μαζέψαμε στους 12 μήνες!! Τώρα το έχω και βάζω τον μπέμπη μου, από μισό μηνών και όσο πάει!!

Το ίδιο το παιδί θα σου πει πότε θέλει να βγεί απο το ριλαξ. Εμένα και τα δυό μου παιδία το χρησιμοποίησαν λίγο. Μόλις άρχισαν να σηκώνονται (να κάνουν την κίνηση δηλαδή όντας δεμένα, προς τα εμπρός) δεν τα ξανάβαλα γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να πέσουν προς τα μπρος. Εκεί κάπου στους 4-5 μήνες δηλαδή. Εγω έχω ένα πάπλωμα κάτω στο πάτωμα με τα παιχνίδια του (10 μηνών είναι ο μπέμπης) και τον αφήνω εκεί. Πιο ελεύθερα έτσι.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...