Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θελει συνεχεια αγκαλια

Recommended Posts

θενκςςςςς!!!!! :D

Δεν το βλεπω Λαμπρινη....μου βγαζει την αρχικη σελιδα.......:? ..θα ψαξω να το βρω μονη....

Δες αυτο που λεω........ειναι ακριβο (170 ευρω :shock: ) αλλα μου αρεσε γιατι ειναι σπαστο, ανοιγει το πορτακι και με τεντα απο πανω γινεται σπιτακι......δλδ ευελπιστω οτι θα το χρησιμοποιουμε για παιχνιδοφωλιτσα και οταν θα ειναι 3 ετων.......τουλαχιστον αυτο λενε οι μαμαδες που το συστηνουν.......επισης ειναι ευελικτο και μπορει να γινει τετραγωνο, προστατευτικο (τζακιου πχ) η διαχωριστικο δωματιου....

207.jpg

Ειχα δει παμφθηνα παρκα ξυλινα τετοιο τυπου απο γερμανια (40ευρω) αλλα ηταν παραλληλογραμμα και δεν ειχαν πορτα.......η πορτα ειναι που το κανει και για μεγαλυτερες η,λικιες και βολευει πολυ σε περιπτωση δευτερης εγκυμοσυνης....δεν χρειαζεται να σηκωνεις το μωρο για να το βαλεις μεσα....

Μεσα εβαλα την σαμπρελα που σας εδειξα (σε κομματια- ειναι δυο σαμπρελες μισες και το χαλακι)....το καλο με την σαμπρελα ειναι οτι κανει απο νεογεννητο και αναλογως ποσο τεντωνεις το χαλακι-λουλουδι τοσο πιο επιπεδο γινεται ως καθισμα......οταν θες το μωρο να καθεται απλα το βουλιαζεις μεσα.......επισης οταν το μωρο μεγαλωσει μπορεις να κρατησεις το μισο της σαμπρελας (το γαιδαρακι δλδ) ως πλατη και μοιαζει με πολυθρονιτσα.......

Μηπως επρεπε να κανουμε αυτο το θρεν με τιτλο "Παως διασκεδαζουμε τα μικρα μας?" :lol::wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

που θα βρω τετοια σαμπρελα ειπαμε????πω πω πολλα εξοδα βλεπω να ερχονται κουνιες,σαμπρελες,παρκα ξυλινα χαχαχα σε λιγο μας βλεπω εμας στο μπαλκονι και τον κυριο πασα!!!

επισης η κουνια ειναι μεχρι τα 9 κιλα?γιατι εμεις ειμαστε ηδη 8 οποτε δεν κανει ε?

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Ναι βγαζει την αρχικη ... ενα της chicco πολυ γνωστο θα το χεις δει σιγουρα .

Παρκο εχω και γω τετοιο αλλα χωρις πορτακι , μακαρι να χε εχεις δικιο θα ταν βολικο πολυ . Το καλο ειναι ομως πως εχει τρια επιπεδα που το προσαρμόζεις , ψηλά για μωρο και οπως ειναι το δικο σου για μεγαλυτερο μωρο . Θα σου βαλω φωτο το βραδυ να το δεις ..οχι για κανεναν λογο αλλα βλεπω οτι τα ψαχνεις και σου αρεσει :D

Αα και καθολου παμθηνο 140 εκανε και εκεινη την ημερα εντελως τυχαια ηταν σε προσφορα και το πηραμε 120 !

Η σαμπρέλα ολα τα λεφτα πολυ ωραια !! Ας μην πω τιποτα για το σπιτι σου που φαινετε πολυ λιγο βεβαια αλλα αρκετα ... :D:D

Για το θρεντ συμφωνώ ...εσυ αρχηγος ! :D:lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

που θα βρω τετοια σαμπρελα ειπαμε????πω πω πολλα εξοδα βλεπω να ερχονται κουνιες,σαμπρελες,παρκα ξυλινα χαχαχα σε λιγο μας βλεπω εμας στο μπαλκονι και τον κυριο πασα!!!

επισης η κουνια ειναι μεχρι τα 9 κιλα?γιατι εμεις ειμαστε ηδη 8 οποτε δεν κανει ε?

Αυτο με το βαρος ειναι ενα θεμα οντως ... Αν και εμεις ειμαστε καλα ακομα :D

(Βερα ανοιξε νεο τοπικ ...να τα λεμε )

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον η σαμπρελα ειναι απο το easy learning centre (εγω το πηρα στο mall, τελευταιος οροφς) και λεγεται καθισμα maxi cosi! Δεν το χουν καθε φορα.....ερχονται και φευγουν......

Θα ανοιξω το θεμα στον εξοπλισμο ε?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

• 3 months later...
Είχαμε και εμείς αυτή την κούνια της fisher price (ocean wonders) και πραγματικά άξιζε τα λεφτά της. Την έχω δανείσει σε 3 φιλικά μωρά και όλοι είναι υπερευτυχισμένοι! ...

Δεν την άφηνα όμως μόνο εκεί...την χρησιμοποιούσα μόνο όταν ήθελα να κάνω κάτι (να φάω, ντους, να φτιάξω τα μαλλιά μου κτλ.)

Για τις άλλες ώρες, αν δεν καθόταν μόνη της, που δεν καθόταν πάνω απο 5 λεπτο, 10 λεπτο πολύ σπάνια...την έβαζα στο sling και έκανα τα πάντα: καθάριζα μαγείρευα, πήγαινα supermarket, για ψώνια....της άρεσε πάρα πολύ γιατί απο την ασφάλεια της αγκαλιάς μου εξερευνούσε όλο τον κόσμο! Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!!! (Και την κούνια)

• 7 months later...

Μια απ τα ιδια! Μαραθωνιος θηλασμος κι Αγιος ο Θεος!

Ειμαστε 1 μηνος και καθεται μονο στην αγκαλια μας

(& δρομολογια πανω κατω, παρακαλω!)! Αυτη τη στιγμη ειναι κρεμασμενος πανω μου. Αν απο τωρα ξεκιναμε ετσι, τι θα γινει αργοτερα;;;;;; Ειμαστε ηδη κομματια!

Ουτε wc μπορω να παω! Ειναι κακο να τον αφησω να κλαιει;;;HELP!!!

fgjv5zdp43f3tnas.png

κοριτσια γειά σας εχω μια κορουλα πεντε μηνων που θελει συνεχεια να την εχω αγκαλια αν την αφησω στην κουνια της η στο καροτσι της αρχιζει και κλαιει .ολοι μου λενε οτι την εμαθα ετσι .το θεμα ειναι οτι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα απο δουλειες του σπιτιου και δεν εχω και κανενα για βοηθεια .θα ηλελα να μου πειτε και εσεις απο τις δικες σας εμπειριες.συνεχεια ετσι θα ειναι?

με το καιρο θα μαθει να καθεται και μονη της και να σε βλεπει στον ιδιο χωρο χωρις να ζηταει αγκαλια αλλα αυτο θελει χρονο και μαλλον βοηθητικα μεσα οπως πχ καθισματακι φαγητου η κουνια οπως της fisher που χουν δραστηριοτητες και στην χειροτερη βοηθαει και ο μαρσιπος η το ring sling..

μπορεις καλλιστα να την αφηνεις λιγα λεπτα κατω και να της τραγουδας κανοντας δουλειες μεσα στο χωρο και μολις εντεινει το κλαμα τη σηκωνεις και μετα απο 5 λεπτα την ξαναφηνεις κατω..καθε μερα θα ανεβαζεις τον χρονο που ειναι κατω και σιγα σιγα θα νοιωσει ασφαλεια οτι δηλαδη δεν την παρατας και θα καθεται ηρεμη και θα κανει τα δικα της με εσενα κοντα.

Και μην ακους κανεναν οταν σου λενε οτι ετσι εμαθες το παιδι..μεχρι τον 5ο-6ο μηνα τα χερια συγχωρουνται γιατι μονο μεσα απο αυτα μπορεις να προσφερεις αγαπη, παιχνιδι και σιγουρια..μετα τα μικρα μας αρχιζουν να στεκονται μονα πιο ευκολα και ανεξαρτητοποιουνται αρα και οι αγκαλιες γινονται πιο λιγες.

...να στεκονται μονα πιο ευκολα και ανεξαρτητοποιουνται αρα και οι αγκαλιες γινονται πιο λιγες.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα, αν και δεν το έχω ζήσει αλλά από φίλες μου μανούλες που ακούω όταν τα μωρά μπορούν και κάθονται μόνα τους και γενικά δεν έιναι μονίμωσς ξάπλα τότε σταματούν να θέλουν τόσες αγκαλίτσες!;)

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Μεχρι 1 μηνος η αγκαλια ηταν μονιμο αξεσουαρ...Ελεγα οτι τη μαθαμε στις αγκαλιες κ τι θα κανουμε...Μετα συνειδητοποιησα οτι ειναΙ τοσο μικρουλα που μονο ετσι νιωθει ασφαλεια.Σιγα σιγα αρχισε να αυξανει την ωρα που καθεται μονη της.Αρχικο σωτηριο ηταν η κουνια που λετε, αλλα εχουμε μια μικρουλα σε μεγεθος κ χαμηλη σε υψος της chicco, σα ριλαξ.Τη βαζαμε κ κουνιοταν πολυ γρηγορα στο 3 κ κοιμοταν οση ωρα κουνουσε.Αν δε σταματουσε δεν ξυπνουσε.Τωρα που τα χερακια της πιανουν τη βαζω στο ριλαξ κ της δινω αρκουδακια κ μικρα παιχνιδακια για τα δοντια κ τα επεξεργαζεται κ τα βαζει ολα στο στομα κ περναει η ωρα της...Δεν πιστευα ποτε οτι θα φταναμε σε αυτο το σημειο.Τωρα πια εγω την πιανω αγκαλια γιατι μου λειπει.Αυτη δεν την αναζηταει συχνα...

RSvcp2.png wNVQp2.png

Στην κουνια της chicco την εβαλα απο 1 μηνων αλλα θα μπορουσα κ πιο πριν , αλλα δεν την ειχα!!!κ στο ριλαξ απο νεογεννητο 10 ημερων.Δεν πειραζει αφου εχουν ειδικα μαξιλαρακια για τοσο μικρα μωρα

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

έχω αυτό της fischer price http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=38688&selcat=bgb

γράφει στο κουτί οτι είναι 0+,αλλα επειδή η μπέμπα μου είναι μικροοσκοπική ακόμα δεν την έχω βάλει ακόμα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...