Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φοβάμαι για κάτι...

Recommended Posts

Μπορεί να σας φανεί λιγάκι υπερβολικό το γεγονός οτί φοβάμαι με το κάθε τι που θα μου συμβεί και έχει σχέση με την υγεία..

Σήμερα που επέστρεφα από την δουλειά μου και μπήκα στο λεωφορείο, παραδόξως και το λέω αυτό γιατί δεν σηκώνεται κανένας για να καθήσω παρόλου που πλέον φαίνεται η κοιλιά μου, ε... σηκώθηκε κάποιος κύριος τον ευχαρίστησα λοιπόν αλλά δεν είχα προσέξει καθόλου την κυρία που καθόταν δίπλα μου η οποία φορούσε μια μάσκα (χειρουργείου-νοσοκομειακή) τελος πάντων και μύριζε σαν να βγήκε εκέινη την στιγμή από το νοσοκομείο) Κάθομαι εγώ και μετά από λίγο άρχισε να βήχει εγώ βέβαια είχα εντελώς στραμένο το κεφάλι μου από την άλλη μεριά μήπως και πεταχτεί τιποτα.. Μετά από λίγες στάσεις δεν άντεξα και άλλαξα θέση. Τώρα τι είχε ο θεός και η ψυχή της,΄το θέμα είναι ότι στην αρχή ντράπηκα να σηκωθώ με το που το είδα δεν ξέρω άν θα κάνατε και εσείς το ίδιο, αλλά όσοι μπαίνανε στο λεωφ. δεν καθόντουσαν δίπλα της μήπως έκανα βλακεία? Δεν ξέρω ρε κορίτσια φοβάμαι χωρίς λόγο, είμαι υπερβολική?

Διαφημίσεις

Κι εγω το εχω αυτό το πρόβλημα αλλά δεν το θεωρώ υπερβολικό. Περισυ είχα κολλήσει λοιμώδη μονοπηρήνωση. Είδα κι έπαθα να συνέλθω. Τώρα απο τη δουλεια μου για να φύγω πέρνω το μετρό είτε απο το Μεγαρο (που βγαίνει όλο το ΝΙΜΤΣ) είτε απο τόν Ευαγγελισμο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχω πάρει το αυτοκίνητο, κι ας μην κυκλοφορούσα, επειδη μου μπήκε η ιδέα.

ssttaa

Ναι μωρέ μην ανησυχείς αμα η γυναίκα ειχε κάτι σοβαρό δεν θα την άφηναν να σουλατσάρει ελεύθερη. Προφανώς φόραγε τη μάσκα για να μην κολλήσει εκείνη κατι γιατι ισως η υγεία της ειναι εύθραυστη. Κι εγω έχω γίνει λίγο σιχασιάρα ειδικά στο λεωφορείο αλλα το μόνο που κάνω ειναι να πλένω καλά τα χέρια μου με το που κατέβω.

Καλημέρα! Το μικρό μας yogini πρέπει να έχει δίκιο. Υπάρχει και μια περίπτωση να έκανε χημειοθεραπεία και επειδή είναι πολύ εύθραυστη η υγεία αυτών των ασθενών ίσως γι'αυτό να φορούσε μάσκα. Επίσης αυτό με το πλύσιμο των χεριών είναι ότι καλλίτερο για να μην μεταδίδονται οι ιώσεις. :wink:

Καλημέρα! Το μικρό μας yogini πρέπει να έχει δίκιο. Υπάρχει και μια περίπτωση να έκανε χημειοθεραπεία και επειδή είναι πολύ εύθραυστη η υγεία αυτών των ασθενών ίσως γι'αυτό να φορούσε μάσκα. Επίσης αυτό με το πλύσιμο των χεριών είναι ότι καλλίτερο για να μην μεταδίδονται οι ιώσεις. :wink:

η μπορει να ειχε καποιο προβλημα πνευμονολογικο πχ κυστικη ινωση... το οποιο δεν κολλας τους αλλους αλλα εισαι επιρρεπης στο να κολλησεις εσυ το οτιδηποτε απο τους γυρω σου... παντως συνηθως οταν φοραει καποιος μασκα σε εξωτερικους χωρους ειναι για να διαφυλαξει τη δικη του υγεια και οχι για να μην κολλησει τους αλλους! αν και στο νοσοκομειο εχω δει πολλες φορες συγγενεις ατομων με TBC (φυματιωση) που ειναι στο θαλαμο μαζι τους να σουλατσαρουν και εξω με τη μασκα απο το φοβο... εκτιμω ομως οτι δε θα ηταν κατι τετοιο...

παντως καλα εκανες και ειχες στραμμενο το προσωπο σου αλλου και ακομα καλυτερα εκανε αυτη που φορουσε μασκα! εξαλλου τα σταγονιδια οταν βηχει καποιος ειναι αυτα που πρεπει να αποφευγουμε!

παντως για να σε ηρεμησω.... στην εντατικη δημοσιου νοσοκομειου ξερεις ποσες φορες εχω "φαει"΄σταγονιδια απο εκκρισεις ασθενους στο ματι (γιατι δε μας δινουν τις σωστες μεγαλες μασκες που προστατευουν και τα ματια απο "βολιδες" :twisted: καθως ειναι ακριβες λενε!)? μετα με πολυ ξεπλυμα με κολλυριο ματιων και πολυ αγχος βεβαια μεχρι να βγουν οι εξετασεις οτι ολα ειναι καλα και τελικα την εχω γλιτωσει? δε λεω οτι ειναι καλο αυτο.. ομως καλο ειναι να προφυλαγομαστε (πλυσιμο χεριων μετα απο δημοσια εξορμηση στα "πρεπει") αλλα να μην το παρακανουμε! ενταξει ειμαστε πιο ευαισθητες αλλα ειμαστε και δυνατες!!! :wink:

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Διαφημίσεις

Όχι, υπερβολική δεν είσαι! Γενικά η εποχή που ζούμε είναι λίγο ..μέσα στα μικρόβια και τους ιούς και πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, ειδικά στην κατάστασή μας. Πιστεύω ότι δεν θα κόλλησες τίποτα. Απλά αμάν πια αυτά τα λεοφωρεία. Εγώ όποτε τα χρησιμοποιώ (όχι συχνά λόγω αυτοκινήτου), βλέπω το 50% των επιβατών να είναι αλλοδαποί, βρώμικοι που φοβάσαι να τους κοιτάξεις. Προσοχή μεγάλη!! Τί να κάνω, είμια κι εγώ μία από τις σιχασιάρες και μικροφοβικές.

Απλά αμάν πια αυτά τα λεοφωρεία. Εγώ όποτε τα χρησιμοποιώ (όχι συχνά λόγω αυτοκινήτου), βλέπω το 50% των επιβατών να είναι αλλοδαποί, βρώμικοι που φοβάσαι να τους κοιτάξεις. Προσοχή μεγάλη!! Τί να κάνω, είμια κι εγώ μία από τις σιχασιάρες και μικροφοβικές.

Προσοχή κορίτσια με τα λεωφορεία και ειδικά με τους αλλοδαπούς και ειδικότερα αν μετακινείστε σε υπεραστικές περιοχές για δουλειά. Γιατί στις περιοχές πέρα από το ευρύ κέντρο, κάνουν αγροτικές εργασίες, ασχολούνται με ζώα και κουβαλούν ένα σωρό πράγματα. Εγώ έπαιρνα υπεραστικό λεωφορείο για να πάω στη δουλειά, τίγκα στους Πακιστανούς που δούλευαν σε αμπέλια και ζώα (δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους). Ξαφνικά πριν από 4 μήνες έβγαλα κάτι στο κεφάλι, & όσοι το είδαν είπαν ότι έμοιαζε με σπυράκι. Είχα όμως φοβερό κνησμό. Τελικά το αφαίρεσα χειρουργικά σήμερα & ξέρετε τι ήταν? Τσιμπούρι! (μπλιαααααααααααχ :mad: ) Ευτυχώς έβρισκε αρκετό αίμα εκεί που καθόταν, και δεν προχώρησε παραμέσα, παραπάνω, παρακάτω..... Δε φαντάζεστε πώς αισθάνθηκα, πόση βρομιά, εγώ που κάθε μέρα κάνω μπάνιο και λούζομαι κάθε δεύτερη...

it's never too late to start all over again

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...