Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γκρινια-κλαμα αμα δε γινει το δικο του

Έλενα Β.

Recommended Posts

Ο μπεμπης μου αυριο γινεται 7 μηνων μεσα σε μια μερα αλλαξε τελειως.Ξαφνικα τεντωνει χερακια να πιασει το οτιδηποτε και αμα δεν το πιασει ξεσπαει σε κλαματα.Μπορει και για μια ωρα.Θελει τα παντα και αμα δεν τα πιασει ξεκιναει.Τον δοκιμασα και ετσι καταλαβα οτι αυτο ειναι που εδω και μερικες μερες ειναι μεσα στα νευρα.Μιλαμε για κλαμα.Δεν μπορω ουτε αγκαλια να τον κρατησω.Καθομαι στον καναπε τραβιεται να πιασει τον καναπε.Με το που τον πιανει χα χα γελακια κανω το λαθος να τον ισιωσω ξεκιναει.

Ειναι φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα στους 7 μηνες τοσο ξαφνικα ?Πρεπει να τον αφηνω να πιανει οτι θελει ή θα κακομαθει?

lo5lp3.pngtumhp3.png

Διαφημίσεις

Ο μπεμπης μου αυριο γινεται 7 μηνων μεσα σε μια μερα αλλαξε τελειως.Ξαφνικα τεντωνει χερακια να πιασει το οτιδηποτε και αμα δεν το πιασει ξεσπαει σε κλαματα.Μπορει και για μια ωρα.Θελει τα παντα και αμα δεν τα πιασει ξεκιναει.Τον δοκιμασα και ετσι καταλαβα οτι αυτο ειναι που εδω και μερικες μερες ειναι μεσα στα νευρα.Μιλαμε για κλαμα.Δεν μπορω ουτε αγκαλια να τον κρατησω.Καθομαι στον καναπε τραβιεται να πιασει τον καναπε.Με το που τον πιανει χα χα γελακια κανω το λαθος να τον ισιωσω ξεκιναει.

Ειναι φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα στους 7 μηνες τοσο ξαφνικα ?Πρεπει να τον αφηνω να πιανει οτι θελει ή θα κακομαθει?

Καλησπέρα και καλή χρονιά!Εμένα η μπεμπα μου είνια 14 μηνών. Μεχρι τους 9 μήνες δεν είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά. Άπλωνε τα χέρια της να πιάσει πράγματα ή 'οταν την άφηνα ελεύθερη (αφού μπουσούλησε) πήγαινε σε πράγματα που δεν ήθελα αλλά όταν της τα έπαιρνα και της έλεγα αυτό δεν κάνει και της έδινα ένα δικό της παιχνίδι δε μίλαγε καθόλου. Αυτό άρχισε να το κάνει με πράγματα που της κινούν το ενδιαφέρον πάνω στο χρόνο. Το τηλέφωνο, το τηλεκοντρόλ κ.τ.λ. Θα σου πω τι έχω παρατηρήσει στη δικιά μου. Αν της πάρω πλέον κάτι απο το χέρι που το έχει βάλει στο μάτι και το κρατάω στο δικό μου χέρι ή το αφήσω σε σημείο που βλέπει ή θα κλάψει ή θα προσπαθήσει πάλι να το πιάσει. Οπότε της το παίρνω, της εξηγώ ότι δεν κάνει και το εξαφανίζω τελείως απο το οπτικό της πεδίο. Καταλαβαίνει βέβαια ότι κάπου είνια κρυμμένο θα το ψάξει για λίγο αλλα στην πορεία θα δει κάποιο παιχνίδι της και θα ξεχαστεί.

Αν τώρα δεν είναι κάτι επικίνδυνο μπορεί να την αφήσω να το περιεργαστεί λίγο και μετα με τρόπο της το παίρνω και της δίνω κάτι άλλο. Ετσι δε μου πολυκλαίει. Εμένα κλαίει αν με δει να μιλάω στο τηλέφωνο και δεν της το δώσω να μιλήσει κι αυτή. Εκει να δεις γέλιο. Μου τραβάει τα ρούχα, το χέρι μέχρι να της δώσω το τηλέφωνο...Το βάζει στο αυτί, παέι πάνω-κάτω και πολυλογεί....Φαντάσου αν μεγαλώσει τι λογαριασμούς θα κάνει...Αν κάνω ότι της το παίρνω εκεί πάλι γίνεται ο χαμός. Έχω βρει μπελά!Δεν μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο λεπτό! Αν όμως το κλέισω και σταματήσω κι εγώ να μιλάω σταματάει κι αυτή την γκρίνια...Μπορεί να το πάρει σε άσχετη φάση αν το βρει εύκαιρο και να κάνει ότι μιλάει αλλά πάλι αν της το παρεις και το αφήσεις κάπου, αν δε μιλάς εσύ δεν την πειράζει...

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Ετσι ακριβως κανει ο δικος μου ακριβως ομως.Μου φαινεται αρκετα νωρις για αυτη τη συμπεριφορα αλλα μαλλον ειναι στο παιδι.Οτι βλεπει το θελει.Σημερα εβαλε στο ματι εμενα.Τεντωνει τα χερακια να με πιασει και με το που με πιανει με τσιμπαει χαχαχα

lo5lp3.pngtumhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...